Kıbrıs, Paphos
...Parfüm, ülkeye özgü parlak yeşil bir karakter sergiliyor. Limon, taze kesilmiş çimen, limon, ruşeym ve dolmalık biber notaları, tadında portakal ve greyfurt kabuğu nüanslarına akıyor. Şarap, belirgin asidite ile hafif bir gövdeye sahip. Bitim, gevrek ve orta süreli. Bu tarz Sauvignon Blanc, sebze salataları veya taze deniz ürünleri bazlı hafif bir eşlik gerektiriyor. Green Life Şili Carmenere • Çeşit: %100 Sauvignon Blanc • Bağlar: Maule Vadisi (Çakıl kireçtaşı) • Şarap analizi: Alkol – %13.0...
Fransa, Bordeaux
... eşleştirmesi: şarküteri, kırmızı et, av etleri, pişirilmiş peynirler. Deniz ürünleri, soslu balık, gizzar salatası, beyaz et, tartlar. Alkol: %14,5 vol. Üzümler: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Marka AG Vins Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
... YAPIMI - Olgunlukta hasat - Birkaç saat soğuk bekletme - Düşük sıcaklıkta şarap yapımı - Tanklarda olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ - Sauvignon TADIM Roumaguet Bordeaux Blanc Sec, parlak açık sarı bir renge sahiptir. Burunda güzel narenciye ve egzotik meyve notaları ifade edilmektedir. Damakta kremamsı, yuvarlaklık ve asidite arasında iyi dengelenmiş, meyvemsi ve kalıcı bir bitişe sahiptir. YEMEK & ŞARAP UYUMLARI Roumaguet, aperitif olarak veya deniz ürünleri, soslu balıklar ve ızgara balıklarla birlikte mükemmel bir uyum sağlar.
...•SAAT 06:30 Edremit, Akçay Altınoluk, Küçükkuyu güzergahından HAREKET •Geyikli İskelesinden Saat 10:00 gemisi ile Bozcaada’ya geçiş •Türk ve Rum Mimarisi ile bezenmiş ada sokaklarında gezinti •Meşhur Bozcaada Şarapları hakkında bilgilendirme ve arzu edildiği taktirde tadım •Öğle Yemeği Molası ( Fiyata Dahil Değil ) •Bölgenin en güzel plajı Ayazma’da deniz keyfi / Serbest zaman •Rüzgar güllerini ve adanın üzüm bağları görerek ada merkezine dönüş •Bozcaada Kalesinin gezilmesi ve ardından gemi saatine kadar serbest zaman •Edremit’e dönüş yolculuğumuz başlıyor ( Takriben 20:30 ) ...
Fransa, Caromb
...Üzümler: Şarap üreticisinin sürprizi Bağların yaşı: 3 ila 50 yıl Toprak: Kil- Kalker Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Açık • İlk burun: Beyaz Çiçek • İkinci burun: Beyaz Meyveler • Ağızda: Ferah ve yuvarlak, mineral bir bitiş ile, kayısı aromaları • Orta uzunluk (5/6) Yemek/şarap uyumu: • Balık, deniz ürünleri, Aperatifler…. Saklama: 2 ila 3 yıl Şarap yapımı: Salkım ayırma/ezme, ardından presleme ve durultma, en son düşük sıcaklıkta (16°C) şarap yapımı. 2 hafta şarap yapımı, ardından kış boyunca ince tortular üzerinde olgunlaştırma. Son olarak, inert gaz ile şişelemeden önce filtreleme.
İtalya, Nave
...120. yıl dönümü vesilesiyle özenle seçilmiş mükemmel beyaz şarapların Cuvée'si Önerilen eşleşmeler: Deniz ürünleri mezeleriyle hoş bir şekilde uyum sağlar. Harika bir aperitif olarak veya meyve kokteylleri için bir baz olarak mükemmeldir. Notlar: Sülfür dioksit içerir. Kapacite: 0.75l Kod: 08494 Kategori: Köpüklü Şaraplar Ülke: İtalya Bölge: Veneto Renk: Parlak saman sarısı Tat: Köpüklü şarap kuru, kadifemsi ve zarif bir şekilde sunulmaktadır.
Fransa, Cénac
... bir gövde. Tropikal meyve aromaları boyunca gözlemlenir. Genel izlenim, uyumlu, lezzetli ve kalıcı aromalara sahip beyaz şarap. Aperitif olarak veya deniz ürünleri yemekleriyle birlikte tadını çıkarın. İyi soğutulmuş olarak servis edin. Ürün: Château du Garde Alan: 2,5 ha Üzüm Cinsi: %60 Sémillon %40 Sauvignon Toprak: kil-kalker Görünüm: berrak, parlak, sarı-yeşil renk Burun: ince, meyvemsi ve taze...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
Bordeaux Şatoları ve Şarapları, Saint-Emilion appellasyonunun kalbinde, Saint-Sulpice de Faleyrens'te bulunan bir aile şirketi olan şarap ticareti yapan bir firmadır. Saint Emilion Grand cru ve Bordeaux'da iki mülkün sahibidir. Maison, Bordeaux'nun Grands Crus'undan, Corbières, Languedoc ve Champagne şaraplarına kadar çeşitli terroirlerden gelen şaraplarla olağanüstü bir tadım deneyimi sunmayı he...
Fransa, Auxerre
Kırmızı, beyaz, rosé ve muhteşem köpüklü şaraplarımızı keşfedin! Amacımız, Fransız şarap üreticileri ile ulusal ve uluslararası alıcılar arasında işbirliğini kolaylaştırmaktır. 2018 yılında kurulan DIXVINS, dünya genelindeki restoran sahipleri, şarapçılar ve toptancılar için çevrimiçi Fransız yapımı şarap ve içki satışı sunan B2B mağazanızdır. Size düzenli olarak belirli ve tematik promosyonlar su...
...Fiyat: €3.69 (geçerli yasal KDV dahil) Açık sarı bir renge ve belirgin çiçeksi bir aromaya sahiptir; narenciye ve ağaç notaları içerir. Yumuşak ve uyumlu bir şarap olup, hafif karbonik gaz, mükemmel tazelik ve yoğun bir tat sunar. Alkol: %11.5 Servis: 6 °C ile 8 °C Eşleşmeler: Balık, deniz ürünleri, Asya mutfağı ve beyaz etler...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Taze ve meyvemsi bir şarap, aperatif için ideal olup, deniz ürünleri (midye, istiridye, kabuklular,...) ve soslu balıklarla (sazangiller veya levrek, beyaz tereyağı sosu) mükemmel bir uyum sağlar. Alan: DOMAINE DE L'EPINAY Ad: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Bölge: VAL DE LOIRE Renk: Beyaz Üzümler: %100 Melon de Bourgogne Yetiştirme yöntemi: Organik Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg Karakter: Kuru Yıl: 2019...
Fransa, Saint Cannat
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Colombard %80 Muscat petit grain %20 ŞARAP YAPIMI Colombard için iki kaynak: - Aromatik ve yağlı bir kaynak. - Tazelik ve canlılık sağlayan bir kaynak. Olgunlaşmadan toplanma. Muscat için bir kaynak: - Gece hasadı. Kontrollü sıcaklıkta fermantasyon. TADIM Hafif saman rengi, yeşil bir ton ipucu; bu Colombard - Muscat, taze burun yapısı, ananas, lychee ve tropikal meyve notaları ile öne çıkıyor. Taze ve çıtır, aperatifleriniz için ideal bir arkadaş olacak ve deniz ürünleri yemekleriyle, salatada mükemmel bir uyum sağlayacak. Bu şarap, 8°C-10°C'de servis edilmesi için idealdir.
Fransa, Saint-Loubes
CHATEAU BOIS MALOT & CHATEAU VALENTONS-CANTELOUP, 1916'dan beri aile işletmesi olarak faaliyet göstermektedir ve Bordeaux'nun Kuzeydoğusunda yer almaktadır. Bugün, dördüncü nesil şarap üreticilerine aittir. AOC Bordeaux Supérieur kapsamında 25 hektarlık bir bağ alanına yayılmış olan işletmemizde, Bordeaux'ya özgü tipik üzüm çeşitlerini yetiştiriyoruz: Merlot, Cabernet Sauvignon & Franc, Malbec, Pe...
İspanya, La Seca-Valladolid
...Aperitif şarabı, çok, çok soğuk, 3º ile 5º santigrat arasında, frappé veya glacé olarak servis edilmesi önerilir. Deniz ürünleri, kaya balıkları ve turşu balıklar, mavi peynirler ve her türlü pâté ve tatlılarla eşleştirilmesi tavsiye edilir. Menşei: Castilla ve León Toprakları Şarapları Çeşit: Verdejo-doğal tatlı Yıl: 2019 Yaşlandırma: %100 verdejo üzümleri ile üretilmiş ve 9º alkolde durdurulmuş kontrollü fermantasyon ile Tadım Notları: İvory sarısı renk. Temiz, yüksek aromatik profile sahip ve ağızda mükemmel hacim.
Fransa, Boulogne-Billancourt
... buketi ile havalı bir zarafeti temsil etmektedir. Damakta, canlı bir minerallik ile desteklenen olgun meyvelerin zarif bir yapısını ortaya koymaktadır. Tazeliği, onu ızgara balık, deniz ürünleri veya karışık salata ile eşleştirmek için ideal kılmaktadır.
İspanya, Cambeo-Coles-Ourense
..."Amarante" "Uzun Gece" "Deniz Esintileri" "Bandoleira" "Cruceiro" "Xonxa" "Enxebre"...
Fransa, St Pierre D'oléron
...Oléron Şarapçıları, çevreye ve insanlara daha saygılı bir yaklaşım benimsemeye kararlıdır. Bazı şarap üreticileri, Organik tarımı tercih etmiştir. Bu taahhüdü yerine getirmek için şarap mahzeni, bu şarapları ayrı ayrı işleyerek "Doğal" serisini sunmaktadır. Actéon, bu organik serinin sembolü olan bir deniz kabuğu, okyanus, toprak, bu eşsiz terroiri işleyen kadınlar ve erkekler arasındaki uyumu simgeler: Oléron Adası.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...çoğunlukla AOC Petit Chablis ve Chablis üzerinde, şarapçılık hikayelerinin ilk sayfalarını yazıyorlar. Mülk, killi-kireçli topraklarda gelişiyor ve Organik Tarım'a dönüşüm sürecinde. Şarap yapımı tamamen paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşiyor ve şarapları güzel, doğrudan ve zarif bir meyve profiline sahip. Yakından takip edilmesi gereken güzel bir mülk! Hacim: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzüm çeşidi: %100 Chardonnay AOC: Chablis Saklama: Şu anda içilebilir ve 2025 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 8-10°C...
Fransa, Pantin
... yılı iki madalya kazanmış olup, ayrıca Otantik Şaraplar ve Terroir Rehberi'nden zevk ödülü, Paris Genel Tarım Yarışması'nda Gümüş Madalya ve Bordeaux Aquitaine Şarapları Yarışması'nda Gümüş Madalya almıştır. - ... ...
İspanya, Santiago De Compostela
...Çok soluk, kristal gibi ve parlak bir renk. Küçük kabarcıklar, hızlı köpük kaybı ve zarif bir taç. Güçlü, ince ve zarif, narenciye ve tropik meyve notalarıyla. Pürüzsüz ve dengeli. Aperatifler ve tatlılarla servis etmek için idealdir. Peynir, deniz ürünleri, füme somon, havyar, kızarmış kalamar ve istiridye ile uyum sağlar.
Fransa, Brue Auriac
... notalarına evriliyor. Ağızda, canlı ve taze bir başlangıç hızla beyaz meyveler ve şekerli limon hissi veren dolgun ve etli bir hisle yer değiştiriyor. Uzun bir bitiş, yoğun meyve notalarıyla destekleniyor. Accords mets-vinBalık, kabuklu deniz ürünleri, yumuşak etler Service8-10°C Conservation3 yıl içinde tüketilmesi önerilir ParticularitéHéritage de Saint Victor şarabının adı, Marsilya'daki Saint Victor Manastırı'ndaki rahiplere atıfta bulunmaktadır.
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/120 kantar üzüm Hasat dönemi: Eylül Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %11 - %12 vol. Renk: Canlı pembe Bukle: Karakteristik şarap kokusu Tat: Kuru, çok uyumlu Servis sıcaklığı (celsius): 8° 10° C Tavsiye edilen: Aperatif, balık ve İtalyan mezeleri, deniz ürünleri, hafif çorbalar, sebzeler, mozzarella ve taze peynir.
Fransa, La Cadière-D'azur
... bulunmaktadır. Bandol şarapları, Fransa'da ve yurtdışında yüzyıllardır ünlüdür. Bandol, hatta Kral XV. Louis'in en sevdiği şaraplardan biri olmuş ve onu kraliyet banketlerinin masalarında zorunlu kılmıştır. Deniz kenarında, Var departmanında, bağcılık güneye bakan yamaçlarda, "restanques" adı verilen teraslarda yayılmaktadır. Kırmızı ve gül şarapları için, başlıca üzüm çeşidi Mourvèdre'dir. Ayrıca...
Fransa, Roubia
...Kandler Şarapları'nın hikayesi, 30 yıl önce, Fransız-Alman ailemizin Roubia'daki kaybolmuş toprakları satın alma kararıyla başladı. Bu topraklar, kara ile deniz arasında, Carcassonne'un ortaçağ kenti ile Midi Kanalı arasında yer alıyor. Château Tourril, 2000 yıldır bu garrigue alanını gözetleyen eski bir Gallo-Roma sinyal kulesi olan "Pierre du Tourril" adını almıştır. İkinci nesil, 2014 yılında...
Belçika, Bruxelles
...Al Piccolo Mondo, Brüksel'in en iyi İtalyan restoranlarından biridir. Burada fırında pişirilmiş pizzalar, çeşitli balıklar ve kabuklu deniz ürünleri, çorbalar, et şişleri ve ayrıca çeşitli makarna yemekleri tadabilirsiniz. Ayrıca İtalyan veya Fransız şarapları ve mevsimlik yemekler de sunuyoruz.
... hat üzerinde sunulmaktadır: "Kara Hattı", "Deniz Hattı", "Tatlı Hattı" ve "İçecek Hattı". Bu sayede, kaliteli Sicilian Tipik Ürünleri pazarındaki tüm talebi karşılayabilmektedir: Pestolar, Pateler, Zeytinyağında Bekletilmiş Ürünler, Baharatlar, Ançüezler, Ton Balığı, Bottarga, Kremler, Bal, tipik likörler, el yapımı makarna, Sicilian arancini, sıcak yemekler, Sicilian cannoli, Sicilian Brioche, Sicilian şarapları, tipik Sicilian tatlıları, Sicilian yağı vb. Kaliteyi, Tazeliği ve Doğallığı Seçin...
İtalya, Forte Dei Marmi
... şampanyalar gibi yüksek kaliteli yerel ürünler sunmaktadır. Mutfak, deniz ve kara spesiyaliteleri, taze makarna, hardal, reçeller ve taze ve kuru el yapımı pastacılık yaratımları ile hazır yemekler hazırlamaktadır; bunlar evde veya hoş bir ortamda, yöneticilerin samimiyetinin unutulmaz bir lezzet deneyimi için bir ek malzeme olduğu bir ortamda tadılabilir.
Arnavutluk, Koplik
... alana sahiptir. Bu bölge, yerel Kallmet üzüm çeşidinin yetiştirilmesinde uzun bir geleneğe sahiptir. Bağların deniz seviyesinden 300 m yükseklikteki konumu, iklimi ve coğrafi konumu, yüksek kaliteli şarap üretimi için ideal bir yer oluşturur. Böyle aromatik şarapların üretiminde, Shkodra Gölü'nden gelen ışığın yansıması da etkili olup, premium kalitede meyve yetiştirilmesinde optimal sıcaklığı sağlar. Vera e Zagorës, Kallmet, Cabernet Sauvignon ve Ançelota'nın neredeyse eşit miktarlarda kullanıldığı üç kültivarın vinikimi ile üretilmektedir.
Fransa, CHICHEE
... Tadım değerlendirmesi: Açık sarı renkte, beyaz altın yansımaları olan bir görünüm. Ferah ama oldukça hafif bir burun, esasen çiçeksi notalar içeriyor. Hava ile birlikte hafif bir mineralite ve ince yeşil elma notası belirginleşiyor. Şarap, ağızda narenciye canlılığı ile baskın olan hafiflik ve zarafet ile dolu. Sonuçta büyük bir incelik ve hoş bir doku ile dengeli ve meyvemsi bir bitiş var. Tam ve havadar bir bütünlük için güzel bir kalıcılık. Saklama ve koruma: 5 yıl saklanabilir. Gastronomi: 14°C sıcaklıkta servis edin. Balık, kabuklu deniz ürünleri ve tavuk ile iyi gider.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play