Polonya, Cieszyn
Firmamız yüksek kaliteli şömine ve yakacak odun sunmaktadır. Odunun yüksek kalorifik değerini garanti ediyoruz, çünkü odun açık havada kurutulmaktadır. Sunumumuzda geniş bir ağaç türü seçeneği bulunmaktadır - akasya, huş, kayın, meşe, dişbudak, çam, söğüt ve diğerleri. Ayrıca, 40 litrelik çam odunu tutuşturucu ve 40 litrelik tütsüleme odunu tavsiye ediyoruz. Kendi taşımacılığımız mevcuttur. Cieszyn, Ustroń, Skoczków, Zebrzydowice bölgelerinde faaliyet göstermekteyiz.
Almanya, Neustadt
Balık tütsüleme balıkçılık deniz balığı tatlı su balıkları marine gönderimi...
Polonya, Warszawa
Grille-24 mağazası, ızgara satışına odaklanmaktadır. Bahçe ızgaraları sunmaktadır: gazlı, kömürlü ve elektrikli. Ekstra ürünler arasında soslar ve marine malzemeleri, Gourmet BBQ Sistemi ve tütsüleme aksesuarları bulunmaktadır. En çok satın alınan ürünler arasında Weber elektrikli ızgaralar yer almaktadır. Şirket, dünyanın en iyi ızgaraları olarak kabul edilen Weber ızgaralarının yetkili distribütörüdür. Ayrıca, deneyimli çalışanlar tarafından gerçekleştirilen bir servis de sunulmaktadır. grille-24.pl web sitesini ziyaret etmeye ve geniş ürün yelpazesi ile katalogu incelemeye davet ediyoruz.
Almanya, Ascheberg
...Büyük Plön Gölü'nde balıkçılık işletmesi. Kendi avımızdan taze balık ve kendi tütsüleme tesisimizden tütsülenmiş balık. Doğrudan pazarlama.
Avusturya, Graz
Sukültür ürünlerinin ticareti ve aracılığı - ağlar, taşıma kapları, işleme ekipmanları, balık yemi, yetiştirme cihazları, su havalandırıcıları, pompalar, tütsüleme cihazları vb.
İsviçre, Bützberg
Açık ateşte pişirme ve fırınlama ile ilgili her şeyi sunuyoruz; döner kollar, ızgara aksesuarları, odun fırınları, tütsüleme, kamp ateşi mutfağı, Hollanda ocakları, tavalar, pizza aksesuarları ve çeşitli baharatlar.
Kontrollerin onarımı ve yenilenmesi. Sistem veya makinenin tipi ve üretim yılı önemli değildir. Özellikle tütsüleme, pişirme, fırınlama ve iklimlendirme sistemleri ile diğer et işleme makineleri için.
İspanya, Noreña
... geliştirilmesi, gıda ürünlerinin ihracatı için. (IDEPA Projesi) Çölyak hastaları için uygun et ürünlerinin hazırlanması ve analizi. (FICYT Projesi) Çiğ-tütsülenmiş şarküteri ürünlerinde benzo(a)piren (kanserojen bileşen) kontrolüne yönelik teknolojik gelişmeler. (FICYT Projesi) Asturya şarküteri endüstrisinde benzo(a)piren (BaP) kontrolü için düşük ısı yüküne sahip bir pilot tütsüleme-kurutma odasının geliştirilmesi. (CDTI Projesi) Gıda güvenliği ve kalite yönetiminde uygulama alanı olan yeni öngörücü mikrobiyoloji modellerinin geliştirilmesi. (FICYT Projesi) Yeni üretim süreçlerinin geliştirilmesi.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play