Polonya, Paczewo
...siyah frenk üzümü lif hazırlığı, homojen, kolayca dağılabilen bir kıvama sahip gevşek bir tozdur (küçük topaklar kabul edilebilir). Renk koyu kırmızı. Tat ve koku, yabancı kokular ve kokular olmaksızın siyah frenk üzümüne özgüdür. Uygulama: siyah frenk üzümü lif hazırlığı, reçel ve marmelat üretiminde kalınlaştırıcı maddelerin yerine kullanılabilir.
İtalya, Moio Della Civitella
...Sulu ve aromatik bu meyveler, bize otantik ve rafine bir tat sunan bir reçel kazandırıyor. Sadece iki malzeme kullanmayı tercih ettik: Kırmızı elmalar ve minimum %25 oranında kullanılan esmer şeker. Limon suyu eklenmeden, reçelimiz elmaların saflığını ve kalitesini ön plana çıkararak, doğal olarak tatlı ve gerçek bir ürün sunuyor. Kadifemsi dokusu ve kendine has tadıyla, Kırmızı Elma Ekstra Reçelimiz Cilento'nun özünü yakalıyor.
...Reçel, tatlı bir gıda türü olarak meyvelerden gelen kokulara dayanır. Reçelin bilinen özelliği, Orta Doğu'dan dünyaya yayılmasıdır. Pers İmparatorluğu'nun hükümdarı Darius, Hindistan'ı işgal ettiğinde, askerleri M.Ö. 510'da "arı olmadan kırmızı bal pipetleri" türünde bir şey bulduklarını söylediler. Başlangıçta, şeker kamışı, askerler tarafından korunan mucizevi bir bitkiydi. 7. yüzyılda, Araplar...
Fransa, Furiani
...İçindekiler %62,5 kırmızı meyve (kırmızı frenk üzümü, siyah frenk üzümü, böğürtlen, yaban mersini, ahududu, ekşi vişne), %0,12 nepeta, şeker, pektin, limon, su. Ağırlık 210g Referans: CONFFROUNEP...
İtalya, Capo D'orlando
... açısından iyi bir kaynaktır. Anti-inflamatuar, anti-tümör ve antihipertansif özelliklere sahiptir. MUTFAKTA Mango, soslar, karides ve deniz ürünleri ile bazı tariflerde veya garnitür olarak, vegan suşide veya mango pastasında ve birçok diğer tatlıda kullanılmaktadır. Genellikle meyve suyu veya bitki çayı olarak, smoothie veya meyve karışımlarında da kullanılır. Ayrıca harika bir reçel yapımında da tercih edilmektedir. NUTRİSYON BİLGİLERİ Mango yüksek enerji değerine sahiptir ve esas olarak karbonhidratlar, proteinler ve lipitlerden oluşur.
Ukrayna, Chornomorsk
... malik asit), yaklaşık %1 pektin ve %1.5'ten fazla tanen, C vitamini ve kırmızı bir boyar madde içerir. Ekşi tadı nedeniyle, meyveler neredeyse hiç taze yenmez; reçel, komposto, "diken" adlı alkollü içecek, sirke, kvas yapmak için ve çorbalara asidite katmak için kullanılır. Kavrulmuş meyveler ve yapraklar kahve yerine geçer. Don sonrası meyveler daha lezzetli hale gelir ve taze olarak yenilebilir...
Polonya, Brzozów
... kullanılan bir maddedir. 85-95 derece Celsius'ta çözünürken, 32-35 derece arasında kalınlaşır. Bu nedenle buzdolabına koymanıza gerek yoktur. Orta sertlikte bir jel elde etmek için kullanılan oran: 1 çay kaşığı dolusu agar için 1 su bardağı sıvıdır. Agar'ı az miktarda soğuk su içinde çözün ve kaynar suya ekleyin, birkaç dakika kaynatın. Agar ayrıca reçel yapmak için de kullanılabilir. 1,5 kg meyve ve 500 g şeker için 1-1,5 çay kaşığı agar ekleyin.
Fransa, Vallauris
...Eau de Parfum 10,5 ml Çiçeksi - Meyveli Üst Notlar MANDALİNA - PORTAKAL - PEMBE MEYVELER - KIRMIZI REÇEL Kalp Notları JASMIN - GÜL - PORTAKAL ÇİÇEĞİ - MENEKŞE Alt Notlar PATCHOULI - SEDİR AĞACI - VANİLYA - KAVRULMUŞ Badem...
... canlı ve ekşi özünü yakalayan lezzetli bir meyve reçelidir. Bu reçel, kırmızı frenk üzümünün doğal asiditesini lezzetli bir tatlılıkla dengeleyerek, eşsiz ve ferahlatıcı bir tat deneyimi yaratır. Ağırlık: 335g SKU: 3 455 149 000 331...
Fransa, Gennevilliers
...Bu orijinal çiçek kombinasyonu, bissap'ın ince notası etrafında şekillenmiştir ve SENEAFOOD'un özel bir ürünüdür. Gerçek bir lezzet. Bu kırmızı siyah reçel, otantik dokusu ve meyveli, bitkisel aromalarıyla sizi etkileyecek. Seneafood için özel olarak üretilmiş geleneksel el yapımı bir üründür. Seneafood reçelleri %100 doğaldır, mevcut düzenlemelere uygun olarak renklendirici veya koruyucu...
Fransa, Puyricard
...Kırmızı meyvelerle yapılan şekerli reçel Kazanlarda pişirilen Confit de Provence'ın ekstra reçelleri, titizlikle seçilmiş meyvelerle ve mümkün olduğunca yerel ürünlerle hazırlanır. Organik tarımdan elde edilen şekerle tatlandırılan reçellerimiz, hiçbir koruyucu veya renklendirici içermediği garantisiyle sunulmaktadır (geçerli düzenlemelere uygun olarak) ve üretim süreçlerimiz, birkaç nesildir...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence meyvelerinden yapılmış reçel. İçindekiler: Kiraz, baharatlar, zencefil, limon ve Muscat de Beaumes.
...Çeşit: Kırmızı frenk üzümü - Ribes Rubrum Olgunlaşma dönemi: Eylül sonu...
Fransa, Nousty
...Pireneler Geleneksel El Yapımı Reçel Kullanılan çeşit, A vitamini, fosfor, magnezyum ve beta-karoten açısından zengin Roussillon Kırmızı Kayısıdır. Kahvaltının klasiklerinden biri olan bu reçeli, tatlılarınızın üzerine dökerek ya da eski Cantal peyniri ile birleştirerek de keyifle tüketebilirsiniz! Doğal ürünler saf meyveler Sağlıklı bir beslenmenin tutkulu savunucuları olarak, ürünlerimiz...
...Bu muhteşem reçel, kaliteli çilek, ahududu ve yaban mersini ile birlikte, bir tutam şeker, limon, tarçın ve beyaz şampanya ile yapılmıştır. Farklılık ve daha seçkin bir tat arayanlar için önerilir. ÇİLEK, AHUDUDU, YABAN MERSİNİ, ŞEKER, BEYAZ ŞAMPANYA, LİMON VE TARÇIN 210g...
Fransa, Bron
...Büyük Şefler, yemeklerini süslemek için safranı neden bu kadar çok seviyor? Bunun bir tesadüf olmadığını söyleyebiliriz. Bu baharat, tatlı veya tuzlu yemekler hazırlamak için mükemmel bir şekilde uygundur. Lezzet yelpazesi o kadar geniş ve güçlüdür ki, birkaç mikrogram yeterlidir bir yemeği veya malzemeyi dönüştürmek için. Örneğin, bal, yağ, reçel, şurup, soslar veya pişirilmiş yemeklere sadece bir tutam safran ekleyebilirsiniz ve bu, kataloğunuzda hayat bulan prestijli bir ürün olacaktır.
Fransa, Puget-Sur-Argens
...Kırmızı frenk üzümü, çilek, kayısı reçelleri... Elma, elma-banana, elma-çilek kompostoları... Kartonlarda meyve suyu: elma, elma-çilek, şeftali-kayısı...
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen bir şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Bariklerde olgunlaştırma. Burunda olgun kırmızı meyveler ve reçel notaları, karabiber, meyan kökü, kavrulmuş ve Akdeniz bitki örtüsünün balsamik notaları gibi baharatlı aromalar ortaya çıkıyor. Comtè, Gorgonzola gibi sert peynirler, domuz pastırması, chorizo, capocollo gibi şarküteri ürünleri ve ızgara kırmızı etlerle mükemmel uyum sağlar.
İspanya, Nerja
...Kırmızı Kızılcık Domatesi / Solanum pimpinellifolium Eşsiz tadıyla, hem küçükler hem de büyükler için gerçek bir lezzet kaynağıdır. Eski bir kızılcık domatesi çeşididir; ekşi, tatlı ve oldukça aromatiktir. Diğer çeşitlere göre daha kalın bir kabuğa sahip olan (1 cm çapında) en iyi domateslerden biri olarak kabul edilmektedir. Kanada kökenli bir yabani türden gelmektedir. En iyi saklama koşullarını sağlamak için, saplarıyla birlikte tek tek topluyoruz. Salatada, gazpacho'da, aperatif olarak veya reçel olarak mükemmel bir şekilde kullanılabilir.
Almanya, Garstedt
... uygundur - Gluten içermez - Laktoz içermez - Koşer, HALAL Uygulamalar: - Dondurma - Tatlıların dolguları - Reçel - Jöleler - Marmelat - Meyve kokteylleri - Pasta sosu - Hamur işleri ve fırın ürünleri için dolgular - Meyve pişirme...
Fransa, Auxerre
...Bağların yakınındaki ağaçlar onlara yuva sağlar, toprakların zengin yaşamı ve böceklerin varlığı bol miktarda yiyecek kaynağı sunar. Ayrıca, bağlar arasındaki otlar, onların çok sevdikleri küçük tohumları toplama imkanı tanır. Tadım Notları: Bu şarap, hafif tütsülenmiş orman altı ve reçel haline getirilmiş kırmızı meyve aromaları sunar. Ağızda yağlı bir doku ile birlikte kavrulmuş aromalar vardır. Bu...
Belçika, Beringen
... Ciroc Ananas, ince vanilya ipuçlarıyla birlikte sulu ve lezzetli ananas tadına sahiptir. Ciroc Kırmızı Meyve, olgun kırmızı meyve ve reçel kokusuyla tatlı bir buket sunar, sulu ve keskin bir kırmızı meyve damak tadı ile birlikte gelir.
...GÖZ: Güzel, derin ve berrak bir mor elbise. Hafif nar çiçeği yansımaları. BURUN: Yoğun, ince ve zarif, kırmızı meyve (çilek, frenk üzümü) reçel aromalarını daha baharatlı notalarla harmanlıyor. AĞIZ: Yumuşak ve yağlı bir başlangıç, ağzı mükemmel bir canlılıkla dengeliyor. Tanenler, oldukça belirgin ama büyük bir zarafetle, önümüzdeki yıllarda mükemmel bir olgunlaşma yeteneği kazandıracak. kırmızı şarap: AOC...
İspanya, Torrent
...mürver, kırmızı lahana, kırmızı turp, mor mısır, mor şeker, mor tatlı patates, mor havuç gibi meyve ve sebzelerden elde edilir. Uygulamalar: İçecekler, Konserve, Reçel ve Jöle, Şekerleme, Hazır Gıdalar, Fırıncılık.
Avusturya, Königsdorf
... sahiptir. Ciroc Ananas, ince vanilya ipuçlarıyla birlikte sulu ve lezzetli ananas tadına sahiptir. Ciroc Kırmızı Meyve, olgun kırmızı meyve ve reçel kokusuyla tatlı bir buket sunar, sulu ve keskin bir kırmızı meyve damak tadı ile birlikte gelir.
Ukrayna, Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region
...Donmuş meyveler Kırmızı meyveler Sınıf A Sınıf B Reçel Püre...
Türkiye, Istanbul
Gıda malzemeleri - un mercimek pirinç makarna nohut bitkisel yağlar tuz bahratlar kuru fasulye tahin helva salça kırmızı mercimek şehriye hazır çorba meyve suyu reçel çay hurma katı yağlar bakliyat konserve çikolaya şekerleme bisküvi su yumurta kuru meyve fıstık kuru yemiş Hijyen malzemeleri-diş fırçası diş macunu hijyenik kadın pedi traş köpüğü bebek bezi tras bıçağı havlu şampuan sabun kağıt...
... ekstra reçeller. Eski tariflerden gelen tipik Calabria ürünleri. Toptan ve perakende satış tüm İtalya'da. Bu nedenle, hem konvansiyonel hem de organik serimiz için sadece en iyi meyveleri sunabiliyoruz: Biber Reçeli, Tropea Kırmızı Soğanı I.G.P. Calabria Reçeli, Ekstra Kiraz Reçeli, Ekstra Çilek Reçeli. Ayrıca Calabria & Calabria Sirianni, reçel üretimi ve ambalajlama konusunda uzmanlaşmıştır.
... korunmasını ve güvence altına alınmasını sağlamaktadır. Centrale della Frutta'nın gözbebeği, Termarina üzümünün eski çeşidinin yeniden canlandırılmasıdır; bu, beyaz ve siyah çeşitlerde üzüm satışı yoluyla ticari bir çıkış bulmuştur. Ayrıca, Centrale della Frutta'nın yeniden değer kazandırma projesine sahip olduğu başka bir yerel eski çeşit olan kırmızı şeftali de bulunmaktadır. Kırmızı meyve rengi ile gerçekten benzersiz bir ürün olan bu şeftali, reçel üretimi için mükemmeldir.
Almanya, Erkrath
... meyve suları, ballı pürelere, çocuk meyve suları. Kendimize ait organik sertifikalı tarlalarımızda, deniz topu, kırmızı frenk üzümü, siyah frenk üzümü, cidonia ve aronia gibi eşsiz çeşitler yetiştirmekteyiz. Kendi meyvelerimizi yetiştirmek, hammaddelerin kalitesini tamamen kontrol etmemizi sağlamaktadır. Tesis, gerekli tüm uluslararası sertifikalara sahiptir ve ayrıca en kısa sürede HRV, IFS, HACCP, BIO, USDA ORGANIC, KOSHER, HALAL, ISO2200, GMP, GAP, BIOCERT, DEMETR gibi ek sertifikalar alınabilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler