Yunanistan, Thessaloniki
Slovakya, Košice
...Milkyland Mozzarella Original, masanıza otantik İtalyan esintili bir lezzet getiriyor. İnce, kremsi tadı ve pürüzsüz, elastik dokusuyla tanınan bu mozzarella mükemmel bir şekilde eriyor ve pizzalardan makarnalara, salatalardan aperatiflere kadar çeşitli yemekler için ideal hale geliyor. Premium sütle yapılmış ve en yüksek kalite standartlarını karşılayacak şekilde hazırlanmış olan Milkyland Mozzarella Original, her öğüne zengin, besleyici bir tat katıyor. Taze ya da eritilmiş olarak keyifle tüketildiğinde, olağanüstü bir peynir deneyimi arayanlar için mükemmel bir seçimdir.
Hollanda, Nijkerk
... Ayçiçeği Lesitini seçmek, doğal ve akıllıca bir karardır. Yüksek kaliteli ayçiçeği tohumlarından elde edilen Ayçiçeği Lesitini, saflığı ve performansıyla öne çıkmaktadır. Soya lesitini için daha sağlıklı bir alternatif olup, soya alerjisi olanlar veya soya içermeyen ürünleri tercih edenler için mükemmel bir seçimdir. Nötr tadı sayesinde, çeşitli gıda ve kozmetik formülasyonlarına sorunsuz bir...
Almanya, Heidelberg
Diafood GmbH, yüksek kaliteli kuru sebzeler, aromatik bitkiler ve organik ürünler konusunda uzmanlaşmış, bitkisel hammaddelerin işlenmesinde lider bir şirkettir. 35 yılı aşkın deneyimi ile Diafood, kalite ve sürdürülebilirlik sayesinde mükemmel bir üne kavuşmuştur. Şirket, yalnızca sıkı organik kalite standartlarını karşılayan sertifikalı tedarikçilerle çalışmaktadır. Özellikle gıda endüstrisinde...
İtalya, Misano Adriatico
...Bu bu lezzetli caciotta COOPERLAT, porcini mantarları ile birlikte, peynir severler için bir zorunluluktur. 1,2 kg'lık pratik bir formatta paketlenmiş olan bu taze ve kremalı peynir, kanepeler için veya bir antipasto'yu tamamlamak için mükemmeldir. Mükemmel kalitedeki porcini mantarları, caciotta'ya lezzetli bir toprak tadı katarak, her masaya karşı konulmaz bir ek yapar.
İtalya, Pasturo
...Bu, ince ve beyaz bir çiçekli kabuklu keçi peyniridir. Dokusu yumuşak, pürüzsüz ve kremalıdır; tadı hoş ve naziktir. %100 İtalyan sütü. Ortalama ağırlık: 0,250 g Minimum olgunlaşma: 7-10 gün...
Estonya, Tallinn
... ömrü vardır. Ana bileşenleri süt (yağsız süt, düşük yağlı peynir için - "light"), su, peynir ve tereyağıdır. Peynirin rengi fildişi ve soluk sarı olup, tadı yumuşak ve kremalıdır. Lütfen ek bilgi ve fiyatlar için bizimle iletişime geçin.
Polonya, Warszawa, Poland
...Süzme peynir tozu (AWP), peynir veya asidik kazein üretiminin bir yan ürünüdür. Yumuşak beyaz peynirden elde edilen taze peynir altı suyunun kurutulmasıyla üretilir. Mikrobiyal fermantasyon ile sütün pH değeri düşer ve laktoz laktik aside dönüşür. Süzme peynir tozu, daha düşük laktoz içeriği ile karakterizedir ve bu nedenle tadı daha çok ekşi, tatlıdan ziyade ekşidir. Asitlik seviyesi 4,5 pH'dır. Süzme peynir tozu, esasen ricotta ve peynir altı suyu yağı üretiminde kullanılır. Ayrıca, ekmek, kraker, hamur işleri, hazır yemekler gibi birçok işlenmiş gıda ürününde de bir bileşen olarak kullanılır.
Almanya, Bad Bramstedt
... pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577...
...Halal mozzarella peyniri, 10 kg ve 15 kg gibi çeşitli boyutlarda sunulan yüksek kaliteli bir üründür. Bu peynir, özenle seçilmiş malzemelerden yapılmıştır ve çeşitli yemekler için mükemmel olan kremalı, beyaz bir lezzet sunar. %7.5 yağ içeriği ve 12 aylık raf ömrü ile bu peynir, Avrupa genelinde ihracat için idealdir. Müşterilerimiz, Halal mozzarella peynirimizin sunduğu kalite ve tadı takdir...
Polonya, Lublin
VisGrana, Teksturowanych Białek Grochowych, Teksturowanych Białek Pszennych (TVP) ve Grochowych Analogów Mięsa (HMMA/HME) üreticisidir, soya ve GDO içermemektedir. İş ortaklarımızla birlikte, ürünlerimize dayalı hazır çözümler de sunuyoruz. B2B müşterilerine, gıda üreticilerine ve HoReCa'ya yüksek ve tekrarlanabilir kalitede ürünler sağlıyoruz, doğal çevreye özen gösteriyoruz. ISO 22000, ISO 1...
Fransa, Maubeuge
... kalbinde peynirin yumuşaklığı! Bu tarif, kesinlikle müşterilerinizi etkileyecek ince bir karışımdır. Peynir tadı, yağ ve tavuk eti (önerilir) birleşimi, müşterilerin ağzında eşsiz bir deneyim geliştirecektir. Çocuklar bayılacak!
İtalya, Fidenza
...Tatlı bir lezzete ve hafif ekşi bir arka tadı olan keçi peyniri.
... prestijini temsil eden dolgun ve etli bir şarap sunmaktadır. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel vinifikasyon. ÜZÜMLER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TADIM Parlak koyu garnet rengi. Böğürtlen, siyah frenk üzümü ve vişne aromalarıyla meyvemsi burun. Olgun ve sıcak tanenlerle yuvarlak, dengeli ve kalıcı bir damak tadı. YEMEK & ŞARAP EŞLEŞTİRMELERİ Sığır bonfile, erikli kızarmış domuz eti veya yaşlı peynir ile birlikte tadına varılmalıdır. 18°C'de servis edin. ÖDÜLLER 2012: IWC 2013'te Bronz Madalya.
İtalya, Orbassano
...Güneş çiçeği şeklindeki taze ravioli, gorgonzola (İtalyan mavi peyniri) ve ceviz ile doldurulmuş, İtalyan mutfağının zarafetini ve inceliğini yansıtan bir mutfak şaheseridir. İnce yumurta hamuru, kremalı ve lezzetli bir iç harcı sarar; burada gorgonzola, cesur ve aromatik notalarıyla, kıtır kıtır ve yuvarlak tadı olan doğranmış ceviz ile uyum içinde birleşir.
Polonya, Paczewo
...Vitamin ve Protein Takviyesi Olarak Kullanım. Tam bir protein kaynağıdır: Besin mayası, insanların gıdadan alması gereken dokuz temel amino asidin tamamını içerir. Birçok B vitamini ve mikroelement (iz mineraller) içerir. Dozaj: Besin mayası aşağıdaki şekillerde kullanılır: •Patlamış mısır veya makarna üzerine serpilerek •Çorbalara umami tadı katmak için karıştırılarak •Vegan soslarda "peynir...
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... kızartılmış yumurtalar, omletler, trüf tostu, pizza, et sosu, makarna, risotto, lazanya, peynir, püre, balık, trüf sirkesi ile salatalar ve hayal edebileceğimiz diğer her türlü tabak. Dikkat edilmesi gereken bir nokta, zeytinyağlarının pişirme için kullanılmaması gerektiğidir; çünkü ısı, tadı bozabilir, bu nedenle sadece önceden hazırlanmış tabakları süslemek için kullanılmalıdır. Hidroksitirosolün anti-inflamatuar aktivitesi, belirli bir alerji karşıtı kapasiteyi güçlendirir, tuber melanosporum.
Polonya, Brzozów
...Mayalı flokonlar, ekmek kırıntısına benzer, inaktif mayadan hazırlanmış, B vitaminleri (B1, B2, B3 ve B8), H ve D vitaminleri ile birçok mikro ve makro elementin doğal bir kaynağıdır. Kendine özgü bir peynir tadı vardır ve kök sebzeler ve baklagillerle iyi bir uyum sağlar. Genellikle vegan ve vejetaryen diyet uygulayan kişiler tarafından mutfakta kullanılır. Mayalı flokonlar, sindirim sisteminin...
Portekiz, Santarém
... Monte Safira'nın Et sosis, ızgara yapmak, güveçlere eklemek veya tek başına keyifle yemek için mükemmeldir. Zengin tatları ve yüksek kaliteli malzemeleri, her öğüne çok yönlü bir katkı sağlar ve hem otantik hem de tatmin edici bir Portekiz tadı sunar. Monte Safira'nın Et sosis ile Portekiz sosislerinin geleneğini ve kalitesini deneyimleyin.
İtalya, Martina Franca
...Caciocavallo al Peperoncino, yüksek kaliteli sütle üretilen ve acı biberin baharatlı notasıyla zenginleştirilen bir olgunlaşmış peynirdir. Bu peynir, yoğun ve belirgin bir lezzet ile karakterizedir, bu da onu yoğun tatları sevenler için mükemmel kılar. Caciocavallo al Peperoncino, geleneksel yöntemlere ve doğal malzemelere göre üretilen el yapımı bir üründür. El işçiliği ve eşsiz tadı, onu İtalyan peynir geleneğinin mükemmel bir ürünü haline getirir.
İspanya, La Pobla De Benifassà
...Pastörize keçi sütü ve siyah trüf ile hazırlanmış el yapımı peynir. Silindirik bir şekle sahip. Peyniri yoğun ve kapalı, biraz elastik. Rengi fildişi, siyah trüf parçaları ile ve hafif trüf tadı ile. Olgunlaşma süresi 45 gün. Süt intoleransı bulunmaktadır. Akasyalı trüf balı ile harika bir uyum sağlıyor.
İtalya, Radicofani
... enzim olan Laktaz eklenmektedir. Peynirler, birçok kişinin tanıdığı ve beğendiği diğer geleneksel serilere kıyasla, damak tadı açısından aynı özellikleri koruyarak, zarafet ve tatlılıklarını değiştirmeden sunmaktadır.
Almanya, Bad Bentheim
...Dünya genelinde kullanılmasına rağmen, özellikle İtalyan ve Fransız mutfaklarında popülerdir. Fesleğen ve domates mükemmel bir kombinasyondur. Bu yüzden domates çorbasına damlatın. Ayrıca, bu yeşil kutsal ot, çorbalar ve soslar, pestolar, peynir, balık ve et yemekleri ile salatalar için de oldukça uygundur. Tadını mümkün olduğunca korumak için eklemenin en son aşamada yapılması tavsiye edilir.
Polonya, Kolbuszowa
...Yeniden kapatılabilir ambalaj üretiyoruz, bu da dilimlenmiş ürünler veya parçalar halinde olan ürünler için iyi bir çözümdür. Uzun raf ömrü gerektiren, gazların geçişine izin veren malzemeler kullanır. Film, tadı ve kokuyu korumaya yardımcı olur. Ürünler kolayca kuruma yapmaz ve oksitlenmez, ayrıca pratik yeniden kapatma, çapraz kontaminasyonu önler ve yabancı kokuların ürüne sızmasını engeller.
Almanya, Bonn
... - Smoothie: Sulu ve aromatik, özellikle lifli olmayan Keitt mükemmel bir seçimdir. - Salatalar: Mango, avokado ve roka ile yaz salatalarında taze bir dokunuş sağlar. - Tatlılar: Sorbetler, pudingler veya pastaların üstü için. - Soslar ve Chutneyler: Tatlılığı ve hafif ekşiliği nedeniyle et ve peynir ile özellikle uygundur. 8. AB'deki Ticaret Hacmi AB, her yıl 500.000 tondan fazla mango ithal...
Belçika, Nivelles
...Vielsalm Organik Peynir Fabrikası'nın ortağı olmak, hem başarı garantisi hem de tadı, özgünlüğü ile benzersiz olan, en sıkı kalite kriterlerine göre üretilen seçkin ürünleri dağıtma garantisidir. Ayrıca, markanız için özel peynir ürünleri geliştirebiliriz, ancak bunlar her zaman üç nesildir aile geleneğimiz ve peynir ürünlerinde mükemmeliyet konusundaki tutkumuzla garanti altındadır. Vielsalm...
...Yuvarlak formda, bir ay olgunlaşma süresine sahip olan Senras peyniri, yumuşak bir dokuya ve yumuşak bir kabuğa sahiptir. Bu peynir, Portekiz'deki iki nesil peynir üreticisinin el işçiliğinin bir sonucudur. Hafif aroması, eşsiz tadı ve ince rengi her damak zevkine hitap eder. Ağırlık: 0.25 kg Ağırlık: 0.5 kg Ağırlık: 1 kg Ağırlık: 1.3 kg...
...Krem peynir hazırlığı ile kurutulmuş domatesler. Görünüm: beyaz, kremalı bir harçla doldurulmuş kırmızı domatesler. Tat/Aroma: kırmızı domateslere özgü, aromatik, güçlü bir krem peynir tadı ile hoş bir şekilde yuvarlanmış.
İspanya, Alaior-Menorca-Islas Baleares
... bu peynir, sarımsı fildişi renginde, turuncu/kahverengi bir kabuğa sahip, gelişmiş süt tadı ve aromalarıyla, tereyağı ve kavrulmuş kuru yemişlere dair belirli hatıralarla, orta düzeyde bir ağızda kalıcılığa sahiptir.
Almanya, Hamburg
...Birinci sınıf dondurulmuş mezgitimizin eşsiz tadını keşfedin; bu balık, tazeliğinin zirvesindeyken yakalanır ve hassas aromalarını korumak için özenle dondurulur. Bu sulu beyaz balık, el değmemiş derin deniz sularından gelmektedir ve narin, pul pul dokusu ile hafif, tatlı tadı sayesinde lezzetli bir mutfak deneyimi sunar. Dondurulmuş mezgitimiz, çeşitli lezzetli yemeklerin hazırlanması için...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play