İspanya, Peñalba, Segorbe
...Segortrufa, yaz trufası olarak bilinen Tuber aestivum'u satmaktadır. Bu, yılın en sıcak aylarında toplanan, hafif ve hoş bir aromaya sahip bir mantardır. Bu tür trüf, hafif kuruyemiş notalarıyla birlikte zarif tadıyla öne çıkar ve onu hafif ve taze yemekler için mükemmel bir malzeme haline getirir. Rengi açık kahverengiden koyu kahverengiye kadar değişir ve bej tonundaki eti görsel olarak çok...
İspanya, Olba (teruel)
...Taze Tuber Aestivum veya Yaz Trüfü, optimum olgunluğunda iç kısmı açık krem rengi veya fındık rengindedir. Mevsimlik trüf Mayıs'tan Eylül'e kadar.
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Aestivum VITT Prima Scelta, mükemmel kalitede bir yaz trüfüdür, şekil veya boyut açısından "Extra" kategorisine göre biraz daha düşük, ancak aynı karakteristik aromaya sahiptir. Siyah bir kabuğa ve beyaz damarlarla bezeli açık bir ete sahip olan bu trüfler, mükemmel estetiği düşünmeden Tuber Aestivum'un hafif tadını yemeklerine eklemek isteyenler için idealdir. Şirket arazilerinde veya İtalyan trüf avcıları tarafından toplanan bu trüfler, mükemmel bir fiyat-performans oranı sunar.
İspanya, Alcora
TRUFASA'da siyah trüf üretimi ve ticareti konusunda uzmanız. Plantasyonlarımız Castellón'un iç kesimlerinde yer almakta olup, optimum kalitede trüf elde etmek için ideal bir ortam sunmaktadır. Tüm dünyaya taze siyah trüf (Tuber melanosporum), diğer adıyla Périgord trüfü, yaz trüfü (Tuber aestivum) ve sonbahar trüfü (Tuber uncinatum) ihraç ediyoruz. Ayrıca, restoranlar ve seçkin tedarikçiler için t...
Yunanistan, Patra
Yunan gastronomisinin özünü keşfedin, TRUFFLES, eşsiz trüf mantarları, bal ve zeytinyağı üreten birinci sınıf bir üreticidir. 2024 yılında kurulan şirketimiz, Yunanistan'ın engebeli dağlarından en iyi mutfak hazinelerini temin etmeye adanmıştır. Olağanüstü kalitesi ve nadirliği ile tanınan Yunan trüflerimiz, yetenekli toplayıcılar tarafından titizlikle avlanmakta olup, benzersiz bir duyusal yolcul...
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... dira sukaldaritzako baliogarriak. Garrantzitsuenetariko bat "neguko trufa" Tuber Melanosporum da, testura latza, forma biribildua eta normalean 200 gramo baino gehiago pisatzen ez duena. Kanpoko kolorea marroitik beltzera doa heltze-mailaren arabera eta barruan beltza da adar zurixka finekin (gleba). Tuber aestivum (udako boilurra), Tuber uncinatum (udazkeneko boilurra), Tuber melanosporum (neguko...
Fransa, Concarneau
...Siyah Yaz Trüfü (Tuber Aestivum) Mevcudiyeti: Nis-Eyl. •En bol hasat edilen trüf türüdür. Meyve vücudu, fındık boyutundan portakal boyutuna kadar değişir. Dışı siyahtır. Koku hoştur ve yoğun olabilir, fındık ve mantar kokusuna benzer. Olgunlaşma dönemi Mayıs'tan Eylül'e kadar sürer. Bu trüf genellikle Birleşik Krallık, Avrupa veya kireçtaşı arazisi bulunan yerlerde bulunur.
Avusturya, Vienna
...taze siyah trüf (Tuber Aestivum), bütün ve 20 gr + Latince adı Tuber aestivum vitt. Yaz trüfünün tadı, iyi olgunlaştığında hafif fındıksıdır. Hasat sezonunun başında eti beyazdır ve sezon ilerledikçe kahverengi bir ton alır. Aroma sezon boyunca daha güçlü olacaktır. Derisi koyu kahverengi ile siyah arasında olup, piramidal siğillerle kaplıdır. Eylül / Ekim ayında yaz trüfü yerini alır. Avusturya'dan 48 saat içinde ekspres teslimat.
Fransa, Carpentras
... yıldızlarından biri olabilir! ALTIN MADALYA: Provence otlarıyla kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Saf domuz eti kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Yumuşak chorizo SKU: 2200056000000-1 Ağırlık: 1.2 kg Ağırlık ile ilgili hassasiyet: Kurutmaya tabi ürün İçindekiler: Fransa menşeli domuz eti, Fransa menşeli domuz yağı, %3 Tuber aestivum, tuz, dekstroz Besin değerleri KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Yağlar: 21.00g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.70g Karbonhidratlar: 0,39g Şeker: 0,19g Protein: 25,73g Tuz: 4,84g Alerjenler: kabuklu yemişler: izlenebilir: atölyede fındık kullanımı...
Fransa, Bidart
La Maison Caudalie, mükemmel organik, doğal ve vahşi! Sıcak tapasları, "unlu veya tempura" dondurulmuş (croquetas, kalamar, rabas...) IFS sertifikalı, renklendirici, koruyucu veya katkı maddesi içermeyen, vahşi balıklar ve diğer deniz ürünleri, bölgelerimizden gelen orman mantarları, taze, kuru, toz veya dondurulmuş, çam fıstığı aromalı organik zeytinyağları, kekik, ... macerasyon yoluyla elde ed...
Bulgaristan, Varna
...TUBER BRUMALE, TUBER BIANCHETTO, TUBER AESTIVUM, TUBER UNCINATUM, TUBER MAGNUM PICO.
...TRÜFFEL / Truffle / Truffe / Trufa / Brigadeiro / Tartufo / Alkama'a / Truffel Büyük toptan satış ve sanayiye Tuber aestivum Vitt. — Yaz Trüfü (İtalyanca Scorzone) ve Tuber uncinatum - Burgonya Trüfü tedarik ediyoruz. Taze veya dilimlenmiş kuru olarak, teslimat miktarı 20 kilo ve üzeri.
Fransa, Mandelieu
...Mantarlar, porcini, sızma zeytinyağı, siyah zeytin, yaz trüfü %3 (tuber aestivum vitt), kapari, ançüez, tuz, aromalar. Net ağırlık: 130 GR...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Siyah trüf aromalı sızma zeytinyağı. Yaz beyaz trüf parçaları (tuber aestivum) %1 Yalnızca mekanik işlemlerle elde edilen üst düzey sızma zeytinyağı. Cam şişe 200ml Son kullanma tarihi 15.05.2019...
Fransa, Mietesheim
...Bu zengin aromalı yağ, hafif trüf notalarıyla çok dengeli bir tat sunar. Salatalar, makarnalar veya risottolarla mükemmel bir şekilde eşleşir. İçindekiler: %98,75 Sızma Zeytinyağı, %0,75 Yaz Trüfleri ve Kuru Siyah Trüfler (taze ürünlerin %2'sine eşdeğer): Yaz trüfü (Tuber Aestivum Vitt) %0,6, Trüf...
...Pastörize koyun sütü, siyah trüf paté (Şampiyon Mantarları (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ve ilgili grup), ayçiçek yağı, siyah trüf (Tuber Aestivum Vitt), tuz, karabiber, şeker, bulyon granülleri (deniz tuzu, maya ekstresi, esmer şeker, baharat ekstresi, karamelize şeker, maltodekstrin, palmiye yağı, zerdeçal), dekstroz, patates nişastası, maya ekstresi, baharatlar (soğan, muskat, sarımsak...
...Malzemeler: yaz siyah trüf (Tuber aestivum Vitt.), zeytinyağı, tuz, aroma. Öneriler: makarna yemekleri, carpaccio, haşlanmış veya fırınlanmış beyaz etler için idealdir ve hatta bazı tatlılarla bile eşlik edebilir. Ayrıca 500 g formatında da mevcuttur.
İtalya, Orsogna
... ve sos hazırlığı, atıştırmalıklar, aperatifler için mezeler, süslemeler, pizzalar ve calzone. Maksimum saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 24 ay. Mevcudiyet: Genellikle her zaman mevcut. Saklama koşulları: Açıldıktan sonra, zeytinyağı ile kaplayın, buzdolabında saklayın ve birkaç gün içinde tüketin. İÇİNDEKİLER: Siyah Yaz Trüfü (Tuber Aestivum); Zeytinyağı; Tuz; Aromalar; Antioksidan: Askorbik Asit. Kutu 6 parça...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Yaz trüf mantarı tuber aestivum ile enginar püresi. İçindekiler: enginar tabanı %70, sızma zeytinyağı %17, sarımsak, limon suyu, trüf (tuber aestivum) AB menşeli %1.5, trüf aroması, tuz, karabiber.
İtalya, Fratta Todina
...Sadece seçilmiş kaliteli malzemelerle yapılan trüf sosu. (Tuber aestivum Vitt.) %10. Not: ASİT İÇERMEDİĞİ - NİŞASTA İÇERMEDİĞİ - Glutensiz...
İtalya, Firenze
...İçindekiler: %20 fesleğen, ayçiçek yağı, patates, peynir (süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lisozimi proteini), çam fıstığı, yaz trüfü (Tuber Aestivum Vitt. - İtalya menşeli) %3, aroma. İlk yemeklerle, etler, sebzeler ve bruschetta ile mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
İtalya, Spoleto
...Seçilen ürün. Kalite ve tazelik garantisi. Karışık boyutlar. Tuber Aestivum, yani yaz trüfü. Menşei: Umbria Apenninleri. Hasat dönemi: 1 Mayıs - 15 Eylül. Hafif, zarif ve baskın olmayan bir aroma, yaz siyah trüfü, orman altı, nem ve donmuş yaprakların kokularını çağrıştırıyor.
... boyunca, hasat dönemlerinde Valtrebbia Tartufi, geniş bir çeşit yelpazesi sunmaktadır: beyaz trüf (Tuber Magnatum Pico), yaz siyah trüf (Tuber Aestivum), çengelli siyah trüf (Tuber Uncinatum Vit), kaliteli siyah trüf (Tuber Melanosporum Vit) ve marzuolo trüfü (Tuber Albidum). Şu anda, şirket 30 hektar mikorizalı trüf bahçesi yönetmektedir ve ayrıca doğal ormanları da kapsayarak 100 hektara kadar...
Bulgaristan, Montana
... aestivum, Amanita caesarea, Boletus luteus, Boletus badius, Craterellus cornucopioides, Boletus edulis, Craterellus tubaeformis, Tuber melanosporum. İstiridye mantarı, Şiitake, Nelkenschwindling, Morchel, Mairitterling, Pfifferling, Yaz boleti, Yaz trüf, Kral mantarı, Tereyağı mantarı, Kestane mantarı, Sonbahar trompet mantarı, Steinpilz (Herrenpilz), Trompetenpifferling, Kış trüfü.
Birleşik Krallık, Feltham
...Endüstri için Piskoposun Trüf Rezervi, bilinen tüm trüf türlerini sunmaktadır. Ünlü Siyah Yaz trüfü /tuber aestivum/ ile güçlü Beyaz İtalyan trüfü /Tuber Magnatum Pico/ arasında çeşitlilik göstermektedir. BRT Endüstrisi'nin trüfleri, trüf ticaretine dair uluslararası standartlara göre sınıflandırılmaktadır; bu da müşterilerle ve tedarikçilerle açık ve tamamen dürüst bir iletişim sürdürmeyi sağlar. BRT Endüstrisi, Avrupa'daki 4'ten fazla ülkeden birçok trüf avcısıyla iyi ilişkiler sürdürmektedir.
Bulgaristan, Popovo
Trüfler sunuyoruz: TUBER AESTIVUM - Yaz beyaz trüfü 01.05-31.08 tarihleri arasında doğar. TUBER BRUMALE - Kış trüfü 01.01 - 15.03 tarihleri arasında doğar. TUBER BORCHII 15.01 - 15.04 tarihleri arasında doğar. TUBER UNCINATUM 01.10 - 31.01 tarihleri arasında doğar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play