Sudem Pastacılık, 2006 yılından bu yana en kaliteli ürünler üreten ve ürünlerini Avrupa ve diğer ülkelere ihraç eden Antalya/Türkiye merkezli ekmek ve pasta karışımı üreticisi bir firmadır. Dünden bugüne gelen, geleneksel pişirme tarifleri ve yüksek kaliteli malzemeler kullanarak el yapımı unlu mamuller ve pasta spesiyaliteleri üretiyoruz. Spesiyalitelerimiz arasında Ekmek Karışımları, Kek ve Past...
Almanya, Bad Bramstedt
...Taze limon ve hasat taze dereotu ile hazırlanan harika limon-dereotu sosu, kızartılmış, pane yapılmış, ızgara veya fırınlanmış balıklarla mükemmel bir uyum sağlar. Limon aroması, dereotu ile mükemmel bir şekilde birleşerek balığı bir lezzet haline getirir. Bu sosu her türlü balıkla kullanabilirsiniz; örneğin, kırmızı levrek, dondurulmuş balık veya karides gibi, ayrıca sebzeleri veya patates salatalarını da bu sosla lezzetlendirebilirsiniz. İçerik: 20,00 g Ürün No: 500019 Enerji: 1640 kJ/390 kcal Yağ: 11,1 g Doymuş yağ: 5,9 g Karbonhidrat: 61,0 g Şeker: 4,8 g Protein: 10,1 g Tuz: 4,2 g...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Eggs Benedict, Hollandaise Sos olmadan yapılamaz – Hollandaise Sos, Hollanda sosu olarak da bilinir, yumurta sarısı, eritilmiş tereyağı ve biraz limon suyu emülsiyonudur. Bir krema dağıtıcı ve onu şarj etmek için bir krema şarj cihazınız olduğunda, Hollandaise Sosunu hızlıca yapabilirsiniz. Öncelikle tereyağı, yumurta, beyaz şarap, sirke ve limon suyu karışımını hazırlamanız ve bunu krema...
...Ağaçta, küçük bir yeşil limon şeklinde toplanır. Ardından, tuzlu suda beyazlatılır ve çöl kumunda kurutulur; burada birkaç hafta kalır. Bu aşama, bu limonların arzu edilen umami tadını geliştirmesine olanak tanır. Kullanım: Siyah limonlar, aşağıdaki şekillerde kullanılabilen kuru meyvelerdir: - Rendelenmiş veya karıştırılmış: toz halinde, bir balık yemeğini veya bir sosu lezzetlendirebilir...
Fransa, Livry Gargan
...Limon Sosu (500 g) Ürün Kodu: 4011 Marka: Vesce Net Ağırlık: 500g...
Türkiye, Ankara
Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Gerçek Amerikan IPA'sı, güzel bir malt tabanı, belirgin bir acılık ve ağızda çiçeksi bir buket ile Çok güçlü bir Whirlpool ve Dry Hopping ile getirilen egzotik meyve patlaması. Bu, ABD'nin Yakima Vadisi'nden gelen yüksek kaliteli şerbetçi otlarımız sayesinde mümkün olmaktadır. Tadım için davetkar, çok ferahlatıcı bir burun Stil: Indian Pale Ale Alkol: 6.4° Maltlar: Pilsen, Pale Ale, Biscuit ve Buğday Şerbetçi Otları: Idaho7, Mosaic, Cascade US & Magnum IBU: 45 Deniz Ürünleri: İstiridye Yemek: Soya sosu, limon ve susam ile marine edilmiş yarı pişmiş Kırmızı Ton balığı Tatlı: Meyveli Charlotte...
... listesine uyum sağlayabilirler – ancak kesinlikle sizi özel bir Asya atıştırmalık deneyimine bağımlı hale getirebilirler.","Ingredients":"Pirinç, soya fasulyesinden yapılan soya sosu, buğday ve tuz, şeker, nişasta, sarımsak, soğan, kaffir lime yaprakları, baharatlar, boyalar: E150c E160c E160b, deniz yosunu, glikoz, mirin"}...
Türkiye, Izmir
...* 10g Sızma Zeytinyağı * 10g Sirke * 10g Limon Sosu * 10g Nar Şurubu * Tuz * Şeker * Acı Biber * Kekik * Nane * Karabiber...
Fransa, Biguglia
...Yaratıcı yağlarımız, yemeklerinize karakter, özgünlük veya Korsika kimliğinin bir dokunuşunu katacak şekilde hazırlanmıştır. Dolu dolu lezzetlerle, fikirlerinizin bizim ustalığımızla birleşmesini bekliyorlar. Limon yağı, her türlü yemekle uyum sağlar; balık, salata sosu gibi. 100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 744 enerji (Kj) = 3058 yağ (g) = 82/ içindeki doymuş yağ asitleri (g) = 11 karbonhidrat (g) = 2 içindeki şekerler (g) = 0.4 protein (g) = 0; tuz (g) = 0.3 Durum: Yeni İçindekiler: Ayçiçek yağı %38, Korsika zeytinyağı %38, limon %23, pembe biber Miktar: 25 cl Menşei: Korsika...
Fransa, Guenange
... eklenmesi gereken narenciye dokusunu katmak için burada; sarımsak ve soğan ise ünlü sosu lezzetlendirecek. İçindekiler: Su, taze jalapeno (kaynak Hollanda), şeker kamışı, sirke, tuz, soğan, sarımsak, rom (1%), limon (0,2%). Fransa'da üretilmiştir. 100 Ml 5 000 (Scoville Ölçeği)...
İtalya, Campello Sul Clitunno
...Zeytinyağı Bazlı Aromalı Soslar Mutfakta lezzeti ve pratikliği bir araya getirmek için, sızma zeytinyağını Akdeniz soslarıyla ve daha fazlasıyla birleştirdik: - Kuru Mantar - Sarımsak - Fesleğen - Siyah Trüf - Beyaz Trüf - Limon - Acı Biber - Kekik...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Ispanak* (58%), patates*, ayçiçek yağı*, pişirme suyu, kavrulmuş tam susam, soya sosu* (Su, Soya Fasulyesi*, Tuz, Alkol*, Koji (Aspergillus oryzae)), balsamik sirke* (şarap sirkesi*, pişirilmiş üzüm suyu*), limon suyu*, tuz, pirinç unu*, sarımsak*, kişniş*, zencefil*. * Organik Tarım ürünüdür - Alerjenler Vejetaryenler için uygundur Kullanım önerileri Tahıllı ekmek dilimlerinin üzerine sürmek...
Yunanistan, Thessaloniki
...Balık ve deniz ürünleriyle mükemmel uyum sağlar! Salatalara ve diğer atıştırmalıklara yoğun bir tat katabilir. Belirgin sarımsak ve limon aromasıyla karakteristik bir lezzet. Çok iyi bir doku ve kusursuz bir sürülme. Ağızda hissetme çok iyi ve tat profili mükemmel bir dengeye sahip.
Fransa, Paris
MAISON BOTEH, Pers bölgesi/İran aromalarını barındıran gastronomi ürünlerinde uzmanlaşmış, bir anne ve oğlu tarafından kurulmuş bir aile şirketidir. Ürünlerimiz, yaratıcılığı ve İran mutfağına olan tutkuyu birleştiren el işçiliğiyle yapılır. Ayrıca iki hizmet daha sunuyoruz: Fransa'da üretilen Ürünler için Beyaz Etiket Oluşturulması & Ürünlerin Tedarik Edilmesi. Daha fazla ayrıntı da şöyle: Birkaç...
Slovenya, Krmelj
... zeytinyağı sosu ile eşleştirin, ister taze otlar ve limon sosu ile harmanlayın, ya da en sevdiğiniz mevsim sebzeleri ile birleştirin, bu yeşil bezelye spagetti iplikleri makarna yemeklerinize lezzet patlaması ve görsel çekicilik katıyor. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi, organik ve vegan dostu olup, sağlıklı ve vicdan rahatlatıcı bir yemek deneyimi sunuyor. Porsiyon boyutu: 100g Enerji içeriği: 1541kj / 363 kcal Toplam yağ: 1,29g Doymuş yağ: 0,25g TOPLAM KARBONHİDRAT: 64,63g Şekerler: 4,45g Lif: 3,8g Protein: 22,82g Tuz: 0,05g...
Fransa, Mietesheim
... ve yaratıcı bir mutfak için sınırsız şekilde kullanılabilir! İçindekiler: Ayçiçek yağı*, fesleğen* (37%), kaju fıstığı* (5%), sarımsak*, patates flakeleri*, zeytinyağı*, deniz tuzu, konsantre limon suyu*. * : Organik tarım ürünleri...
Fransa, Talant
... Bir Sonraki Büyük Pastacı?" programında jüri üyesi olarak yer alıyor. Vanilya teması, tüm pastacılara hitap edecek. Bu eser, Bertrand Côme ile birlikte Réunion'daki vanilya plantasyonunda bir röportajla başlıyor. Ayrıca Benoît Castel ve Pierre Hermé gibi konuklar da yer alıyor. Bu tarif kitabında, 40 adet tuzlu ve tatlı, basit, lezzetli ve özgün tarif bulunuyor: Panna cotta, yanmış vanilyalı marshmallow, burrata domates, narenciye vanilya sosu, krema dolgulu hamur işleri, limon otu ananas şifon. Referans: BELI05 Stokta: 7 Ürün Boyutlar: 128 Sayfa - Fr Dil: Fransızca...
Fransa, Arles
...Guintrand Konserve Bu konserveler, Mont Ventoux'dan yıkanmış, ıslatılmış ve mümkün olduğunca doğal bir şekilde su ile pişirilmiş küçük einkorn buğdayından hazırlanmıştır. Provence domatesinden yapılan bir sos ile zenginleştirilmiştir. İçindekiler: küçük einkorn buğdayı (%44), domates sosu (domates, soğan, ayçiçek yağı, şeker, modifiye mısır nişastası, tuz, baharatlar ve aromalar), zeytinyağı, soğan, sarımsak, tuz, konsantre limon suyu, karabiber.
Ukrayna, Kharkiv
...Sizlere geleneksel bir Fransız yemeği olan Escargot'u sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bunun için en iyi salyangozları dikkatlice seçiyor, ardından baharatlarla su içinde pişiriyoruz ve farklı soslarla tamamlıyoruz. Mevcut soslar: Bourguignon salyangozları, Dorblu sosu, Ceviz sosu, Lime-biber sosu, İtalyan domates sosu, Hardal sosu, Mantar sosu, Limon sosu. Hazırladıktan sonra onları donduruyor ve...
ufs.country_names.RU, Moscow
... sosla ovun. Biraz marine olmasına izin verin ve pişene kadar ızgara yapın. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara balık için sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, hafif acı İçindekiler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, kırmızı pul biber, ezilmiş karabiber, ezilmiş çemen, toz zerdeçal, toz limon kabuğu, toz acı biber, fesleğen, kuru maydanoz, kekik, kuru dereotu. Besin Değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 7,5 Yağ (g / 100g)… 2,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 27,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 160...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vanilyalı dondurma, karamel sosu (%11) ve karamelize ceviz (%7) ile. Vanilyalı dondurma, karamel sosu ve karamelize ceviz. Malzemeler Malzemeler: YOĞURT (%26), SÜT tozu, şeker, TAZE KREM, çilekler (%11), dehidre glikoz şurubu, yumurta sarısı, konsantre limon suyu, jelatör: pektinler, doğal aroma. Alerjenler: büyük harfle yazılmış malzemelere bakınız.
Türkiye, Mersin
Aldera Dış Ticaret tetra pak meyve suları, şalgam suyu, limon sosu, nar ekşili sos, aromalı şurup, gazoz, kola, soda gibi ürünlerin ihracatını gerçekleştirir. Lokum, şekerleme, reçel, zeytinyağı, ayçiçek yağı, mısır yağı, dondurulmuş tavuk gibi gıda ürünlerinin yanında çelik hasır, çelik çit, çivi gibi inşaat malzemelerinin de ihracatını gerçekleştirmektedir. Geri dönüşüm ve çöp toplama faaliyetleriyle de ilgilenen şirketimiz kompaktör, treyler, çöp öğütücü ve çöp toplayıcıların da pazarlamasını yapmaktadır.
...Etik gıda olarak İstanbul Şekerpınar'da limon sosu,üzüm sirkesi,elma sirkesi,soya sosu,nar ekşisi sosu ve aromalı içecek üreticisiyiz. Konsantre meyve suyu da üretmekteyiz. Amerika,Almanya,İngiltere,Sudi Arabistan,Özbekistan ve Kazakistan'a ürün göndermekteyiz. Kendi markalarıyla hizmet vermekteyiz. Sizinde kendi markanızla ilgili çalışma yapmak isteriz. Ürünlerimiz hakkında bilgi sunmak ve fiyat...
İtalya, Mestre
...Tetrahydrogeraniol, Timol Terpenler Anason, Terpenler Sitrus, Terpenler Okaliptüs, Terpenler Rezene, Terpenler Lavanta, Terpenler Limon otu, Terpenler Litsea cubeba, Terpenler Limon, Terpenler Nane, Terpenler Kekik, Terpenler Kekik, Terpenler Spigo, Terpenler Kekik, Doğal Antioksidan, Karnosik Asit, Karnisol, Ahtapot mürekkebi, Antepfıstığı Paprika Oleoresin, Paprika, Safran, Baharatlar, Doğal bağırsak, Ahtapot mürekkebi, Siyah sos, Yeşil sos, Paella sosu, Kabuklu deniz ürünleri sosu, Algler sosu. Filzetta, baggetta, Kuruyemiş, dehidrateli sebzeler, gıda konserveleri...
İspanya, Almendralejo
.../22, 30/32 püre konsantresi ve 65º brix arındırılmış konsantre suyu Elma suyu NFC ve 70º brix konsantre suyu Armut suyu NFC Armut püre konsantresi 20/22, 30/32 ve 70º brix konsantre suyu Domates doğrudan su NFC, Pizza sosu, Passata, 28/30 brix sıcak / soğuk kırılma, 36/38 brix soğuk kırılma Limon suyu NFC ve arındırılmış, bulanık, düşük lif içeriği 400/500 gpl Beyaz ve kırmızı üzüm suyu NFC Beyaz üzüm suyu konsantresi 65º brix Kırmızı üzüm suyu konsantresi 65º brix Toplu şaraplar: Beyaz, Rosé ve Kırmızı şaraplar...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play