Hollanda, Alblasserdam
... gelir. Bezelyeleri dondurmak, tabaklarınıza ulaştıklarında taze veya ambalajlı bezelyelere göre daha fazla C vitamini içermelerini sağlar. Ancak, taze toplanmış bezelyeleri dondurarak, yıl boyunca dondurulmuş yeşil bezelye sunabiliyoruz. Yazın ferahlatıcı bir bezelye ve su teresi çorbası ya da kışın ısıtan bir bezelye ve jambon çorbası istiyorsanız, dondurulmuş bezelyeler mevsim dışı kalmaz. Kolayca...
İspanya, San Pedro Manrique (soria)
Almanya, Balingen
... alanları, mutfaklar ve kafeteryalar/yemekhaneler için çok yönlü bir seçenek olarak uygundur taze et tezgahı için Gerilim: 120 / 230 V tek fazlı alternatif akım Kasa malzemesi: anodize alüminyum Ceraclean® (isteğe bağlı) Kurulum alanı (U x G): 607 x 433 mm / 23.9” x 17.1” Maks. boyutlar (U x G x Y): VS12 F33: 669 x 739 x 479 mm / 26.3" x 29.1" x 18.9" Bıçak çapı: 330 mm / 13.0” 350 mm / 13.8” 370 mm / 14.6” Ürün boyutu: Yuvarlak: Ø 270 mm / 10.6” VS12 F33 (Y x G): 225 x 260 mm / 8.9” x 10.2” Dilim kalınlığı: Sürekli 0 - 24 mm / 0 - 0.9” İnce ayar 0 - 3 mm / 0 - 0.1” IP derecelendirmesi: IP33...
Fransa, Auros
...Façon LOMO 3.5 kg, DLC 20 gün Yaz aylarında en iyi satış yapan ve özel ürünümüz. Gerçekten çok orijinal ve lezzetli! Bu, Tatlı Biberle Marine Edilmiş Jambon. Şu şekilde satabiliriz: - Izgara için dilimlenmiş, sanki bir bonfile gibi (tavada, ızgarada veya mangalda) - Rosto olarak - Şiş kebap olarak - Fırında pişirilmiş jambon olarak. Gerçekten çok lezzetli ve uygun fiyatlı.
İspanya, Malaga
...Mini quichlerden paylaşmak için daha büyük olanlara kadar, Preco Food'da onları çıtır tereyağı tabanı ile yapıyoruz ve her zaman ve sadece birinci sınıf malzemelerle doğal ve taze olarak dolduruyoruz. Caprese (taze domates, fesleğen ve Edam peyniri) Peynir, soğan ve pastırma Taze ıspanak ve keçi peyniri Jambon ve peynir Peynir ve soğan KATEGORİ: Quichler...
Türkiye, Torbali/izmir
... incelemeleri et tamburu tarifleri tambur et işleme vakumlu et tamburu kanada ticari et tamburu et tamburu ne işe yarar et tamburu nasıl yapılır biro et tamburu et tamburu kanada et kompost tamburu tezgah üstü et tamburu cabela'nın et tamburu challenger et tamburu kendin yap et tamburu elektrikli et tamburu satılık vakumlu et tamburu et işleme için vakumlu tambur et tamburu jambon hobart et tamburu endüstriyel et tamburu lance et tamburu et vakum tamburu üreticileri filipinler'de satılık et tamburu...
İspanya, Murcia
İspanya'da üretilen ürünlerin kalitesine inanıyoruz, bu yüzden bunları dünyanın geri kalanıyla paylaşmak istiyoruz. Asturyalılar keçi peynirleriyle, Valensiyalılar paellalarıyla, Riojanlar şaraplarıyla gurur duyuyor, ancak tüm İspanya, ürünlerimiz ve tariflerimiz sınırlarımızı aştığında sevinç yaşıyor. İspanyollar olarak, mutfağımızla ve topraklarımızda üretilen ürünlerin çeşitliliğiyle gurur duyu...
...Hammadde: Seçilmiş taze yerli domuz butu, 13,50 kg, kemiksiz ve gereksiz yağlardan arındırılmış, polifosfat, süt türevleri ve gluten eklenmeden. Soğutulduktan sonra, çıkarılmış jambon koruyucu elastik çorapla sarılır. Daha sonra iplenir, paketlenir ve pastörize edilir. Parça Boyutu: Yaklaşık 10,00/11,00 kg İçindekiler: domuz butu, tuz, aromalar ve baharatlar, dekstroz, fruktoz, antioksidan E 316, koruyucu E 250. Paketleme: Şeffaf Cryovac torbalar...
İspanya, Guijuelo
... yatmaktadır: yalnızca en olağanüstü parçalar Alta Gastronomía olarak sınıflandırılır. Sabır ve Sierra'nın esintisine açık mahzenlerde bolca dinlenme süresi, damağınızın hatırlayabileceği en iyi Meşe Kestaneli Jambon ile sonuçlanır.
İspanya, Toral De Los Vados-León-España
...El yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı sucuklar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, tütsülenmiş bacon, Lacón Braseado (Gurme Ürün) gibi ürünler... Ayrıca taze domuz eti olarak: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, taze jambon, taze diz gibi ürünlerimiz de bulunmaktadır. Ayrıca tuzlu ve taze ürünler: Oreja, Rabo, Espinazo, domuz başı, Morro, domuz ayağı gibi ürünler de mevcuttur.
...Bunu, ailelerimizin sofralarında en çok bulunan şarküteri ürünlerinden birine layık olduğu özenle yapıyoruz. Sadece 15 kg'dan ağır, taze İtalyan domuzlarının butları, tuzlanmış ve aromatik ot karışımıyla kokulandırılmıştır. Kas liflerini yırtmadan dikkatlice kemiksiz hale getirilen jambon, yaklaşık 68° sıcaklıkta buharlı fırında yavaşça pişirilir. İşte basit tarifimiz: kaliteli et ve işleme özeni. Ancak bu şekilde pişirilmiş jambon yumuşak ve cazip, tatlı, asla ekşi olacaktır.
İspanya, Guijuelo (salamanca)
... olan, Sus Scrofa Mediterraneus'un bir alt türünden gelmektedir. Tuzlama Süreci Brisa İber'de, tüm parçalar deniz tuzu ile kaplanarak kuruma ve korunma sürecine yardımcı olur, böylece olgunlaşmış ürünlerin tipik renk ve aromalarının gelişimine katkıda bulunur. Taze parçanın her bir kilosu için bir gün boyunca tuzlama odasında kalır, kontrollü bir sıcaklıkta, 3º ile 5º santigrat arasında ve %75 ile...
İtalya, Fisciano
...Taze doldurulmuş makarnamız, et, kurutulmuş jambon, ricotta ve ıspanak, porcini mantarları içerir; tüm bunlar serbest gezen tavukların yumurtaları ve un ile yapılan ince ve hafif bir yaprağa sarılmıştır.
İspanya, Madrid
...Bu kesim, ortadan kesilmiş İber domuz kaburgalarından oluşan, mangallar için çok cazip bir kesimdir. Vakumlu paketlenebilir, flow pack ve ski pack'te, ancak sonuncusu daha küçüktür. İhracat taze veya dondurulmuş olabilir.
İtalya, Marciano Della Chiana
...DOP Toskana Jambonu, klasik Kemikli versiyonu ile, şüphesiz, Toskana şarküteri ürünleri söz konusu olduğunda en önemli ürünlerden biridir. Hem üretiminde ve korunmasında kullanılan hammaddelerin kalitesi hem de yoğun ve hafif tuzlu tadı ile hem yetişkinlerin hem de çocukların damak zevkini şımartabilme yeteneği ile dikkat çeker. Hem tek başına hem de yerel diğer ürünlerle veya basit bir dilim taze ekmekle birlikte tüketilebilir. Ayrıca, Koruma Altında Menşei Belgesi, kalitesini ve karakteristik aromasını garanti eder.
İtalya, Viterbo
...Sgambato, olgunlaşmadan önce yan et parçası olmadan, böylece fazla atık oluşumunu önler. Ham madde taze olup, şirketin tercihi gereği dondurma odası bulunmamaktadır. Olgunlaşmış ağırlık kg. 6.5. Tüketilebilir ürün ağırlığı kg. 5.800 Olgunlaşma süresi 6/8 ay.
Almanya, Südbrookmerland
...Schecko fit Şinkenknochen, sert tahıllar, et ve lezzetli şarküteri aroması ile zenginleştirilmiştir. Son kırıntısına kadar çıtır çıtır kalmaları için pratik, yeniden kapatılabilir bir taze tutma kovasında paketlenmiştir! Boyut: 3 x 1,5 cm, 850 g taze tutma kovasında...
Fransa, Pleucadeuc
...• Yağ kabuğu: dış yağ • Yağ parçası: kabukların kesiminden elde edilen yağ • Yağlı veya yağsız deriler, maksimum 21 cm genişliğinde ve 1 cm kalınlığında • AB onaylı mezbahalardan elde edilen hammaddeler UYGULAMALAR • Yağ: şarküteri, tuzlama (sosis harcı, iç harçlar, börekler…) • Deriler: jambonlar, jambon parçaları… AMBALAJ • Yağ: 20 ila 25 kg arasında, çıplak blok veya polietilen örtülü blok • Deriler: 20 kg arasında, çıplak blok veya polietilen örtülü blok SACAKLAMA • Yağ: Taze: 0 +4°C'de 9 gün Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay • Deriler: Taze: 0 +4°C'de 9 gün Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay...
Fransa, Ploufragan
...Üretim tarafından gerçekleştirilen çabalar, pişirilmiş ve taze şarküteri ürünlerine dönüşüm için tasarlanmış şartnamelerin doğmasına yol açtı: sosis, kırsal pastırma ve jambon. Birçok tanınmış firma, Fermiers d’Argoat'ın bir parçasıdır: BIGARD Quimperlé (29), TALLEC Bannalec (29), Jean Stalaven Hillion (22), Maîtres Jacques Rennes (35), Charcuterie du Blavet Kervignac (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) ve Herta Illkirch (67).
Eşleşen ürünler
Şarküteri
Şarküteri
Diğer Ürünler
YUMURTA
YUMURTA
Fransa, Carquefou
...Ambalajlı taze et: - Chipolata doğal X6 - Chipolata 2X2 kesilebilir - Sosis X4 - Füme sosis X2 - Frankfurt sosis X4 - Sosis 2X1 kesilebilir - Beyaz kan sosisi X2 - Siyah kan sosisi X2 - Doğal pastırma - Füme pastırma - Kemikli jambon X3 dilim - Izgara için füme jambon X2 dilim - Pişirilmiş rosto dilim - Vendée jambonu X4 dilim - Foie pâté dilim - Köy pâté dilim - Kıvrılmış pâté X2 - Baş pâté dilim...
Avusturya, Königsdorf
...kuru, kapalı koşullarda 24 aydır. Paketleme Detayları 20kg polietilen torbalar karton kutularda. 2022 Mt 40" konteyner başına. İçindekiler Taze Yumurta %99.9 Analitik bileşim Protein %70.0 Lipid %5.0 Nem %6.0 ile %7.0 arasında...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...malzemeler : - %97 Organik Eski Beyaz Şarap Sirkesi* - %3 Doğal Aroma - * Organik Tarım Üzümlerinden Elde Edilmiştir - Meşe fıçılarda hazırlanmıştır - Pastörize edilmemiştir Kullanım önerileri : Cevizli, rokforlu endivye salatası veya mâche salatası ile. Bu sirke, noel salatalarınızı endivye, jambon, emmental ve taze ceviz içi ile zenginleştirecektir. Bu ürün alerjen içermez, koruyucu yoktur. Bu ürün ayrıca 3-5-10 litrelik cubitlerde, 220 litrelik fıçılarda ve talep üzerine 1000 litrelik konteynerlerde de mevcuttur. Ayrıca 25 cl olarak da bulunmaktadır.
Almanya, Mechelgrün
...Kendi çiftliğimizden gelen, ev yapımı organik sosis ve ev yapımı organik etler, domuz ve sığır. Belirli tarihlerde kesim yapıyoruz. Organik Et Ürünleri - Sığır Bonfile - Roastbeef - Sığır Kızartması - Domuz Kızartması - Güveç - Ekşi Kızartma Haşlama Et - Bacak Dilimleri - Sırt - Bonfile - Pirzola - Sırt Kızartması - Jambon - Pastırma - Kaburga - Et Kemikleri - Dalgalı Et Taze, tütsülenmiş ve...
İtalya, Villafranca Piemonte
...her zaman taze ve saf bir çeşitlilik sunarak domuz eti kesimi, işlenmesi ve ticareti ile ilgilenmektedir. Ürünler arasında: taze ve dondurulmuş domuz eti, sucuklar, jambon, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ve cotechino bulunmaktadır.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
César Nieto, bir sucuk ve jambon fabrikasıdır ve size aşağıdaki ürünleri sunmaktadır: İberik kuru ürünler: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota İberik taze ürünler: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Taze İBERİK DOMUZ ETİ, İBERİK JAMBON VE İBERİK ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ SATIŞINA ADANMIŞ ŞİRKET...
Romanya, Bucuresti
...tavuk, hindi, bıldırcın, koyun, salyangoz ve diğerleri), hepsi taze veya dondurulmuş olabilir - Tüm türde konserve. Et, meyve, sebze, turşu, hazır yemek, reçel ve diğerleri olabilir - Tüm türde şarküteri ürünleri: salam, sosis, jambon, sosis, pate, mortadella ve diğer türler - Süt ve Yumurta, süt tozu, süt, peynir, beyaz peynir, keçi peyniri, keçi beyaz peyniri, toz yumurta - Tüm türde baharatlar...
İtalya, Ferrere
... salamı, trüf salamı, Barolo salamı, sosis, pişirilmiş jambon, çiğ jambon, cotechini ve daha birçok ürün bulunmaktadır. Bu ürünleri doğrudan satış noktamızda satıyoruz. Satışları artırmak amacıyla Langhe'de, Alba'nın tarihi merkezinde bir şarküteri ve Torino merkezinde, Mısır Müzesi yakınlarında başka bir şarküteri açtık; burada tüm domuz etlerimizi ve şarküteri ürünlerimizi satın alabilirsiniz.
Belçika, Alken
... yurtdışında - beğendiği zengin bir şarküteri yelpazesidir. Müşterimizin ihtiyaçlarına göre özel çözümler için de dinleyen bir kulağımız ve uygun bir çözümümüz var. Schepers NV, tam bir sığır eti, domuz pastırması, tavuk kap ve haşlama jambon yelpazesi sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler