Fransa, Carpentras
...Boğa etli kuru sosis, boynuzlarından yakalayın! Hem yoğun hem de lezzetli bir tat. Yoğunluk ve aynı zamanda lezzet mi arıyorsunuz? Aramanıza gerek yok, ihtiyacınız olan boğa etli kuru sosis burada! Küçük + : Boğa etli kuru sosis, sosisin lezzetlerini vurgulamak için karakteristik bir kırmızı şarap ile mükemmel bir şekilde tadılacaktır! SKU:2200007000000 Ağırlık:0,310 kg Ağırlık ile ilgili...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...İberik Bellota İkili, iberik bellota chorizo ve iberik bellota sosisinden oluşmaktadır. 1 adet Iberik Bellota Chorizo Velita ve 1 adet Iberik Bellota Salchichón Velita'dan oluşmaktadır. Her iki parça da %100 doğaldır, yapay katkı maddesi içermez ve ince, dar bir kalibreye sahiptir. Ağırlık: 0,700 Kg...
İspanya, Montcada i Reixac-Barcelona
...İÇERİKLER: domuz eti (%89), (kaynak İspanya), su, tuz, süt proteini, baharatlar (hardallı), dekstroz, şeker, stabilizatörler (di ve polifosfatlar), lezzet artırıcı E621, antioksidan (askorbik asit) ve koruyucu (sodyum nitrit). Doğal olarak tütsülenmiştir. Soya izleri içerebilir.
Fransa, Maubeuge
...Çok iyi bir fiyat/performans oranına sahip olan bu 24/26 mm çapında tuzlu koyun bağırsakları, tek bir bağırsak ile yaklaşık 28 kg merguez, sosis ve chipolata yapmanıza olanak tanıyacaktır. İster geleneksel bir kasap, ister sanayici ya da bireysel bir kullanıcı olun, iyi baharat bu yüksek kaliteli 24/26 A bağırsakları önerir; bu sayede merguezlerinizi sorunsuz bir şekilde, kırılma veya zaman kaybı olmadan, oldukça makul bir maliyetle üretebilirsiniz. Referans:ART0241...
Polonya, Kolbuszowa
...Bu tür ambalaj kaliteyi, tazeliği ve lezzeti korur. Ürünler kuruma yapmaz ve film ayrıca çapraz kontaminasyonu ve dışarıdan gelen yabancı kokuların girmesini de engeller.
İtalya, Castellamare
...Otantik ve rafine bir tada sahip, her samimi anı İtalyan kalitesini tatma fırsatına dönüştüren şarküteri ürünleri. En doğal şekilde hazırlanmış, yoğun aromalı etler ve sosisler. Eski köylü geleneklerinin ve topraklarımızın tadını yeniden keşfetmek için sağlıklı ve basit unsurlar.
Fransa, Puget-Sur-Argens
Biz, askeri ve insani amaçlar için 24 saatlik yemek rasyon kitleri "Meal Ready to Eat" - MRE tasarımı ve üretimi konusunda uzmanlaşmış, kuru, taze ve dondurulmuş gıda ürünleri satın alma merkeziyiz. Tekliflerimiz oldukça çeşitlidir; dondurulmuş tavuk, bitkisel yağ, domates püresi, konserve et ve tavuk, konserve yemekler, meyve kokteylleri, tuzlu ve tatlı bisküviler gibi büyük miktarlarda ürün ted...
Belçika, Bruxelles
...Sosis, et severleri için popüler bir seçimdir, yumuşak bir doku ve zengin bir tat sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu sosis, kalitesi ve tazeliği için titizlikle seçilmiştir, olağanüstü bir yemek deneyimi garanti eder. Mangalda, fırında ve güveçte mükemmel bir seçimdir. Farklı boyutlarda mevcut olan Sosis, profesyonel ve ev mutfakları için idealdir. Pratik ambalajı, kolay kullanım ve optimal saklama sağlar. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu sosis kaliteli yemek sonuçları için vazgeçilmez bir tercihtir.
İtalya, Mesoraca
..." şeklini oluşturacak şekilde elle bağlanarak sosis kılıfına doldurulur. Olgunlaşma, nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda en az 45 gün boyunca gerçekleşir. Aperitif olarak ve ana yemeklerde (örneğin, fırın makarna) malzeme olarak önerilir. Kategori: Salumi Calabresi AĞIRLIK: 300/350 Ağırlık: 0.300 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextrose ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252...
...Size yeni bir atıştırmalık konsepti sunuyoruz. Hızlı ve kolay hazırlanabilir, aperatif olarak mükemmel. Onları her yerde yiyebilirsiniz: evde, işte veya açık havada.
Fransa, Auros
...Laktozsuz, glutensiz el yapımı kuru sosis Laktozsuz, glutensiz el yapımı kuru sosisler. Doğal bağırsaklar. Farklı aperatif temaları (Périgord cevizli, Bayonne jambonlu, boğa etli, biber ve Espelette biberli, ekstra yağsız, mozzarella, kurutulmuş domates ve fesleğenli...) Yaklaşık 220 g'lık parça, 3 ay son kullanma tarihi. Tüm kuru ürünlerimizle birlikte, laktozsuz ve glutensiz üretimimizin el yapımı yönünü vurgulayan PLV evi ve fiyat etiketleri sağlıyoruz. Geleneksel yöntemlerle çalışan altı kişilik bir ekibiz.
İtalya, Treviso
...AĞIRLIK: 350 gram İÇERİK: İtalyan halal sığır eti, tuz, baharatlar, acı biber, rezene, E252, E250. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış, glütensiz ve GDO'suz. AMBALAJ: Vakumlu, gıda sınıfı plastik. SON KULLANMA TARİHİ: 6 Ay. SAKLAMA KOŞULLARI: 4°C.
Fransa, Nîmes
...Profesyonel Sosis Isıtıcı Paslanmaz çelikten, cam silindire sahip Paslanmaz çelik Cam silindir Ø 200 mm, yükseklik 240 mm 30 °C ile 100 °C arasında ayarlanabilir sıcaklık Güç: 800 W / 230 V Boyutlar: U 280 x D 280 x Y 355 mm Ağırlık: 5,9 Kg Ref:CMH2...
Fransa, LA ROCHETTE
...Eski usul sosis ve kuru sosis geleneğine büyük bir saygıyla üretiyoruz: doğal kılıf, taze et, renklendirici yok, glütensiz ve eklenmiş nitrit yok.
Eşleşen ürünler
Geleneksel Kuru Sosisler
Geleneksel Kuru Sosisler
Almanya, Dissen
...haşlanmış sosisler ve birçok hazır ürün, çorbalar, soslar ve atıştırmalıklar için uygundur Intenso Pur® Dextrose İçermeyen: kurutulmuş sosis ve yarı kurutulmuş ürünlerin üretimi için özel olarak geliştirilmiştir. Intenso Pur® Organik: görünür baharat parçacıkları ve sertifikalı organik çiftliklerden gelen bileşenler ile Faydalar bir bakışta: Monosodyum glutamat eklenmez Maya özütü yok Palmiye yağı yok Baharat (HVP) yok Açıklanabilir katkı maddesi yok Açıklanabilir alerjen yok (Ek III FIC'e göre)...
Fransa, Saint-André-Le-Puy
...En iyi parçaları seçerek sucuklarımızı hazırlıyoruz. Genellikle Auvergne veya Rhône-Alpes kökenli domuzların omuz, göğüs veya jambonundan elde edilen her et, ustaca bir karışıma dahil ediliyor. Böylece her bir tarifimize yumuşaklık ve aromatik güç karakterleri kazandırıyoruz. Doğal kılıfa doldurma işlemi el ile gerçekleştirilmektedir.
...Felino salami, İtalyan salami arasında en tatlısıdır; az tuz, tane karabiber ile yapılır ve Parma jambonunun vadisinde olgunlaştırılır. Sadece ağır İtalyan domuzlarından, "trito di banco" (sinirsiz, ince bir yağ tabakası olan yağsız et) kullanılarak yapılır; önce orta boyutta kıyılır, sonra tuz, karabiber ve biraz beyaz şarap ile yoğrulur, dinlendirilir ve geleneksel olarak “culare” bağırsaklarına doldurulur; bu, salamın her zaman yumuşak kalmasını sağlar. İki, üç ay sonra, işte kesilmiş bir dilim; dolgun, yuvarlak bir aromaya sahip, mutluluğun özel tadıyla.
Fransa, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures veya otlu 55 veya 90g, merguez sığır-koyun 55 veya 90g, kıyma, harç, ızgara chorizo vb. Yaratıcı sosis yelpazesi ayrıca muscadet, curé nantais ve patates, ızgara sebzeler, ızgara soğanlar, Espelette biberi, Chistorra, basquaise ile yapılan sosis ve chipolataları da sunmaktadır... Serbest hizmet reyonunda, koruyucu atmosfer altında, sabit ağırlıkta veya geleneksel reyonda mevcut olan sosisler, yalnızca doğal bağırsaklarda şekillendirilmiştir. Ayrıca 55g chipolatas ve 125g sosis içeren "Porc Bio du centre" adlı bir ürün yelpazesi de bulunmaktadır.
Belçika, Lokeren
...Koyun bağırsaklarından, esas olarak ince bağırsaklar işlenmektedir. Koyun kılıfları, bu tür sosisler için ideal bir şekilde uygundur: - Frankfurter - Küçük siyah pudingler ve beyaz pudingler (meze olarak) - Bratwurst (taze kızartma sosis) - Barbekü sosis - Chipolata - Merguez A kalitesi (pişirildiğinde stabil) Frankfurter, Wiener (Viyana sosisleri) ve Bockwurst için mükemmeldir. AB-, B- ve BC...
Eşleşen ürünler
Koyunlar
Koyunlar
Diğer Ürünler
Eco'dan
Eco'dan
Fransa, Saint-Etienne
Almanya, Ssssss
Eşleşen ürünler
Doğal Kuzu Sosis Kılıfı
Doğal Kuzu Sosis Kılıfı
İtalya, Viterbo
Şirket 1947 yılında, büyük yeteneklere sahip norcino Coccia Sesto tarafından kurulmuştur. Zamanla genişleyip sanayi haline gelse de, kural aynı kalmıştır: en iyi ham maddeleri kullanmak ve asla dondurma hücreleri bulundurmamak, böylece alışılmışın dışında bir kalite standardı sağlamak. Bugün şirket, ISO 22000 sertifikasına sahiptir ve Kanada'ya ihracat yapma yetkisine sahiptir, ayrıca Sağlık Bakan...
İtalya, Codogno
...Felino salamı, domuz eti ile hazırlanan lezzetli bir şarküteri ürünüdür. Adını, Parma iline bağlı bir yer olan Felino'dan alır. Felino salamı, benzer türdeki diğer salamlarla karşılaştırıldığında daha yüksek protein ve daha düşük yağ içeriğine sahiptir. Geleneksel olarak, çapraz bir şekilde kesilerek, salamın çapının yaklaşık iki katı uzunluğunda oval dilimler oluşturulur.
İspanya, Granollers
...Şu şekilde sunulmaktadır: İplik veya tüp (Sert veya esnek). Kalite: AAB, AB veya A. Metraj: 80m ve 90m. Küçük çaplı taze ve olgunlaştırılmış sosisler için idealdir: Frankfurt, sosis, chistorra. Tüm kalibrelerde iki tür metrajda (45 ve 80 metre) sunulmaktadır. KALİBRELER 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Almanya, Harsewinkel
GERÇEKTEN İYİ SUCUK – ETLİ YA DA ETSİZ Biz Windau'yuz: Ostwestfalen'ın kalbinde, Harsewinkel'de evimizde, 1976'dan beri gerçekten lezzetli geleneksel jambon ve sucuk spesiyaliteleri üretiyoruz. Aile şirketimizin kalbini, üretim, paketleme ve yönetim alanlarında yüksek nitelikli ve motive çalışanlarımız oluşturuyor. Bu sayede, hem yurtiçinde hem de yurtdışında modern bir şirket olarak başarılıyız...
Eşleşen ürünler
Windau - Vegan Ürünler
Windau - Vegan Ürünler
İspanya, Murcia
Almanya, Hattersheim Am Main
...Zaman tasarrufu sağlayan çok yönlü – tüm plastik, lifli, kolajen ve doğal kılıflar için Yarı otomatik çift klips makineleri ile tüm ürünler – tek porsiyonlar veya zincirler, uzun sosisler, yarım halkalar veya halkalar – verimli bir şekilde üretilebilir. Lifli, kolajen veya doğal kılıfları 50 mm'ye kadar, plastik kılıfları ise 115 mm'ye kadar kapatabilir. Teknik değişikliklere tabidir.
Fransa, Lyon
...Espelette biberi AOP ile aromalandırılmış, saf Güneybatı Domuzu IGP'den yapılmış, geleneksel ve yerel bir tarifle üretilmiş el yapımı kuru sosis. Bu sosis, Güneybatı Domuzu IGP'nin yağsız eti ve iri kıyılmış omuz yağından yapılmaktadır (tam olarak %80 yağsız, sadece %20 yağ). Bu, lezzetli bir tat profili sunan sosislerin elde edilmesini sağlar.
Fransa, La Fouillade
...Tüm domuzlarımız Organik Tarım sertifikasına sahiptir. Onlar, çiftliğimizden elde edilen AB sertifikalı tahıllarla beslenmektedir. Domuzdan yapılan kuru sucuk vakumlu ambalajda sunulmaktadır. Laktozsuz ve nitrit tuzları içermediği garantilidir. Son tüketim tarihi: 3 ay. Ağırlık: 190g...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play