Fransa, Saint-Esteve
... etkilidir, ayrıca kardiyovasküler hastalıklara karşı da faydalıdır. – sinirleri yatıştırmak, stresi azaltmak ve uyku bozukluklarını gidermek için kurutulmuş melisa yaprakları. – eklem sağlığı, romatizma ve osteoartrit için faydalı olan kurutulmuş siyah frenk üzümü. – sindirimi kolaylaştıran, anti-inflamatuar etkisi olan ve uykusuzlukla mücadeleye yardımcı olan kurutulmuş kiraz, bir antioksidan meyvedir. – A, C ve E vitamini açısından zengin, antibakteriyel ve iyileştirici özelliklere sahip kurutulmuş gül yaprakları, birçok faydanın güzel bir buketidir! Ambalaj (g): 80 g, 250 g...
Fransa, Bordeaux
... kendini gösteriyor. Bu şarap, hafif bir burunla, orman altı ve kırmızı meyve notaları barındırıyor. Ağızda da bu siyah frenk üzümü ve kiraz aromalarını buluyoruz. Dengeli, ilginç bir potansiyele sahip, güzel bir yapıya ve karakterli tanenlere sahip. Üzümler: Cabernet Sauvignon (%65), Merlot (%35) Üretici: Albada Jelgersma Ailesi, Labarde (33460) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı ahşap kasa - 2013...
Fransa, Saint-Martin-Du-Vivier
...Şarap, dostluk ve yaşam tarzının sembolü olan, dünyanın en güzel topraklarında kökleri bulunan binlerce yıllık bir içecektir. Kırmızı, beyaz veya rosé olsun, her şarap benzersizdir; üzüm çeşidi, toprak yapısı ve şarap üreticisinin ustalığı ile şekillenir. Kırmızı şaraplar, yoğun kırmızı meyve, frenk üzümü veya kiraz aromaları ile karakterizedir; bazen baharatlı veya odunsu notalarla birlikte...
Fransa, Saint Emilion
...Yoğun kırmızı elbise, meyvenin tazeliğinin bir işareti olarak derin bir yakut rengiyle süslenmiştir, bu da güzel bir olgunluğun garantisidir. Burun karmaşık ve güçlüdür, hem olgun kırmızı hem de siyah meyve notaları içerir: kiraz, böğürtlen, frenk üzümü ve baharatlı vurgular: vanilya, karabiber, kahve. Ağız zengin, geniştir ve güçlü tanenler içerir, ancak sert değildir. Final ise taze ve dengeli bir işaret olarak zarif ve şıktır.
Fransa, Auxerre
...Accord metvin şarküteri, kırmızı et, konserve sebzeler, sert peynirler ve tatlı Vinification Sepetlerde hasat, titreşimli masalarda geçiş, manuel ve optik seçim, ezme olmadan. Fermentasyon süresi 28 ila 30 gün. Fıçıda olgunlaşma (yüzde 50 yeni, yüzde 50 bir şarap). Göz: koyu ve yoğun renk Burun: kahve, kiraz ve frenk üzümü notaları Ağız: taze ve tatlı kırmızı meyveler, meşe ve kekik Şarap...
Fransa, Yssingeaux
...Kara frenk üzümü Kiraz Çilek Yaban çileği Böğürtlen Orman meyveleri Kırmızı meyveler Frenk üzümü Böğürtlen Yaban mersini...
Fransa, Brive La Gaillarde
Fransa, Venissieux
...Red Couture'un bileşimi, ahududu ve çileklerin ekşi ve tatlı karışımıyla kırmızı karakterini ortaya koyuyor. Ardından, zengin bir kiraz ve güneşli mandalina portakalı uyumu geliyor. Greyfurt ve frenk üzümü, meyve kokteyline ekstra sulu bir nüans ekleyerek, kırmızı meyveler için kıvrak bir etki sağlıyor. Üst notalar: Ahududu, çilek, mandalina, kiraz Orta notalar: Greyfurt, frenk üzümü Alt notalar: Greyfurt, frenk üzümü Ağırlık: 0.400 kg...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... sonra, üzümler 4 ila 5 hafta boyunca manuel olarak marcın ezilmesiyle taninlerin nazik bir şekilde çıkarıldığı bir tankta bekletilir. Olgunlaşma, şişelemeden önce yaklaşık iki yıl boyunca paslanmaz çelik tanklarda sürer. Tadım: Çok koyu bir yakut rengi ve kırmızı meyveler (kiraz, frenk üzümü) ile sedir arasında yoğun bir burun, bu Atlantik esintili karışımın tüm gücünü ve yapısını müjdeler. Güzel bir uzunlukla taze ve lezzetli şarap sevenler için idealdir. Mevcut Yıllar: 2013, 2014, 2015 ve 2016...
...Olfaktörik tanım: Üst notalar: Çilek, Ahududu, Kiraz, Kalp notaları: Siyah frenk üzümü, Alt notalar: Paçuli, Misk...
Fransa, Saint-Omer
...Hacim: 50 ml Konsantrasyon: Eau de parfum Koku tanımı: Üst notalar: Ahududu, Çilek, Kiraz ve Mandalina. Kalp notaları: Siyah frenk üzümü ve Greyfurt. Alt notalar: Misk ve Patchouli. Hacim: 50 ml...
Fransa, Lugasson
...Bu şarap, kiraz vurguları ile berrak, parlak, yakut kırmızısıdır. Merlot'un çeşit aromaları, kırmızı frenk üzümü ve siyah kiraz notaları ile kendini gösterir. Saldırı belirgindir, vişne ve vanilya, bir anason ve bol bir final ile eşlik eder. Tanenler yumuşaktır.
Fransa, Bordeaux
... yılın meşe fıçısında 12 ay Tadım: Şarap, çok güzel bir parlaklığa sahip mor kırmızı bir renge sahiptir. İlk burun, çok umut verici, zengin ve ifade doludur. Siyah frenk üzümü ve kiraz notalarını, sedir ve baharat aromalarıyla harmanlayarak ortaya çıkarır. Ağızda iştah açıcı ve dokulu bir yapı sergileyen şarap, olgun ve kremsi tanenlerle vurgulanmaktadır. Uzun ve etli bir bitiş, sarı tütün ve mentol notalarıyla süslenmiş, bu şarabın mükemmel uyumunu tamamlamaktadır.
Fransa, Saint-Vérand
... çeşidinin gücünü kontrol etmek için. Budama: Kısa, kadeh şeklinde, verimi kontrol etmeye olanak tanır. Şarap yapımı: Hasat: Elle. Yöntem: Geleneksel Beaujolais, yarı karbonik, bütün salkım. Macerasyon: 6 ila 10 gün. Olgunlaşma: Tankta. Tadım: Güzel mor yansımaları olan kiraz kırmızısı, bu şarap kırmızı meyve ve frenk üzümü karmaşık aromalarını serbest bırakırken, badem nüanslarıyla birlikte gelir. Keskin bir başlangıcın ardından, şarap ağzı tamamen doldurur.
Fransa, Nîmes
...Yükseklik: 74 cm Seçim için boyutlar: 140 x 70 cm - 21 kg 160 x 70 cm - 25 kg Yarım daire ⌀ 140 cm - 16 kg Çeyrek daire ⌀ 70 cm (bizimle iletişime geçin) Seçim için masa üstü renkleri: Beyaz Gri Akçaağaç Meşe Kayın Armut Teak Kiraz Wenge Siyah Frenk Üzümü Melamin kaplı masa üstü ep. 19 mm Laminat kaplama (bej, gri veya kayın rengi) 2 mm ABS darbe koruma kenarları Yuvarlak ve kavisli boru ayaklar...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Château Sainte-Marguerite'in Fantastique kırmızı şarabı, kesinlikle en iyi Provence kırmızılarından biridir! 2 yıl boyunca fıçılarda olgunlaştırılan bu lezzetli Syrah ve Grenache karışımı, tatlı ve egzotik baharat notaları (vanilya, tarçın, kakao, meyan kökü, kavrulmuş, hindistancevizi), kadifemsi siyah meyveler (kiraz, böğürtlen, erik, frenk üzümü) ile büyük bir karmaşıklık sunuyor ve güzel...
Fransa, Parnac
...Esnek ve meyvemsi. Kırmızı meyvelerin aromalarını ifade eden garnet elbisesi: böğürtlen, siyah frenk üzümü, kırmızı frenk üzümü, kiraz, menekşe ve dikkatlice dozlanmış esnek tanenler ile. Servis: 15 - 16°C. Önerilen yemek: Bir aperitif olarak çeşitli türlerle, bazı et ürünleriyle, ızgara, Akdeniz mutfağı, salata çeşitleri, peynirlerle.
...Burun, zanı, şömineyi, dumanı ve birçok meyve (böğürtlen, siyah kiraz, frenk üzümü, erik) çağrıştırıyor. Ağız, aynı meyve aromalarıyla taze ve canlı bir yapı üzerinde gelişen, ifade dolu ve iştah açıcı. Bitiş uzun ve ferahlatıcı bir kahve dokunuşu ile. Ad: Vin de Pays d'Oc Chardonnay Renk: Kırmızı Hacim: 0.75 L Alkol: %13 Hacim İklim: Akdeniz Üzüm Çeşidi: %100 Chardonnay Servis Sıcaklığı: 15 - 16°...
Fransa, Pacy-Sur-Eure
...Aromalı Fondanlar (Aromalı Brülör ile Kullanım İçin) Bu kategoride 1001 Sent’Eure'de mevcut olan "meyveli" kokuları keşfedin. 20 alana = 1 bedava 30 alana = 2 bedava 40 alana = 3 bedava, vb... Koku: kayısı, ananas, yıldız anason, Karayip meyvesi – kavun, bergamot, narenciye kabarcıkları, kızılcık, tarçın, fındık, frenk üzümü, kiraz, limon, limon – yeşil limon, yeşil limon, yeşil limon...
Fransa, Puyricard
1980 yılından bu yana, Confit de Provence şirketi, müşterilerine birinci sınıf hammadde, benzersiz bir ustalık ve özenli bir hizmet sunarak Fransız reçel pazarında kendini kanıtlamıştır. Bugün, şirket her yıl büyük dağıtım veya özel kanallarda yer alan birçok yerel, ulusal ve uluslararası marka için 1.500 tonun üzerinde organik, hafif ve geleneksel reçel üretmektedir. Titizlikle seçilen meyveler...
Fransa, Roubia
... aromaları. Ağız Yoğun, ipeksi, hafif siyah frenk üzümü notaları, cömert kiraz notaları, cömert kırmızı meyve notaları, zarif tanenler, ince tanenler, yuvarlak, yapılı gövde, iyi yoğunluk, uzun kalıcılık. Yemek & Şarap eşleşmeleri Izgara kırmızı etler, Beyaz etler, Tüyü olan av hayvanları, Tavuklar, İnek peynirleri Servis sıcaklığı: 16° - 18° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkol: %14,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Klasik tatlardan (Çilek, ahududu, kayısı, frenk üzümü ve mandalina) en özgün olanlara (Armut/vanilya, kiraz/karanfil, passion meyvesi/mango, lime/zencefil ve muz/karamel) kadar bir tatlar paleti içeren kutu. İçindekiler: meyve püresi (çilek, ahududu, lime, kayısı, passion meyvesi, mango, mandalina, armut, kiraz, muz), taze zencefil, karanfil, vanilya özü, şeker, su, toz glikoz, sarı pektin, sitrik asit.
Fransa, Paris
...Club-Mate Granat, nar, frenk üzümü ve kiraz suyu ile zenginleştirilmiş bir Club-Mate bazasıdır. 50cl olarak mevcut, arkadaşlarla keyifle içmek için mükemmel.
Fransa, Saint Cannat
... sahiptir. Burunda siyah frenk üzümü ve kiraz aromaları ortaya çıkıyor. Damakta dengeli, dolgun tanenler ve siyah meyve ile anason notaları var. Akdeniz yemekleri, beyaz etler, hafif baharatlı yiyecekler (örneğin paella veya köri) ve kırmızı etlerle harika bir uyum sağlar.
Fransa, Nievroz
...Seçenekler: Meyve veya Crazy Sours Aromalar: Meyve: portakal, lime, limon, çilek, frenk üzümü Crazy Sours: ekşi ananas, ekşi mandalina, ekşi kiraz, ekşi elma, ekşi ahududu Fransa'da üretilen reklam şekerleri. 1 ila 4 renkte veya dört renkli baskı ile kişiselleştirilebilir şeker paketleri. Fransa, İsviçre, Belçika, Lüksemburg, Monako... için kaliteli reklam nesneleri mevcut.
...Portakal ve Ekşi Kiraz: Genel Tarım Yarışmasında Altın Madalyalar İncir, Portakal/elmalar/ceviz, ayva, siyah frenk üzümü, böğürtlen, ahududu, ravent, kayısı...
Fransa, Soussans
...Koyu yakut garnet rengi. Fuşya kenarlarla derin bir ton. İyi bir sunuma sahip parlak bir şarap. Tonu nispeten derin. Açık burun, hala meyveye yakın, hafif erik, siyah frenk üzümü ve kiraz dokunuşlarıyla alt tonlar barındırıyor. İyi bir şekilde var olan ve cömert bir saldırı. Gövde de aynı şekilde, yapılı, yağlı, açık ve iyi bir arkadaşlık sunuyor. Sonuç, son derece yumuşak bir tat ile...
Fransa, SAINT PAUL EN JAREZ
...El yapımı ve taze meyve suyu ticareti. Yıllar içinde zenginleşen Jean-Louis Bissardon'un meyve suyu yelpazesi, "geleneksel" meyve suları sunmaktadır: portakal, elma, üzüm, domates; ustaca hazırlanmış meyve suları: elma-ayva, elma-kara frenk üzümü, ayrıca daha şaşırtıcı tatlar: mirabel, bağ şeftalisi, kiraz. Güncel ambalaj, şık tasarıma sahip 25 cl veya 75 cl'lik şişelerde hazırlanmış meyve suları. Jean-Louis Bissardon ayrıca toplu yemek hizmetleri için organik ve organik olmayan meyve püresi çeşitleri sunmaktadır, esnek ambalajlar. Paris Tarım Fuarı'nda 3 mükemmellik ödülü.
Fransa, Roubaix
... şey yoktur! 2. Doğal sıcak su torbaları, her boyutta ısıtıcı yastıklar, rahatlama ve seyahat maskeleri, organik amarant tohumları, kiraz çekirdekleri, Flaman keten tohumları, lavanta, kanola tohumları, üzüm çekirdekleri, siyah frenk üzümü çekirdekleri gibi malzemelerle yapılan kompresler ve ısıtıcı terlikler, spa ve thalassolarda yaygın olarak kullanılmaktadır. 3. Müşteri hediyelik eşyaları üretimi, özellikle lavantalı seyahat maskeleri ve amarant maskeleri...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play