İtalya, Marmirolo
...PASTAPIU, taze makarna yapmak için kullanılan Tip '00' unudur. Yüksek protein içeriği sayesinde mükemmel plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, homojen tane yapısı ve %0.45'ten az kül içeriği ile öne çıkar ve bu nedenle rengini birkaç gün boyunca koruyabilen taze makarna yapımı için idealdir. PASTAPIU, geleneksel taze makarnanın sayısız şekil ve türünü yapmak için ideal bir bileşendir; bunlar arasında milföy hamuru, preslenmiş makarna, gnocchi, trofie ve ravioli, tortellini, agnoli gibi doldurulmuş makarnalar bulunmaktadır.
İspanya, La Llagosta-Barcelona
... dokunmatik ekran aracılığıyla her bir bantın hızlarını ve ivmelerini, istenen üretime uygun şekilde yapılandırıyoruz.","PRODUCT":"- Makarna, bolognese, béchamel ve üstte peynir katmanları ile hazırlanmış lazanya.\n- İki ürün boyutu.","ADVANTAGES":"- Yüksek hacimli işleme için otomatik üretim.\n- Tüm süreçler, azaltılmış bir alanda tamamlanır.\n- Tüm hat, kolay ve etkili temizlik için kolayca sökülebilir ve bileşenleri basınçlı su ile temizlenmeye uygundur."}...
Polonya, Brzozów
... elde edilen un, glütensiz pişirme, krep ve pankek yapmak için kullanılır. Kinoa, baklagillerin proteinleri ve lifleri gibi birçok protein içerir. Kinoa, magnezyum açısından zengindir ve siyah çikolatadan daha fazla magnezyum içerir. Kinoa, kalsiyum emilimini artıran, bağışıklığı güçlendiren ve serotonin üretimi için gerekli olan eksogen amino asitler içerir: lizin ve triptofan. Karabuğday, yüksek miktarda potasyum, B vitaminleri - B1, B2, B3, B6, PP ve E vitamini içerir.
Almanya, Isselburg
... çalıştırarak bir konteynere doldurulabilir. Arka taraftaki askı aparatı, farklı kapasitelerdeki konteynerlerin bile çıkarma yüksekliğinde eşit bir şekilde sonlanacak şekilde tasarlanmıştır. Ürünlerimiz sayesinde ambalajsız ürünlere geçiş yapmak çocuk oyuncağı!
Fransa, Paris
...Makarna Seçeneklerimiz...
Slovakya, Košice
...Gyermelyi pizza unu 1kg, otantik İtalyan tarzı pizzalar yapmak için özel olarak tasarlanmış bir premium unudur. Bu un, güçlü ve elastik bir denge sağlayarak, hem hafif hem de çiğnenebilir bir pizza hamuru oluşturmanıza olanak tanır. İster profesyonel bir pizzaiolo olun, ister evde yemek yapan biri, Gyermelyi pizza unu, lezzetli ve tatmin edici bir pizza deneyimi sunar. Yüksek kaliteli buğdaydan...
Litvanya, Kaunas
...spelt buğday unu yapmak için kullanılmaktadır. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1485 kJ / 355 kcal Yağ: 1,2 g Bunların doymuş yağ asitleri: 0,6 g Karbonhidrat: 74,1 g Bunların şekerler: <0,3 g Lifli maddeler: 3,3 g Protein: 11,9 g Tuz: 0,5 g*...
İtalya, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Calabria'daki maccaruni, strangugliapriaviti, scilatielli, scialatielli, firrazzul, maccarruni a firrettu, fileja, fhilateri gibi isimlerle de anılmaktadır; bu isimler, köken aldıkları yere göre değişiklik göstermektedir. Eski zamanlarda makarna yapmak için, disa çiçeğinin odunsu sapları olan gonaci kullanılıyordu; daha sonra ise çorap iğneleri veya kırık bir şemsiyenin tel parçaları kullanılmıştır.
Avusturya, St. Ruprecht An Der Raab
... ve soyulmamış makadamya fıstıkları, badem için kalibre edilmiştir. Gıda nem ölçerimiz, talep üzerine diğer ürünler için de kalibre edilebilir. İsteğe bağlı olarak, diğer ürünler için kendiniz de kalibre edebilirsiniz. Kullanım: Bir ölçüm yapmak için, örneği Gıda Nem Ölçerinin ölçüm odasına dökün ve cihaz, su içeriğini sadece birkaç saniye içinde otomatik olarak belirleyecektir. Ölçüm tamamlandığında, ölçüm odasını boşaltabilir ve hemen başka bir ölçüm yapabilirsiniz. Çözünürlük: %0.1 Örnek hacmi: 2.0 litre Hacim yoğunluğu telafi edildi: bir terazi kullanarak Otomatik sıcaklık telafisi: evet...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
...Profesyonel eutekti̇k plaka, çikolata süslemeleri yapmak için ızgaralar, yuvalar, talaşlar, burgu şeritler gibi çeşitli şekiller oluşturmanıza olanak tanır. Eutekti̇k cool dekor plakası paslanmaz çelikten üretilmiştir ve içinde eutekti̇k bir sıvı barındırır; kullanımdan önce yaklaşık 24 saat boyunca -21°C'de dondurucuda bekletebilirsiniz. Soğutucu plaka, dondurucu dolapların raylarına uygundur...
... mangal yiyeceği ile birlikte kullanılabilir. Ya da bir marine olarak ya da sosları ince ayar yapmak için kullanabilirsiniz. Hela. Biz, et işleme, HoReCa ve gıda hizmetleri alanında sanayi ile küçük ve orta ölçekli işletmeler için lezzet ve modern fonksiyonel sistemler konusunda yetkin bir ortağınız. Hela, 1905 yılında kurulmuştur. Bugün ekibimiz, geniş bir alanda 600'den fazla özverili...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Durum unu, yüksek kaliteli A grubu makarna yapmak için kullanılabilir. Ayrıca, fırıncılıkta katkı maddesi olarak hizmet eder ve yarı mamul ürünlerin (mantı, hinkal vb.), pizza, krep ve şekerlemelerin üretiminde kullanılır. Hamura %20-50 oranında durum unu eklemek, hamurun daha az yapışkan olmasına yardımcı olur ve mükemmel bir renk kazandırır. Ayrıca, bu unu yumurta yerine de kullanabilirsiniz. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumayı sağlar. Ağırlık: 500 g...
Fransa, Valréas
...Provence'den ince doğranmış siyah trüf, tüm aromasını ortaya çıkarıyor. Tadım önerileri: Risotto, taze makarna, patates püresi veya omlet yapmak için mükemmel.
Fransa, Guérande
...Akdeniz rüzgarı tabaklarınıza esiyor. Zeytinlerin meyvemsi tadı ile Beyaz Ülke'nin gri tuzunun güçlü deniz tadının birleşimi. Pirinç, irmik veya makarna bazlı yemeklerde (pişirme sonrasında), soslarda, sebzelerde, gratinlerde, ekmek veya pizza hamurunda, özel ekmekler yapmak için baharat olarak ekleyin vb... SKU:SGALG250...
İtalya, Marciano Della Chiana
... içermez. Bu, tamamen sindirilebilir olmasını sağlar ve bazen rahatsız edici olan o kokuyu bırakmaz. Kısacası, öpücüğe dayanıklı bir sarımsak. Bu sosu yapmak için, Aglione bitkisinin çiçeğinden soğana kadar her parçasını kullandık. Sonuç olarak, taze, tatlı ve nazik bir tat ortaya çıktı. Bu nedenle, makarnanın üzerine dökmeden önce birkaç dakika ısıtmanızı öneririz. Her türlü makarnayı süslemek için mükemmel, özellikle geleneksel Pici için, isterseniz mantar ve sosis veya kapari ve hamsi ya da Guanciale Stagionato ekleyerek.
...Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.
Fransa, Furiani
... için bir karışım. - Soğuk meze olarak yayılabilecek veya sıcak makarna yemeği üzerinde tadına bakılabilecek lezzetli bir poivronnade kavanozu. - Tuzlu yayma ürünümüzü mükemmel bir şekilde tamamlayacak tohumlu kraker paketi. - Kuzu peyniri ile taze domates sosu kavanozu. - Seyahate davet eden, dağ otları ile tuzlu küçük bir kavanoz. Referans: COFFRETNIK30...
İtalya, Messina
... ZEYTAĞINDA: Bizim Sicilya'da çilek domatesi bir "Kurumdur"! Bu hazırlamada, aşçımız Titti, tadını mükemmel bir şekilde vurgulamayı başardı. Tatlı ve tuzlu lezzetler mükemmel bir şekilde bir araya geliyor. Sürmek için mükemmel ama aynı zamanda birinci ve ikinci yemekleri tatlandırmak için de idealdir. Onu tatmak, gerçek Sicilya'da bir yolculuk yapmak gibidir! ŞERİT MELANZANALAR ZEYTAĞINDA: Kavanozlarda sadece otantik, el yapımı melanzanalar bulunmaktadır.
İtalya, Bronte
DOSicily, dondurmacılar, pastaneler ve restoranlar gibi ticari faaliyetler için mükemmel bir araçtır. Harika antep fıstığı dondurmaları, sicilya tarzı antep fıstığı graniteleri, taze makarna için pesto ve lezzetli dolgular hazırlamak için antep fıstığı yarı mamulleri ve saf hamurlar sunmaktadır. Antepfıstığının kabuklu, kabuksuz, kıyılmış ve parçalanmış haliyle, yaratıcı yemek tariflerini...
Fransa, St Sulpice De Faleyrens
... bir kısmını un ve makarna yapmak için saklıyoruz. Unlarımız, Tarn'daki granit taşlarda soğuk olarak üretilmektedir; değirmenimiz Fransız yapımıdır, böylece tahılların tüm besin maddelerini koruyoruz. Makarna ürünlerimiz yumurta, tuz, koruyucu ve katkı maddesi içermemektedir, böylece eşsiz bir tat ve kalite garanti ediyoruz. En seçkin damakları tatmin etmek amacıyla, Fransız bakkalları ve...
İtalya, Padova
...Glutensiz mükemmel bir makarna yapmak, sabır ve özveri gerektiren bir zorluk ve taahhüttür. Glutensiz ürünlerin, glutensiz taze makarnanın ve glutensiz kuru makarnanın üretimi ve ticareti ile ilgileniyoruz. Makaralarımız İtalya'da üretilmektedir ve unlarımız %100 İtalyan'dır.
İtalya, Bolzano
... talebinize göre herhangi bir meyve tedarik edebiliriz. Ayrıca zeytinyağı, domates salçası, meyve suları, küçük paketli kekler, kestane, makarna; spagetti gibi gıda maddeleri de sağlayabiliriz. Hangi diğer ürünlerle çalışmak istediğinizi öğrenmek isteriz. Talebinizi aldığımızda, sizinle çalışmaya başlamak için en uygun fiyatları sunabiliriz. Sizden haber almayı umuyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play