Belçika, Casteau
... kriterlerine göre seçilmektedir. Ayrıca, tüm salamlarımız geleneksel yöntemlerle kurutulmakta, bu da yavaş bir olgunlaşma süreci uyguladığımız anlamına gelmektedir; bu sayede ürünlerimizin eşsiz tadı ve aroması garanti edilmektedir. Şarküterimiz oldukça çeşitlidir: farklı türde salamlar, pancetta, coppa, lonza, porchetta… ve her damak zevkine hitap eden orijinal veya klasik seçenekler sunmaktadır!
İtalya, Coriano
... süreci ile doğal el yapımı dondurma üretiyoruz. Dondurmamızda renklendirici, yapay aroma veya koruyucu kullanmıyoruz çünkü dondurmanın damak tadı için bir zevk olması gerektiğine inanıyoruz. Özellikle dondurma külahı/kupa satan dondurmacılar, kafeler, restoranlar ve oteller gibi müşterilerimize en yüksek kalitede doğal el yapımı dondurma sunuyoruz. Dondurmadan, dondurma pastaları, yarı donmuş tatlılar...
İspanya, Montesa (valencia)
...meyve ticareti dünyasında bir referans noktasıdır. ANUCA ve FRESSANZ markalarıyla desteklenen ürünlerimiz, tüm İspanya'ya ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerine ihraç edilmektedir. Fressanz ve Anuca, yetiştirme ve olgunlaşma süreçleri Entegre Üretim süreci ile kontrol edilen kaliteli ürünlere eşdeğerdir ve bu süreç Tarım Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Ayrıca, tüm ürünlerimizde dünya çapında geçerli Global G.A.P. sertifikasına sahibiz. Bu sertifika, belirli standartlara dayanmaktadır ve garantiler.
İtalya, San Marco Evangelista
... düzenli olarak yeniden üretilebilir. Bu süreci mümkün kılan üretim aşamaları şunlardır: - Ham kahve, içindeki kahvenin "nefes alabilmesi" için tercih ettiğimiz doğal bir malzeme olan jüt torbalarda satın alınır ve nefes alarak ruhunu korur. - Farklı kahve türleri, dünyanın en iyi hasatlarından özenle seçilmiş ve olgunlaşma sürecinden sonra, krema, gövde, acılık, asidite, koku ve kalıcılık elde...
Belçika, Wervik
... keyfini çıkarırsınız. Karakter dolu bir peynir tadarsınız, Flandrien'e layık! FLAMAND TOPRAKLARI Lezzetli bir Flandrien peyniri, en yüksek kalitedeki Flamand sütü ile kaynağında oluşur. Peynirlerin hazırlanması geleneksel tariflere ve en sıkı kalite standartlarına göre yapılır; burada peynir ustasının becerisi kritik bir rol oynar. Doğal bir olgunlaşma süreci ve gerekli zaman ile gerçekten iştah açıcı bir Flandrien peyniri elde edersiniz!
İtalya, Campo Calabro
...Benedetto s.r.l. şarküteri ürünleri, Kalabriya'nın Yunan topraklarının tipik kokuları ve tatlarıyla birlikte kalitenin kutlanmasını sağlar; ruta, rezene ve acı kırmızı biberin kokuları, büyük havanlarda enerjik bir şekilde dövülerek lezzetin tamamlayıcısı olur. Uzun olgunlaşma süreci, nihayetinde müşterilerin sağlığını korumak için seçilmiş olup, şarküteri ürünlerinin fiziksel ve organoleptik...
Fransa, Les Riceys
... şaraplarımız, tüm potansiyellerini ortaya çıkarmak için 10 yıla kadar dinlenmektedir. Amacımız, şarapların tazeliğini korumak için kısmi malolaktik fermantasyon ile temel şarabın doğasını korumaktır. Bu kadar uzun bir olgunlaşma süreci, aroma kaybını sınırlamak ve üzümün tazeliğini ile çiçeksi ve meyvemsi tatlarını korumak için kontrollü bir fermantasyon ile önceden hazırlanır. Bu taahhüt, şaraplarımızın, isteklerinize göre alışılmadık, sürprizli veya daha geleneksel tadımlar sunmasını sağlar.
Fransa, Marcolès
... yapılmış fıçılarda olgunlaşma ve yaşlandırma süreci, onu gerçekten benzersiz bir hidromel haline getirir ve birçok şarap meraklısını şaşırtır. Apis Terrae hidromeli, örneğin aperitif olarak servis edilebilir, ancak özellikle başlangıçlar ve tatlılar ile birlikte, ördek ciğeri, kanatlı yemekler (salyangoz, karides...), peynirler, bitter çikolata, kuru meyveler gibi yemeklerle de eşlik edebilir. Bu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play