İtalya, Misano Adriatico
...Bu bu lezzetli caciotta COOPERLAT, porcini mantarları ile birlikte, peynir severler için bir zorunluluktur. 1,2 kg'lık pratik bir formatta paketlenmiş olan bu taze ve kremalı peynir, kanepeler için veya bir antipasto'yu tamamlamak için mükemmeldir. Mükemmel kalitedeki porcini mantarları, caciotta'ya lezzetli bir toprak tadı katarak, her masaya karşı konulmaz bir ek yapar.
İtalya, Pasturo
...Bu, ince ve beyaz bir çiçekli kabuklu keçi peyniridir. Dokusu yumuşak, pürüzsüz ve kremalıdır; tadı hoş ve naziktir. %100 İtalyan sütü. Ortalama ağırlık: 0,250 g Minimum olgunlaşma: 7-10 gün...
İtalya, Fidenza
...Tatlı bir lezzete ve hafif ekşi bir arka tadı olan keçi peyniri.
İtalya, Orbassano
...Güneş çiçeği şeklindeki taze ravioli, gorgonzola (İtalyan mavi peyniri) ve ceviz ile doldurulmuş, İtalyan mutfağının zarafetini ve inceliğini yansıtan bir mutfak şaheseridir. İnce yumurta hamuru, kremalı ve lezzetli bir iç harcı sarar; burada gorgonzola, cesur ve aromatik notalarıyla, kıtır kıtır ve yuvarlak tadı olan doğranmış ceviz ile uyum içinde birleşir.
İtalya, Martina Franca
...Caciocavallo al Peperoncino, yüksek kaliteli sütle üretilen ve acı biberin baharatlı notasıyla zenginleştirilen bir olgunlaşmış peynirdir. Bu peynir, yoğun ve belirgin bir lezzet ile karakterizedir, bu da onu yoğun tatları sevenler için mükemmel kılar. Caciocavallo al Peperoncino, geleneksel yöntemlere ve doğal malzemelere göre üretilen el yapımı bir üründür. El işçiliği ve eşsiz tadı, onu İtalyan peynir geleneğinin mükemmel bir ürünü haline getirir.
İtalya, Radicofani
... enzim olan Laktaz eklenmektedir. Peynirler, birçok kişinin tanıdığı ve beğendiği diğer geleneksel serilere kıyasla, damak tadı açısından aynı özellikleri koruyarak, zarafet ve tatlılıklarını değiştirmeden sunmaktadır.
İtalya, Dorgali
...Yumuşak bir kalbe ve kısa bir olgunlaşmaya sahip bir koyun peyniri. Bu peynir, pürüzsüz veya hafif çizgili bir kabukla ve beyazdan hafif kahverengiye değişen bir renkle sunulmaktadır. Pastörize koyun sütü, peynir altı suyu ve tuz ile yapılan Novello Sardo, tatlı bir peynir olup, beyaz renkte yumuşak ve yoğun bir dokuya sahiptir. Tatlı ve nazik tadı, onu armut, altın üzüm, Pane Carasau ve mevsim...
İtalya, Noci
...Mozzarella, pürüzsüz, düzgün ve beyaz renkte bir yüzeye sahip, elastik bir kıvama sahip taze bir peynir türüdür. Tadı tatlı ve hafif, kokusu ise taze ve hoştur. Ustalarımızın becerisiyle farklı şekillerde sunulmaktadır: lokmalık, düğüm, örgü, küçük örgü ve fiordilatte. Genellikle mozzarella, taze olarak tek başına aperitif olarak (fiordilatte tipik olarak dilimlenip sızma zeytinyağı ve domatesle tatlandırılarak ünlü caprese salatasının temelini oluşturur) veya garnitür olarak, ana yemeklerle birlikte ve salataların hazırlanmasında kullanılmaktadır.
...İtalyan geleneğine ait şarküteri ve peynir seçkisi. 30 aylık çiğ jambon, bonfile, kırmızı sarımsaklı salam ve trüf mantarlı, zeytinli, acılı pecorini ve inek peyniri. Arkadaşlarla atıştırmalık veya aperatif olarak tadı çıkarılmaya hazır.
İtalya, Montelibretti
...Şirket, Montelibretti belediyesinde, Sabina Romana'da yer almaktadır. Yaklaşık üç yüz Maltese ırkı keçi yetiştirilmektedir. Beslenme, işletmeye ait meralar, saman ve mısır ile arpa bazlı GDO'SUZ yemle yapılmaktadır. Maltese keçisi, ortamımıza iyi uyum sağlar ve sütü işlenmeye uygundur. Bu ırkın sütündeki hafif keçi kokusu ve tadı, keçi ürünlerinin tüketimine olanak tanır. İşletmenin peynir...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play