...Bileşim: Île de Ré'den iri tuz ve ısırgan otu Kereviz, soya, kuruyemiş, gluten, süt, hardal, susam ve sülfitle izler bulunabilir. Referans: SEL0017...
Fransa, Avignon
...Kırmızı organik fasulye, Latince adıyla Phaseolus Vulgaris, Baklagiller familyasına aittir. Fabrikaya ulaştıktan sonra, kırmızı organik fasulye yeniden nemlendirilir, yıkanır, ön pişirilir ve ardından IQF olarak dondurulur. Organik tarımdan elde edilen kırmızı fasulye: %100 Toplam enerji: 138 Kcal 579 kJ Lif: 12 g Protein: 11 g Tuz: İzler...
Fransa, Saint-Chamas
...300 G – BORD DE MER Parfüm. Ayaklarınıza, geleneksel Camargue tuz banyomuz ve kurutulmuş deniz yosunları ile özen gösterin. Referans: 200.3.110...
Fransa, Guérande
...Güneşte kurutulmuş olan Sel Gris Persillade, tüm yemeklerinizde ve salatalarınızda eşsiz tadını ortaya çıkarır. Binlerce yıldır tüketilen sarımsak, çok sevilen bir baharat olup, uzun zamandır Fransız mutfak geleneğinin bir parçasıdır. Mutfakta, bu baharat yemeklerinizin lezzetini artırır ve zenginleştirir. Maydanoz, mutfakta vazgeçilmezdir. Hem baharat hem de garnitür olarak, birçok hazırlığa tazelik ve aromalarını katar. Geleneksel olarak kullanımı: Serpme veya pişirme sonrasında: soslar, salatalık domates, buharda pişirilmiş balık, midye, buharda pişirilmiş patates. SKU:SGP250...
Fransa, Paris
...100% dondurulmuş muz: Potasyum açısından zengin doğal bir muz atıştırmalığı Bu sağlıklı atıştırmalıklar potasyum açısından zengin ve tuz açısından düşüktür. Bu çıtır muz parçaları, bir ton besin maddesi ile doludur ve evcil hayvanlarınız için mükemmel bir atıştırmalık oluşturur. Beslenme uzmanları, muzların sindirimi kolaylaştıran ve aynı zamanda prebiyotik olarak işlev gören pektin açısından...
Fransa, Brignais
... tozu*), yaban mersini* %1,75 (yaban mersini*, konsantre elma suyu*), böğürtlen* %1,25 (böğürtlen*, konsantre elma suyu*), oleik ayçiçeği yağı*. *Organik tarım ürünleridir. Kuruyemiş ve soya izleri içerebilir. 100g için besin bilgileri: Enerji 1736 kJ/413 kcal, Yağ: 13 g (doymuş yağ asitleri: 2,8 g), Karbonhidrat: 60 g (şekerler: 15 g), Lif: 7,9 g, Protein: 10 g, Tuz: 0,02 g. FR-BIO-01 tarafından sertifikalandırılmıştır. Fransa'da üretilmiştir. AB/Dış AB tarımı BİO: Evet Format: 800g, 5kg %100 Bitkisel: Evet...
Fransa, Vourles
... Saklama ve koruma koşulları: Serin ve kuru bir yerde, yerden ve nemden uzak tutun. Ambalaj: 5 kg'lık torba - 25 kg'lık torba - İsteğe bağlı olarak BigBag'de özel ambalaj. 100 g için ortalama besin değerleri: Enerji 304 kcal/1153 kJ - Yağ 9 g - Doymuş yağ 2 g - Karbonhidrat 10 g - Şeker 5 g - Lif 52 g - Protein 19 g - Tuz izleri - Kalsiyum 304 mg - Fosfor 648 mg - Magnezyum 162 mg - Demir 13 mg - Çinko 8 mg Görünüm: Kısmen ezilmiş, kurutulmuş tahıllar. Kaba lif parçaları. Renk: Açık kahverengi ile altın rengi arasında. Aromatik profil: Tahıllar, tatlı ve hafif.
Fransa, Castelnaudary
...Vakumlu paketlenmiş dilimlenmiş ördek göğsü %100 ev yapımı İçindekiler: Ördek göğsü, tuz, karabiber… VE HEPSİ BU! 59,00 €/kg Minimum net ağırlık 100 g. AĞIRLIK: 21 kg...
Fransa, Malataverne
Fransa, Paris
...İnce otlar ve zeytinyağı ile zenginleştirilmiş bu lezzetli organik güneşte kurutulmuş domates mezesi, pita ekmeği, tost veya bruschetta üzerinde kanepede sunulduğunda tüm lezzetlerini ortaya çıkarır. Hazırlaması kolaydır, makarnalarınızı, keklerinizi, polentalarınızı lezzetli bir şekilde zenginleştirecektir. İçindekiler: kuru domates* %95, sızma zeytinyağı* %2, beyaz sirke* %2, kekik* %0,5, fesleğen* %0,5, sarımsak*, tuz (*organik tarımdan elde edilmiştir). Koruyucu veya katkı maddesi içermez. Son kullanma tarihi: 24 ay. PCB - KARTON: 6 birim...
...Bir toptancı, dağıtıcı, yarı toptancı, sebze satıcısı, satın alma merkezi misiniz... ve kurutulmuş domates mi arıyorsunuz? Kurutulmuş domatesler tüketilir - Aperatif olarak - Keklerde - Salatalarda (pirinç, makarna...) İçindekiler Kurutulmuş domates (%55), ayçiçek yağı (%37), sirke, tuz, şeker, kapari, sızma zeytinyağı, maydanoz, sarımsak, fesleğen. Antioksidan askorbik asit E300. Asidite...
Fransa, Rungis
1982 yılından beri kuru meyve uzmanı olan şirketimiz PALIMEX, Rungis'teki MIN tesisimizde en kaliteli kuru meyveleri ithal etmekte, işlemekte ve ambalajlamaktadır. ▶ Rungis'teki Tesisimiz - Sizinle, hizmetinizde! 2020 yılında kuru meyve kavurma ve özel bir baharatlama süreci geliştirdik. Ustalık, kalite ve yenilik, bizi farklı kılan avantajlardır. Özel ambalajlama hatlarımız, hızlı yanıt verme y...
...Ispanak, domates, havuç, pancar, zerdeçal, fesleğen ve kalamar mürekkebi ile karıştırılmış yumurtalı makarna (sert buğday irmiği, yumurta, kalamar mürekkebi (yüzde 40 kalamar mürekkebi, su, tuz ve kalınlaştırıcı Sodyum Karboksimetilselüloz))...
Fransa, Paris
... kıtada bulunmaktadır, ancak dünya genelindeki kayısı üretiminin %50'sinden fazlası Akdeniz havzasında gerçekleştirilmektedir. Vegan kayısı bisküvisi tarifi: 160 gr T65 buğday unu 70 gr esmer şeker 1/2 çay kaşığı tarçın 1 tutam tuz 6 yemek kaşığı zeytinyağı 6 yemek kaşığı bitkisel süt 10 adet elma suyunda bekletilmiş kuru kayısı Ean13:3770010599142 Referans:KayısıBioFr1...
Fransa, La Rochelle
...Gros Sel'den elde edilen Le Sel Fin, yiyeceklerimizin lezzetini ön plana çıkarmak için uygun bir granül boyutuna sahip olacak şekilde kurutulmuş ve öğütülmüştür. Unutmayalım ki, gri deniz tuzu sadece mükemmel bir koruyucu değil, aynı zamanda bir lezzet artırıcıdır! Le Sel Fin, masa için ve elbette mutfakta kullanılmaktadır! AĞIRLIK: 0.500 kg...
Fransa, Bordeaux
...Eucalyptus parvifolia veya Alissa rose lisyantusu gibi, doğal kuru buğday da hayallerimizi süsleyen bu güzel güneşli bölge olan Var'dan geliyor. Kıllı görünümü ve lakabı bizi etkiledi ve onu satışa sunmak istememiz de oldukça doğal oldu. Aynı zamanda sarı sakallı kuru buğday olarak da bilinen bu bitkinin sapları, güzel bir sörfçünün altın sarısı saçlarına veya bir babanın tuz ve biber sakalına...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 862 erji (Kj) = 3545 yağ (g) = 95, bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 13.2 karbonhidrat (g) = 0, bunlardan şekerler (g) = 0.4 protein (g) = 0.2 tuz (g) = 0.5 Durum: Yeni İÇERİK: %95 Korsika zeytinyağı, %0.4 kurutulmuş keme mantarı, %0.006 sarımsak, %0.004 yabani maydanoz, tuz, karabiber Miktar: 25 cl Menşei: Korsika...
Fransa, Objat
...İçindekiler: Fransa menşeli un, tereyağı, pudra şekeri, %1.11 yaban mersini kurutulmuş. 100g için besin değerleri: Enerji 1978Kj, 474Kcal, yağ 28g, bunların içinde doymuş yağ asitleri 19g, karbonhidrat 51g, bunların içinde şeker 19g, protein 4.4g, tuz 0.01g.
Fransa, Ham
... özellikleri ile birleşerek, yüzyıllardır mutfak ve terapötik faydaları için değerli bir malzeme olmuştur. Organik kekik parçalarımız, yemeklerinize Provençal otantikliği katarken, her lokmayı güneşli bir yolculuğa dönüştürür. Tarif Fikri: Kekik ve Fırınlanmış Patatesli Tavuk Malzemeler: 4 adet tavuk butu 4 dal taze kekik 500 g patates, dilimlenmiş 4 diş sarımsak, ezilmiş 3 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz ve karabiber, damak zevkine göre Referans: AR803695 Ean13: 3760306803695...
... ürün satın alınmadan önce tadılır ve test edilir. Bu, sunduğumuz tat kalitelerini bilmemizi sağlar. Katalogumuz, İran'dan gelen geniş bir ürün yelpazesini içermektedir: - baharatlar - soslar - kuru meyveler - kabuklu meyveler - kurutulmuş bitkiler - fıstıklar - safran - hidrolatlar - kararmış limon - fıstık ezmesi… Ürünlerimiz, tükettikleri ürünlerin seçiminde hassas olan profesyonellere yöneliktir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play