İspanya, Murcia
...En eski bağlarımızdan seçilen en iyi Tempranillo üzümleri ile yapılmıştır, küçük kutular içinde elle toplanmış ve seçim masasında sınıflandırılmıştır. Malolaktik fermantasyon ve yeni Fransız meşe fıçılarında 24 ay daha olgunlaşma. Son olarak, şarap satılmadan önce en az 12 ay şişede bekletilir. Şişe: 0,75L Magnum Şişe: 1,75L...
Fransa, Auros
...IGP (osuz) 18 ay olgunlaşma, MANEX DOMUZU 8 kg Eşsiz bir jambon. Bayonne'un Rolls'u. Nadir bir ürün. Fiyatı belirgin şekilde daha düşük olan BIGORRE Siyah Domuzu kalitesine yakın. MANEX domuzu, Bask Ülkesi'ne özgü geleneksel ağır bir domuzdur. En az 9 ay boyunca yalnızca çiftlikte üretilen tahıllarla beslenerek yetiştirilir. Bu, sınırlı sayıda sürülerle çevre standartlarına ve hayvan refahına saygılı çiftlik yetiştiriciliğidir. Ürünle birlikte sağlanan fiyat etiketleri ve plastik kaplama ile sergilenen PLV.
Almanya, Hilden
...İki odalı TWINDOS sistemi, yüksek etkili bir polimer çözeltisi üretimi için kompakt, otomatik bir çözme tesisidir. KURU POLİMER ÇÖZME TESİSİ – PARTİ SİSTEMİ Twindos, yüksek etkili bir polimer çözeltisi üretimi için otomatik bir toz polimer çözme tesisidir ve hem retenksiyon hem de diğer uygulamalarda kullanılmaktadır. İki olgunlaşma ve dozaj odasının karşılıklı çalışması sayesinde flokülasyon yardımcı maddesinin olgunlaşma süresi 60 dakika olarak sağlanmaktadır.
Fransa, Brissac Loire Aubance
...MİLLESİME : 2020 ÜZÜM ÇEŞİDİ : Pineau d'Aunis ( %50 ), Gamay ( %50 ). TOPRAK : Kilolu kumlar. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma : Üzümler çok güzel olgunlukta toplanmıştır. Düşük sıcaklıkta 24 saat bekletme. APELLASYON : AOP Rosé d'Anjou. TADIM NOTLARI : Somon rengi. Küçük kırmızı meyvelerin uyumlu aroması. Ağızda tatlı, yumuşak ve meyve ile baharatlı notalarla dolu bir final. YEMEK/ŞARAP UYUMU : Aperatif, şarküteri, pizza, meyveli tatlılar. SERVİS SICAKLIĞI : 6 ile 8°C arasında. 75cl'lik 6 şişelik karton...
İspanya, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Mahón-Menorca D.O.P. yarı olgunlaşmış el yapımı Queso Quintana, %100 doğal malzemelerle ve koruyucu veya katkı maddesi olmadan, çiğ inek sütü ile üretilmiştir. Peynir ustamız ve peynir olgunlaştırma ustamız tarafından olgunlaştırılmıştır. Her zaman Menorca adasının geleneksel peynir yapım sürecine ve binlerce yıllık olgunlaşma uygulamalarına saygı gösterilmektedir. 2 ila 5 ay arasında olgunlaşan...
Almanya, Dusseldorf
...{"Ambalaj":"Şişe, Kutu","Tat":"Orta Tatlı","Olgunlaşma Kabı":"750ML","Marka Adı":"Moet Şampanya","Kullanım":"Tatlı Şarap","Ağırlık (kg)":"0.75","Model Numarası":"Imperial Champagne 6x750ml","Ürün Tipi":"Şarap","Alkol İçeriği (%)":"12.5","Üzüm Tipi":"Muscat, Pinot Noir","Yıl":"2006","Derece":"A","Raf Ömrü":"21 yıl"}...
İspanya, Varea
Ekolojik bal ve polen üreticileri, (biyolojik sertifikasyon yılları) saf bal üretimleri, Kekik, Çam, Fundalık, Meşe, Portakal, Limon, Propolis ve Fıçıda Misket Balı gibi seçilmiş çeşitler. Farklı uluslararası ödüllere sahip bal çeşitleri, (toplu ve perakende satış, markalarınızla paketleme yapıyoruz, bizimle tanışmak için herhangi bir yükümlülük olmadan ziyaret edebilirsiniz, arılarımızla İspanya'...
İtalya, Treviso
...Sığırın uyluk kısmından, kaliteli ve seçkin bir kesim olan fesa kalbi çıkarılır. Titiz bir işleme ve kuru, havalandırmalı bir olgunlaşma ile, yağsız, yumuşak ve lezzetli bir ürün elde edilir. AĞIRLIK: Yaklaşık 1.60kg İÇERİK: Halal İtalyan sığır eti, tuz, baharatlar, E252. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış, glütensiz ve GDO'suz. AMBALAJ: Vakumlu, gıda sınıfı plastik...
...30 aylık Parmigiano Reggiano, yoğun bir lezzet, kırılgan ve granüllü bir yapıya sahip, belirgin bir aromaya sahiptir. Karakteristik tadı, damak tadı için bir zafer haline getirir. Uzun olgunlaşma süreci, onu yüksek sindirilebilirlikte ve besin öğeleri açısından zengin bir ürün haline getirir; laktoz intoleransı olanlar ve küçük çocuklar için uygundur.
Fransa, Laure-Minervois
...Taze meyve ile kuru beyaz, "meşe" notları olmadan, taze bir damak tadı ama toplam tortularda olgunlaşma sayesinde sarılmış.
Fransa, Pont D Ain
...Matsui Sakura, ünlü ve ikonik Japon kiraz ağacı 'sakura' fıçısında olgunlaştırılmış bir Japon tek malt viskisidir. Bu Japon viskisi, Pot Still'de çift damıtılmış olup, Tottori ilinde, olgunlaşma için doğal ve elverişli bir ortamda saklanmıştır. Daha sonra, Daisen Dağı'ndan gelen doğal kaynak suyu ile seyreltilmiştir. Durum: Yeni ürün Ülke: Japonya Üretim Bölgesi: Honshu Adası Appellation: Viskiler Yıl: 2019 Alkol: 48° Hacim: 70 cl...
Fransa, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"Hasat aşamalıdır: Syrah ilk olarak toplanıp işlenir, ardından Grenache ve Mourvèdre gelir. Şarap yapımı, Rhône Vadisi'nin geleneksel prensiplerine göre gerçekleşir:\nfermantasyon ve bekletme süreci 4 ila 5 hafta sürer ve sıcaklık kontrolü yapılır, süreç sıcak bekletme ile tamamlanır. Farklı üzüm çeşitlerinden elde edilen şaraplar 6 ay sonra birleştirilir. Olgunlaşma, taninleri...
Fransa, Saint-Loubes
...Üzüm bileşimi %50 Cabernet Sauvignon, %30 Merlot ve %20 Cabernet Franc'tır. Château Valentons Canteloup gibi, olgunlaşma süresi tanklarda 18 ay (yüzde 70) ve meşe fıçılarda 6 ay (yüzde 30) sürmektedir.
Fransa, Lézignan-Corbières
...Performanslar Ahşap katkısı, yumuşak ve ince tanenler, aromatik katkılar Fransız meşe ağacına çok yakın. Tavsiyeler Beyaz üzümler: 4 ila 5 ay sonra hafif ahşap tadı. (Çok erken tadım). Kırmızı üzümler: en az 10 ay olgunlaşma. Kuruma Doğal, açık havada, sert iklim koşullarında: yağmur, soğuk rüzgar ve doğal sıcaklık. Kuruma süresi: 2 yıl.
İtalya, Langhirano
...Büyük çiğ jambon uzmanları olarak, bizim için en iyi San Daniele Jambonu'nu da seçtik. Friuli'nin dar bir bölgesinde üretilen bu jambon, tipik uzun şekli ve ayak izi ile dikkat çekiyor. Sadece İtalya'da doğup büyütülen domuzların etinden ve deniz tuzundan hazırlanıyor; Parma'ya göre daha cömert bir tuz oranı ile, bu da ona daha belirgin bir tat kazandırıyor. Olgunlaşma: 14/18 ay Ortalama ağırlık: kg. 9.5/11.5 Parça sayısı: 2...
Fransa, Ste Hélène Du Lac
...EK BİLGİLER Doldurma arabası şunları içerir: * 2 sabit ve 2 döner tekerleği olan 1 paslanmaz çelik araba * Sağlanmayan gaz tüpü taşımak için 1 ön hazırlık * 50 litrelik, basınca dayanıklı (maksimum 10 ATM) 1 paslanmaz çelik fıçı 316 * Fıçının basınçlandırılması için 1 kit * Nötr gaz tüpüne bağlanacak 1 regülatör * Esnek hortum ve kelepçelerle birlikte 1 dağıtım tabancası Mobil araba, tüm kapların ek doldurulması için ve özellikle de olgunlaşma fıçılarının doldurulması için tasarlanmıştır. Referans: D6042 Kapasite: 50 litre...
Fransa, Amayé-Sur-Seulles
... pestisit içermediği garanti edilmektedir. OGL yöntemi ile dört haftalık olgunlaşma sürecine tabi tutulmuştur. Daha iyi koruma için çiçeklerle birlikte Boveda Humidipack sağlanmaktadır. Eklenmiş terpen yoktur. Dış mekanda yetiştirilmiştir. Sativa L'den elde edilmiştir (Fransız yasaları tarafından izin verilen ve Avrupa Birliği tarafından onaylanan tohum). Soy: Finola CBD Oranı: %3,84 THC Oranı: %0,15 (laboratuvar analizi)...
...SNACK serisinde yalnızca kendi üretimimiz olan sebzeler kullanılmaktadır; bu sebzeler, sağlıklı bir ürün garantileyen uzmanlarımız tarafından kontrol edilmekte ve izlenmektedir. Tüm sebzelerimiz, olgunlaşma döneminde toplanmakta ve hemen dehidre edilmektedir; bu sayede taze sebzelerin tüm organoleptik özellikleri bozulmadan ve yoğun bir şekilde korunmaktadır. Sağlıklı ve özgün bir atıştırmalık...
...GÖZ: Güzel, derin ve berrak bir mor elbise. Hafif nar çiçeği yansımaları. BURUN: Yoğun, ince ve zarif, kırmızı meyve (çilek, frenk üzümü) reçel aromalarını daha baharatlı notalarla harmanlıyor. AĞIZ: Yumuşak ve yağlı bir başlangıç, ağzı mükemmel bir canlılıkla dengeliyor. Tanenler, oldukça belirgin ama büyük bir zarafetle, önümüzdeki yıllarda mükemmel bir olgunlaşma yeteneği kazandıracak. kırmızı şarap: AOC...
Fransa, Paris
... notaları ile birlikte şaşırtıcı bir tatlılık buluşuyor; bu da her damak zevkine hitap ediyor. Hoş ve dengeli, kavraması kolay. Üzümler, olgunlaşma...: %100 Ugni Blanc. 500 ml'lik flakon. Château Garreau'nun yer altı mahzeninde en az iki yıl fıçıda olgunlaştırılmıştır; bu, Armagnac'ta eşsizdir.
Fransa, Concarneau
...Siyah Yaz Trüfü (Tuber Aestivum) Mevcudiyeti: Nis-Eyl. •En bol hasat edilen trüf türüdür. Meyve vücudu, fındık boyutundan portakal boyutuna kadar değişir. Dışı siyahtır. Koku hoştur ve yoğun olabilir, fındık ve mantar kokusuna benzer. Olgunlaşma dönemi Mayıs'tan Eylül'e kadar sürer. Bu trüf genellikle Birleşik Krallık, Avrupa veya kireçtaşı arazisi bulunan yerlerde bulunur.
İtalya, Mirabella Imbaccari
...Bu ürün, uzun şekilli ve tipik canlı kırmızı renkteki biberlerden elde edilmektedir. Sicilya'nın sıcak güneşiyle ısıtılan kuru bir toprakta yetiştirilmesi, özellikle yoğun ve baharatlı bir aroma ve tat kazandırır. Haziran ayında, olgunlaşma derecesine ulaştıklarında toplanıp dikkatlice seçilen biberler, küçük parçalara kesilir ve birkaç gün boyunca Sicilya'nın sıcak yaz güneşinde kurutulur. İlk...
İtalya, Dorgali
...Saf Cannonau üzümlerinin işlenmesiyle elde edilmiştir. 15 ila 20 gün arasında değişen bir süre boyunca kabukları üzerinde fermentasyondan sonra, partinin büyük bir kısmı en az 10 ay boyunca çelik tanklarda olgunlaşırken, küçük bir kısmı ise bir yıldan daha kısa bir süre için Fransız meşe tonneaux'larda dinlendirilir. Şişelemeden sonra 2 veya 3 ay olgunlaşma süreci devam eder. Canlı bir yakut...
Polonya, Andrychów
...Sızma zeytinyağı, en iyi olgunlaşma zamanında toplanmış seçilmiş zeytin meyvelerinden elde edilmiştir. Hoş, zengin bir aroması ve tadı ile karakterizedir. Çeşitli salatalar için mükemmel bir şekilde uygundur ve ayrıca hazırlanan yemeklerin tadını vurgulamak için kızartma işlemlerinde de kullanılabilir. Oda sıcaklığında saklayın, ışıkla koruyun, sıkıca kapatın. Düşük sıcaklıklarda (7°C'nin altında) zeytinyağı bulanıklaşabilir veya hatta kristalleşebilir, ancak oda sıcaklığında doğal berraklığına geri dönecektir.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato, pastörize koyun sütünden elde edilen sert bir peynir olup, rennet ve tuz eklenerek hazırlanmıştır. Pecorino Toscano DOP Stagionato'nun en az 120 gün olgunlaşma süresi vardır ve İtalyan mutfağının geleneksel yemeklerini zenginleştirmek için önerilmektedir.
Slovenya, Celje
...İhtiyaçlarınıza ve isteklerinize bağlı olarak, elektrikli ve yağlı kettle'lar, konik bira fermantasyon ve olgunlaşma tankları, zemin plakalı tanklar, arpa malt filtre tankları ve eziciler arasında seçim yapabilirsiniz. Tüm tanklar, biranın optimal soğutulmasını sağlayan bir soğutma ceketleri ile donatılabilir. Zemin plakalı tanklar ayrıca bir soğutma kompresörü ile de donatılabilir. Tüm ürünler, kalite, dayanıklılık ve stabilite gibi önemli avantajlar sunan Avrupa menşeli yüksek kaliteli çelikten üretilmektedir.
Fransa, Brue Auriac
...Renk: Kırmızı Yıl: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Üzümler: Syrah %90, Grenache %10 Alkol: %14.0 ŞARAP YAPIMI: Akıllı tarım Soğuk ön-fermantasyon, 20-25°C'de fermantasyon, 2 hafta mayalanma, meşe fıçılarda (228L - orta kavrulmuş) 16 ay olgunlaşma TADIM NOTU: Burunda yoğun reçineli siyah meyve, frenk üzümü ve böğürtlen notaları, hafif baharatlar ve vanilya ile zarif bir şekilde harmanlanmış...
...Fermentasyonun sonunda şarap, 16-18 ay boyunca bariklerde dinlendirilir. Ardından en az 3 ay şişede olgunlaşma süreci devam eder. Yaşlanma Kapasitesi: 4 ve üzeri yıl, hasat yılına göre. Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: geniş ve kalıcı, olgun kırmızı meyve notalarıyla.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play