Polonya, Warszawa, Poland
...Bezelye proteini, altın veya sarı bezelyeden kuru ve sıvı işlemlerle elde edilir. Kurutma aşamasında, bezelyenin kabuğu makineyle çıkarılır ve öğütülür. Daha sonra bezelye unu geri kazanılır ve su içinde çözünürlük özellikleri sayesinde proteinler santrifüjleme ile ayrılır ve toplanır. Bezelye proteininin nihai ürünü, saf bir tada sahip bej rengi bir tozdur.
Polonya, Paczewo
...İnce bezelye dokusu (1-4 mm), bezelye protein konsantresinden (kuru maddede %72) üretilmiştir, GDO'suzdur. Ürünlere doku ve çıtırlık kazandırır ve termal işlem sonrası bunları korur. Vegan ve vejetaryen uygulamalar için idealdir: et analogları, pate, sürme ürünleri. Yüksek proteinli atıştırmalıklarda, fındıkları taklit eder. Tat olarak nötrdür.
Polonya, Tomaszow Lubelski
...Sarı bezelye yarımları Maksimum nem %14,5 Ürün iyi bir şekilde temizlenmiştir. Bezelye, perakende ticaret ve doğrudan tüketim için uygundur. Bezelye, baklagil bitkisidir. Bezelye, iyi bir protein kaynağıdır, ayrıca karbonhidratlar ve sindirimi iyileştiren lifler sağlar. Ayrıca, bezelyenin alkalin etkisi vardır. Askeri bezelye çorbasının temel bileşenidir, ancak çeşitli sandviç ezmeleri, çorbalar ve salatalar için de mükemmel bir şekilde uygundur.
Polonya, Lublin
...VG Titans P65-L Dokulu Bezelye Proteini, yenilikçi etsiz ürünler oluşturmak isteyen gıda üreticileri için yüksek kaliteli, bitki bazlı bir protein çözümü sunar. Bu kuru, ekstrüde ürün, et benzeri bir doku oluşturmak için su ile şişer, bu da onu hamburgerler, sosisler ve diğer bitki bazlı uygulamalar için uygun hale getirir. Yüksek protein ve lif içeriği ile birlikte çok yönlülüğü, hem bitki bazlı...
Polonya, Brzozów
... ve aromatik sarımsak eklenmiş balkabağı ve zencefilli humus, sağlıklı bir atıştırmalık ve yemeklere lezzetli bir ek olarak harikadır. Ekmek, sandviçler veya tost için harika bir ek olarak kullanılır. Hafif bir kıvama sahiptir, kolayca sürülür ve hoş bir tadı vardır. Protein, lif, vitamin ve mineraller içerir. <strong> İçindekiler: </strong> haşlanmış nohut %43, balkabağı %14, fırınlanmış havuç %14, su, susam ezmesi, limon suyu, sarımsak.
Polonya, Wrocław
... izolatı, soya konsantresi, soya tekstürü, soya unu, whey protein konsantresi, WPC, whey protein izolatı, WPI, kolajen proteinleri. 6. LİF: Psyllium Kabuğu, buğday lifi, bambu lifi, bezelye lifi, soya lifi, patates lifi, FIBREN anti-sineresis lifi. 7. ASİTLER VE TÜREVLERİ: laktik asit, laktatlar, kalsiyum laktat, potasyum laktat, magnezyum laktat, sitrik asit, sodyum sitrat, kalsiyum sitrat...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play