Fransa, La Chapelle Saint Luc
... Ata bilgisi ile modern teknolojileri birleştiren geleneksel şarap yapımı ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Sauvignon Cabernet Franc TADIM NOTLARI Roumaguet Bordeaux Rouge, güzel bir yakut kırmızısı renge sahip olup, hoş bir kırmızı meyve buketi ve hafif bir baharat notası sunmaktadır. Damakta yumuşak ve yuvarlak bir his bırakarak, hoş bir meyvemsi bitişe uzanmaktadır. YEMEK EŞLEŞMELERİ Roumaguet, ızgara sığır eti, dana blanquette veya hatta kırmızı meyve tartları ile mükemmel bir uyum sağlar. 16°C ile 18°C arasında servis edin.
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Geleneksel Beaujolais Yöntemi: Yarı Karbonik Makarasyon. Şarap, Beaujolais'in tipik meyve tazeliğini korumak için paslanmaz çelik tanklarda dinlenir. TADIM NOTLARI Yoğun ve derin bir yakut rengi, parlak yansımalarla. Açık, burun baharatlı, kavrulmuş ve vanilyalı aromalar sunarken, böğürtlen ve vişne notaları da barındırıyor. Ağızda, uyum dolu, yuvarlak ve iştah açıcı bir başlangıç var. Damak...
...Soluk pembe rengi mavi tonlarıyla gül yaprağını andırıyor. Renk hafifliğine rağmen aromalar şaşırtıcı derecede yoğun. Küçük kırmızı meyveler ve kesilmiş samanı çağrıştırıyor. Ağızda yuvarlak, ferahlatıcı bir his bırakıyor. Rosé Fraticello, tapas, salatalar ve şarküteri ile eşlik eden bir aperatif şarabıdır. Kekik ile marine edilmiş bonfile, zeytinli dana sote, ızgara kuzu pirzolası veya fırınlanmış tavuk ile eşleştirmeyi deneyin.
Fransa, Le Boisle
Gıda sektörüne yönelik hasır ve polipropilen standların yaratıcısı ve üreticisi olan Candas, 60 yılı aşkın bir süredir Fransa'da sepetçilik geleneğini sürdürmekte ve size el yapımı, çoğu zaman özel olarak tasarlanmış her türlü formda sepet ve stand sunmaktadır. Bu sepetler fırıncılıkta kullanılmakta ve ayrıca meyve, sebze ve hazır yemeklerin sunumu için de hizmet etmektedir. Doğal bir malzeme olan...
Fransa, Lalinde
...Ofyr Yuvarlak Izgara 85 Özellikleri: Ağırlık: 8kg Malzeme: Siyah Çelik Boyutlar: 42×11,5cm OFYR pişirme ünitenize ek bir boyut katmak için onu gerçek bir mangal olarak da kullanın. Hem güzel et parçaları hem de sebzeler için mükemmel bir şekilde uygundur. Ek pişirme alanı, tencereleri yerleştirmek için idealdir, hatta bir paella tavası bile. Ağırlık: 8 kg Malzeme: Siyah Çelik Renk: Siyah Ağırlık: Ağırlık: 8kg Boyutlar: Boyutlar: 42×11,5cm...
Fransa, Caromb
...Üzümler: Grenache %95, Carignan %5 Bağların yaşı: 15 yıl Toprak: Kil- kireçli Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Çok açık pembe • İlk burun: Yoğun, narenciye (greyfurt) ve çiçeksi • İkinci burun: Şaraplık şeftali • Ağızda: Ferah, zarif, yuvarlak • İyi bir kalıcılık Yemek/şarap eşleşmesi: • Güney mutfağına ait yemekler • Salata, Izgara Saklama: 2 yıl Şarap yapımı: Doğrudan presleme. Aromaların korunması için şıralar hızlıca soğutulur. Soğukta doğal tortulama. 16°C'de tankta şarap yapımı, ferahlık ve optimum akış için. Şişeleme öncesi ince tortular üzerinde olgunlaştırma.
Fransa, Saint-Pierre En Faucigny
...304L paslanmaz çelikten yapılmıştır. Kare profil 40×40 mm şasi. Platform 500X500. 3 adet kaymaz paslanmaz çelik ızgara basamak. Yuvarlak borudan yapılmış 42 mm korkuluk, yükseklik 1100 mm. Toplam yükseklik: 2100 mm. Güvenlik zinciri. Alt kısımda güvenlik plint.
Fransa, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Beyaz AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Beyaz organik şarap Üzüm çeşitleri Vermentino %70 - Ugni blanc %30. Yeni meşe fıçılarda 12 ay olgunlaştırıldı, ardından şişede 1 yıl olgunlaştırıldı. Tadım Renk, altın ve gümüş yansımalarla hafif sarıdır. Ağız yapısı yapılı, yuvarlak ve derindir: - Doku: güzel ve kremamsı - Aromalar: beyaz ve sarı etli meyveler - Bitiş: kavrulmuş, vanilyalı, kalıcı Yemek eşleşmeleri: - Konyak soslu ızgara ıstakoz. - Geleneksel beyaz şaraplı Coq au vin. - Kuru mantar ve chanterelle ile kuzu eti. - Kabuklu deniz ürünleri. - Karakterli peynir tabağı.
Fransa, Cénac
...Elle ile yapılan hasat, fermantasyon geleneksel yöntemlerle sıcaklık kontrolü altında gerçekleşir, fermantasyon süresince sabah ve akşam pigeage yapılır. Daha sonra, bu şarap 12 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılır. Koku: siyah meyveler, özellikle siyah kiraz ve tatlı baharatlar Ağız: Yuvarlak bir başlangıç, güzel bir tatlılık ile, tanenler ipeksi ve final meyvemsi ve iştah...
Fransa, Canejan
...Mérignac modelinde, ızgara versiyonunda Saint André haçı tipi şehir bariyeri. 30x30 mm kare çelik borudan montajlar, 60x30 mm çelik borudan desteklerle birlikte, 40x10 mm yarım yuvarlak çelikten yapılmış üst ray. 30x30 mm kare çelik borudan yapılmış alt raylar. Saint André haçı 30x20 mm çelik borudan. Merkez rozetinin çapı 75 mm çelik levha. 2 mm kalınlığında çelik levhadan yapılmış ızgara...
Fransa, Ravilloles
... edilen biyobozunur bir maddedir. Bu sabunluk, Haut-Jura'daki atölyemizde tasarlanıp el yapımı olarak üretilmiştir. 3D baskı, karmaşık şekiller ve özenli yüzeyler oluşturmayı mümkün kılar. Çıkarılabilir ızgara, sabunun temizlenmesini ve doldurulmasını kolaylaştırır. Banyonuzda pratik ve şık bir aksesuar sunmak için Benj3dcrea'nın bu yuvarlak sabunluğunu tercih edin!
Fransa, Banyuls Dels Aspres
...Ağızda yuvarlak bir yapı var, tazeliğini koruyor. Dengeli ve karmaşık bir beyaz şarap. Yemek ve Şarap Eşleşmeleri: Izgara Tubot veya Dorade, Comté, Izgara sebzeler Gilbert ve Gaillard tarafından altın madalya ile ödüllendirildi.
Fransa, Parnac
...Meyvenin zarafeti ve tazeliği. Kırmızı meyvelerin tazeliği, elma ve armutun yumuşaklığı ile kırmızı frenk üzümünün ekşiliğini, yağlı ve yuvarlak bir bağlamda ifade eden mor imgeler için çaba gösteren bir gül elbisesi. Servis: taze, 8 -10°C. Önerilen yemek: Aperitif olarak, ızgara etler, balık, Asya mutfağı ile birlikte. Yaz aylarında meyve ve sebzelerin salataları ile ideal.
Fransa, LANGEAIS
...Tarihsel ürün serisi, Servi Doryl tarafından dilimlenmiş peynir üretimi için geliştirilmiştir. Enjeksiyon kalıpları ve kapaklar, ince kare ızgara ve konik deliklere sahip kopolimer polipropilenden üretilmiştir. Farklı formatlar stokta bulunmaktadır: yuvarlak ve dikdörtgen modeller. PEYNİR ÇEŞİTLERİ: Tüm preslenmiş peynir çeşitleri: Reblochon, Tomme, Tilsiter, Rossiski, St.Nectaire... ÖLÇÜLER: 250 mm'ye kadar PEYNİR AĞIRLIĞI: 200 g'dan 5 kg'a kadar...
Fransa, Roubia
... aromaları. Ağız Yoğun, ipeksi, hafif siyah frenk üzümü notaları, cömert kiraz notaları, cömert kırmızı meyve notaları, zarif tanenler, ince tanenler, yuvarlak, yapılı gövde, iyi yoğunluk, uzun kalıcılık. Yemek & Şarap eşleşmeleri Izgara kırmızı etler, Beyaz etler, Tüyü olan av hayvanları, Tavuklar, İnek peynirleri Servis sıcaklığı: 16° - 18° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkol: %14,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Saint Cannat
... düşük sıcaklıkta fermente edilir.\n\nDÉGUSTATION\nÇok açık ve parlak pembe bir renk, hafif somon pembe yansımalarıyla. Burunda taze beyaz meyveler, kavun ve şeftali gibi narin aromalar ile portakal çiçeği notaları bulunur. Ağızda taze, yuvarlak ve narin bir tat vardır. Bu pembe şarap, tek başına veya taze mozzarella ve domates salatası, somon sashimi, ızgara kuzu pirzolası veya hafif taze peynirlerle birlikte tadılabilir. 10-12°C'de servis edin."}...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play