Almanya, Heidelberg
...Siyah biber tozu HT, temiz, sağlam bir biber tadı için yüksek sıcaklıkta işlenmiştir. Etler, çorbalar ve soslar için baharat olarak idealdir, yemeklere keskin, baharatlı bir tat katar.
Fransa, Maubeuge
İşletmeniz için Baharatlarda Mükemmelliği Keşfedin! "La Bonne Épice" olarak, ürünlerinizin lezzetlerini artırmak için tasarlanmış olağanüstü baharat karışımlarımızı sunmaktan gurur duyuyoruz. Kaliteli baharat karışımları oluşturma konusunda uzmanlaşmış bir üretici olarak, sektörünüzde yenilik yapma fırsatını sizlere sunuyoruz. Neden "La Bonne Épice"'i İşletmeniz için Seçmelisiniz? - Eşsiz Karış...
Almanya, Bad Bramstedt
... baharatların kendi lezzetini artırır, baskın olmadan. Kekik, ızgara etler, balık ve güveçler için mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, domates, patlıcan, patates, kabak ve biber ile yapılan Akdeniz sebze yemeklerinde de en iyi şekilde kullanılabilir. Ayrıca, Akdeniz mutfağı, çorbalar ve yahni tariflerinde de idealdir. İçerik: 20,00 g Ürün No: 206614...
... etmektedir. Her şey, size kaliteli bir şarap sunmak ve üzüm çeşidinin tipikliğine saygı göstermek için yapılmaktadır. TADIM Renk: yoğun kırmızı, mor yansımalarla. Burun: kırmızı meyve reçelleri notalarıyla ifade dolu. Ağız: cömert, yuvarlak ve etli, taze meyve aromalarıyla hafif baharatlı bir dokunuş. İstediğiniz kadar lezzetli bir Merlot! YEMEK & ŞARAP UYUMLARI Star Merlot, şarküteri tabakları, ızgara etler, soslu beyaz etler, fish and chips ve karakterli peynirlerle mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
İtalya, Martina Franca
...Il Caciocavallo Affumicato, zengin, yoğun ve hoş bir tada sahip bir peynir olup, geleneksel caciocavallo'ya göre daha rustik bir yapıya sahiptir. Bu lezzetli caciocavallo'nun şekilleri, buğday samanı ile hızlı ve hafif bir gerçek tütsüleme işlemine tabi tutulmak suretiyle hazırlanır ve bu işlem kesinlikle soğuk olarak gerçekleştirilir. Tadı, dumanın aromaları ve kokularıyla zenginleştirilerek, bu peynire ince baharatlı ve ayırt edici bir aroma kazandırır.
Fransa, Bordeaux
... notalarıyla taze ve çekici bir burun. Yumuşak, dolgun ve güzelce meyvemsi bir ağız, baharatlı notalarla. İnce bir final sunan zarif taninler. Şarküteri ürünleri, kırmızı etler, av etleri ile peynirler ve tatlılarla eşleştirilir. 16 ile 18°C arasında servis edilmesi önerilir. Üzümler: Merlot (59%), Cabernet Sauvignon (32%), Malbec (9%) Üretici: Lansac'taki Gondeau Ailesi (33710) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
Fransa, Saint-Martin-Du-Vivier
... gelirler ve kırmızı etler ile ağır yemekler için mükemmeldirler. Daha hafif ve ferah beyaz şaraplar ise, deniz ürünleri, balık ve daha hafif yemeklerle mükemmel bir şekilde uyum sağlayan meyvemsi ve çiçeksi tatlar sunar.
... kurallar ve uygulamalar doğrultusunda resmi denetim ve sertifikasyon kuruluşları tarafından sertifikalandırılmıştır. Artem Oliva organik sızma zeytinyağı, düşük asidite seviyelerine, derin yeşil bir renge ve ağızda kadifemsi bir dokuya sahiptir. Hafif, meyvemsi bir aroması ve hafif baharatlı bir sonrası tadı vardır. Pişirme ve fırınlama için kullanılabilir, salatalara gezdirilebilir, sosların bir parçası olarak, kızarmış etler, ızgara sebzeler üzerinde ve elbette tek başına bir dip sos olarak kullanılabilir.
İtalya, Sizzano
...Tüm yemekler için şarap Beyaz etler Taze ve orta peynirler RENK Yoğun yakut kırmızısı AROMA Baharatlı ve çiçeksi notalar Tipik karabiber notası TAT Tuzlu, hoş bir şekilde yoğun İnce ve uyumlu tanenler SICAKLIK: 16-18 °C ALKOL: 13% vol...
Fransa, Condom
... evrim geçiriyor ve bu da birçok lezzetli sürpriz sunuyor. Ağız: İnanılmaz derecede yuvarlak ve cömert, çok tereyağlı ve hafiflik ile tatlılık hissi veriyor. Eşleşmeler: Tüm nüanslarını hissetmek için 30 dakika boyunca tadılması gereken Armagnac. Kırmızı etler ve baharatlı yemeklerle birlikte servis edilir. Şefler tarafından mutfakta kullanılır. AĞIRLIK: 1.4 kg ŞİŞE: 150cl Şişe, 70cl Şişe SKU: GHAGE...
İspanya, Guardamar Del Segura
...GURME ÜRÜN Deniz tuzu ve baharat karışımı ile hazırlanmış baharat İçindekiler: Deniz tuzu (90%), baharat karışımı (10%): (pembe biber, hibiskus ve tütsülenmiş biber). Tavsiyeler: Deniz ürünlerini, carpaccio, pembe sos, Galisya usulü ahtapot, etler ve balıklar için mükemmel bir şekilde tatlandırmak için idealdir. 100 g için besin bilgisi: Enerji değeri: 121 Kj/29 Kcal. Yağlar: 1,2 g, bunların doymuş olanları: 0,2 g. Karbonhidratlar: 2,0 g, bunların şekerler: 0,9 g. Proteinler: 1,4 g. Tuz: 84,9 g. %100 geri dönüştürülebilir karton silindirik tuzluk 100 g.
...Hojiblanca zeytinyağı, Hojiblanca çeşidi zeytinlerden üretilen yüksek kaliteli bir sızma zeytinyağıdır. Bu yağ, taze ot, elma ve badem gibi meyvemsi notaları, hafif acı bir dokunuş ve biraz baharatlı bir bitiş ile birleştirerek dengeli bir tat profili ile karakterizedir. Hem çiğ olarak, hem de salatalar ve ekmeklerde tüketmek için, ayrıca yemek pişirmek, güveçler, etler ve kızartmalar için ideal...
Finlandiya, Turku
Gerçekten Küresel Bir Perspektiften, Ürünleri Avrupa'nın, Kuzey ve Güney Amerika'nın ve Uzak Doğu'nun Ana Üretim Alanlarında Temin Ediyoruz. Ana Ürün Gruplarımız Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks ve Dairy'dir. Bir Gıda ve Yağ Tedarik Şirke...
Fransa, Caromb
...Üzümler: %100 Caladoc Bağların yaşı: 15 yıl Toprak: Kil- kireç Hasat: Makine Tadım: • Renk: Derin kırmızı, mor yansımalar • İlk burun: Kırmızı meyveler • İkinci burun: Baharatlı notalar • Ağızda: Kırmızı meyveler, denge ve tazelik • Uzun kalıcılık Yemek/şarap uyumu: Bölgesel yemekler, etler, şarküteri Saklama: 4 ila 5 yıl Şarap yapımı: Salkım ayırma/Ezme. Macerasyon planı 10 gün boyunca 24°'de tazelik ve meyve korumak için. Preslenmiş posanın damla suyuna eklenmesi. Kış boyunca ince tortuda FML, şişeleme kadar.
Martinik, Rivière-Pilote
... aromalarını hissettirecektir. Gerçek bir lezzet. Karayip ve Asya tatlarıyla mükemmel uyum sağlar. MÜKEMMEL UYUM: Salatalar, beyaz etler, balıklar, et marineleri, dondurmalar, sorbeler, meyve salataları. %100 doğal: renklendirici veya yapay aroma içermez.
İspanya, Altea, Alicante
...{"GUSTO":"Ağızda tatlı malt tadı, balkabağı pastasını veya zencefilli kurabiyeleri hatırlatıyor. Çok dengeli ve ferah.","EXPLICACIÓN TÉCNICA":"","MARIDAJE":"Sonbahar ürünleri, peynirler, mantar kremleri, mevsim sebzeleri, beyaz etler vb. ile mükemmel bir uyum sağlar.","VISTA":"Koyu turuncu renk, dolgun bir gövde ve kremamsı, kalıcı bir köpük.","INGREDIENTES":"Su, arpa maltı, balkabağı, şerbetçi otu, baharatlar ve maya.","ALÉRGENOS":"Arpa","IBUS":"35","Alcohol":"6,2%","OLFATO":"Aroması balkabağı pastasını andırıyor: karmaşık, uyumlu ve baharatlı.","Estilo":"Balkabağı Birası"}...
Fransa, Guérande
...Provence'in lezzetlerini keşfedin ve tüm balıklar, beyaz etler, buharda pişirilmiş sebzeler vb. için mükemmel bir tat katın.... Bu karışım, yemeklerinizi kolayca başarılı bir şekilde hazırlamak için mükemmel bir şekilde dengelenmiştir! Fırında veya ızgarada pişirme işlemlerini aromalandırmak için kullanılır: balıklar, dana veya domuz rosto, ızgara dana veya domuz kaburgası, etler ve sebzeler için...
İspanya, Avinyonet Del Penedès
...EKSTRA VİRGİN ZEYtİNYAĞI ARBEQUİNA Arbequina tüm ihtişamıyla, çok yeşil notalar, kesilmiş ot, yeşil badem ve enginar notaları. Ağızda, boğazda çok yoğun, kremamsı ve baharatlı bir tat bırakıyor, biraz kalıcı. Her türlü yemekle mükemmel bir şekilde birleşiyor. Özellikle beyaz etler ve sebzelerle.
Bulgaristan, Sofia
... yaprakları böceklerin neden olduğu kaşıntı ve şişliği azaltır. Kurutulmuş fesleğen, çeşitli etler, balıklar, salatalar ve sosları tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş fesleğen çayı genellikle uyarıcı bir bitki çayı olarak kullanılır. Her bir fincan (250 ml) için 2 çay kaşığı kurutulmuş fesleğen ekleyin, üzerine kaynar su dökün ve damak zevkinize göre 4 ila 8 dakika bekletin. Fesleğen, pesto için bir temel olarak kullanılır ve salatalara, makarnalara, pizzalara ve diğer yemeklere belirgin bir tat katar. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
Almanya, Hamburg
...Kategori: Etler için Baharat Karışımları Tat ve Aroma: baharatlı-ateşli Bu acı karışım, etleri ovmak veya marine etmek için kullanılır. Ayrıca ketçabı acılaştırmak, chili con carne ve acı gulaş için harika. İçindekiler: Kırmızı biber, toz biber, sarımsak granülü, kişniş, seçkin paprika Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, yer fıstığı, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 27 g beyaz teneke kutuda...
Fransa, Olivet
...Referans 3317960007527 Ahşap, ferah, baharatlı ve hoş aromatik bir parfüm. Siyah biber taneleri yeşilken toplanır, ardından birkaç gün fermantasyona tabi tutulur ve güneşte kurutulur; bu süreçte büzüşür ve kararmaya başlar. Biber, geleneksel olarak tuzlu tüm yiyeceklerin tadını artırır. Et suyu baharatlamak için tercihen bütün taneler kullanılması önerilir. Biberin aromasını kaybetmemesi ve hazırlığa acılık katmaması için, pişirme işleminin sonunda eklenmesi daha iyidir. Kullanım önerileri: soslar, etler, yumurtalar, iç harçlar, börekler, sebzeler...
... lezzetli bir şekilde kapanır. Coratina zeytinyağı, bıraktığı eşsiz ve ayırt edici tatlar ve aromalar için tadılmalı ve takdir edilmelidir. Bu önemli ve belirgin tatlara sahip zeytinyağı ile iyi giden birçok yiyecek vardır. Mutfakta sebzeler ve ızgara etler için, porcini mantarları için, ayrıca karışık baklagil çorbaları, salata domatesleri ve özellikle mevsim peynirleri için önerilmektedir. Coratina zeytinyağı, kötü kolesterolü azaltan en yüksek oleik asit oranına da sahiptir.
İtalya, Venezia
...Son derece Güçlü. Yüksek fermantasyonlu, dolgun ve yumuşak bir bedene sahip bir bira. Aroması tatlı ve kremsi, yoğun bir köpükle mükemmel bir dengeye sahip. Dört özel arpa maltı ve iki soylu şerbetçi otu çeşidi, ona kuru meyve ve anason notaları kazandırıyor. Kırmızı etlerin haşlanması veya fırınlanması, mangalda pişirilmiş etler, tütsülenmiş balıklar, olgun peynirler, baharatlı keçi peynirleri ve Sacher pastası ile mükemmel uyum sağlar.
Fransa, Roubia
...zarif bir meyve ile desteklenen yuvarlak bir yapı ve aromatik yoğunluk. Doku yumuşak. Kadınsı bir Rhone şarabı.\n\nACCORDS METS-VINS\nKış yemekleri, marine edilmiş etler, BBQ Kaburga, av etleri. Güçlü kremalı peynirler.\nPrestijli bir şarap. İdeal olarak 17°C'de içilmelidir.\n\nContenance (L): 0,75\nBrüt Ağırlık (kg): 1,5\nAlkol Oranı (%): 14,5"}...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aşağıdaki hazırlık önerilerini takip edin: Aromalarından tam anlamıyla faydalanmak için, 2 yemek kaşığı zeytinyağında 1 dolu çay kaşığı biyolojik fesleğeni bekletin. Tüketmeden önce 15 dakika bekleyin. Yumuşak ve baharatlı tadıyla, bu biyolojik fesleğeni tüm sebzelerle, özellikle domateslerle, ama aynı zamanda etler ve balıklarla da birleştirebilirsiniz. Ayrıca tuzlu dondurmalarda (örneğin, keçi peyniri/fesleğen) veya meyve salatalarında da kullanılabilir. AB Etiketi - Ecocert Metal kutu. Net ağırlık 6gr. Bu ürünün sadece yedeğini de sipariş edebilirsiniz,...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Sicilya'nın doğu bölgesine özgü, mis gibi kokan Nocellara Etnea zeytinleri kullanılarak üretilmiş sızma zeytinyağı. Sonuç, hafif meyvemsi ve hafif baharatlı bir his ile dengeli ve kadifemsi bir tada sahip bir yağdır. Her yemeği zenginleştirir, makarna yemekleri, beyaz veya kırmızı etler ve balıklar için idealdir. Ambalajlar: 0,75 cl; 1,00 lt; cam şişelerde. Ambalajlar: 3,00 lt; 5,00 lt; metal kutularda.
İspanya, Granada
... eşleşmeler: Yüksek yoğunluklu etler: kırmızı etler, av etleri, Segureño kuzu. İberik şarküteri ürünleri, pâté ve güçlü tatlı olgun peynirlerle eşleşir. Koruma Altındaki Menşei Belgesi Kalite Şarabı Granada. Anchurón, İspanya'nın Granada ilinde yer almaktadır. Bağlar, Sierra Nevada'nın eteklerinde, Huétor Dağları Doğa Parkı ve Baza Dağları Doğa Parkı'nda, deniz seviyesinden ortalama 1.000 metre yükseklikte uzanmaktadır: Yüksek Endülüs. Granada Tarım Gıda Sektörü Mükemmeliyet Merkezi'ne entegre bir şarap mahzeni.
Fransa, Mietesheim
...Yeşil rengiyle cesur ve baharatlı Fransız wasabi hardalı, etler, balıklar, patates kızartması ve pirinç ile mükemmel bir şekilde eşlik eder. İçindekiler: Su, hardal tohumları, horseradish, sirke, hardal kabukları, tuz, %0,3 wasabi tozu (wasabi, hardal tohumları, mısır nişastası, hardal ekstresi, spirulina), boyalar: E100, E141, baharat, doğal aromalar, koruyucular: sodyum bisülfit ve disülfit, asidik: sitrik asit. Ayrıca 1,1 kg'lık kova şeklinde de mevcuttur.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... mutluluk yaratıyor. Damak kanlıdır ve bu şişenin uzun süre mahzende saklanmasına olanak tanıyan bir tanin yapısı sunar. Kırmızı etler ve av etleri ile mükemmel uyum sağladığı burada açıktır! Şerefe! Alan: Yves Leccia, Korsika'da tanınmış bir isimdir. 40 yılı aşkın süredir sürdürdüğü özverili çalışmaları, güzellik adasının şaraplarının benzersizliğini Fransa ve dünya genelinde parlatmaya devam etmektedir. 2004 yılında, ailesinin ...
Tunus, Hammam Sousse
... konusunda çok bin yıllık Tunus kültürünü takip ederek el yapımıdır. Tunus genelinde, Harissa genellikle önceden hazırlanır ve çeşitli yemeklerde kullanılmak üzere saklanır. Bu turuncu-kırmızı renkteki sos, sadece ızgara etler ve balıklar için bir sos olarak veya çorbalara ve güveçlere acı bir tat katmak için kullanılmaz, aynı zamanda sayısız tarifin ve birçok Tunus yemeğinin ayrılmaz bir parçasıdır. Ürün Adı: Berber Harissa Tat: Acı, baharatlı Brix (%): 10 Raf ömrü: 2 Yıl Marka Adı: MEDILIFE Menşei: Tunus...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play