Almanya, Hannover
...pastalardan, muffinlerden, cupcake'lerden, kurabiyelerden vanilyalı dondurma, puding veya crème brûlée'ye kadar geniş bir yelpazeye sahiptir. Geleneksel "Bourbon" olgunlaşma süreci, %33'e kadar nem içeren bakla elde edilmesine olanak tanır. Bu, bu yüksek kaliteli baklaların yağlı görünümünü de belirgin kılar. Her siparişe ücretsiz olarak dinamik E-reçeteler kitabımızı sunuyoruz; burada özel tarif fikirleri bulabilirsiniz. Bunu düzenli olarak genişletiyoruz, böylece vanilyanız için her zaman yeni tarifler bulabilirsiniz. Adil ticaretle elde edilmiş gurme kalitesi...
Fransa, Poitiers
...Özel olgunlaşma süreci ve küçük ölçekli damıtma tesisi sayesinde Edradour, benzersiz bir viski geliştirmeyi başardı ve İskoç viskisi geniş dünyasında kendine bir yer edindi.
İtalya, Viterbo
...Sgambato, olgunlaşmadan önce yan et parçası olmadan, böylece fazla atık oluşumunu önler. Ham madde taze olup, şirketin tercihi gereği dondurma odası bulunmamaktadır. Olgunlaşmış ağırlık kg. 6.5. Tüketilebilir ürün ağırlığı kg. 5.800 Olgunlaşma süresi 6/8 ay.
İspanya, Cuarte De Huerva
... vanilya notalarıyla da karakterizedir. Tat: Ağızda tatlı, iyi yapılandırılmış, kadifemsi ve oldukça lezzetlidir. Olgunlaşma: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot, Amerikan ve Fransız meşe fıçılarında 4 ay olgunlaşmaya bırakılmaktadır.
Fransa, Auxerre
...Champagne Quercus - Champagne Fallet Dart - ŞAMPANYA Şarap yapımı: Fransız meşe fıçılar Olgunlaşma süresi: 3 yıl Mülk: Champagne Fallet Dart Yıl: 2010 Üzüm çeşidi: Chardonnay, Pinot Noir Yetiştirme: Geleneksel Etiket: Kontrol Edilen Menşei...
Polonya, Poznań
Makosh şirketi, Avrupa pazarında gübre dağıtımına 10 yıldan fazla bir süre önce başladı. Polonya, Almanya, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, Litvanya, Letonya, Slovakya, Avusturya, Romanya, Moldova, Çek Cumhuriyeti ve daha fazlasında dağıtımcı ağımızın bir parçası olmaya hazır ortaklar arayışımız devam ediyor. Makosh - üretici ile çiftçi arasında bir köprüdür. Şirket, en iyi gübreleri, değerli koşul...
İspanya, Almendralejo
...Şeker eklenmeden üretilen Coupage şampanyamızdır. Tanınmış Brut Nature, zarif ve aromatik çeşitlerin karışımından elde edilen bir şampanyadır ve bu, ince ve kalıcı kabarcıklarıyla tüketicinin beğenisini kazanan açık bir ürün olarak kendini gösterir. Temiz bir burun, tropikal meyveler ve narenciye ile hoş ve yoğun bir damak tadı sunar. Aperitif olarak veya herhangi bir kutlama için idealdir. Çeşitler: Macabeo %70, Parellada %30 Alkol oranı: %11.70 vol Şeker: <5 gr/L. Olgunlaşma süresi, partiye göre 9 ile 25 ay arasında değişmektedir.
Belçika, Les-Isnes
...Epidermal bariyer, epidermal kök hücrelerin, sürekli kaybedilen korneositleri değiştirmek için karmaşık bir olgunlaşma sürecinden geçecek yeni keratinositler sağladığı homeostaz adı verilen bir süreç aracılığıyla sürekli yenilenme geçirir. Epidermal homeostaz üzerinde etkisi olan aktif bileşenler, doku kohezyonu belirteçleri ve farklılaşma belirteçlerini izleyerek taranabilir. Biyolojik son...
İspanya, Sevilla
...MAXX - ANDALUZ RÜYASI FİYAT TEKNİK BİLGİLERİ: Menşei: DOP Málaga Dağları Bileşim: Tintilla de Rota ve Garnacha Yaşlandırma: 500L kapasiteli geleneksel Fransız ve Amerikan meşe fıçılarında 13 ay olgunlaşma. Alkol derecesi: 14,5o TAT NOTLARI: Görünüm: Çok yoğun kiraz rengi. Koku: Kırmızı meyveler, balsamik ve baharatlı. Tat: Güçlü, yapılı ve yuvarlak.
Fransa, Mondavezan
...Satış – Yeni Kullanım: Optimal bir olgunlaşma için GIPOCONE – MAKSİMUM GRAIN KALİTESİ İÇİN GIPOCONE, GIPO'nun geniş ürün yelpazesini tamamlamaktadır. GIPO'nun sunduğu iyi bilinen avantajların yanı sıra, GIPO koni kırıcı, esnekliği ve yüksek verimliliği ile de dikkat çekmektedir. Birinci sınıf verimliliği ve elde edilen mükemmel tane şekli sayesinde, GIPOCONE, ikincil veya üçüncül kırıcı olarak...
Almanya, Waltenhofen
... veya MAP ambalajlamanın yanı sıra, antifogging özelliklerine sahip tepsi üst filmleri olarak da kullanılmaktadır. Ayrıca, peynir olgunlaşması için olgunlaşma paketleri olarak ve pişirme süreçleri ile mikrodalga ısıtma için de hizmet vermektedir. AVB Özellikleri: Yüksek kalite Orta ve yüksek oksijen ve su buharı bariyeri Yüksek şeffaflık Mükemmel sızdırmazlık özellikleri Sıcak Yapışma Artırılmış...
...Toskana çiğ eti, alışılmadık yuvarlak şekli ve canlı kırmızı rengi ile, gerçekten benzersiz bir olgunlaşma süreci ve işlendiği çevresel faktörlerle karakterizedir. Bu unsurlar, ete kendine özgü, hafif, tuzlu ve aromatik bir tat kazandırır.
Kanıtlanmış Siempelkamp kalitesi ile üretim projeniz için neredeyse sınırsız olanaklar Siempelkamp Maschinenfabrik GmbH, dış kaynaklı üretim siparişlerinin zamanında işlenmesi gerektiğinde doğru ortaktır. Kapsamlı bir makine parkı ve iyi eğitimli personel, bunun için önemli temeller oluşturur. Müşterilerimiz için, kaynak yapımı, işleme ve montaj alanında yıllık yaklaşık 400.000 saatlik üretim kap...
...Endülüs'te el yapımı halal sığır chorizo. Dağ rüzgarlarının etkisiyle kurutma ve olgunlaşma. Parça veya premium ambalajda dilimlenmiş olarak satılmaktadır. Parça / karton / palet satışı...
Fransa, Fraisse Des Corbieres
... Cardona, garrigue balından hidromel üretmektedir; şarap yapım yöntemleriyle ve bazı özel şaraplarda toprak kaplarda (modern 160 l amphora) olgunlaşma süreci uygulanmaktadır. Hidromel, soğuk, ısıtılmış ve aromalı olarak tadılır; günümüzde birçok kokteylin hazırlanmasında sıkça kullanılmaktadır. Ayrıca, mutfakta deglaze (foie gras) ve etin yumuşatıcı etkisi için marine işlemlerinde de kullanılmaktadır.
Fransa, Lys Haut Layon
...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl toprak Durum: Yüksek layon Üzüm, ardışık seçimlerle manuel olarak hasat edilir. Şarap yapımı Alkol fermentasyonu fıçılarda gerçekleştirilir ve olgunlaşma süresi 18 aydır. Artık şeker: 210 g/litre Alkol derecesi: 12.5 Tadım sıcaklığı: 10 ile 12°C arasında Burun: Sarı Burun: Ayva notaları Ağız: Şekerlenmiş meyveler, ayva ile zengin bir final Saklama potansiyeli...
... asılı kalır. Bu aşamada prosciutto yavaşça kurur, ardından yıkanır ve doğal havada asılır. Şimdi olgunlaşma süreci başlar, iki aşamaya ayrılır: dokuz aya kadar iyi havalandırılan alanlarda ve doğal hava değişimi ile, son olarak ise uzun olgunlaşma için mahzende.
Diğer Ürünler
Ev antipasto
Ev Antipasto
Fransa, LANGEAIS
...SANAIR® (tescilli marka) serisi, peynirlerinizin olgunlaşmasına yönelik ürünlerden oluşmaktadır. Herkes tarafından kolayca kullanılabilir, boyutları Avrupa standart formatına uyacak şekilde tasarlanmıştır, bu da depolama alanlarınızı ve taşıma sırasında alanınızı optimize etmenizi sağlar. OLGUNLAŞMA TABLASI:- Standart bir tablanın boyutları: 1100x350 mm, kalınlık 25 mm - Ağırlık: 4,7 Kg MALZEMELER:- Polipropilen kopolimer - Talep üzerine geniş renk yelpazesi...
Belçika, Marche-En-Famenne
...Tomega'da, peynir üretimi ve değerlendirilmesi için gerekli tüm ekipman ve malzemeleri bulacaksınız. Ürün yelpazemizde: pastörizatörler, peynir kazanları, peynir presleri, süzme masaları, olgunlaşma rafları... atölyenizi düzenlemek için özel ekipmanlar. Mağazamızda bulunan malzemeler: mayalar, peynir altı suyu, otlar, kalıplar, bezler, kağıt ambalajlar, kap ambalajlar, mutfak gereçleri, ölçüm cihazları... Üretimde sorun mu yaşıyorsunuz? Nihai ürününüz beklentilerinizi karşılamıyor mu? Sorun değil, talep ettiğinizde size uygun tavsiyeler ve bilgiler alacaksınız.
Litvanya, Bajorai, Vilniaus R.
...Doğal olgunlaşma sırasında oluşan karakteristik hava kabarcıkları sayesinde kolayca tanınan eşsiz bir Hollanda peyniri. İnek sütünden yapılmış ve en az 4 hafta olgunlaştırılmıştır. Peyniri, pürüzsüz ve sarı bir kabuk ile olgunlaşma süreci nedeniyle delikler içeren sarı bir iç kısma sahiptir.
... devreye giriyor; bu hava, vadinin aşağısına ulaşmadan önce Appennino dağlarında ormanların özlerini çalmıştır. Mevsime göre pencereler açılır ve dokuz ay boyunca bu şekilde devam edilir. Sonra mahzene inilir: burada iki yıl sonra olgunlaşma tamamlanır. Sonuç heyecan vericidir, ancak heyecanlanmaya istekli olmak gerekir: dilimin nadir tatlılığını kavramalı, neredeyse dinlemelidir; ona uyum ve yumuşaklık veren hafif ve sindirilebilir yağı almaya kalkışmamalıdır. Beyaz ekmek ve yerel şarap onun ideal arkadaşlarıdır.
Birleşik Krallık, Oakham
... iki yıl olgunlaştırılmıştır. Usta Karıştırıcı'nın becerisi, doğru yaşta olan birçok farklı malt ve tahıl viskisini seçmek, karakterleri ve lezzetleri uyumlu hale getirerek Chivas Regal'in her yıl üstün kalitesini ve tutarlı tat deneyimini sağlamaktır. Marka: Chivas Regal Viski Türü: Karışık Malt Scotch Yıl: yok Olgunlaşma Süresi: 12 yıl Lezzet: elma, meyve, fındık, otlar, bal, vanilya Gönderim Ülkesi: Fransa Boyut: 75cl Alkol Oranı: %40 Vol. Ağırlık: 1.18 kg...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Mikro hasat, olağanüstü şarap yapımı ve 31 ay boyunca fıçıda olağanüstü olgunlaşma ile bir 'istisna' şarap Alan: ŞATo HOURBANON Appellation: MÉDOC Bölge: BORDEAUX Renk: Kırmızı Üzümler: Cabernet Sauvignon: %54 / Merlot Noir: %38 / Cabernet Franc: %8 Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm Karakter: güçlü Hacim: 75cl Yıl: 2014 Ağırlık: 1 kg...
İspanya, Totanes
... olgun peynirleri olgunlaşma süresine göre ayırıyoruz. Yarı olgun peynirin olgunlaşma süresi bir ila üç ay arasındadır, preslenmiş hamur, kompakt ama kapalı olmayan bir yapıya sahiptir, kesitinde küçük boşluklar bulunur ve üç süt karışımından dolayı sarımsı bir renge sahiptir. Olgun peynirin olgunlaşma süresi üç ila altı ay arasındadır. Tüm peynirlerimiz katkı maddesi içermeden ve lizozim, natamisin ve sorbatlardan arındırılmış olarak üretilmektedir. Gluten içermez.
İspanya, Molins De Rei
...Enerji üretimindeki çeşitlerimiz, yüksek rustiklik seviyesi, yüksek performans ve çevreye olan olumlu etkisi ile karakterizedir. Kış Kolzası: Fricola: Yeni nesil "00" kış kanola. Mükemmel verimlilik ve çeşitli yetiştirme koşullarında çok düzenli. Çok iyi başlangıç dayanıklılığı. Erken ekimlerde uzamaya karşı çok hassas değil. Orta-geç çiçeklenme ve olgunlaşma erkenciliği. Orta boy. Daha iyi...
Fransa, Rungis
...Plantain muz, müşterilerimiz tarafından çok tüketilen bir üründür. Birçok marka sunuyoruz, bunlar arasında Fransa'da referans muz olan PLATIMIUM da bulunmaktadır. Kalibresi ve kalitesi nedeniyle seçilen bu plantain muz, premium kategoriye girmektedir. Olgunlaşma aşamasında, güzel bir renk elde eder ve bu da müşterilerimizin tezgahlarında daha iyi bir satış imkanı sağlar; ayrıca uzun ömrü sayesinde de avantaj sağlar. Exotica, Kolombiya'nın en iyi tarlalarından doğrudan gelen plantain muz toptancısıdır.
Eşleşen ürünler
Plantain muz
Plantain muz
Diğer Ürünler
Bamya
Bamya
...Daha gurme bir segmentte konumlandırılmış ve pürüzsüz bir dokuya sahip olan Senras Premium Peynir, 6 aylık bir olgunlaşma sürecinden geçerek ona biraz daha yoğun ve uzun süreli bir tat kazandırır. Ağırlık: 0,5 kg Ağırlık: 0,8 kg Ağırlık: 1,2 kg...
...En klasik modelimiz, başlıkların kutusunda sunulmasıdır. Bu, saklama için en uygun formattır. Zaten olgunlaşma mahzenine yerleştirilen başlıklar, zamanla daha da güzelleşmeye devam edecektir. Bu, siyah sarımsağın terapötik özelliklerini korumanın ve tadını güçlendirmenin en iyi yoludur. Siyah sarımsak, Fransız beyaz sarımsaktan elde edilmiştir ve Organik Tarım'dan gelmektedir. Beyaz sarımsak...
İtalya, Orta Nova
...En az 12 ay olgunlaşma süresi ile yetiştirilen birinci sınıf çim. 24 saat içinde hasat edilip teslim edilir.
İtalya, Palagonia
... olanlardan biridir. Çeşit: İtalya Renk: Sarı İğde. Olgunlaşma dönemi: Ağustos sonu – Eylül ortası Şeker (°Brix): > 15 Saklama koşulları 2/6 C° Sicilya üzümü, İtalya çeşidi. Adı gibi güzel ve tatlı. EKSTRA Kategori Malzeme Yaklaşık 7 kg'lık kasa Gün içinde toplanıp gönderilir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play