Fransa, Saint-Martin-Du-Vivier
...Kırmızı şarap, siyah veya kırmızı üzümlerin fermantasyonundan elde edilen, dünyada en çok tercih edilen alkollü içeceklerden biridir. Renk derinliği, yaşı ve üzüm çeşidine bağlı olarak yakut kırmızısından granat rengine kadar değişir. Kırmızı şaraplar genellikle gövdelidir; kırmızı meyve, erik, vanilya veya deri gibi karmaşık aromalara ve ağızda yapı ve uzunluk sağlayan tanenlere sahiptir...
...Üzümler: Niellucco %40, Syrah %40, Sciacarellu %20 - Toprak: Yamaçlarda granit arene Hasat: elle 10.000 şişe. Şarap yapımı: kısmen saplarından ayrılmış hasat, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tank Fermentasyona başlamadan önce soğuk bekletme 4 ila 5 gün. Sıcaklık artırımı ve maya ekleme. Fermentasyon 24 ila 28°C. Günlük delme ve havalandırma. Bu yıl için üzümlere bağlı olarak 4 ila 8 hafta bekletme. Boşaltma ve presleme. Olgunlaştırma: 30 ay ince tortuda sülfitsiz. Şişeleme Şubat 2023.
Fransa, Bordeaux
...Le Château La Croix de Marbuzet, 7,5 hektarlık bir bağa sahiptir. Saint-Estèphe'nin toprak yapısı, Gironde'yi gören çakıllı bir plato ile zenginleşen topraklarının yapısına bağlı olarak, asaletini kazanır ve iyi drenaj özelliklerine sahiptir. Yüzeyde, bu topraklar tipik bir Médoc hafifliği hissi verir. Ancak daha derinlerde, kireçli marn tabakası, şaraplara karakteristik özelliklerini kazandıran...
Fransa, Narbonne
...CDA'nın Cap System'i, köpüklü şaraplar da dahil olmak üzere geniş bir şişe formatı yelpazesine uygun, kapsül veya kapak dağıtımı ve sıkıştırması için çok yönlü ve otomatik bir çözüm sunmaktadır. Bu yüksek hızlı otomatik sıkıştırma makinesi, seçilen seçeneklere ve ürün özelliklerine bağlı olarak saatte 2500 şişeye kadar işleyebilir. Bir konveyör, kapsül veya kapak dağıtım cihazı, ihtiyaçlara...
West-Indies Distribution, egzotik ürünlerin ithalatçısı ve dağıtımcısıdır, özellikle Antiller'den (Guadeloupe, Martinique, Guyane ve La Réunion). En geniş ürün yelpazesine sahibiz; kuru, taze, dondurulmuş ürünlerden meyve ve sebzelere kadar. Fransa'ya ve uluslararası alanda teslimat yapıyoruz. Tazelik, kalite ve otantiklik sağlamak için dünya genelinde güvenilir tedarikçilerle işbirliği yapıyoruz.
Fransa, Soing-En-Sologne
...Balaran ailesinden doğal bir şarap. Tamamen meyve üzerine odaklanmış bir şarap için gamay (ve yılın koşullarına bağlı olarak biraz syrah). Lezzetli ve içimi kolay! Şaraplık: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Bölge: GÜNEY-BATI Renk: Kırmızı Üzümler: Gamay – Syrah Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm Karakter: hafif / meyvemsi Hacim: 75cl Kükürt miktarı: çok az veya kükürtsüz Yıl: 2020...
Fransa, Cénac
...Hasat, üzümün meyvemsi ve taze kalmasını sağlamak için sabah erken saatlerde yapılır. Aroma ve renk çıkarımına bağlı olarak belirli bir süre ile 10 ila 12 saat arasında pasif kabuk bekletme işlemi, termoregüle edilmiş ve inert paslanmaz çelik tanklarda gerçekleştirilir. Üzümün çoğunluğu presleme ile, küçük bir kısmı ise kan alma yöntemiyle elde edilir. Düşük sıcaklıkta (16-18°C) fermentasyon...
Fransa, Saint-Vérand
... sırt ve elle yapılmaktadır. Dikim yoğunluğu: 8.500 fide/hektar. Budama: Guyot. Yaş: 45 yıl. Hasat: Elle. Verim: Yıllara bağlı olarak hektar başına 40 ile 45 hektolitre arasında. Üzüm isteyerek olgunlaştırılmıştır. Şarap yapımı: Çok uzun bir şarap yapım süreci, soğukta ince tortularla. (15 °C ile 20 °C arasında) Olgunlaştırma: %100, 1 ila 3 kez kullanılmış meşe fıçılarda olgunlaştırma. Fıçılarda olgunlaşma süresi 9 ila 12 ay sürmektedir.
Fransa, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"Üzümlerin manuel olarak toplanması ve seçilmesi, soğutulmuş kamyonla küçük kasalarda mülke taşınması. Saplarından ayırma.\nŞarap yapımı, çeşitlere ve hasat tarihine bağlı olarak 24 ila 72 saat arasında soğuk (5°C) kabuk macerasyonu ile başlar, ardından üzümlerin preslenmesi ve soğuk (5°C) şıra süzme işlemi yapılır.\nAlkol fermentasyonu daha sonra düşük sıcaklıkta (16 ila 18°C) 3...
... olarak, ya köpüklü şaraplar ya da kuru şaraplar ya da tatlı şaraplar üretebilir. Asidite potansiyeli yüksektir ve elde edilen ürünler genellikle zarif, oldukça canlı, dinamik ve bal aromaları ile karakterizedir. Kültürel ve Agronomik Yetenekler Chenin B, güçlü ve verimli bir üzüm çeşididir ve üretim potansiyeli, yetiştirildiği toprakların tarımsal verimliliğine büyük ölçüde bağlıdır. Grillemeye karşı hassastır. Tomurcuklanma erken gerçekleşir ve ilkbahar donlarından sonra, ikincil tomurcuklar çok az verimlidir. Tanım Unsurları Kimlik...
...Domaine de la Terre et du Soleil: Şarap Kaçamağınız Doğaya Saygı Domaine de la Terre et du Soleil'de, şarapçılığa olan tutkumuzu doğaya saygıyla birleştiriyoruz. Üç nesildir, ailemiz sürdürülebilir bir şarapçılık anlayışına bağlı kalmakta, ekolojik yöntemler kullanarak otantik şaraplar üretmektedir. Paylaşım Şarabı Şaraplarımız, iyi bir arkadaşlıkla paylaşılmak ve tadına varmak için...
Fransa, St Pierre D'oléron
... altında 4.000 ile 5.000 hl arasında Charente bölgesi şarabı üretiyoruz. Bu hacimlerin tamamı her yıl şişe olarak satılmaktadır. Hasatlara bağlı olarak, 2.000 hl ile 2.500 hl arasında Pineau des Charentes de üretilmekte ve tamamen şişe olarak pazarlanmaktadır. Kooperatif ayrıca, hasatlara göre 1.500 hl ile 2.000 hl arasında saf konyak alkolü de üretmektedir. Bu konyak hacimleri, ticaret için...
Fransa, Lys Haut Layon
... Émoi, üretim kalitesi konusunda bağlı olan şarap üreticisi ortakların desteğiyle size bir şarap seçkisi sunmak için tüm çabayı göstermektedir. Yerel bira fabrikalarından bir bira teklifi, her şarap sever için bir zevk sunarak yelpazeyi tamamlamaktadır. El yapımı kavrulmuş kahveler ve çaylar gibi tamamlayıcı bir içki yelpazesi de teklifi zenginleştirmektedir. Şaraplar ve biralar, AB (Organik...
Fransa, Saumur
... De Neuville. Şu anda, Loire şaraplarını tanıtmak ve pazarlamak için bir araya gelen Val de Loire'nın büyük kooperatiflerine aittirler. Bağlarına sıkı sıkıya bağlı ve şarap üreticisi kültürleriyle zenginleşmiş bu kooperatif grupları, Ackerman Evi'ne büyük markalar stratejisi için gerekli olanakları sunmaktadır. Strateji, kalite, özgünlük ve yenilik üzerine kuruludur.
... adlandırılır, sedimantasyondan sonra mahzene indirilir ve burada alkol fermentasyonu gerçekleşecek olan fıçılara konur. Kırmızı şaraplar için, üzümler kısmen saplarından ayrılır (amaç, sapları meyvelerden ayırmaktır); ardından, vintage'lara bağlı olarak bir hafta veya daha uzun süre boyunca tankta (tercihen ahşap) bekletilirler. Bu aşama, üzümün kabuğunda bulunan tanenlerin ve rengin çıkarılmasını sağlar. Tanklar 16-18°C civarına ulaştığında, mayaların aktivitesi başlar ve alkol fermentasyonu gerçekleşir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play