1999'dan beri, SODIC (Société de Développement Industriel et Commercial), yüksek kaliteli Tunus gıda ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir dağıtım ve çevrimiçi satış platformu olarak öne çıkmaktadır. Size mükemmellikleri için titizlikle seçilmiş, çeşitli otantik ürünler sunuyoruz: - Makarna (Warda) - Harissa - Ton Balığı - Helva - Hurma - Boga - Tunus Zeytinyağı - Kuskus (Warda) SODIC'i seçmek, tan...
İspanya, Murcia
...Izgara sebzeler ve Calçots adı verilen bir tür soğan ile mükemmel bir uyum sağlar. Romesco sosu, yağ, soğan, domates, kuruyemiş ve beyaz şarap sirkesi temelinde geleneksel bir tarifle yapılmaktadır. %100 doğal bir sostur. Gluten içermez. Ağırlık: 0.140 gr...
Fransa, Auxerre
...foie gras, Beaufort d’Alpage Şarap uzmanının tavsiyesi: 12°C'de servis edilmesi önerilir. Alkol oranı: %12,5 Saklama süresi: 10 yıldan fazla Ambalaj: 75cl'lik 6 şişelik karton Bağ: Claude Quenard et Fils Appellation: Chignin-Bergeron Yıl: 2017 Üzüm Cinsi: Roussanne Tarım: Biyodinamik Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...
Fransa, Grigny
...Lezzetli kremalı sos, tütsülenmiş pastırma ve mantar ile. Ayrıca tavuk veya domuz filetosu gibi çeşitli et yemekleri için ideal bir sostur.
...Extra et sosisimizin zengin ve lezzetli tadını çıkarın. Bu kurutulmuş sosis, yüksek kaliteli domuz eti ve yağı kullanılarak yapılmış olup, özenle seçilmiş baharatlarla tatlandırılmıştır. Tütsüleme işlemi, lezzete derinlik katarak seçkin damaklar için mükemmel bir seçim olmasını sağlar. Bu lezzeti bir şarküteri tabağının parçası olarak veya en sevdiğiniz yemeklere lezzetli bir ek olarak tadını çıkarın.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... olabilir; öncelikle, tarif çok daha ilginç görünür. Bunun yanı sıra, yemeğe daha fazla yapı kazandırır ve farklı tatları dengeler. Öncelikle, köpüğü sousvide (vakum) bırakmayı planlıyorsanız, zaman ve sıcaklığın yanı sıra farklı malzemeleri de göz önünde bulundurmalısınız. Bu teknikle köpüğü sıcak servis etmek istediğiniz için sıcaklığı ayarlamanız gerekir. Belirli soslarla, maksimum sıcaklığı aşmamaya dikkat etmek önemlidir; bu, köpüğün katılaşmasına veya topaklanmasına neden olabilir. Bunu, sosu biraz koyulaştırarak önleyebilirsiniz.
Fransa, Guérande
...Persler ve Mısırlılar, 2000 yıl önce, arpacık soğanını kutsal bir bitki olarak kabul ediyorlardı. Soğan ve sarımsakla yakın akraba olan bu soğanlı bitki, mutfakta yaygın olarak kullanılır; salatalarda veya béarnaise sosu ya da beyaz tereyağı gibi soslarda doğranarak yer alır. Bütün olarak buharda pişirilmiş veya konserve edilmiş hali, balık, et veya foie gras ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap...
Bulgaristan, Sofia
...Faydaları: Siyah ve kahverengi hardal tohumları, genellikle doğu ve Asya mutfağında kullanılan, güçlü bir lezzete sahip küçük tohumlardır. Tüm hardal tohumları arasında en güçlü olanlarıdır. Küçük tohumlar, bazıları hafif kırmızımsı bir renge sahip olmakla birlikte, koyu kahverengi renktedir. Kullanım: Hardal tohumları, sadece yemekleri değil, aynı zamanda baharat karışımlarını da zenginleştirmek için idealdir. Özellikle hardal üretiminde ve et, balık, çeşitli soslar, tartar sosu ve diğer soslar için marine hazırlıklarında kullanılır. Ambalaj: 500g, 1kg ve dökme...
Fransa, Mietesheim
...Raifort sosu, kullanıma hazır ve ısıtılmak üzere tasarlanmış bir sos çeşididir. Keskin ve baharatlı tadıyla et, balık veya sebze bazlı tüm hazırlıklarınıza hoş bir lezzet katar. C vitamini açısından zengin olan raifort, Alsace'da yetiştirilen ve elle soyulan bir Fransız kökünden hazırlanır. İçindekiler: Su, raifort kökleri, ayçiçek yağı, süt, sirke, buğday lifi, mısır nişastası, kıvam artırıcı: guar sakızı, ksantan sakızı, tuz, doğal aromalar, asidik madde: sitrik asit, koruyucu: sodyum disülfiti.
Ukrayna, Kharkiv
... hazırlamak için 15 dakika, sosu kendiniz yapmak için zaman harcamanıza gerek yok. ▪ Çok basit ve çok lezzetli: paketteki önerilere göre pişirin - basit ve kolay, lezzetli olması garanti, tarif aramak için zaman harcamanıza gerek yok. ▪ Şeffaf ambalaj: paketin içindeki doğal baharatlarla sosu görebilirsiniz. ▪ Tamamen yeni bir pişirme yöntemi: ketçap ve mayonez için bir alternatif, yemeği eşsiz bir tatla pişirebilirsiniz.
Fransa, Soing-En-Sologne
...Taze ve meyvemsi bir şarap, aperatif için ideal olup, deniz ürünleri (midye, istiridye, kabuklular,...) ve soslu balıklarla (sazangiller veya levrek, beyaz tereyağı sosu) mükemmel bir uyum sağlar. Alan: DOMAINE DE L'EPINAY Ad: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Bölge: VAL DE LOIRE Renk: Beyaz Üzümler: %100 Melon de Bourgogne Yetiştirme yöntemi: Organik Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg Karakter: Kuru Yıl: 2019...
ufs.country_names.RU, Moscow
... bırakmanız önerilir. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara et için bir sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, acı, orta derecede baharatlı Malzemeler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, bezelye lifleri, öğütülmüş karabiber, kişniş, toz kırmızı biber, kırmızı tahıl biberi, toz hardal, kanola yağı, kuru maydanoz, kekik. Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 5,5 Yağ (g / 100g)… 4,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 36,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 200...
Fransa, Sète
...1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.
Fransa, Carquefou
...Maison Quillard'ın catering tarifleri, aile yemekleri için özel çözümler sunmaktadır: bütün domuz yavrusu veya yarım domuz yavrusu (20 veya 10 kişi), sebzelerle doldurulmuş ve Porto sosu ile birlikte sunulan bonfile ile kızartılmaya hazır. Ayrıca, 6 veya 8 kişi için but ve bonfile olarak da sunulmaktadır.
Fransa, Bréal-Sous-Montfort
...Bir "mutfak aletleri kutusu" olarak hayal edilen "Cooking Box", Saveur! tarafından sunulan en iyi yeni nesil fond, fumet ve et suyu seçkisini bir araya getiriyor. - Palm yağı ve tat artırıcı içermeyen formülasyon - Özenle belirlenmiş tuz içeriği - Yeni yürürlüğe giren düzenlemelere uygun Doğal Aromalar beyanı Uygulama: Sos bazları Hazır yemekler Çorbalar Deniz ürünleri Sebze veya salata baharatları Fond, et suyu, balık fumeti, doğal aromalar, tuz azaltımı, palm yağı içermeyen, tat artırıcı içermeyen, %100 doğal kaynaklı malzemeler...
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Domuz eti, aromalar, deniz tuzu, esmer şeker, domates sosu, kahve tozu, doğal aromalar, baharatlar Alerjenler içerir: Hardal, koruyucu madde içermez ve Polifosfatlar 100 gr ürün için besin ve enerji değerleri Enerji değeri 283 kcal 1177 kJ Yağlar 15,0 gr, bunların 6,3 gr'ı doymuş yağ Karbonhidratlar 1,8 gr, bunların 1,8 gr'ı şeker Protein 25 gr, lif 0,01 gr, tuz 1,3...
Fransa, Olivet
...Referans 9990000016945 Tamari (soya sosu) ile hafif tuzlu kaju fıstığının tatlılığı, çıtırlığı ve cömertliği. Tamari, soya fasulyesi tohumlarından yapılan geleneksel bir tuzlu sostur. Bu kaju fıstıklarının cömertliği kesinlikle misafirlerinizi memnun edecektir. Tamari'nin tadı, aperatiflerinize egzotik bir dokunuş ve yenilik hissi katacaktır. Ayrıca, sağlık açısından kaju fıstığının faydaları...
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
Birleşik Krallık, Widdington
...Ürünlerimizin doğal tadını korumak ve kutlamak amacıyla, diğer baharatlarla müdahale etmemeye karar verdik ve et atıştırmalıklarına eşlik edecek mükemmel sosu seçme konusunda tüketicinin takdirine bıraktık. • Hazır yenilebilir • Doğal proteinlerin zengin kaynağı • Minimum yağ ve karbonhidrat miktarı • Gün boyunca ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi sağlar • Öğünler arasında ideal atıştırmalıklar...
...Özellikler: Et bazlı marine sosu yapmak için uygundur. Tümleme ve yoğurma, etin kalitesini artırır ve yumuşak et elde edilmesini sağlar. Hızlı marine süresi, geleneksel marine işlemlerinin zaman alıcı ve zahmetli manuel süreçlerini ortadan kaldırır ve ürün kalitesini artırarak üretim verimliliğini artırır. Opsiyonel: hidrolik kaldırma / HMI ve PLC kontrolü / elektronik vakum ölçer Çalışma...
Fransa, Paris
...Durum buğdayı irmiği, Yumurta %30, Kırmızı pancar tozu, Barolo DOCG Şarabı %2. Kabuklu deniz ürünleri izleri içerebilir. Yaklaşık 3/4 kişilik. Büyük bir miktar tuzlu kaynar su içinde yaklaşık 6/7 dakika pişirin. Süzün ve baharatlayın. Beyaz veya siyah trüf sosu, et veya sebzelerle servis etmenizi öneririz. Aynı terroirden bir kırmızı şarap (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) veya beyaz şarap (Roero Arneis, Gavi di Gavi) mükemmel bir uyum oluşturacaktır. Ean13:3701511702359 Referans:TagliatelleBioVinItalie1...
İtalya, Casoria
Fransa, Thiais
...Bu vakum dolum makinesi, yaklaşık 250 şişe/saat kapasiteye sahip, profesyonel verimlilik özellikleri sunan tek makinedir. Kullanımı son derece kolaydır ve kompakt boyutlara sahiptir. Şarap, yağ, domates sosu, likörler, meyve suları ve hatta yüksek yoğunluklu ürünler için idealdir (gerekli aksesuar değişimi). Özellikler Üretim: yaklaşık 180/200 şişe (750ml)/saat...
Fransa, Copponex
... Karakterli bir elma olan Kanada'nın Grise Reinette'si, hafif tatlı ve ekşi dengeli tatlarıyla damakları şaşırtıyor. Düzensiz şekli ve bronz rengi ona rustik bir görünüm kazandırıyor. Kaba kabuğu, hafif ekşi ve biraz tatlı, aromalı, çıtır bir eti örtüyor. Çiğ olarak tüketildiğinde beğenilen Kanada'nın Grise Reinette'si, özellikle mutfak ve pastacılık için mükemmeldir. Özellikle tatlı-tuzlu yemeklerde, kan sosu ve elmalı tart gibi yemeklerde avantajlarını ortaya çıkarıyor.
...Yunanistan kıyılarındaki çıplak kayalık arazilerde küçük çiftçiler tarafından toplanan doğal olarak yetişen kekik. Doğanın Saflığı. Hava ile kurutulmuş. Kekik, güçlü ve taze, hoş bir aromaya sahiptir. Akdeniz mutfağı, sebzeler, soslar, kıymalı sos, sebzeler, domates sosu, et yemekleri için kullanılır.
Fransa, Arles
...Conserves Guintrand Bir kez ısıtıldığında, Sos Provençale makarna, pirinç, et veya balık yemeklerinizi zenginleştirecektir. Hazırlıklarınıza eklendiğinde, ratatouille, bohémienne, doldurulmuş domates gibi yemeklerinizin lezzetini hoş bir şekilde artıracaktır.
Yunanistan, Kiato Korinthias, Peloponnese
... Yunanistan'ın Peloponez bölgesinde yetiştirilen bezelye ve bezelye ununu kullanıyoruz, atölyemizde yoğrulup kurutuluyor. "• Olağanüstü kavrulmuş et veya balık ile mükemmel bir uyum sağlar. • Domates sosu veya beyaz sos ve mantar ile tek bir ana yemek olarak sunulabilir. • Ayrıca sebzelerle soğuk bir salatanın ana malzemesi olabilir. • Veganlar için ideal • Çocuklar için ideal...
Almanya, Waldkirch
... kuru kayısı 100ml kuru kırmızı şarap 1 diş sarımsak, ince doğranmış 1/2 soğan, ince doğranmış 150g kuzu suyu (alternatif olarak et suyu) 2 yemek kaşığı Wernet kavak balı biraz taze kişniş Kırmızı biber Tuz...
...KRITHARAKI orta – aynı zamanda pirinç eriştesi olarak da adlandırılan, Yunan pirinç biçiminde makarnalardır ve et yemekleri için domates sosu, gyros, bifteki veya souvlaki, fırın yemekleri ve güveçler yerine popüler bir Yunan garnitürüdür. Ayrıca tavuk çorbası, domates çorbası veya güveçlerde çorba malzemesi olarak da popüler ve lezzetli bir garnitürdür. 500 g...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play