Almanya, Dissen
... halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. N doğal için RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat ekstresi belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E...
Almanya, Nürnberg
... güçlü bir antioksidan olan E vitamini içerir. Ayrıca, mısır yağının kolesterol seviyelerini düşürme ve kalp sağlığını destekleme gibi potansiyel sağlık yararları olduğu bulunmuştur. Kızartma, fırınlama ve salata soslarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Ancak, yüksek kalori içeriği nedeniyle ölçülü tüketilmelidir.
İspanya, La Garriga
... kurak bölgelerde yetiştirilir. Safflower bitkisel yağı, vücudumuzun kendi başına sentezleyemediği temel bir yağ asidi olan linoleik asit açısından zengindir. Ayrıca, hücreleri oksidatif hasardan koruyan güçlü bir antioksidan olan E vitamini açısından da yüksektir. Safflower yağının özellikleri oldukça çeşitlidir; hem kozmetik hem de gıda alanında kullanılır. Kozmetikte, nemlendirici ve yumuşatıcı özellikleri ile bilinir. Gıda alanında ise yemek pişirmek ve salata sosu olarak kullanılır.
Almanya, Frankfurt Am Main
...Antioksidan içeriği (tokoferol 2000 ppm) farklı şekillerde kullanım için stabilite sağlar: soslar, salata sosları ve fırıncılık. Kozmetik: Sivilceleri azaltır ve kırışıklıkları önler. Ayrıca sağlıklı cilt için gerekli olan A vitamini ve E vitamini açısından zengindir. Ciltteki kızarıklık ve cilt alerjileri gibi sorunlar üzerinde anti-inflamatuar bir etkiye sahiptir. MOQ: 18kg...
İtalya, MILANO
...yeşil zeytin, havuç, kapari, bezelye, siyah zeytin) Su Şarap Sirkesi Yetiştirilmiş kültür mantarları (Agaricus bisporus)* Şeker Tuz Doğal aromalar Antioksidan: askorbik asit (*) sülfatlar 6'Lı PAKET 1 ADET = EURO 4,80 1 PALLET 6'Lı 10 PAKET = 60 ADET SON KULLANMA TARİHİ 30 / 04 / 2027 MINIMUM SİPARİŞ 30 PALLET...
Almanya, Bonn
...Orta Amerika kültürlerinde, Pitahaya "Ejderha Meyvesi" olarak kabul edilir; çünkü pulları ejderha pullarını andırır. Sağlık ve refah getirdiğine inanılır ve tüketimi genellikle şans getiren bir eylem olarak görülür. 12. Şifalı Kullanım: Geleneksel tıpta, Pitahaya mide sorunları ve sindirimi teşvik etmek için kullanılmaktadır. Antioksidan özelliklerinin hücre yenilenmesini desteklediği, iltihap...
Almanya, Hamburg
... kabul edilen tekli ve çoklu doymamış yağlar da içerir. Bu yağlar, kötü kolesterol seviyelerini düşürmeye ve kalp hastalığı riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Ayçiçek yağı, nötr tadı ve çok yönlülüğü nedeniyle genellikle kızartma, fırınlama, sotéleme ve salata sosları için kullanılır.
... lezzetli bir şekilde kapanır. Coratina zeytinyağı, bıraktığı eşsiz ve ayırt edici tatlar ve aromalar için tadılmalı ve takdir edilmelidir. Bu önemli ve belirgin tatlara sahip zeytinyağı ile iyi giden birçok yiyecek vardır. Mutfakta sebzeler ve ızgara etler için, porcini mantarları için, ayrıca karışık baklagil çorbaları, salata domatesleri ve özellikle mevsim peynirleri için önerilmektedir. Coratina zeytinyağı, kötü kolesterolü azaltan en yüksek oleik asit oranına da sahiptir.
Fransa, Mietesheim
...sirke, horseradish %8 (horseradish kökleri, su, süt, ayçiçek yağı, tuz, modifiye nişasta, asidik: sitrik asit, kıvam artırıcı: xanthane sakızı, doğal aroma, koruyucu: sodyum disülfiti), tuz, hardal kabukları, antioksidan: potasyum disülfiti, asidik: sitrik asit, baharat. Ayrıca 1,1 kg'lık kova şeklinde de mevcuttur.
Fransa, Levallois Perret
...Hafif baharatlı ve sıcak bir lezzete sahip olan zencefil, yemeklere hoş bir aroma katar. Zencefilin mutfaktaki kullanımları: * Tuzlu zencefil: Zencefil, tüm etlerle, balıklarla, kabuklu deniz ürünleriyle, sebzelerle (örneğin kabak), marine sosları ve salata soslarıyla uyum sağlar... * Tatlı zencefil: Zencefil, meyvelerle, tartlarda, reçellerde, meyve salatalarında, fırınlanmış meyvelerde, kompostolarda, çayda... uyum sağlar. Zencefilin faydaları: Güçlü antioksidan etkisi, Anti-inflamatuar özellikler, Sindirim sorunlarını hafifletir, Kardiyovasküler sağlığı destekler, Çok az kalori içerir.
Almanya, Hamburg
...Sorbik asit, ambalajlı ekmek, şarküteri salataları, salata sosları ile ketçap, mayonez ve hardalda sabit bir bileşendir. Ayrıca, balık ve kümes hayvanı ürünleri, turşu sebzeler, süt ürünleri, kekler ve pastaların raf ömrünü uzatmak için de kullanılır. Son ürünün tadını değiştirmediği için öncelikle tercih edilmektedir. Sorbik asit, bakterilerin, küf ve maya mantarlarının yayılmasını başarılı bir...
İspanya, Murcia
...Yüksek C vitamini ve antioksidan içeriği ile bağışıklık sistemini güçlendirir ve sağlıklı bir cilt teşvik eder. Ferahlatıcı içeceklerden salata soslarına ve gurme yemeklere kadar mutfaktaki çok yönlülüğü sonsuzdur. Her sıkımda Tahiti limonunun ferahlatıcı tadını ve sağlık faydalarını keşfedin.
Polonya, Warszawa, Bielany
... Orta Oleik Ayçiçek Yağı: Yüksek oleik ve linoleik çeşitlerin bir karışımıdır, orta düzeyde ısı stabilitesi ve sağlık faydaları sunar. Ayçiçek yağı, cilt sağlığını ve bağışıklık sistemini destekleyen bir antioksidan olan yüksek E vitamini içeriği ile bilinir. Nötr tadı, onu salata soslarından sote yapmaya kadar çeşitli mutfak uygulamalarında çok yönlü hale getirir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play