Polonya, Brzozów
... yemeklere sarı bir renk ve hoş, baharatlı bir tat verir. Ayrıca, zerdeçalı alıp karıştırdığınızda, özellikle ahşap ve plastik olanlar olmak üzere, mutfak gereçlerini de güçlü bir şekilde boyar. Gıda endüstrisinde zerdeçal, tereyağı, mayonez, makarna ve peynirin renklendirilmesinde kullanılır. <strong>Kullanım</strong> Zerdeçal, sosları, tavuk yemeklerini, kremalı çorbaları ve omletleri...
Bulgaristan, Sofia
...Benefici: zencefil, grippe ve soğuk algınlığının etkilerini hafifletmek için en yaygın olarak kullanılır, ayrıca ağrı ve bulantıyı hafifletmek için de etkilidir. Antiinflamatuar özellikleri ve sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkileri ile oldukça takdir edilmektedir. Kullanım: zencefil tozu, çay hazırlamak, yemekleri ve özellikle Asya mutfağına ait baharat karışımlarını zenginleştirmek için mükemmeldir. Bir çay kaşığı toz, bir çaydanlık (750 ml) için yeterlidir. 5 dakika demlemeye bırakın ve keyfini çıkarın. Ambalaj: 250g, 500g, 1kg ve dökme...
Almanya, Bad Bramstedt
...AYANU'nun KURKUMA'sı, Hindistan'da BİO ve GACP standartlarına uygun olarak yetiştirilmektedir. Laboratuvar testlerinden geçirilmiş, DE-ÖKO-005 BİO sertifikalı ve Almanya'da işlenmiştir. DOĞAL ÜRÜN: Yüksek kaliteli, doğal kurkumin ve piperin eklenmiş, nazikçe işlenmiş zerdeçal kökünden elde edilen saf ve katkı maddesi içermeyen toz. Aşındırıcı yardımcı maddeler, örneğin: Magnezyum stearat...
Almanya, Hamburg
...Kategori: Tek Baharatlar Tat ve Aroma: Ahşap-toprak kokusu, sıcak baharatlı, hafif biberli aroma ile acı bir tat sonrası Kullanım: Zerdeçal, birçok köri yemeğine tipik altın sarısı rengini verir, ayrıca pilav yemekleri, risotto, balık çorbası, chutney ve Kuzey Afrika kuzu yemeklerini baharatlandırmak için de kullanılır. İpucu: Toz, pişirme işleminin başında asla kavrulmuş olarak eklenmemeli...
...Bu zerdeçal, yalnızca çok yüksek kurkumin içeriğiyle değil, aynı zamanda güçlü, aromatik ve sıcak kokusuyla da dikkat çekiyor. Köri karışımlarında önemli bir bileşen olup, yalnızca gıdaları değil, aynı zamanda elleri ve giysileri de boyar!!! Fırınlama, soslar, tavuk marine karışımları için kullanılır. Ayrıca spätzle ve kekleri "sarı" yapar. BİO DE-ÖKO-006...
Almanya, Hamburg
...Kalite: gıda için İşlenmiş bitki kısmı: Kök Ekstraksiyon aracı: Etanol & Etil asetat Taşıyıcı madde: yok/Maltodekstrin Bilimsel adı: Curcuma Longa Zerdeçal, ana etken maddesi olan kurkumin nedeniyle potansiyel sağlık yararları ile tanınan sarı bir baharattır. Ürünlerimiz toptan satış olarak sunulmaktadır. Çoğu ürünümüzde minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler sağlanabilir. Ayrıca...
Almanya, Geesthacht
1999 yılında kurulan ENES, baharatlarını doğrudan üretim ülkelerinden temin etmektedir. Hamburg yakınlarındaki Geesthacht'taki 1.600 m²'lik depo, daha büyük tonajların satın alınmasına olanak tanıyarak ENES baharatlarının müşterilerine uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamaktadır. Ancak bu henüz her şey değil. Aşağıdaki noktalara da gururla bakıyoruz: • Geniş baharat ve ot yelpazesi; Baharatlar &...
...BIO-Kurkumawurzel DE-ÖKO-001 aşağıdaki fraksiyonda mevcuttur: toz, filiz azaltılmış Baharatlar yalnızca sanayi ve ticaret için. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin veya Satış Departmanımızla iletişime geçin. Sizin için HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE ekibi...
Hollanda, Nijkerk
... pazarlarında popülerdir. Diğer İsim: Curcuma longa ekstresi; kurkumin ekstresi Özellikler / Saflık: %95 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 84775-52-0 Görünüm: Sarı-turuncu ince toz Ana işlev: Anti-inflamatuar özellikler; Antioksidan aktivite; Sindirim desteği Test Yöntemi: HPLC Koku ve Tat: Karakteristik Analiz: Kurkuminler ≥ %95.0 Parçacık Boyutu: %95 80 mesh'ten geçer Tanımlama...
Almanya, Bad Bentheim
...Kurkuma Tozu Organik Organik kurkuma tozu, birçok farklı isimle bilinen bir tozdur (aralarında zerdeçal, koenjit ve curcuma da bulunmaktadır). Bu toz, kökeni Hindistan'a dayanan Curcuma Longa bitkisinin kökünden elde edilir. Kurkuma, zencefil ailesindendir. Curcuma tozu veya kurkuma longa tozu özellikle Hint yemeklerinde kullanılmakta, ancak artık bir takviye ve süper gıda olarak da satılmaktadır. Boşuna değil: toz, potasyum, sodyum ve kurkumin gibi zengin besin maddeleri içermektedir. In…...
...Acerola Tozu, Ananas Tozu, Aronia Tozu, Ashwagandha Tozu, Karnabahar Tozu, Brokoli Tozu, Camu Camu Tozu, Chaga Mantarı Tozu, Klorella Tozu, Dulse Tozu, Psyllium, Organik Psyllium Kabuğu %99, Arpa Otu Tozu, Ginkgo Biloba Yaprağı Tozu, Nar Tozu, Kale Tozu, Kenevir Unu, Semberek Tozu, Zencefil Tozu, Havuç Tozu, Zerdeçal Tozu, Lingzhi Reishi Mantarı Tozu, Ekşi Kiraz Tozu, Shitake Mantarı Tozu, Gümüş Kulak Mantarı Tozu, Ispanak Tozu, Tatlı Lupin Unu, Üzüm Çekirdeği Unu Tozu, Buğday Otu Tozu.
Almanya, Koblenz
...Chai, Matcha ve Pumpkin Spice Latte'den bıktın mı? O zaman senin için tam da doğru olanı bulduk: Zerdeçal Latte. Ancak bu kültür bitkisi çok daha fazlasını sunuyor! Bu yüzden altın tozumuz neredeyse her gün kullanılıyor. Ve hemen nasıl kullanacağınızı göstereceğiz! Şimdi en iyi organik kalitedeki zerdeçal tozumuzu satın al.
Hindistan, New Delhi
...Zerdeçal Sağlıyoruz Zerdeçal Parmak Zerdeçal Tozu Çiğ Zerdeçal...
Ukrayna, Novomoskovsk
...Bileşim: pirinç unu, kurutulmuş toz sebzeler (pancar, havuç, domates, tatlı biber, ıspanak), kurutulmuş yeşil spirulina, mavi spirulina ekstresi, zerdeçal, içme suyu Hazırlama yöntemi: kaynar su içinde 3/1 (su/makarna) oranında 5-7 dakika pişirin. 100 g ürün başına besin değeri: Protein - 7.2 g. Tuz - 0.05 g. Yağlar - 1.5 g, doymuş olan - 0.3 g. Karbonhidratlar - 79.7 g, şekerler - 4.3 g. Enerji değeri: 324 kcal (1357 kJ)...
Fransa, Herblay-Sur-Seine
...Tohumdan veya granüllerden elde edilen ürün (yan ürün). Bunlar, Sacha Inchi'nin soyulmuş ve çiğ tohumlarının preslenmesi sırasında elde edilir. Bu tortu veya granüller, sürecin sonunda ince bir toz elde etmek için ekstrüzyon, kurutma ve öğütme işlemine tabi tutulur. Doğal Zerdeçal ile Kakao ile Müşteri / tüketici tarafından kullanım ve hazırlama Ürün, doğrudan insan tüketimi için tasarlanmıştır...
Türkiye, Sakarya
...2-Kmark BALIK HARCI Tercihe göre, ızgarada, fırında ya da buğulama şeklinde pişirilecek olan balıkları, uygun baharatlarla zenginleştirilmiş malzemelerle terbiye etmek için kullanılan bir karışımdır. İçindekiler : Zerdeçal,Acı toz biber, karabiber, kekik, yenibahar ,defne yaprağı beyazbiber,sumak mısır unu, tuz, soğan tozu ve sarımsak tozu galete unu içermektedir FISH CONDIMENT...
Fransa, Vitrolles
...Madagaskar'dan %100 doğal zerdeçal tozu, çok aromatik kokularıyla Miktar: 100 g...
Almanya, Berlin
...Toz ve kapsül formunda mevcut Yüksek kaliteli organik kalite Mevcutlık: Hemen mevcut Minimum sipariş: 20 kg Sakinleştirici ve iltihap önleyici etkisi vardır...
Fransa, Caudecoste
...Zerdeçal, güney veya güneydoğu Asya kökenli bir rizomlu otsu bitki türüdür. Rizomları toz haline getirilerek aynı adı taşıyan baharat elde edilir. Lezzeti baharatlı ve oldukça aromatiktir. Zerdeçal, dünya mutfaklarında yaygın olarak kullanılmaktadır. NEVERDY'de Zerdeçal tozunu keşfedin.
Fransa, Saint-Laurent-Des-Arbres
...İçindekiler: Organik toz zerdeçal, %5 Kurkumin. Menşei: Madagaskar. Tatlar: Acı notalar, hafif baharatlı tat. Saklama: Sıcaklık, ışık ve nemden uzak tutarak saklayın. Son Kullanma Tarihi: 01/11/2024 Parti No: CDM BA 1000 09103000 - Hava geçirmez ve yeniden kullanılabilir bir torbada teslim edilir. - Gard bölgesinde özenle paketlenmiştir.
Almanya, Düsseldorf
... aracılığıyla mikrobiyom üzerinde olumlu bir etki gibi sağlık destekleyici özellikleri koruduğunu göstermektedir; bu duruma parabiotik etki denir. Fermente edilmiş zerdeçal tozumuz, çeşitli gıda ve takviyeler için mükemmel bir bileşendir. Fermente edildiği yer: Almanya Son kullanma tarihi: 24 ay (5°C - 20°C'de) Tür: > %2.5 kurkuminoid içeren toz...
İspanya, La Vaguada
... çok kullanılan baharatlardan biridir. Zerdeçalın kanser, artrit, diyabet gibi hastalıklarla mücadelede yardımcı olan özelliklere sahip olduğunu gösteren araştırmalar yapılmıştır. Toz zerdeçal, sağlığımızı iyileştirmeye yardımcı olan büyük faydaları olan çok sağlıklı bir üründür.
Fransa, Brunoy
...Kesinlikle safrana yakın olan tadı sayesinde, toprak tonlarıyla birlikte hafif bir acılık da sunan toz zerdeçalımız, mutfak koleksiyonunuzun vazgeçilmez bir baharatı haline gelecektir. Toz zerdeçalımızı %100 doğal olarak, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Madagaskar zerdeçalı, "Hint safranı" olarak da bilinen, hem mutfak hem de tıbbi özellikleriyle bin bir faydası...
... için ideal olan üstün kaliteleriyle öne çıkmaktadır. Farklı çeşitlerde biber, her biri yemekleri mükemmelleştiren benzersiz bir tat sunar. Zencefil: Toz veya taze olarak mevcut, tariflere egzotik ve baharatlı bir dokunuş katar. Safran: Eşsiz aroması ve altın rengi ile bilinen bu baharat, şık yemekler için idealdir. Zerdeçal: Renk verici özellikleri ve kendine özgü tadı ile kullanılır, köri ve geleneksel yemekler için mükemmeldir.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Yüzyıllar boyunca, zerdeçal yalnızca Hindistan'da biliniyor ve saygı görüyordu, Avrupa'daki tüccarların onu Avrupa'da dolaşıma sokma çabalarına rağmen. Zerdeçal, yalnızca kraliyet İngiliz sarayında bir rol buldu ve buradan, modaya uygun bir baharat olarak, önce diğer İngilizler arasında, ardından diğer Avrupa ülkelerine yayıldı. Kullanım alanları Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğün yemekleri hazırlamak için kullanılır. 100 gr üzerindeki besin değeri Protein (g / 100g)… 64,9 Yağ (g / 100g)… 9,9 Karbonhidrat (g / 100g)… 7,8 Enerji değeri (kcal / 100g)… 354...
Fransa, Coignieres
...Trim CBD*, Havuç* (75%), Zencefil*, Kabak*, Zerdeçal* (6%), toz zerdeçal* (3%), Köri*, Kekik*. Ekolojik tarımdan. 45 Gram Not: CBD çiçeklerimiz ve reçinelerimiz Avrupa'da, pestisit kullanılmadan ve Avrupa yasalarına uygun olarak organik olarak yetiştirilmektedir ve %0,2'den az THC içermektedir. Uygulama ile ilgili daha fazla ipucu için CBD Haber Dergimizde bulabilirsiniz. Lord Of CBD'nin...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Araquelle'in "Provence d'Antan" organik zerdeçal tozu, dekoratif metal kutu. Zerdeçal tozu elde etmek için, kurutulmuş ve toz haline getirilmiş rizom kullanılır. Hindistan mutfağındaki birçok baharat karışımında yer alır, örneğin köri, Antiller colombo'su, Maghreb raz-el-hanout'u ve paella. Biberli tadı oldukça aromatiktir. Net ağırlık: 40g Yuvarlak metal kutu...
İspanya, Torrent
... kurutulmuş rizomlarından çözücü ile ekstraksiyon yoluyla elde edilir. Kurkumin, kristalize edilir, kurutulur ve saflık elde etmek için toz haline getirilir. Zerdeçal, suda çözünebilen ve dağıtılabilen tozlar veya sıvılar şeklinde çeşitli formlarda üretilebilir ve gerektiğinde yüksek konsantrasyona sahip olabilir.
Fransa, Talant
...Splendid Color serisinin doğal lipodispersible gıda boyaları, sebze, meyve ve bitki bazlı tasarlanmış mikronize tozdan oluşmaktadır. Gerçekten %100 doğal bir bitki konsantresi olup, renklendirme gücüne sahiptir, katkı maddesi içermez ve hazırlamanızın tadını bozmaz. İçindekiler Zerdeçal konsantresi, spirulina, turp, elma ve kuş üzümü. Sakaroz şurubu, maltodekstrin, sitrik asit. Glutensiz...
Bu arama terimi için popüler ülkeler