...ORİJİN Kuru Beyaz Şarap La Misaine Blanc Sec, günlük yemeklerinizi eşlik etmek için dengeli, otantik ve keyifli şaraplar sunmak amacıyla şarap uzmanlarımız tarafından özel olarak seçilmiştir. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel yöntemle. ÜZÜM ÇEŞİDİ Airen TADIM NOTLARI Güzel, yeşilimsi yansımaları olan açık sarı renkte. Burunda narenciye aromaları. Damakta canlı ve hafif ekşi. YEMEK EŞLEŞMELERİ Deniz ürünleri, ızgara balık veya kremalı peynirlerle birlikte keyfini çıkarın. 9°C (48°F) sıcaklığında servis edin.
Fransa, Saint Emilion
...100% Merlot Sainte Terre'de Bulunmaktadır Tadım Notları: Güzel, koyu ve mor bir renkle örtülü olan bu şarap, büyük bir karmaşıklıkta aromatik bir yelpaze sunuyor. Başlangıçta tütsülenmiş notalarla başlıyoruz, ardından siyah meyveler ve kırmızı incirlerle devam ediyoruz. Ağızda, yoğun ve güçlü bir başlangıç var, ancak dengeyi ve belirgin bir tazeliği koruyor. Gelecekteki umut verici bir gelişimi gösteren güçlü bir bitiş.
Fransa, Quincampoix
...Rhum Foursquare 2010 – 12 yıl – 0,7 litre şişe %43 | Melas romu Tek fıçı | bourbon barrique Damıtım yılı: 2010 Tropikal olgunlaşma 12 yıl | dinamik 2 ay | kıtasal 1 yıl Menşei: Barbados (Batı Hint Adaları) Üretici: Foursquare damıtımevi Tadım notları: Burunda, önce bahar balı ile birleşen clemenvilla kabukları. Ardından, yasemin ve zambak izleri. Ağızda, hafifçe kavrulmuş makadamya ve kaju...
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Elle toplanmış, üç kez seçilmiş: yükleme, alım ve mahzende. Geleneksel şarap yapımı, preslemeden önce yaklaşık 8 gün süreyle termoregüle edilmiş tankta Beaujolais macerasyonu. TADIM NOTLARI Yoğun, parlak ve berrak mor renkte, canlı mor yansımalarla. Burunda, çok açık ve ifadeli, böğürtlen ve frenk üzümü gibi siyah meyve notaları ortaya çıkıyor ve baharatlı notalarla zenginleşiyor. Ağızda...
Fransa, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Bidaia, Baskça'da "seyahat" anlamına gelen, eşsiz bir Küba romudur. Küba'da 3 yıl olgunlaştıktan sonra, romumuz Bask Ülkesi'nin kalbinde bulunan tesislerimizde Armagnac ve Irouleguy Domaine Arretxea beyaz şarap fıçılarında inceltilmiştir. Eklenmiş şeker olmadan, Bidaia, özellikle aromatik bir melas romudur ve alışılmış kuralları yıkarak benzersiz bir olgunlaşma süreci sunar! Bu cesur çift...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Pertois-Moriset şarap evinin Les Quatre Terroirs şampanyası, Côte des Blancs bölgesindeki 4 Grand Cru köyünden üzümlerin harmanlanmasıyla elde edilen, beyaz şampanya olarak kalpten bir seçimdir. Denge, yuvarlaklık, lezzet ve zarafet arasında mükemmelliğe yaklaşan bir doğrulukla sağlanmıştır. Tereyağı, briyoş ve fındık aromaları, olgun meyve notları (şeftali, armut) ile birleşerek beyaz...
Fransa, Bordeaux
... beton tanklarda. Hava basıncı ile pompalama ile ekstraksiyon. Fermentasyon süresi: 35 gün. Olgunlaşma: Yeni fıçılarda (%20), ince tortular üzerinde, 16 ay boyunca. Şişeleme öncesi süzme yok. Tadım: Derin bir kırmızı ile giydirilmiş koyu bir renge sahip. Aromatik buketi, siyah meyve notları, rezinli, baharatlı ve zarif çiçek notlarıyla kendini gösteriyor. Güçlü bir yapıya sahip olan damak, zarif...
Fransa, Auxerre
Kırmızı, beyaz, rosé ve muhteşem köpüklü şaraplarımızı keşfedin! Amacımız, Fransız şarap üreticileri ile ulusal ve uluslararası alıcılar arasında işbirliğini kolaylaştırmaktır. 2018 yılında kurulan DIXVINS, dünya genelindeki restoran sahipleri, şarapçılar ve toptancılar için çevrimiçi Fransız yapımı şarap ve içki satışı sunan B2B mağazanızdır. Size düzenli olarak belirli ve tematik promosyonlar su...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...MİLLESİME : 2020 ÜZÜM ÇEŞİDİ : Pineau d'Aunis ( %50 ), Gamay ( %50 ). TOPRAK : Kilolu kumlar. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma : Üzümler çok güzel olgunlukta toplanmıştır. Düşük sıcaklıkta 24 saat bekletme. APELLASYON : AOP Rosé d'Anjou. TADIM NOTLARI : Somon rengi. Küçük kırmızı meyvelerin uyumlu aroması. Ağızda tatlı, yumuşak ve meyve ile baharatlı notalarla dolu bir final. YEMEK/ŞARAP UYUMU : Aperatif, şarküteri, pizza, meyveli tatlılar. SERVİS SICAKLIĞI : 6 ile 8°C arasında. 75cl'lik 6 şişelik karton...
Fransa, Saint Cannat
... olarak düzenlenmiştir. TADIM NOTLARI Güzel açık pembe rengi, taze meyvemsi tadı. Ağızda zarif ve narin, iyi bir yıl. Gastronomik bir şarap. Özellikle balık, ızgara et, bouillabaisse, kümes hayvanları... veya aperitif olarak Bandol rosé şarabımızı takdir edeceksiniz. Yaklaşık 13°C'de servis edilir.
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... aromatik özellik için tam olgunlukta toplanır ve beyaz üzüm çeşitleri karışıma "ferahlık" katar. Üç üzüm çeşidi aynı anda preslenir, böylece daha fazla uyum sağlanır ve fermantasyon paslanmaz çelik tanklarda gerçekleştirilir. Olgunlaşma süreci, şarabın mineralitesini artırmak için 500 litrelik taş kaplarda 6 ay sürer. Tadım Notları: Kuru ama çok meyvemsi bir rosé. Her üzüm çeşidi kendi aromatik bileşenini getirir: Syrah vişne, Chardonnay pembe greyfurt ve Muscat d’Alexandrie gül notaları sunar. Mevcut Yıl: 2019 ve 2021...
Fransa, Brue Auriac
...{"VINIFICATION":"Şarap Yapımı: Akıllı Bağcılık\nSoğuk ön-fermantasyon, 18°C'de Fermantasyon, 30%'luk karışımın meşe fıçılarda (228 L) tortu üzerinde fermantasyonu ve olgunlaşması (8 ay)\n70%'lik karışımın tankta tortu üzerinde olgunlaşması (5 ay)","CONSERVATION":"Saklama: Şimdi içilebilir veya 3-5 yıl içinde tüketilebilir","NOTES DE DEGUSTATION":"Tadım Notları:\nBurunda, şekerlenmiş limon ve...
Fransa, Mazion
...ÜZÜM ÇEŞİDİ: %100 ŞARDONNAY ŞARAP ÜRETİM YÖNTEMİ: Geleneksel köpüklü şarap, 10 ay boyunca paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırılır. Şişelemeden önce altın pul ve likör ekledik. ALKOL: %12 Vol DOSAJ: Brut tipi, %0,75 (litre başına yaklaşık 6g şeker) AMBALAJ: 750 ml şişe ŞARAP NOTLARI: Şarap berrak, sarı yansımalarla. Keskin baloncukların oluşturduğu bir tren, ince baloncuklardan oluşan...
Fransa, Saint-Vérand
...Üzüm çeşidinin canlılığı. Budama: verimi kontrol etmek için çok kısa goblet budaması. Hasat: elle. Şarap yapımı: Geleneksel Beaujolais yöntemi, yarı karbonik, tam salkımlarla. Ortalama 8 gün bekletme. 6 ila 8 ay boyunca tanklarda olgunlaştırma. Tadım notları: Sade bir şarap! Burunda, şakayık ve kirazın karakteristik aromaları belirgindir. Damakta sağlam ve etli. Taninler mevcut ama sert değil. Üzüm çeşidinin yuvarlaklığı burada büyük bir derinlikle kendini gösteriyor.
Fransa, Roubia
...Ağız Karmaşık, cömert, yumuşak, limon notları, greyfurt notları, nektarin notları, ince tanenler, erimiş tanenler, yumuşak, mineral, yapılı bir gövde, iyi yoğunluk, iyi kalıcılık. Yemek & Şarap Eşleşmeleri Soğuk mezeler, Akdeniz mutfağı, Baharatlı yemekler, Sushi, Meyveli tatlılar Renk: Pembe Üzüm Cinsi: Cinsault, Grenache Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Lys Haut Layon
...Tortulardan arındırma - Fermentasyonun günlük takibi - 16°C'de sıcaklık kontrolü - Süzme - Filtrasyon Şişeleme ve şaraplarımızın troglodit mahzenlerinde en az 12 ay olgunlaşması ile köpüklenme. Basınç: 5 ila 6 bar. Tadım Notları: Hafif amil alkol notaları içeren cazibeli bir burun, taze ve aromatik bir ağızda başlangıç. İnce ve zarif bir kabarcık. Eşleşmeler: Vouvray, aperatif olarak kutlama anlarınıza eşlik ederken, Brut için balık veya beyaz et ile yemeklerinizi ve tatlılarınızı da tamamlayacaktır.
Fransa, Jarnac
... karışımıdır. On yıllar boyunca mükemmel bir şekilde olgunlaştırılmış ve Şarap Ustamız ve ekibi tarafından titizlikle bir araya getirilmiştir. Bu muhteşem konyak, mükemmelliğin bir ifadesidir ve dünya çapında zengin bir karaktere sahip olağanüstü bir konyak olarak tanınmaktadır. TADIM NOTLARI Mükemmel bir uyum için dengeli aromalar Aromalar açısından zengin bir konyak, çok fazla incelik geliştiren bir...
Fransa, Paris
... kazanır. Şarap ustamız Hervé Damoiseau, bu ince ve gurme karışımın organoleptik özelliklerini sürekli olarak yeniden üretmek için titiz bir şekilde çalışmaktadır. TADIM NOTLARI Renk: amber Burun: BBQ, vanilya, tarçın ve portakal reçeli notaları Doku: kuru Ağız: kuru ve odunsu, baharat ve tütsülenmiş notalar Final: narenciye, tütsülenmiş ve acı portakal üzerine.
Fransa, Pujols
... yıllarından itibaren beğenilmesini sağlarken, aynı zamanda daha uzun süre saklanabilmesine de olanak tanır. Kırmızı şaraplar, çoğunlukla Merlot'tan oluşan 25 hektarlık bir alanda üretilmektedir, ayrıca Cabernet Franc ve Cabernet Sauvignon da bulunmaktadır. Sauvignon Blanc ve yakında Semillon için ayrılan parseller, beyaz şarap üretimine adanmıştır. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play