Almanya, Halle
„Tabii ki tabii ki“ - NutriPur, %100 tat ve doğallık anlamına gelir. Günümüzde maalesef birçok gıda maddesinde renk, aroma, koruyucu maddeler ve büyük miktarlarda şeker bulunduğunu görmekteyiz. Bu nedenle NutriPur, katkı maddesi içermeyen ürünler sunmayı hedeflemiştir. Bu, nazik dondurarak kurutma yöntemi ile mümkündür. Meyveler, güneşte olgunlaşmış olarak toplanır ve ardından derin dondurulur. B...
Polonya, Brzozów
... katkısı olarak tanımıştır. Etiketlerde E968 kodu altında bulabilirsiniz. En sağlıklı tatlandırıcılardan biri olarak kabul edilmektedir - insan vücudu tarafından metabolize edilmez, insan onu değişmeden idrarla birlikte atar.
Fransa, Feurs
... sağlarlar. Eğer nihai gıda ürününe tat katkısı sağlandığı kanıtlanırsa, yanmış şeker şu şekilde etiketlenecektir: "karamel (glukoz şurubu, su, şeker) veya (şeker, su)". Eğer sadece renk katıyorsa, etiketleme şu şekilde olacaktır: "renklendirici: E150a".
Fransa, Moncoutant Sur Sèvre
...Silisyum/L-Karnosin 1- Silisyum katkısı 2- Karnosin katkısı 3- Selanyum katkısı CarnoSilicium®, bu 3 bileşeni ilk kez bir araya getiriyor. Organizma, yıllar içinde oksidasyon (serbest radikaller tarafından oluşturulan) ve glikasyon (şeker moleküllerinin proteinlerle tepkimeye girmesi) fenomeni nedeniyle sürekli olarak bozulmaktadır; bu duruma "Maillard tepkimesi" de denir. Bu tepkime...
Almanya, Koblenz
...Gerçek bir fındık tutkunu olarak, lezzetli fındık kremamızdan geçemezsin. Bu kremamız, sadece fındık-nougat kremasını andıran inanılmaz kremamsı tadıyla değil, aynı zamanda içini rahatça atıştırabileceğin bir ürün olmasıyla da dikkat çekiyor! Çünkü fındık yağımız tamamen şeker ilavesiz ve palm yağı içermeyen, %100 taze kavrulmuş fındıklardan oluşuyor. Yine de hafif bir tatlılık, içindeki fındıkların doğal şeker içeriğinden geliyor. Nazik üretim sürecinde gelişen kavrulmuş aromalarla birleştiğinde, hayır diyemeyeceğin tatlı ve aromatik bir fındık macunu ortaya çıkıyor.
Almanya, Hamburg
... sağlayarak küresel gıda güvenliği açısından kritik bir rol oynamaktadır. Yetiştiriciliği binlerce yıl öncesine dayanmakta olup, insanlığın en eski tarım bitkilerinden biridir. Uyum sağlama yeteneği, besin değeri ve geniş yayılımı nedeniyle buğday, dünya genelinde beslenmenin önemli bir parçasıdır ve tüm kültürler ve toplumlar için önemli ölçüde beslenme ve sürdürülebilirlik katkısı sağlamaktadır.
Almanya, Berlin
...Soğutucu reyonundaki klasik. Hafif ve taze lor peyniri, yoğun süt tadında. Sabahları ve yolda tatlı sevenler için ideal. İçindekiler: %85 Yemeklik lor peyniri karışımı (%79,3 Yemeklik lor peyniri üç çeyrek yağlı (süt, süt asidi bakterisi kültürü), şeker, yoğun süt katkısı %5,2 (glukoz ve fruktoz şurubu, şeker, su, şekerli yoğun süt %10, bitkisel yağ (palmiye ve shea çekirdeği yağı), aromalar...
... potansiyeli, yalnızca özel gereksinimlerine uygun iklim koşullarında ortaya çıkabilir. Muscat d'Alexandrie B ayrıca, kuru şarapların, gerekirse köpüklü şarapların üretiminde veya aroma katkısı sağlamak için harmanlamada da kullanılabilir. Tarımsal ve Agronomik Yetenekler Muscat d'Alexandrie B, az kuvvetli, sarkık bir yapıya sahip bir üzüm çeşididir. Genellikle kısa budama ve goblet şeklinde yetiştirilir. Bu üzüm çeşidi, kuraklığa ve çakıllı, asidik veya kalsiyumdan arındırılmış topraklara iyi uyum sağlar. Muscat d'Alexandrie B üzümleri...
İspanya, Massalcoreig
...Mineraller arasında potasyum katkısı dikkate değerdir, ancak magnezyum ve fosfor gibi diğer mineraller de mevcuttur. Vitaminler açısından, nektarinler A, C, B3 vitaminleri ve folik asit açısından önemli miktarlarda içerir. Bu meyveler, şeker içeriği oldukça yüksek olup, şeftalilerin iki katıdır, bu nedenle diyabet durumunda alımlarını kontrol etmek gerekir. Bileşiminde bulunan C vitamini...
... aroma, tuz. Gluten, yumurta, kabuklu yemişler (fındık, badem, ceviz) içerebilir. Besin Değerleri 100 g için Enerji 1560 kJ / 372 kcal Yağ 11 g Bunlardan doymuş yağ asitleri 6,8 g Karbonhidrat 47 g Bunlardan şeker 43 g Protein 14 g Tuz 1,7 g Net Miktar: 207 g...
İspanya, Cordoba
... standardına uygun, CAAE 25545 Ekolojik Kayıt ile onaylanmış bir üründür. AGRONOMİK AVANTAJLAR • Ekolojik olarak kaydedilmiş gübre. • Optimal potasyum konsantrasyonu. • Bitkinin ihtiyaçları için gerekli fosfor katkısı. • Şeker ve yağların oluşumunu hızlandırır. • Meyvenin rengini yoğunlaştırır. • Özel blokaj önleyici ajan. • Klorür içermez. • Yüksek organik madde içeriği. • Hasat sonrası...
Avusturya, Albersdorf/gleisdorf
...karıştırılmış yoğurt, tatlılar ve lor peyniri üretimi için uygundur. Kontrollü organik tarımdan elde edilen orman meyveleri meyve hazırlığı, Avusturya'dan organik pancar şekeri ile, meyve parçaları içerir, aroma katkısı yoktur. Saklama: +10°C (+/- 5°C), Son kullanma tarihi: açılmamış ambalajda üretim tarihinden itibaren 200 gün, açıldıktan sonra 14 gün. Meyve oranı: %47,0 100 g hazırlık başına toplam şeker: 43,2 g İçerdiği alerjenler: yoktur.
Hollanda, Venlo
...acı, ekşi ve umami için özel reseptörlere sahiptir. Bu tat tomurcukları dilimizin her yerinde bulunur. Scelta Umami Solutions, tatları derinleştirir ve tamamlar, diğer tuzlu tatları dengeler, vücut için bir tat sunar, yemek sırasında tükürük akışını artırır ve sodyum, şeker ve/veya baharatları azaltırken tadı dengelemek için kullanılabilir. Doğal glutamat ve mantarlardaki ribonükleotidlerin eşsiz...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play