Fransa, Mainneville
Le Domaine des Hulottes, esas olarak tahıl üretimi yapan bir aile işletmesidir, ancak son iki yıldır Hélène, ruşarbağı yetiştiriciliği ve işletmeciliği üzerine uzmanlaşmıştır. 2016 yılında Bosquentin'deki aile işletmesini devraldıktan sonra, biz (Hélène ve Guillaume) çeşitlenmek istedik ve çiftlikte daha önce var olan ruşarbağını yeniden ekmeye karar verdik. Faaliyet, taze ruşarbağı saplarının sa...
...TOILE %100 PAMUK ECRU C/9 Kıvamı reçel, jöle ve şurup yapımına olanak tanır. Kaynama sıcaklığına kadar dayanıklıdır, makinede yıkanabilir, biyolojik olarak parçalanabilir. Boyutlar 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm veya özel ölçü Fonksiyonlar Süzme, Presleme...
Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
1835 yılında kurulan Domaine de la Flaguerie, elma şarabı üretimi ve işlenmesine adanmış bir aile işletmesidir. Doğaya aşık olan bu alan, 1998 yılında Organik Tarım değerlerini benimsemiştir. Domaine, elma suları, IGP Normandiya elma şarapları ve armut şarapları, AOC Normandiya Pommeau, AOC calvados, yüksek kaliteli organik içkiler ve likörler üretmektedir; bu ürünler Fransız pazarına ve Avrupa ...
Fransa, Narbonne
... hattına sorunsuz bir şekilde entegre etmeyi sağlar. Bu otomatik etiketleyici, çeşitli formatlar ve sektörler için idealdir: - Gıda (soslar, bal, reçel, yağ, sirke, hardal vb.), - Kozmetik (krem, parfüm, yağ, sabun, sıvı sabun vb.), - Boya ve vernik (variller, kutular, kavanozlar vb.), - Kimya (deterjan, çözücü, temizlik ürünleri vb.).
... ruh, bugün bu şarapta kendini gösteriyor. ŞARAP YAPIMI Optimal olgunlukta manuel hasat Appellation'a özgü yöntemlere göre şarap yapımı: Presleme, birinci fermantasyon, köpük alma ve şişede ikinci fermantasyon En az 12 ay boyunca tahtalar üzerinde olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Franc TADIM Villa Bordeaux Rosé, hafif yakut yansımaları olan parlak pembe bir renge sahiptir. Burunda, zarif kuş üzümü ve reçel meyveleri notaları sunuyor.
Fransa, Warmeriville
2020 yılının başından beri, France Food Company'ye ait D Stock Affaires, büyük perakende sektöründeki ana aktörlere ve gıda sanayicilerine, ürün bağışlarını optimize etmeleri konusunda yardımcı olmaktadır. Gıda ürünleri toptancısı olarak, dünya genelinden geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz ve rekabetçi fiyatlarla hizmet veriyoruz. Çevrimiçi satın alma merkezimiz, meyve, sebze, bira, alkollü içecek...
Fransa, Soreze
TOM PRESS, profesyonellere gıda koruma, işleme ve mutfak için tüm ekipmanları sunmaktadır: Ev yapımı tutkunları için N°1. TOM PRESS, gıda koruma, mutfak ve işleme için 5.000'den fazla ekipman ve ürün referansı tasarlayıp dağıtmaktadır. Bu ekipmanlarla meyve ve sebzeleri, et ve balıkları, süt ürünlerini, tahılları işleyebilir ve kendi şarküteri ürünlerinizi, meyve sularınızı, şaraplarınızı ve elma...
...Farklı çilek profillerimiz geniş bir olasılık yelpazesini kapsar. Üst ve kalp notaları arasındaki denge, bizi taze toplanmış çilek etinden nazikçe pişirilmiş çileği andıran bir reçel profilinin yolculuğuna çıkarır.
Fransa, Castelnaudary
...Soğanların yüksek oranı (72%) ile dengeli bir şekerli bu reçel, üzüm ve bal ile birlikte Doğu'nun tatlarını sunuyor. Foie gras ile ya da bir Périgourdine salatasında tost üzerinde, ayrıca klasik Cantal ve Camembert ile de harika bir uyum sağlıyor.
Fransa, Lognes
...Elektrikli ısıtmalı karıştırıcı pişirici - CBTE070 - 70 litre kapasiteli karıştırıcı-pişirici, 220°C'ye kadar pişirme için, karamel, reçel ve krema yapımı için. Hız ayarlı karıştırma kolu ve iki yönde dönebilme özelliği ile donatılmış, elektrikli olarak eğilebilen kazan, çift sıcaklık probu sistemi, dokunmatik ekran. 304 L paslanmaz çelik yapım Kullanım kolaylığı, esneklik ve temizlik...
Fransa, Saint-Nolff
...Fransa'da el yapımı olarak tasarlanmış ve üretilmiş olan bu reçel kaşığı, yerel ve geleneksel zanaatların sürdürülmesine katkıda bulunur. Fransız menşeli olan kullanılan ağaç, doğal, yenilenebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir bir malzemedir. Boyut: 19 cm Referans: AH050...
Fransa, Tassin-La-Demi-Lune
...Kuru gül tomurcuğu veya mahmoudi çiçeği olarak adlandırılan bu çiçek, İran veya Afganistan'da yetiştirilmektedir. Bu çiçek, birçok faydası olduğu için oldukça değerlidir. Genellikle tüm lezzetlerini serbest bırakmak ve çayı aromalandırmak için çayda demlenir. Bu gül tomurcuğu ayrıca reçel içine de eklenebilir.
Fransa, Le Lauzet Ubaye
...Kayısı, şeftali gibi, Çin kökenli Prunus cinsine ait bir çekirdekli meyvedir. Hasat, Haziran ayında başlar ve Temmuz ayının sonuna kadar devam eder, Temmuz ayının sonunda üretim zirveye ulaşır. Fransa, Avrupa Birliği'nde kayısı üreten ikinci ülkedir. Başlıca üretim bölgeleri Drôme, Gard, Bouches Du Rhône, Pyrénées-Orientales ve Ardèche'dir. Taze, kuru, meyve suyu, reçel veya marmelat olarak tüketilen kayısı, lif, antioksidan ve A vitamini açısından zengindir. Likerimiz çok soğuk olarak servis edilir. Ayrıca çeşitli yemek tariflerinde de oldukça beğenilmektedir.
Fransa, Vallauris
...Eau de Parfum 10,5 ml Çiçeksi - Meyveli Üst Notlar MANDALİNA - PORTAKAL - PEMBE MEYVELER - KIRMIZI REÇEL Kalp Notları JASMIN - GÜL - PORTAKAL ÇİÇEĞİ - MENEKŞE Alt Notlar PATCHOULI - SEDİR AĞACI - VANİLYA - KAVRULMUŞ Badem...
Fransa, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1983, karmaşık ve çekici aromalar geliştirmek için meşe fıçılarda olgunlaştırılmış, rafine bir şişe. Bu içki, şeftali, kurutulmuş çiçekler ve reçel notalarıyla dolu bir burun sunarken, damakta vanilya, kestane ve sarı tütün notaları ortaya çıkıyor. Topaz rengi ve hoş bir bitiş ile bu Armagnac, sindirim sonrası içki olarak idealdir ve şık ve unutulmaz bir tadım deneyimi sunar.
Fransa, Puget-Sur-Argens
Biz, askeri ve insani amaçlar için 24 saatlik yemek rasyon kitleri "Meal Ready to Eat" - MRE tasarımı ve üretimi konusunda uzmanlaşmış, kuru, taze ve dondurulmuş gıda ürünleri satın alma merkeziyiz. Tekliflerimiz oldukça çeşitlidir; dondurulmuş tavuk, bitkisel yağ, domates püresi, konserve et ve tavuk, konserve yemekler, meyve kokteylleri, tuzlu ve tatlı bisküviler gibi büyük miktarlarda ürün ted...
Fransa, Nousty
...Pireneler Geleneksel El Yapımı Reçel Kullanılan çeşit, A vitamini, fosfor, magnezyum ve beta-karoten açısından zengin Roussillon Kırmızı Kayısıdır. Kahvaltının klasiklerinden biri olan bu reçeli, tatlılarınızın üzerine dökerek ya da eski Cantal peyniri ile birleştirerek de keyifle tüketebilirsiniz! Doğal ürünler saf meyveler Sağlıklı bir beslenmenin tutkulu savunucuları olarak, ürünlerimiz...
Fransa, Gennevilliers
...Eşsiz. Bu reçeli tanımlamak için tek nitelik bu. %60 meyve içeren bu reçel, olağanüstü bir aromatik güç sunuyor. Nazik bir pişirme işlemi, atölyelerimizde taze kesilmiş mangoları, olgun meyvelerin tazeliğiyle canlanan, kremamsı bir reçele dönüştürüyor. Bu, yalnızca Seneafood için özel olarak üretilmiş geleneksel bir el yapımıdır. Seneafood reçelleri %100 doğaldır, mevcut düzenlemelere uygun olarak renklendirici veya koruyucu içermez. %60 taze meyve ile yapılmış reçel. İçindekiler: Mango %57, şeker %40, doğal asidik madde limon %3 Ağırlıklı not: tatlı ve kremamsı Doku: parçalı reçel...
Fransa, Montauban
L’INSTANT BOUGIES, mum üretimi için hammadde konusunda profesyonel ortağınızdır (bitkisel, mineral ve hayvansal mumlar, fitiller, boyalar, parfümler, kaplar ve aksesuarlar…). Bitkisel ürün yelpazesi soya mumları, kanola mumları, ayçiçeği mumları, hindistancevizi mumları, palmiye mumlarından oluşmaktadır. L’INSTANT BOUGIES ayrıca beyaz arı balmumu, parafin ve jel de sunmaktadır. Fitillerimiz pamuk...
Fransa, Coufouleux
...Camdan yapılmış standart kaplar, büyük hacimleri sayesinde: 212, 370, 720, 850 ve 1 700 ml, püre, sos, bal, reçel, meyve vb. ürünlerin ambalajlanması için idealdir. Birçok referansla mevcuttur: 212T - 212 ml Yüksek Form Cam Standart Kap TO 58 halkası ile 370T - 370 ml Cam Standart Kap TO 63 halkası ile 370TFH - 370 ml Yüksek Form RE Cam Standart Kap TO 63 halkası ile 370TRE - 370 ml RE Cam...
Fransa, L'union
...Fransız chanvrier tarafından yetiştirilen doğal çiçekler, ardından terpenleştirilmiştir. Toplu sipariş için ortalama hazırlık süresi 2 ila 4 gündür. Terpen eklenmiş bir CBD çiçeği, yoğun çilek tadı sayesinde infüzyonlar için mükemmeldir: bu meyvenin tatlı notalarını, tatlı tropikal meyvelerle birlikte bulabilirsiniz; gerçek bir reçel karışımıdır. Bu CBD çiçeği, Greenhouse kültüründen elde...
Fransa, Bron
...Büyük Şefler, yemeklerini süslemek için safranı neden bu kadar çok seviyor? Bunun bir tesadüf olmadığını söyleyebiliriz. Bu baharat, tatlı veya tuzlu yemekler hazırlamak için mükemmel bir şekilde uygundur. Lezzet yelpazesi o kadar geniş ve güçlüdür ki, birkaç mikrogram yeterlidir bir yemeği veya malzemeyi dönüştürmek için. Örneğin, bal, yağ, reçel, şurup, soslar veya pişirilmiş yemeklere sadece bir tutam safran ekleyebilirsiniz ve bu, kataloğunuzda hayat bulan prestijli bir ürün olacaktır.
Fransa, Montauroux
...Reçel veya krema ile doldurulmuş bisküvi üretimi için otomatik makine, farklı boyut ve ağırlıklarda. Sağlam yapı, anodize alüminyum ve paslanmaz çelikten inşa edilmiştir. Her hareket, çok geniş bir ayar aralığı sağlamak için inverterle kontrol edilen motorlar tarafından harekete geçirilir. Ürünün fırın bandındaki konumlandırması, kesim diyaframlarının hareketiyle senkronize edilmiş mekanik bir...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Zeytin ağacından yapılmış reçel kaşığı, el yapımı. Bu nesne tamamen doğaldır, vernikle kaplanmamıştır. Uzunluk: 26 cm Üç kaşığın fotoğrafındaki en büyük, hepsi bir set olarak satın alınabilir.
Fransa, Auterive
... ve tat dolu bir gastronomik yolculuğa davet ediyor. Lif, A ve C vitaminleri ile beta-karoten açısından zengin olan bu reçel, kesinlikle egzotik ve tropikal tatlarla ince ürünler arayan damak zevkinizi canlandıracaktır. Meyve toplam içeriği: %56 İçindekiler: Mango, şeker, limon suyu, bergamot, zencefil, jelatin: pektin Saklama: Açılmadan önce iki yıl. Açıldıktan sonra serin yerde saklayın ve hızlıca tüketin.
Fransa, Valence
...Dondurulmuş püreler ve meyve suları için dondurmacılar, pastacılar, reçel üreticileri vb. için tam bir yelpaze...
Fransa, Segonzac
...Renk: Kestane rengi, bakır ışıltılarla Burun: Kuru çiçekler, iris ve leylak gibi ince notaları, şekerlenmiş meyve, reçel ve krema brülée'nin sıcaklığıyla uyum içinde harmanlayan bir buket. Kavramsal bir tatlılık, kavrulmuş meşe ve puro kutusu odunsu aromalarını ortaya çıkarıyor. Damak: Gurme bir Konyak için dikkate değer bir yoğunluk ve aromatik karmaşıklık, kadifemsi bir doku ve şaşırtıcı bir genişlik. Tadım yaşı: yaklaşık 15 yıl Tadım önerileri: Sindirim için saf (20 ° ile 25 ° arasında), çikolatalı tatlılarla veya iyi bir puro ile uyum içinde.
Fransa, Cénac
... ve suyundaki bileşenlerin iyi bir şekilde çıkarılmasını sağlayan küçük konteynerlerde fermente edilmiştir. Hasat, FA'nın sonuna kadar günde 2 kez delik açılarak işlenmiş ve ardından ince taneli meşe fıçısına aktarılmıştır. Burun: Açılışta hafif, ardından kiraz, trüf ve reçel meyveleri aromaları ile karmaşıklaşmaktadır. Ağız: Ağızda güzel bir tatlılık, reçel kirazı notaları ve ipeksi, iyi...
Fransa, Olivet
...Referans 3380380059889 Rafine edilmemiş kristalize sarı kamış şekeri altın sarısı renktedir. Tatlı bir lezzete sahiptir (kahverengi şekerden daha tatlıdır). Kullanım Önerileri 'Sarı' kamış şekeri, sütlü tatlılarda, çaylarda, kahvelerde, çikolatalarda ve hamur işlerinde kullanılabilir. Ayrıca reçel ve komposto yapımında da idealdir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play