Fransa, Bordeaux
... eşleştirmesi: şarküteri, kırmızı et, av etleri, pişirilmiş peynirler. Deniz ürünleri, soslu balık, gizzar salatası, beyaz et, tartlar. Alkol: %14,5 vol. Üzümler: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Marka AG Vins Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
... YAPIMI - Olgunlukta hasat - Birkaç saat soğuk bekletme - Düşük sıcaklıkta şarap yapımı - Tanklarda olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ - Sauvignon TADIM Roumaguet Bordeaux Blanc Sec, parlak açık sarı bir renge sahiptir. Burunda güzel narenciye ve egzotik meyve notaları ifade edilmektedir. Damakta kremamsı, yuvarlaklık ve asidite arasında iyi dengelenmiş, meyvemsi ve kalıcı bir bitişe sahiptir. YEMEK & ŞARAP UYUMLARI Roumaguet, aperitif olarak veya deniz ürünleri, soslu balıklar ve ızgara balıklarla birlikte mükemmel bir uyum sağlar.
Fransa, Caromb
...Üzümler: Şarap üreticisinin sürprizi Bağların yaşı: 3 ila 50 yıl Toprak: Kil- Kalker Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Açık • İlk burun: Beyaz Çiçek • İkinci burun: Beyaz Meyveler • Ağızda: Ferah ve yuvarlak, mineral bir bitiş ile, kayısı aromaları • Orta uzunluk (5/6) Yemek/şarap uyumu: • Balık, deniz ürünleri, Aperatifler…. Saklama: 2 ila 3 yıl Şarap yapımı: Salkım ayırma/ezme, ardından presleme ve durultma, en son düşük sıcaklıkta (16°C) şarap yapımı. 2 hafta şarap yapımı, ardından kış boyunca ince tortular üzerinde olgunlaştırma. Son olarak, inert gaz ile şişelemeden önce filtreleme.
Fransa, Cénac
... bir gövde. Tropikal meyve aromaları boyunca gözlemlenir. Genel izlenim, uyumlu, lezzetli ve kalıcı aromalara sahip beyaz şarap. Aperitif olarak veya deniz ürünleri yemekleriyle birlikte tadını çıkarın. İyi soğutulmuş olarak servis edin. Ürün: Château du Garde Alan: 2,5 ha Üzüm Cinsi: %60 Sémillon %40 Sauvignon Toprak: kil-kalker Görünüm: berrak, parlak, sarı-yeşil renk Burun: ince, meyvemsi ve taze...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
Bordeaux Şatoları ve Şarapları, Saint-Emilion appellasyonunun kalbinde, Saint-Sulpice de Faleyrens'te bulunan bir aile şirketi olan şarap ticareti yapan bir firmadır. Saint Emilion Grand cru ve Bordeaux'da iki mülkün sahibidir. Maison, Bordeaux'nun Grands Crus'undan, Corbières, Languedoc ve Champagne şaraplarına kadar çeşitli terroirlerden gelen şaraplarla olağanüstü bir tadım deneyimi sunmayı he...
Fransa, Auxerre
Kırmızı, beyaz, rosé ve muhteşem köpüklü şaraplarımızı keşfedin! Amacımız, Fransız şarap üreticileri ile ulusal ve uluslararası alıcılar arasında işbirliğini kolaylaştırmaktır. 2018 yılında kurulan DIXVINS, dünya genelindeki restoran sahipleri, şarapçılar ve toptancılar için çevrimiçi Fransız yapımı şarap ve içki satışı sunan B2B mağazanızdır. Size düzenli olarak belirli ve tematik promosyonlar su...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Taze ve meyvemsi bir şarap, aperatif için ideal olup, deniz ürünleri (midye, istiridye, kabuklular,...) ve soslu balıklarla (sazangiller veya levrek, beyaz tereyağı sosu) mükemmel bir uyum sağlar. Alan: DOMAINE DE L'EPINAY Ad: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Bölge: VAL DE LOIRE Renk: Beyaz Üzümler: %100 Melon de Bourgogne Yetiştirme yöntemi: Organik Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg Karakter: Kuru Yıl: 2019...
Fransa, Saint Cannat
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Colombard %80 Muscat petit grain %20 ŞARAP YAPIMI Colombard için iki kaynak: - Aromatik ve yağlı bir kaynak. - Tazelik ve canlılık sağlayan bir kaynak. Olgunlaşmadan toplanma. Muscat için bir kaynak: - Gece hasadı. Kontrollü sıcaklıkta fermantasyon. TADIM Hafif saman rengi, yeşil bir ton ipucu; bu Colombard - Muscat, taze burun yapısı, ananas, lychee ve tropikal meyve notaları ile öne çıkıyor. Taze ve çıtır, aperatifleriniz için ideal bir arkadaş olacak ve deniz ürünleri yemekleriyle, salatada mükemmel bir uyum sağlayacak. Bu şarap, 8°C-10°C'de servis edilmesi için idealdir.
Fransa, Saint-Loubes
CHATEAU BOIS MALOT & CHATEAU VALENTONS-CANTELOUP, 1916'dan beri aile işletmesi olarak faaliyet göstermektedir ve Bordeaux'nun Kuzeydoğusunda yer almaktadır. Bugün, dördüncü nesil şarap üreticilerine aittir. AOC Bordeaux Supérieur kapsamında 25 hektarlık bir bağ alanına yayılmış olan işletmemizde, Bordeaux'ya özgü tipik üzüm çeşitlerini yetiştiriyoruz: Merlot, Cabernet Sauvignon & Franc, Malbec, Pe...
Fransa, Boulogne-Billancourt
... buketi ile havalı bir zarafeti temsil etmektedir. Damakta, canlı bir minerallik ile desteklenen olgun meyvelerin zarif bir yapısını ortaya koymaktadır. Tazeliği, onu ızgara balık, deniz ürünleri veya karışık salata ile eşleştirmek için ideal kılmaktadır.
Fransa, St Pierre D'oléron
...Oléron Şarapçıları, çevreye ve insanlara daha saygılı bir yaklaşım benimsemeye kararlıdır. Bazı şarap üreticileri, Organik tarımı tercih etmiştir. Bu taahhüdü yerine getirmek için şarap mahzeni, bu şarapları ayrı ayrı işleyerek "Doğal" serisini sunmaktadır. Actéon, bu organik serinin sembolü olan bir deniz kabuğu, okyanus, toprak, bu eşsiz terroiri işleyen kadınlar ve erkekler arasındaki uyumu simgeler: Oléron Adası.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...çoğunlukla AOC Petit Chablis ve Chablis üzerinde, şarapçılık hikayelerinin ilk sayfalarını yazıyorlar. Mülk, killi-kireçli topraklarda gelişiyor ve Organik Tarım'a dönüşüm sürecinde. Şarap yapımı tamamen paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşiyor ve şarapları güzel, doğrudan ve zarif bir meyve profiline sahip. Yakından takip edilmesi gereken güzel bir mülk! Hacim: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzüm çeşidi: %100 Chardonnay AOC: Chablis Saklama: Şu anda içilebilir ve 2025 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 8-10°C...
Fransa, Pantin
... yılı iki madalya kazanmış olup, ayrıca Otantik Şaraplar ve Terroir Rehberi'nden zevk ödülü, Paris Genel Tarım Yarışması'nda Gümüş Madalya ve Bordeaux Aquitaine Şarapları Yarışması'nda Gümüş Madalya almıştır. - ... ...
Fransa, Brue Auriac
... notalarına evriliyor. Ağızda, canlı ve taze bir başlangıç hızla beyaz meyveler ve şekerli limon hissi veren dolgun ve etli bir hisle yer değiştiriyor. Uzun bir bitiş, yoğun meyve notalarıyla destekleniyor. Accords mets-vinBalık, kabuklu deniz ürünleri, yumuşak etler Service8-10°C Conservation3 yıl içinde tüketilmesi önerilir ParticularitéHéritage de Saint Victor şarabının adı, Marsilya'daki Saint Victor Manastırı'ndaki rahiplere atıfta bulunmaktadır.
Fransa, La Cadière-D'azur
... bulunmaktadır. Bandol şarapları, Fransa'da ve yurtdışında yüzyıllardır ünlüdür. Bandol, hatta Kral XV. Louis'in en sevdiği şaraplardan biri olmuş ve onu kraliyet banketlerinin masalarında zorunlu kılmıştır. Deniz kenarında, Var departmanında, bağcılık güneye bakan yamaçlarda, "restanques" adı verilen teraslarda yayılmaktadır. Kırmızı ve gül şarapları için, başlıca üzüm çeşidi Mourvèdre'dir. Ayrıca...
Fransa, Roubia
...Kandler Şarapları'nın hikayesi, 30 yıl önce, Fransız-Alman ailemizin Roubia'daki kaybolmuş toprakları satın alma kararıyla başladı. Bu topraklar, kara ile deniz arasında, Carcassonne'un ortaçağ kenti ile Midi Kanalı arasında yer alıyor. Château Tourril, 2000 yıldır bu garrigue alanını gözetleyen eski bir Gallo-Roma sinyal kulesi olan "Pierre du Tourril" adını almıştır. İkinci nesil, 2014 yılında...
Fransa, CHICHEE
... Tadım değerlendirmesi: Açık sarı renkte, beyaz altın yansımaları olan bir görünüm. Ferah ama oldukça hafif bir burun, esasen çiçeksi notalar içeriyor. Hava ile birlikte hafif bir mineralite ve ince yeşil elma notası belirginleşiyor. Şarap, ağızda narenciye canlılığı ile baskın olan hafiflik ve zarafet ile dolu. Sonuçta büyük bir incelik ve hoş bir doku ile dengeli ve meyvemsi bir bitiş var. Tam ve havadar bir bütünlük için güzel bir kalıcılık. Saklama ve koruma: 5 yıl saklanabilir. Gastronomi: 14°C sıcaklıkta servis edin. Balık, kabuklu deniz ürünleri ve tavuk ile iyi gider.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play