Almanya, Bad Bramstedt
...Aromatik Tzatziki baharat karışımımız, ızgara yemekler, ekmek, çiğ sebzeler, fırın patatesler ve etlerle birlikte harika bir lezzet sunar. Lor peyniri, yoğurt veya krema ile karıştırın ve isteğe bağlı olarak baharatlı veya taze salatalık, ince küpler halinde doğranmış ekleyin. Bir süre buzdolabında bekletmek aromayı yoğunlaştırır. Gyros, ızgara et veya ızgara sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar, tipik Yunan lezzeti. İçerik: 60,00 g Ürün No: 390955...
Almanya, Heidelberg
...Kızarmış et aroması, yavaş pişirilmiş etleri anımsatan zengin, tuzlu bir tat sağlayan bir baharat karışımıdır. Soslara, çorbalara ve vejetaryen yemeklere derinlik katmak için idealdir. Hayvansal ürün içermeyen bu %100 bitkisel aromatik, vegan tarifler için uygundur. Pişirilmiş ve kızarmış notaları, çeşitli hazırlıklara yuvarlaklık ve tipik tatlar katacaktır.
... Kullanım: Sumak'ı bir baharat olarak kullanmanızı öneririz. Bu nedenle, tüm özelliklerini ve tadını koruyabilmesi için pişirmemenizi öneririz. Sumak, bir yemeğin üzerine serpilmiş deniz tuzu gibi kullanılır. Bu nedenle, ızgara et, balık veya fırınlanmış sebzelerin üzerine ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu baharatı birçok hazırlığın üzerine serpebilirsiniz. Çanta:10Kg...
Polonya, Brzozów
... karmaşıktır. Dünyanın en pahalı baharatı olan safrandan sonra ikinci sıradadır. Laski'deki vanilya, yağ, öz veya toz vanilyadan çok daha aromatiktir. <strong> Vanilyanın kullanımı </strong> tatlı ve son derece aromatik, tatlı baharatlı kokulardır. Kekler ve diğer tatlıları baharatlamak için idealdir, ayrıca çikolata veya dondurma üretiminde de kullanılır. Vanilya, tuzlu yemeklerle de uyum sağlar. Özellikle balık ve et soslarının bir bileşeni olarak. Tarçın ve karanfil ile iyi bir uyum sağlar.
Fransa, Maubeuge
... baharat karışımı bunun en iyi örneğidir. Üst düzey paprika, birinci sınıf sarımsak tozu, kaliteli kişniş ve kimyon tohumları gibi en iyi malzemelerimizle, et ve yağ karışımına mükemmel şekilde nüfuz eden ultra ince dokusuyla, sarımsak aromalı kremsi tadıyla ve yalnızca doğal paprika ekstresi ile elde edilen parlak kırmızı rengiyle olağanüstü bir karışım geliştirmeyi başardık. Referans: ART0006...
Ukrayna, Pervomaysky
...Bu salata, her masa için harika bir yemek olacak ve ana et ve balık yemeklerine eşlik eden tam bir yemek veya yan yemek olarak sunulabilir. Peynirli gevşek mercimek, kişnişle birlikte hoş bir dereotu aroması ve hafif bir sarımsak baharatı, haşlanmış pirinçle de iyi gider.
Almanya, Lüdenscheid
...Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Malzemeler: Pizza/domates pul biber (domates püresi konsantresi, mısır nişastası), köri (kişniş, zerdeçal, çemen, biber, kimyon, zencefil, sarımsak, pirinç unu, tuz), biber, baharat karışımı (havuç, yer elması, maydanoz, taze soğan, kereviz), havuç, sarımsak, domates, soğan, deniz tuzu, pul biber (hardal ve susam izleri içerebilir) Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Şimdi ...
...Koyu çorbalar, çorbalar, patates, sebze, et, kümes hayvanları, balık için - Hela Domuz Yağı Baharatı, 800g İstenilen domuz yağı notası ile tüm yemekler için, örneğin her türlü çorba, çorbalar, patates yemekleri, sebzeler, et, kümes hayvanları, balık. Deklarasyona tabi katkı maddeleri içermeyen menüler (Madde 9 ZZulV). Hela. Biz, et işleme, HoReCa ve Gıda Servisi için tat ve modern fonksiyonel...
...İlgili baharat karışımları, et ve balık, yumurta, sebze ve salatalar, soslar ve garnitürleri lezzetlendirmek için uygundur. -kendi üretimimiz- Baharatlar yalnızca sanayi ve ticaret için. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin veya Satış Departmanımızla iletişime geçin. Hamburger Baharat Değirmeni ekibiniz...
Polonya, Jastrzebie-Zdroj
...Prymat klasik ızgara baharatı, mükemmel bir şekilde harmanlanmış otlar, baharatlar ve kurutulmuş sebzelerden oluşan bir karışımdır. Baharatın seçkin tadı ve aroması, ızgarada veya tavada hazırlanan et yemeklerini mükemmel bir şekilde zenginleştirir. Izgara baharatı sayesinde, birlikte geçirilen zaman sadece seçkin arkadaşlık nedeniyle değil, aynı zamanda hazırlanan yemeklerin eşsiz tadı ve aromasıyla da özel olacaktır. Tüp ambalaj, baharatın hassas bir şekilde dozajlanmasını sağlar ve masada harika bir şekilde sergilenir.
Bulgaristan, Sofia
... puan alır. Yıllardır insanlar, soğuk algınlığını hafiflettiği, adet kramplarını azalttığı ve mide ağrısını yatıştırdığı düşünüldüğü için çay hazırlamak için kullanmaktadır. Kullanım alanları: Pimento, et ve balık marineleri ile çeşitli soslar ve baharatlar için kullanılmaktadır. Egzotik bir tat için yemeğe 2-3 meyve ekleyin. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
İspanya, Peligros
...Baharat ve çeşni karışımı, mutfak ve/veya şarküteri kullanımı için, "PINCHO MORUNO" adı verilen et ürününün hazırlanması için. Format: Kutu 62g, 4kg torbalar...
ufs.country_names.RU, Moscow
... bırakmanız önerilir. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara et için bir sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, acı, orta derecede baharatlı Malzemeler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, bezelye lifleri, öğütülmüş karabiber, kişniş, toz kırmızı biber, kırmızı tahıl biberi, toz hardal, kanola yağı, kuru maydanoz, kekik. Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 5,5 Yağ (g / 100g)… 4,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 36,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 200...
...Sebzeleri, çorbaları, sosları, salataları, balık, kümes hayvanları ve et yemeklerini lezzetlendirmek için. Ayrıca masa baharatı olarak da uygundur. İçindekiler: E536 ayrıştırıcı madde ile deniz tuzu, 3 renkli mavi çiçekler. Boyut: yaklaşık 46mm x 140mm Ürün numarası: 0702152gm80 Boyut: yaklaşık 46mm x 140mm Miktar / İçerik: 80 g...
...Köri Tay Karışımı et, balık ve sebzeler için baharatlı malzemeler Tayland'ın tipik aroması, özel bir köri içinde birleşiyor. Hindistan cevizi, lime ve ekstra bir tat için acı biber ile. Etli veya etsiz sebze köri tarifleri için mükemmel. Ayrıca karides baharatı olarak da harika. Her zamanki gibi, en iyi malzemelerle el yapımı. Premium baharatlar, her zamanki gibi glütensiz, vegan, yapay katkı maddesi veya aroma içermiyor. %100 doğal.
Finlandiya, Turku
... iyi sıcak ve hızlı pişirilir ve ızgarada geçirdikleri zamandan fayda sağlar. Sıcak ve hızlı, tam olarak bunu ifade eder. Bu, yüzeyinin kömürleşmesi gereken bir biftek türüdür ve iç sıcaklığı orta dereceden fazla olmamalıdır. Geniş et baharatı seçkimizden biraz ekstra lezzet ekleyin. Serbest dolaşan sığır etimiz, lezzet, kalite, saflık ve yumuşaklık açısından beklentileri aşan A+ kalite garantisine sahiptir. Sığır etimiz hormonlardan, kimyasallardan arındırılmıştır ve helal sertifikasına sahiptir.
Güney Kore, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
....","Product Features":"- Başka bir malzeme kullanmadan 1 saniyede et suyu yapabilirsiniz.\n- Yapay kimyasal katkı maddesi yok (tabii ki MSG yok).\n- Hem iyi tat için 10 bileşen ekleyerek hem de et suyu için 7 temel bileşen ile en fazla bileşen kullanan baharat.\n- Yapay kimyasal katkı maddesi kullanılmadığı için yedikten sonra tadı temizdir.\n- Geleneksel Kore tadını 27 bileşen ve bir şefin ustalığı ile birleştiren gizemli bir umami tadı.\n- Kaliteyi koruyan ve uzun süre saklanabilen stick poşet ambalajında baharat."}...
1999'dan beri, SODIC (Société de Développement Industriel et Commercial), yüksek kaliteli Tunus gıda ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir dağıtım ve çevrimiçi satış platformu olarak öne çıkmaktadır. Size mükemmellikleri için titizlikle seçilmiş, çeşitli otantik ürünler sunuyoruz: - Makarna (Warda) - Harissa - Ton Balığı - Helva - Hurma - Boga - Tunus Zeytinyağı - Kuskus (Warda) SODIC'i seçmek, tan...
Fransa, Ham
...Karışımımız, et suyu, çorbalar ve pürelerinizi otantik ve canlandırıcı tatlarla zenginleştirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Kereviz sürekli olarak bilinen livèche, hazırlıklarınıza zengin ve aromatik bir tat katacak ana bileşendir. Isırgan otu ise besleyici özellikleri ve hafif otlu tadıyla tanınmaktadır. Kekik, yemeklerinize Akdeniz dokunuşu ekleyerek bu üçlü baharatı tamamlar. Kaliteli...
Fransa, Besancon
...MUTFAKTA: Sebzelerin lezzetini artırır, onlara tat ve hoş bir aroma verir. FAYDALARI: Birçok baharattan oluşan bu karışım, tüm niteliklere sahiptir. Yemeklere aroma katar, genellikle et, tavuk, karides, midye veya yengeç gibi deniz ürünleri içeren tariflerde kullanılır. Bu baharat, marine ederek pişirilir.
İspanya, Peligros
... faaliyetimiz, BAHARAT İTHALATÇISI olmamızı sağlamıştır. Son zamanlarda, ana gelişmeler, gastronomik teklifimizi genişleterek MARİNE VE ADOBO KARISIMLARI oluşturma üzerine olmuştur. Ürünler: matanza hazırlıkları, şiş kebap baharatı, marine ve adobo karışımları, Horeca ambalajları, sanayi hazırlıkları, baharatlar, aromatik bitkiler, infüzyon bitkileri, dehidre sebzeler, katkı maddeleri ve diğerleri.
... kullanılmadan ve sadece doğal malzemelerle yapılmaktadır, bu nedenle etin belirgin tatlarını tatmak isteyen müşteriler için uygundur. Karışımlarımızın yanı sıra, klasik aromalı paneleme için 50 farklı tat sunmaktayız. Şirketimiz, biber, adaçayı, fesleğen, kekik, soğan, sarımsak, domates tozu, granül ve flake, zerdeçal, köri, kara ve beyaz biber, rezene tohumu, kişniş, nane, patates ve daha birçok baharatı ithal ve ihraç etmektedir; ayrıca ürünlerimiz yüksek kalitede olup koruyucu maddeler içermez.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play