Fransa, Laissac
...100% yerel ürünlerden oluşan hediye kutusu. Hediye kutusu şunları içerir: 3 adet Popine şarküteri (Sosis, lonzo, jambon cevizi, coppa veya kurutulmuş Aubrac sığırı) ve bir şişe Petit Pont kırmızı şarap (Pays d'Oc). Popineler: Nitrit içermeyen, dilimlenmiş ve %100 geri dönüştürülebilir cam bir kavanozda vakumlanmış şarküteri. 3 benzersiz malzeme, et, Guérande tuzu ve Kampot IGP karabiber...
... arasında inşa edilen château, Romanesk ve Gotik mimarinin eklektik bir mücevheridir. Şatonun tarihi, büyük salgınlar, Yüz Yıl Savaşları, istilalar, dini savaşlar ve Fransız Devrimi gibi önemli olaylarla şekillendi. Yüzyıllar boyunca onu elinde bulunduran çeşitli aileler, her biri kendine özgü izlerini bırakarak şatoyu genişletti. Fransız Devrimi ve yerel soylu soyunun çöküşünden sonra, château, dünya çapında tanınan şarap uzmanı Michel Rolland'ın atalarına satıldı.
Fransa, Val De Cognac
...Bu, biyodinamik çalışan yerel bir şarap üreticisi ile yapılan sınırlı bir ortaklık aracılığıyla sunduğum hafif ve yazlık bir macerasyon romudur. Nazik bir lezzete sahip olan rom, şeftali ve limon keki otu ile orijinal bir birleşimle daha da güzelleşiyor. Yaz aylarında ferahlatıcı bir kaçış için... İçerik: Eski Konyak fıçılarında olgunlaştırılmış Fransız Organik Beyaz Rom, Organik Şeftali...
Fransa, Saint Emilion
... nesillerinin mülk üzerindeki uzun süreli katkıları, 1953 yılında Graves Sınıflandırması ile ödüllendirilmiştir. Bugün, Château Latour-Martillac'ın şarapları Pessac-Léognan appellation'ının referansları arasında yer almaktadır. Gerçek bir şarap yelpazesinin oluşturulması, Tristan ve Loïc ile başlamıştır. Martillac köyünün kalbinde, bazı konutların yakınında yer alan Château Latour-Martillac, yerel flora ve faunayı daha iyi korumak için tarımsal uygulamalarını geliştirmeye yıllardır kararlıdır.
Portekiz, Celorico De Basto, Braga
... birleştirmektedir. Şarap üretiminden elde edilen yan ürünlerin değerlendirilmesi, distilery arkasındaki projenin odak noktalarından biridir ve tarım sektöründe döngüsel ekonomiyi teşvik etmektedir. Aynı zamanda, üçüncü şahıslar için alkollü içecek projelerinin uygulanması, tüm türde damıtılmış içeceklerin üretimini genişletmeye olanak tanıyarak yerel üretken ekonominin çeşitlendirilmesine katkıda bulunmaktadır.
Fransa, Bordeaux
...Yorum 2330 nüfuslu küçük bir kasaba olan Pugnac, Haute Gironde'daki Estuaire kantonunda, Bordeaux'ya yaklaşık 35 km ve Blaye'ye 12 km uzaklıkta yer almaktadır. Bir tepe üzerine inşa edilen bu kasaba, efsaneye göre, bir zamanlar bu bölgede anlaşmazlıklarını yumrukla çözmeyi tercih eden yerel kabilelerden adını almıştır. Bugün, olağanüstü bir toprak ve güneş ışığından faydalanan şarap üreticileri...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...-Henry ve Emmanuel Fourny, 1993 yılından beri Veuve Fourny mülkünün başındalar. Bu muhteşem işletmenin 5. nesil aile temsilcileridir ve bağları esasen Vertus'ta (Côte des Blancs) yer almaktadır. Topraklar kireçli, alçıtaşlı ve şarap yapımı çok az müdahaleci (yerel mayalar, yalnızca üzümden elde edilen şekerle yapılan düşük dozajlar vb.). Hacim: 75cl Tür: Köpüklü şarap Dozaj: Brut (6g/L) Üzümler: %80 Chardonnay & %20 Pinot noir AOC: Champagne 1er Cru Saklama: Şu anda içilebilir ve 2030'a kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 8-10°C...
İtalya, Sizzano
...Kontrollü Menşei Belgesi (DOC) TİP Kırmızı Şarap ÜZÜM ÇEŞİDİ Karışım / 3 yerel çeşit...
Fransa, Caromb
...Üzümler: Grenache %95, Carignan %5 Bağların yaşı: 12 yıl Toprak: Kil- kireçli Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Yoğun pembe • İlk burun: Ahşap üzerinde yoğun • İkinci burun: Olgun kırmızı meyveler • Ağızda: Ferahlatıcı, mineralli ve yuvarlak • Uzun kalıcılık Yemek/şarap uyumu: • Baharatlı yerel yemekler, • Füme şarküteri ürünleri • Aromalı ızgaralar Saklama: 2 yıl Şarap yapımı: Doğrudan presleme. Aromaların korunması için şıralar hızlıca soğutulur. Doğal soğuk durulama. Fransız meşe fıçısında hızlı şarap yapımı ve olgunlaşma.
Moldova, Chisinau
... elverişli iklimi, çeşitli yüksek kaliteli gıda ve içeceklerin üretilmesi için ideal bir yer haline getirmektedir. En iyi ürünleri temin etmek için yerel çiftçiler, şarap üreticileri ve üreticilerle doğrudan çalışıyoruz. Yerel işletmeleri tanıtmak ve onlara daha geniş bir kitleye ulaşmalarında yardımcı olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Böylece, sadece yerel ekonomiyi desteklemekle kalmayıp, aynı zamanda Moldova ürünlerinin olağanüstü kalitesi hakkında da bilgi yaymayı umuyoruz.
Portekiz, Freixo De Espada à Cinta
...ESTAJ İkinci fermentasyonun klasik yöntemle şişede tamamlanmasının ardından, şarap Quinta dos Castelares'in mahzeninde yaklaşık 12 ay boyunca 15°C sabit sıcaklık ve %75 nemde dinlendirilir. Manuel "remouage" işlemi ardından "degorgement glacée" ile şişede son olgunlaşma yapılır. TEKNİK BİLGİLER Hasat 2016 Denominasyon DOC Douro Üzümler Códega do Larinho Alkol %12 pH 3,08 Toplam asitlik 6,67 g...
Fransa, Fondettes
...Bu büyük boyutlu Fransa AOC şarap haritası, bir ofis, oturma odası veya yatak odasının duvarını süslemek için idealdir. Bu harita, yerel ürünlerimizin güzel örneklerine hayran kalan herkes için mükemmel olacaktır. Bu poster hem bilgilendirici hem de dekoratif bir niteliğe sahiptir. Haritanın sade ve şık bir arka planında (hidrografik ağ ve topoğrafya) Fransa topraklarındaki tüm bağlara göre...
Slovenya, Ljubljana
...Şarap üreticisi: Korenika & Moškon. Bölge: İstriya, Slovenya. Alk.: %14,5 vol. Tatlılık: Kuru. Yıl: 2013. Hacim: 750 ml. Üzüm çeşidi: Malvasia. Şarap yapımı: 25 gün kabuklarda (macerasyon), presleme olmadan. Fermantasyon: inox (paslanmaz çelik), yerel mayalar. Malolaktik fermantasyon yerel bakterilerle. Olgunlaşma: 12 ay maya ile meşe fıçılarda, toplamda fıçılarda 54 ay. Filtre edilmemiş...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
...Ad: IGP Côtes Catalanes Üzüm Çeşidi: %100 Chardonnay Toprak: Üzümler, Caudiès'in şistli tepelerinin topraklarından gelmektedir. Bağların Yaşı: 80'lerin ortasında dikim. Üretim: Bu şarap, tankta fermente edilmekte ve toprak testisinde olgunlaştırılmaktadır; bu, yerel karakteri ve meyveyi korumak içindir. 6 ay boyunca ince tortular üzerinde olgunlaşma, bu kuru Chardonnay'ya biraz yuvarlaklık...
Fransa, Saint Cannat
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Chardonnay %100 ŞARAP YAPIMI Üzümlerin hasadı ve preslenmesinin ardından, alkol fermentasyonu doğal olarak yerel mayalarla gerçekleşir: %30 meşe fıçılarda ve %70 termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda. Bu uzun ve doğal süreç, şaraba daha fazla karmaşıklık katacaktır. Malolaktik fermentasyon da kendiliğinden doğal olarak gerçekleşecektir. Olgunlaşma süreci yaklaşık 12 ay...
İtalya, Rome
... Gimignano" ile bağlantılıdır. San Gimignano'ya vardığınızda, bu büyüleyici Ortaçağ sokaklarını keşfedecek, ünlü Chianti şarabının üretildiği bu harika şehrin eski merkezini ziyaret edeceksiniz. Güzel bir şarap mahzeninde 10 farklı şarap ve zeytinyağı ile yerel ürünlerin tadımını yapmak için durun, ardından bağa gidip üzümlerin işlenmesi hakkında bilgi edinin. Malikanenin restoranında öğle yemeği...
...100% kendi üretim: birkaç nesilden oluşan ailelerimiz bağların sahibidir; kendi şaraplarımızı yetiştiriyor, bakıyor, hasat ediyor, kendi şarap evimizde şarap yapıyor ve doğrudan pazarlıyoruz. %100 taahhüt. "Ètim" kök ve köken anlamına gelir. Yerel çeşitleri, toprak çeşitliliğini ve benzersiz manzaramızın iklimini kullanarak size gerçek şaraplar sunuyoruz. Şaraplarımız aracılığıyla Manzara...
İtalya, Nave
... Montisola karşısındaki derinliklerinde 40 metrede, sabit sıcaklık ve basınçta; tamamen karanlık. Sülfür içerir. Hacim: 0.75l Kod: 08144 Kategori: Köpüklü Şaraplar Alkol Oranı: %12 vol. Ülke: İtalya Bölge: Lombardiya Üzümler: 10'dan fazla kırmızı üzüm çeşidi, çoğu Biyotip veya Yerel Çeşitlerden Renk: Parlak sarı...
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Sicilya'ya hoş geldiniz, güçlü bir kimliğe sahip olan ve benzersiz toprakları ile birçok yerel üzüm çeşidi aracılığıyla kendini ifade eden bir şarap bölgesi. Etna'nın yamaçlarında, Giovanni Rosso ustalıkla Nerello Mascalese yetiştiriyor. Etna Rosso şarabı ince ve canlı aromalar sunuyor. İçinde menekşe, bergamot, makilik ve nemli taş ile beyaz biber notaları bulunuyor. Ağızda, lezzetli ve zarif. Ağızda kalan tat hem güçlü hem de lezzetli. Arancini, bir basque usulü tavuk veya ratatouille ile tadına bakılmalı.
Fransa, Vertolaye
...Ahşap, geleneksel bir malzemedir ve yerel kültürleri ve belirli bir yaşam tarzını çağrıştırır. Bu nedenle, büyük şarapların şişeleri için kutular yapmakta doğal olarak kullanılır. Ahşap kutularımız, bir markayı veya büyük bir şarap adını temsil edecek şekilde boyanabilir, verniklenebilir, cilalanabilir veya kazınabilir.
İspanya, Sevilla
...10 MART GÜNLERİ TEKNİK BİLGİLER: Menşei: IGP Altiplano Sierra Nevada Bileşim: %60 Jaén Blanca (Yerel Eski Bağ) & %40 Macabeo Şarap Yapımı: Her iki çeşit ayrı ayrı düşük sıcaklıkta fermente edilir. Alkol Oranı: 12,5º Sülfür miktarı 72mg/L ile minimize edilmiştir. TAT NOTLARI: Görünüm: Altın sarısı Koku: Hoş, beyaz çiçekler, narenciye ve tropikal meyve notaları. Ağızda: Lezzetli ve ipeksi, şaşırtıcı bir karmaşıklık, hacim ve yapı ile.
Fransa, Soing-En-Sologne
...Susuzluk şarabı. Yerel mayalarla fermente edilmiştir, katkı maddesi yoktur. 3 hafta süreyle mayalanmıştır. Arkadaşlarla içmek için ideal! Şarap Bağları: ŞATo FRÉDIGNAC Şarap Türü: FRANSA ŞARABI Bölge: BORDEAUX Renk: Kırmızı Üzümler: %15 Merlot, %35 Malbec, %50 Cabernet Sauvignon Yetiştirme Yöntemi: Organik Karakter: Hafif/Meyvemsi Hacim: 75cl Yıl: 2020 Ağırlık: 1 kg...
Fransa, Roubia
...CİNSLER Cinsault: %70 Carignan: %15 Grenache: %15 Alkol: 12.5° ŞARAP YAPIMI Kırmızı üzümlerle rosé olarak üretilmiştir. 3 saat boyunca yavaş presleme ardından, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda yerel mayalarla fermantasyon. Meyve çıkarmak için karbonik macerasyon. 6 ay boyunca çok az veya hiç müdahale olmadan termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda vinifikasyon. TADIM Açık...
Hollanda, Andelst
...Voskevaz Areni kuru kırmızı şarap, yerel Ermeni üzüm çeşidi Areni Noir'dan yapılmış, orta gövdeli kaliteli bir şarptır. Bu, parlak kırmızı meyve buketi, kiraz ve baharatlı notalar içeren bir aroma ile zengin bir tada ve iyi bir bitiş uzunluğuna sahip bir yakut kırmızısı şaraptır.
Fransa, Malataverne
...Bu yerel kırmızı şarap, kış masalarında soslu kırmızı etleri eşlik etmek ve yemek sonunda inek peyniri ile birlikte sunmak için kullanılabilir. 16°'de servis edin.
Fransa, Castelnaudary
... gidiyorum; Corbières veya Minervois ile eşlik edeceğim. Bu, Castelnaudary'nin kraliyet yemeğidir ve yerel geleneğin bir ürünüdür. Adını, pişirildiği kap olan cassole'den alır. Efsane: Cassoulet, Orta Çağ'da Castelnaudary sakinlerinin (chauriens) şehit olduğu bir kuşatma sırasında doğmuştur. Gıda kıtlığı karşısında, ellerinde kalan son malzemeleri bir araya getirip pişirerek ünlü Castelnaudary cassoulet'ini yaratmışlardır.
İtalya, Taormina
...Sant’Anna Kilisesi önünde saat 18:30'da yerel, dost canlısı ve yemek tutkusuyla dolu Rehberimizle buluşun ve Palermo yemek ve şarap turunuza başlayın. Palermo'nun en şık ve tarihi bölgelerinden birinde yürüyerek, Palermo'nun sokak yemeklerine alternatif olarak gerçek bir Palermo tadı alabileceğiniz eski, geleneksel ve otantik tavernaları keşfedin. Burada çeşitli tipik yiyecekler, şaraplar, tatlılar ve likörler tadabilirsiniz.
Belçika, Bruxelles
...BİLGİMİZLE YOLUNUZU AÇALIM 1919'dan beri, Şarap ve İçecek taşımacılığında başarılı bir oyuncuyuz; bu, özel uzmanlık gerektiren çok spesifik bir faaliyet alanıdır. Hizmetlerimiz, şarap ve içecekler için tüm lojistik zincirini kapsamaktadır: ithalat, gümrük işlemleri, depolama ve nihayetinde yerel veya uluslararası düzeyde dağıtım. Şarap ve içecek dünyasının tüm stratejik bölgelerinde (Avrupa, Asya, Güney Afrika ve daha fazlası) bulunmamız sayesinde, lojistik zincirinizi baştan sona kontrol ediyoruz.
Fransa, Guérande
...Şarap bazlı tüm tarifleriniz için ideal bir yardımcı, ya da sadece yemeklerinizi lezzetlendirmek için. Kırmızı soslar, et pişirme, buharda pişirilmiş patates, domates bazlı yemekler, eski usul çorbalar için mükemmel. Şarap, kırmızı veya beyaz, yemeklerin hazırlanmasında Antik Çağ'a kadar uzanıyor ve bugün hala yerel mutfakta birçok kanıtını bulmak mümkün. Mutfakta kırmızı şarap söz konusu olduğunda, coq au vin, boeuf bourguignon, daube ve daha birçok tarifi düşünmeden geçmek imkansız. Alkol buharlaştıktan sonra, kırmızı şarap yemeklere o çok özel karakteri veren taninleri sunar. SKU:SGEVR250...
İtalya, MILANO
...AÇIKLAMA DERİNLİKLERİN ŞARABI 1857 yılında kurulan Bertani, Veneto bölgesinin şarap üretimi için kritik alanları olan Valpolicella, Valpantena, Garda Gölü ve Soave boyunca yer alan 200 hektardan fazla bağ yönetmektedir. Her bölgenin özelliklerine uyum sağlayarak, şirket her hasatta yüksek kaliteli ve özenle hazırlanmış şaraplar yaratmayı başarmaktadır; tamamen yerel üzümlerden elde edilen bu...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play