Fransa, Val De Cognac
...Bu, biyodinamik çalışan yerel bir şarap üreticisi ile yapılan sınırlı bir ortaklık aracılığıyla sunduğum hafif ve yazlık bir macerasyon romudur. Nazik bir lezzete sahip olan rom, şeftali ve limon keki otu ile orijinal bir birleşimle daha da güzelleşiyor. Yaz aylarında ferahlatıcı bir kaçış için... İçerik: Eski Konyak fıçılarında olgunlaştırılmış Fransız Organik Beyaz Rom, Organik Şeftali...
...Üzümler: Niellucco, Scaccarrellu, Vermentinu Hasat: elle toplama Şarap yapımı: Isı kontrolü olan paslanmaz çelik tanklar Hasat sonrası bir gece bekletme ile rosé elde edilir. Mayalama için tanklara alma. Fermentasyon 16-18°C. Kaba tortuların süzülmesi ve ince tortular üzerinde 6 ay olgunlaştırma. Selüloz plakalar üzerinde nazik filtrasyon ve hafif sülfitleme. 2023 baharında kare halkalı ağır...
İtalya, San Stino Di Livenza
...Parlak yakut kırmızı renk. Karakteristik, nazik bir şarap aroması var ve çok hafif bir menekşe ipucu taşıyor. Lezzeti kuru, dolgun ve hafif otlu. Üzüm çeşidi: Merlot Bölge: Venedik...
İtalya, Sizzano
...Piyemonte mutfağının ana yemekleri Et (braze ve rosto) Orta veya uzun olgunlaşma süresine sahip peynirler Mavi peynirler RENK Kırmızı yakut, narin granat yansımalarıyla AROMA Nazik çiçeksi notalar: gül ve menekşe Orman meyveleri TAT Yumuşak gövdeye sahip taninlerin yuvarlaklığı Dengeli asidite Mükemmel kalıcılık SICAKLIK: 16-18 °C...
Polonya, Poniec
...Taze ve hafif meyve notları, nazik bir malt tatlılığı ve temiz, keskin bir bitiş için dengeli bir acılık. Budweiser, premium Amerikan ve Avrupa şerbetçi otu aromalarının harmanlandığı, lezzetli, gevrek ve saf bir bira olup, lezzet ve ferahlığın mükemmel dengesi için üretilmiştir. Bu ünlü Budweiser birasıdır. Başka bir bira üreticisi tarafından üretilen ve bu kadar pahalıya mal olan bir marka...
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Elbise veya gül, hafif turuncu yansımalarla. Gül yaprakları, kırmızı meyveler, bisküviler, tatlı bademler ve kiraz çekirdekleri aromaları. Hava gibi hafif ve nazik, damak ince, gurme bir bitişle.
...ideal bir güneşlenme alanına sahiptir. Çalışması zor olduğu için sıkça 'asi' olarak nitelendirilen bu sert ve taşlı toprak, belirgin bir tipiklikte şaraplar üretmektedir. BAĞCILIK Toprak İşleme Sürgün Temizleme ve Yaprak Alma ŞARAP YAPIMI Sınırlı Verim Meyve aromalarını öne çıkarmak için nazik ekstraksiyon Isı kontrollü paslanmaz çelik tanklarda şarap yapımı ÜZÜM ÇEŞİTLERİ %94 Merlot %5 Cabernet Sauvignon %1 Cabernet Franc.
Fransa, Bordeaux
... sınırında, nazik bir şarap yapım süreci uygulamaktadır.\n\nDégustation\nKadehte, belirgin bir renge sahip, ifadesi güçlü ve zarif bir şarap buluyoruz. Güzel bir nar çiçeği kırmızısı rengi. Burunda meyvemsi bir aroma ve hafif bir vanilya dokusu var, damakta yumuşak, yuvarlak bir başlangıç ile etli, ipeksi ve kadifemsi taninler takip ediyor. İyi bir denge, uyum içinde bir şarap.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProducteur: Famille Biscaye, Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormats et conditionnements: Şişe (75cl) - 6'lı ahşap kasa - 2019"}...
Fransa, Le Puy Ste Reparade
...Burun, tatlı baharat notalarıyla birlikte sulu kırmızı ve siyah meyveleri öneriyor. Yuvarlak ve narin, ağız iyi dengelenmiş, güzel pürüzsüz taninler ve canlandırıcı bir final ile. Özetle, aynı anda güçlü, nazik ve sulu.
Fransa, Saint-Martin-Du-Vivier
...Şampanya, dünyadaki en prestijli köpüklü şarap olup, kutlama, zarafet ve inceliğin sembolüdür. Fransa'nın Champagne bölgesinden gelen bu içki, geleneksel yöntemle üretilmektedir; bu yöntem, şişede ikinci bir fermantasyon gerçekleştirmeyi içerir. Bu karmaşık süreç, ona karakteristik ince kabarcıklarını ve nazik köpüğünü kazandırır. Üç ana üzüm çeşidinden — Chardonnay, Pinot Noir ve Pinot Meunier — üretilen şampanya, brut, demi-sec, rosé veya millésimé gibi çeşitli stillerde sunulmakta olup, meyvemsi aromalardan briyoş, badem ve bal gibi daha karmaşık notalara kadar uzanan bir tat çeşitliliği sunar.
Eşleşen ürünler
Şampanya
Şampanya
Diğer Ürünler
Tequila
Tequila
Fransa, Auxerre
Kırmızı, beyaz, rosé ve muhteşem köpüklü şaraplarımızı keşfedin! Amacımız, Fransız şarap üreticileri ile ulusal ve uluslararası alıcılar arasında işbirliğini kolaylaştırmaktır. 2018 yılında kurulan DIXVINS, dünya genelindeki restoran sahipleri, şarapçılar ve toptancılar için çevrimiçi Fransız yapımı şarap ve içki satışı sunan B2B mağazanızdır. Size düzenli olarak belirli ve tematik promosyonlar su...
İspanya, Murcia
...Bu şarap, El Alto de Mindiarte bağlarımızda manuel olarak toplanan en iyi organik tempranillo üzümlerinin nazik bir şekilde preslenmesiyle elde edilmiştir. Şarap türü: Rose. Organik Menşei: D.O.Ca. Rioja Üzüm çeşidi: %100 Tempranillo Tarım: Organik tarım Toprak: Kalkerli mermerler Hasat: El ile toplama. Ekim 2019 İlk şarap: 2018 Üretilen şişe sayısı: 3.000 Şişe boyutu: 0,75cl...
İtalya, Conegliano
...Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla Burun: Nazik aromalar, olgun egzotik meyveleri andıran meyvemsi ve çiçeksi notalar. Tat: Şık, hafif asidik notayı dengeli bir şekilde eşlik eden doğru yumuşaklıkla. Saklama ve servis: Şişeler serin, kuru bir ortamda, ışıktan ve ısı kaynaklarından uzakta saklanmalıdır. 6-8°C arasında bir sıcaklıkta servis edilmesi önerilir. Oldukça büyük bir lale şeklindeki kadeh tavsiye edilir. Eşleşmeler: Yemekten sonra mükemmel ve kuru hamur işleri, meyve tartları ve diğer geleneksel İtalyan tatlıları için mükemmel bir eşlik.
Fransa, Paris
... preslenmesi nazik ve kademeli bir şekilde yapılır, böylece suların lekelenmesi önlenir. Birkaç aşamada gerçekleştirilir ve şıralar (sular) bölümlere ayrılır: Cuvée (ilk su, yani en iyi olan) ve taille (ikinci sular, geri dönüşümden sonra elde edilen) ayrı ayrı toplanır. Bu şampanya yalnızca Cuvée bazında üretilmektedir. VR = rezerv şarabı","ASSEMBLAGE":"70 % Pinot Meunier\n20 % Chardonnay\n10...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Şampanya Karışım : Chardonnay Saklama Potansiyeli : Yaklaşık 4 yıl Şarap Yapımı : Elle hasat, nazik ve kademeli presleme, paslanmaz çelik tanklarda alkol fermentasyonu, şarapların karıştırılması ve ardından tiraj likörü eklenmesi. 15 ay olgunlaşma ve dozaj likörü eklenmeden önce tortulama.
Finlandiya, Turku
...{"Bölge":"İtalya – Veneto","Belgelendirme":"DOCG","Alkol Oranı":"%11.5","Hacim":"75cl","Çeşit":"Yüzde 100 Glera","Şarap Yapımı":"Nazik Presleme ve Kontrol Altında Sıcaklıkta Saf Fermentasyon. İkinci Fermentasyon ve 12 – 13°C'de Yaklaşık 50 Gün Süren Doğal Fermentasyon Oto-kilitte."}...
Fransa, Roche La Moliere
... : 0,75 l / 0,375 l Tadım : Çok parlak altın rengi, yeşil yansımalar. Düzenli ince kabarcıklar. Nazik, genç, çiçek aromalarına (diken) odaklanmış yoğun bir buket, taze beyaz meyveler (armut, badem meyvesi) ve narenciye (şekerli limon) ile birlikte hafif kavrulmuş badem notaları. Karmaşıklığını takdir etmek için 8°C ile 10°C arasında servis edin.
Eşleşen ürünler
Blanc des Blancs
Blanc des Blancs
Diğer Ürünler
Beyaz Brut
Beyaz Brut
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...güzel bir meyve tadını çağrıştırarak genel yapıyı zenginleştiriyor ve her zaman çok nazik bir kabarcıkla destekleniyor. Harika bir şişe, aperatif olarak, deniz ürünleri, kabuklu deniz hayvanları ve balıklarla mükemmel bir uyum sağlıyor! Mülk: Artık 5 yüzyıldan fazla bir süredir (1522), Philipponnat, Reims Dağı'nın güneyinde yer alan Ay, Mareuil-sur-Ay ve Avenay köylerinin büyük terroirlerini...
İspanya, Almendralejo
...Kendimize ve başkalarına sürpriz yapan, çok yoğun, muhteşem bir cava üretmek için çaba gösteriyoruz. Kuru meyve, toffee ve çok güçlü lychee aromalarıyla dolu, damakta nazik ve geniş bir tat profiline sahip. Her saat çok keyifli hale getiren, çok iyi entegre olmuş bir kabarcık ile, ağızda çok ince ve yuvarlak bir geçiş sunarak devam etmeye teşvik ediyor. Çeşitler: %100 Chardonnay Alkol derecesi: %11.70 vol Şeker: <5 gr/L. Yaşlandırma, partiye göre 9 ile 25 ay arasında...
Portekiz, Leiria
Fransa, Les Riceys Bas
...Nazik ve uyumlu, bu Kontrol Edilen Menşei Olan (KMO) brendi, yalnızca Champagne bağlarından gelen şarapların geleneksel damıtılmasıyla elde edilir.
...2023 Satışların Zirvesinde Nazik açık rengiyle bu şaşırtıcı şarap, misket üzümü ve syrah'ı birleştirerek karanfil, menekşe, şeftali, üzüm, mango ve fesleğenli çilek püresi aromalarını ifade ediyor; yumuşak bir şekilde ferahlatıyor! Şişelerde mevcuttur.
Fransa, Lys Haut Layon
...karakter dolu bir kabarcık ve olağanüstü bir tazelik sunmaktadır. TADIM Renk: Yeşil yansımaları olan açık sarı, ince kabarcıklar Burun: Nazik köpürme, tazelik hissi bırakan havadar aromaları taşımaktadır: yeşil elma...
Fransa, Roubia
...Organik tarıma geçiş. Gece hasadı. Tam üzüm ayıklama, Paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Termal kontrollü fermantasyon, Presleme ile elde edilen. Termal kontrollü paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Karıştırma, Tortuda olgunlaştırma, Teknik mantar tıpa. Kilolu-kalkerli topraklar. Göz Açık gri renk, pembe yansımalar. Burun Aromatik, nazik, hafif limon aromaları, cömert greyfurt aromaları...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...MİLLASİM: 2018 ÜZÜM ÇEŞİDİ: Chenin. TOPRAK: Anjou Çakılları. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma: Geç olgunlaşmış ve botritize olmuş 3 sefer üzümün nazik bir şekilde preslenmesi. Meşe fıçılarda fermantasyon ardından, karmaşık aromatik bir yapı elde etmek için 12 ay boyunca ince tortular üzerinde olgunlaşma. APELLASYON: AOP Coteaux de l'Aubance. TADIM NOTLARI: Parlak ve altın rengi. Şekerlenmiş...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... sonra, üzümler 4 ila 5 hafta boyunca manuel olarak marcın ezilmesiyle taninlerin nazik bir şekilde çıkarıldığı bir tankta bekletilir. Olgunlaşma, şişelemeden önce yaklaşık iki yıl boyunca paslanmaz çelik tanklarda sürer. Tadım: Çok koyu bir yakut rengi ve kırmızı meyveler (kiraz, frenk üzümü) ile sedir arasında yoğun bir burun, bu Atlantik esintili karışımın tüm gücünü ve yapısını müjdeler. Güzel bir uzunlukla taze ve lezzetli şarap sevenler için idealdir. Mevcut Yıllar: 2013, 2014, 2015 ve 2016...
İspanya, Madrid
...MENŞE ADI: CIGALES Üzüm hasadı ekim ayının başlarında yapıldı, nazik bir ezme ve sap ayırma işlemine tabi tutuldu. Kontrol edilen bir sıcaklıkta fermente edildi. Ardından malolaktik fermentasyon gerçekleştirildi. Sonrasında ise berraklaştırıldı, stabilize edildi ve şişelendi.
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
...Daha yumuşak Perlwein, benzersiz tazelik - üzümlerin aromatik kokusu, inci taneciklerinin nazik kabarcığıyla birleşiyor Sade, kuru, hafif, şık...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play