İspanya, Pedro Muñoz
...Siyah sarımsak incileri Cam kavanoz. Net ağırlık yaklaşık: 65 gr. Tabak süslemesi Salatalar, etler, balıklar, tatlılar vb. ile birlikte Gastronomi için gurme ürün, oteller, meyve sebze dükkanları, doğal ürünler mağazaları, diyetisyenler, gıda mağazaları, catering, küçük ve büyük süpermarketler veya taze sarımsak kullanan diğer yerler için.
Fransa, Castelnaudary
...Kuskus yemekleriniz, taginler, etler, soslar için mutfak eşlikleri...
Fransa, Saint-Omer
...Özel günler için mükemmel bir baharat kalemi seti. Üç kalem ve gıda standartlarına uygun bir kalemtraş içerir. Alès'te, Cévennes'te tamamen bitkisel bir tarifle hazırlanmıştır. Basilik (BİO), Akdeniz mutfağı, kırmızı meyveler, çiğ sebzeler, keçi peyniri ve narenciye ile idealdir. Siyah trüf, kök sebzeler, risotto, peynirler, yumurtalar ve ızgara etler ile idealdir. Kuru mantar, Güneybatı...
Almanya, Heidelberg
...Fajitalar için marine sosu, fajita hazırlığı için etlere ve sebzelere cesur, canlı tatlar eklemek üzere tasarlanmış lezzetli bir karışımdır. Dumanlı, ekşi bir tat profili oluşturan baharatlar ve otlar içerir. Tat: dumanlı, hafif baharatlı bir lezzet, yavaş pişirilmiş yiyeceklerin vurguları ve bir tazelik ipucu ile Kullanım şekli: Beyaz etler veya sebzeler için marineler...
Fransa, Avançon
...La Moutarde au Miel et Thym, yemeklerinize benzersiz bir dokunuş katan lezzetli bir kombinasyondur. 250g net ağırlığında olan bu hardala, zarif tadı ve kremsi dokusuyla etler, balıklar veya sebzelerle eşlik etmek için idealdir. Bal ve kekik evliliği, tariflerinizin tadını artıran mükemmel bir uyum yaratırken, tatlı ve aromatik bir nota ekler. İster bir barbekü, ister bir sos, isterse sadece sürmek için olsun, bu hardal damak zevkinizi ve misafirlerinizin damak zevkini etkileyecektir. Bu hardalı seçerek, gelenek ve mutfak yeniliğini birleştiren kaliteli bir ürünü tercih etmiş olursunuz.
Polonya, Warszawa, Poland
...baharatlar, şuruplar, soslar, etler, sosisler, fırın ürünleri, dondurulmuş ürünler ve dondurma gibi çeşitli ürünlerde kalınlaştırıcı, doku artırıcı ve stabilizatör olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Xanthan Gum, özellikle glütensiz ve vegan ürünlerde faydalıdır; çünkü doku ve askıda kalmayı iyileştirebilir ve normalde yumurta kullanılarak elde edilen viskoziteyi yaratabilir. Ayrıca, petrol ve gaz...
Portekiz, Santarém
...Siyah sosis, ya da siyah sosis, Monte Safira'nın kalite ve geleneğe olan bağlılığı ile mükemmelleştirdiği eşsiz bir Portekiz lezzetidir. En iyi yerel etlerden yapılan bu sosis, baharatlar ve kan karışımı ile tatlandırılarak, hem tuzlu hem de doyurucu zengin ve kendine özgü bir tat sunar. Geleneksel tütsüleme süreci, ona eşsiz bir aroma katarak, otantik bir Portekiz tadı arayanlar için öne çıkan...
Almanya, Hamburg
... onuru! Schanzen-Chili'miz tatlı ve baharatlı bir başlangıç yapıyor ve ardından chili hayranlarını uzun, gerçekten acı bir bitişle sevindiriyor! Chili con Carne, Bolognese, yavaş pişirilmiş etler ve hızlı biftekler için mükemmel bir acılaştırıcı. Izgara etler ve soslar için süper baharat. İçindekiler: Kırmızı biber (20 %), yeşil jalapeño biberi (14 %), kırmızı biber granülü, zencefil, yeşil biber granülü, sumak, tarçın, soğan granülü, sarımsak granülü, karanfil Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, fıstık, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 36 g kırmızı teneke kutuda...
...Perulu Pacha Mama Espresso, fermente kakao çekirdekleri, orman biberi ve İnka güneş tuzunun olağanüstü bir kombinasyonu, etin üzerine baskın olmadan zarif aromalarıyla sarılır ve tamamen yeni tat deneyimleri sunar. Özellikle kuru olgunlaşmış etler için özel bir vurgu. Steak ve tofu'yu zenginleştirmek için idealdir. Hafif bir duman tuzu ile birlikte hoş bir kakao ve kahve aroması verir. Kırmızı...
İspanya, Torrent
... kurutulmuş rizomlarından çözücü ile ekstraksiyon yoluyla elde edilir. Kurkumin, kristalize edilir, kurutulur ve saflık elde etmek için toz haline getirilir. Zerdeçal, suda çözünebilen ve dağıtılabilen tozlar veya sıvılar şeklinde çeşitli formlarda üretilebilir ve gerektiğinde yüksek konsantrasyona sahip olabilir.
İspanya, Peligros
...Aditif karışımı, baharatlar ve "PINCHO MORUNO" adı verilen et ürününün hazırlanması için katkı maddeleri. Format: Kavanoz 900g, çanta 4kg...
Bulgaristan, Sofia
...Sumak, anti-inflamatuar özellikleri açısından en güçlü baharatlardan biridir. Ayrıca, tip 2 diyabet durumlarında kardiyovasküler hastalıklarla ilgili risklerin azaltılması açısından faydalı olduğu düşünülmektedir. Sumak tozu, Doğu yemeklerini ve baharat karışımlarını zenginleştirmek için mükemmeldir. Bu, örneğin kebap ve diğer ızgara etler gibi yemeklerle birlikte, ayrıca yan yemekler, meze ve soslarla kullanılmaktadır. Ermeni, İran veya Lübnan mutfakları gibi birçok mutfakta sirke veya limonun mükemmel bir alternatifi olarak kabul edilmektedir. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme.
... sistemler konusunda sizin güvenilir ortağınızız; hem zanaat hem de sanayi için. Hela, 1905 yılında kurulmuştur. Bugün ekibimiz, çeşitli alanlardan gelen 600'den fazla özverili ve nitelikli meslektaştan oluşmaktadır. Dünyada 10 lokasyon ile 70'ten fazla ülkede 30.000'den fazla memnun müşteriye hizmet vermekteyiz. Standart ürün yelpazemizin yanı sıra, müşteri taleplerine göre özel ürünler de geliştirmekteyiz. E-posta: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 İnternet: www.hela.eu Video: https://www.youtube.com/watch?v=u2n-lf7RtnA...
Fransa, Pleucadeuc
...• Dondurulmuş IQF küp şeklinde tuzlu ve tatlı soslar, tereyağları ve baharatlar • 2,2'den 32 gr'a kadar, 2 veya 3 boyutta • Çeşitli şekiller UYGULAMALAR • Pane harcı (balık, kümes hayvanları, diğer etler…) • Dondurulmuş hazır yemekler (balık, et, sebzeler, sote yemekler) • Tavuk, et veya balık üzerinde dekor ve baharatlama • Pizza üzeri malzeme • Tuzlu veya tatlı kekler için eriyen kalp...
Tunus, Hammam Sousse
...Geleneksel harissa, "Arbi" olarak bilinir ve güneşte kurutulmuş kırmızı biberlerin sarımsak, tuz, baharatlar ve sızma zeytinyağı ile öğütülmesiyle yapılır. Harissa Kullanımları: Tunus genelinde, Harissa genellikle önceden hazırlanır ve çeşitli yemeklerde kullanılmak üzere saklanır. Bu turuncu-kırmızı renkteki sos, sadece ızgara etler ve balıklar için bir sos olarak veya çorbalara ve güveçlere...
Fransa, Castelnaudary
...Domuz eti ve yağı, %34 domuz ciğeri, YUMURTA, tuz, karabiber, baharatlar. Etler Fransa menşeilidir. ŞEFİN TAVSİYESİ: Taze olarak ekmek, turşu ve biraz iyi şarap ile servis edin... Bizde, bayram yemekleri çiğ sebzeler ve pastalar ile özdeşleşir! En ünlüsü, elbette, tadını çıkaracağınız: CIĞER PASTASI! Küçük bir tavsiye: serin tutun! Her zaman beklenmedik bir aperatif, piknik, saat 4'te bir dilim ekmek veya televizyon keyfi için en sadık arkadaşınız olacaktır... Son olarak, onu en iyi arkadaşı, kıtır turşu ile servis etmeyi unutmayın.
Fransa, Renaison
...Adobo karışımı, Karayipler ve Meksika'ya özgü bir lezzettir. Taco, guacamole, kırmızı fasulye, chili con veya sin carne hazırlıkları için vazgeçilmezdir. Ayrıca yaratıcılığınızı konuşturabilir ve ızgara etler veya sebzeleri baharatlayabilirsiniz.
Fransa, Mietesheim
...Nazik, yumuşak ve ince bir şekilde aromalandırılmış bu hardal, ince soslar veya mayonez için idealdir ve beyaz etler veya soğuk tavuklarla birlikte servis edilebilir. Özellikle ızgara domuz eti veya dana eti ile lezzetli, ya da tavada krema ile deglaze edilerek kullanıldığında... cevizlerin ince aroması sizi şaşırtmaya devam edecek. İçindekiler: Hardal tohumları, su, sirke, ceviz püresi (pişirilmiş ceviz: %63, su, ayçiçek yağı, aroma): %5, tuz, şeker, aroma (ceviz), koruyucu: sodyum bisülfit Ayrıca 1,1 kg'lık kova şeklinde de mevcuttur.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... yaratır. Açıldığında, gerçek bir festival gibidir: şekerlenmiş meyveler (frambuaz, böğürtlen, kiraz), baş döndürücü baharatlar (karanfil, tarçın, karabiber), tütün, çikolata, incir vb. Çok yüksek seviyede bir şişe olup, açıldığında dekante edilmesi gerekir ve kırmızı etler veya av etleri ile birlikte tadını çıkarabilirsiniz. Elbette, çok uzun süre saklama imkanı da vardır. Şerefe! İçerik: 75cl Tür...
Fransa, Bréal-Sous-Montfort
... Temiz etiket, eklenmiş aroma yok, koruyucu yok, renklendirici yok, tat artırıcı yok, katkı maddesi yok, aroma yok - Extraits Culinaires Sign’Nature® - Et fondüleri - Balık ve kabuklu deniz ürünleri fumetleri - Duxelles ve sebze fondüleri - Doğal aromatik çözümler - Marine sosları - Sos bazları ve soslar - Baharat karışımları - Bağlayıcı bazlar - Aroma ve peynir tozları - Et hazırlığı için fonksiyonel karışımlar...
...Bu krema fikri, ilk renkli bir vizyondan doğmuştur. İki ürün, neredeyse zıt renklere sahip olmasına rağmen her ikisi de dikkat çekiyordu. Enginar kalplerinin siyah trüf ile birleşimi, zeytinyağı içinde mükemmel bir ürün oluşturdu; bu ürün, kanepeler, pizzalar ve focaccia için harika bir dolgu malzemesidir. Malzemeler: enginar (yüzde 65), zeytinyağı, zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.) yüzde 5, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir sos için beyaz etler veya ana yemekler için harika bir çeşni.
Fransa, La Rochelle
...Bu karışım, kırmızı etler ve balıklarla eşleştirmek için idealdir. Güç ve lezzeti birleştirerek soslarınızı vazgeçilmez hale getirecektir.
Fransa, Aix-En-Provence
...ayrıca meyveli veya çikolatalı tatlılarınızla da çok iyi uyum sağlar! Madagaskar'daki ağaçların yanında elle toplanan Voatsiperifery biberi, 20 metreye kadar yükselebilir, bu da erişimini özellikle zor hale getirir. Bu, Madagaskar'ın gurur kaynağı ve dünya çapında aşçıların mutluluğu için vazgeçilmez bir baharattır!
Fransa, Besancon
...MUTFAKTA: Ölçülü kullanın... Eğer acıyı seviyorsanız, pişirme başlangıcında ekleyin; ancak hafif bir acılık istiyorsanız, pişirme sonunda ekleyin. Etler, balıklar, soslar, sebze yemekleri ile kullanılır... FAYDALARI Ateşli biber, özellikle yağların sindirimini teşvik eder ve ağrıları hafifletir. Lezzetli faydalarından yararlanmak için makul bir şekilde kullanın!
Tunus, Tunis
...Estragon, salatalar, mayonezler, sirke, etler, balıklar, kümes hayvanları ve soslar için kullanılır. Sindirim özellikleri vardır. Kategoriler: Gıda Tarım Baharatlar & Aromatik Otlar Aromatik Otlar Net ağırlık: 15 g Paket başına miktar: 20 Paket başına net ağırlık: 300 g Palet başına paket sayısı: 156...
Fransa, Roubia
... burun, kırmızı meyveler, baharatlar, maki. Ağızda meyve ön planda, dolgun, yapılı, geleneksel bir tarzda. Beklemeye ihtiyaç duyan sağlam bir şarap. Güzel bir kalite.\n\nACCORDS METS-VINS\nKış yemekleri, marine edilmiş etler, BBQ kaburga, av etleri. Güçlü kremalı peynirler.\nGastronomi şarabı. İdeal olarak 17°C'de içilmelidir.\n\nContenance (L):0,75\nBrüt ağırlık (Kg):1,3\nAlkol Derecesi (%):13"}...
Yunanistan, Thessaloniki
...NEA hardal sosu, kızarmış etler (tavuk ve domuz) için idealdir. Etlerin yanı sıra patateslerle de servis edilebilir. Çok iyi bir sürme yeteneği ve dokusu vardır. Herhangi bir sandviç ekmeğinde "iyi" bir şekilde tutulabilir. Zengin bir ağız hissi sunar. Hardal tadı hafif, ancak diğer tüm malzemeler ve baharatlar mükemmel bir şekilde dengelenmiştir!
... zengin bir kaynağıdır. Ayrıca, hardal folik asit ve vitamin A içerir. Hardal zengin bir tada ve kremsi bir dokuya sahiptir. Geleneksel olarak et yemeklerinin tadını vurgulamak için kullanılır – kızartılmış, fırınlanmış, haşlanmış etler, ayrıca diğer sosların hazırlanmasında ve sokak mutfağı ile servis için. Impulse Commodity Trading, en iyi gıda üreticileriyle doğrudan çalışmakta ve müşterilerine en yüksek kaliteli hardalı sunmaktadır. Detayları öğrenmek için lütfen web sitesinde belirtilen telefon numarasından bizimle iletişime geçin. yağlar: 10 g proteinler: 9.7 g Karbonhidratlar: 18.7 g...
Fransa, Brue Auriac
...Ardından, baharatlı ve pembe biber notalarına evriliyor. Ağızda, yuvarlak ve dolgun bir başlangıç, baharatlı notalarla başlıyor ve ardından siyah meyvelerin tatlı notaları ve güzel, uzun bir bitişi destekleyen odunsu notalara dönüşüyor. YEMEK-ŞARAP UYUMU: Kırmızı etler, soslu etler, mantarlar, peynirler SERVİS: 18-20°C SAKLAMA: Şimdi içilebilir veya 5 yıl içinde daha da güzelleşecektir.
Fransa, Saint Christol De Rodières
...Malzemeler: - %97 Organik Tarım Ürünlerinden Elde Edilen Eski Beyaz Şarap Sirkesi - %3 Doğal Aroma - Alerjen İçermez, Koruyucu İçermez - Pastörize Edilmemiş Kullanım Tavsiyeleri: Bu Cevizli Beyaz Şarap Sirkesi, roka veya hindiba ile çok iyi bir uyum sağlar. Ayrıca salata sosları, marine işlemleri ve baharatlar için de uygundur. Özellikle beyaz etler, bu sirke ile hoş bir şekilde aromalandırılacaktır. Bu ürün 25 cl olarak mevcuttur. Ayrıca 3-5-10 litre küplerde, 220 litre fıçılarda ve talep üzerine konteynerlerde de bulunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play