...Gıda aromalarımız farklı formlarda sunulmaktadır: sıvı, toz, emülsiyon. Ambalajlar 30 ml'lik şişe, 250 ve 500 ml'lik bidonlar veya talep üzerine dökme olarak çeşitlenmektedir. Bu aromalar, çeşitli gıda kategorilerine eklenmek veya bu gıdaların hazırlanmasında kullanılmak üzere tasarlanmıştır: hamur işleri, makaronlar, ganajlar, tatlı kremler, mousse'lar, şekerlemeler, reçeller, kokteyller veya soslar; ayrıca çikolata, dondurma, içecek-şurup, hazır yemekler, süt ürünleri ve bisküvi üretiminde de kullanılabilir.
... durumunda veya dozaj hakkında herhangi bir sorunuz varsa, doktorunuza danışın. Daha az bilinen bu uçucu yağ, aynı zamanda gıda kalitesindedir. Bu nedenle, 4-5 kişilik bir yemek için 2-3 damla kullanılarak yemeklerde, içeceklerde veya tatlılarda kullanılabilir. Nane yağımızı burada bulabilirsiniz. Doz: 100mL Doz: 1L...
Almanya, Heidelberg
...Spearmint 0.5-2 HT, yüksek sıcaklıkta işlenmiş bir nane olup, çaylar, tatlılar ve soslar için mükemmel, ferahlatıcı ve serin bir lezzet sunar. Nane aroması sağlar ve mutfak kullanımı için popüler bir bitkidir.
Bulgaristan, Sofia
... macunları, ağız gargaraları, sakızlar ve şekerlemeleri tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş yeşil nane yaprakları genellikle çay için kullanılır. 1 ila 2 tatlı kaşığı yaprağı, 250 ml taze kaynamış suya ekleyin ve damak tadınıza göre 8 ila 10 dakika kapalı bekletin. Ayrıca, tadı vurgulamak için bal ve limon ile birlikte kullanılabilir. Kurutulmuş yaprakları kullanmanın bir diğer çok popüler yolu, fasulye, mercimek ve diğer vejetaryen yemekleri baharatlandırmak, ayrıca süsleme, soslar ve çorbalar için kullanmaktır. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme...
Almanya, Bad Bentheim
...Dünya genelinde kullanılmasına rağmen, özellikle İtalyan ve Fransız mutfaklarında popülerdir. Fesleğen ve domates mükemmel bir kombinasyondur. Bu yüzden domates çorbasına damlatın. Ayrıca, bu yeşil kutsal ot, çorbalar ve soslar, pestolar, peynir, balık ve et yemekleri ile salatalar için de oldukça uygundur. Tadını mümkün olduğunca korumak için eklemenin en son aşamada yapılması tavsiye edilir.
Fransa, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Hafif baharatlı bir tat, hem nane hem de kekik ile benzerlik gösterir. Aynı zamanda eşek biberi olarak da bilinir. Bitki Sarriette - Satureja. Mutfak Soslar, av etleri, taze keçi ve koyun peyniri, kuru baklagiller, fasulye, kabak ve balkabağı, bezelye. Şekil / Miktar Organik Kuru Baharatlar / 40g - 220g. Menşei Fransa - %100 organik bitki. Faydaları Sindirim, ishal...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play