Fransa, Gréoux-Les-Bains
... çok farklı aromalar üretebilir: linalol, bornel, trans-thujanol, terpinen-4-ol, timol veya hatta geraniol. Büyük ölçekli üretime geçmeden önce, bitkilerin örnekleri üzerinde aromatik profilin test edilmesi önemlidir. Olgunluk çalışması Mikro-ekstraksiyon ayrıca olgunluk çalışmalarında da kullanılır. Bitkinin AFNOR olgunluğuna ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek gerekir.
Fransa, Ingwiller
S&M Agricole, toprak hazırlığına yönelik tarım makinelerinin yeniden satışı ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Sadece aile üretimimizi satıyoruz. Ulusal pazarda aktifiz ve 25'ten fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. S&M Agricole, klasik, konvansiyonel, çekili ve yarı çekili pulluklar, diskli tırmıklar, kazıcılar, döner frezeler, kültivatörler, gömücüler ve ekim makineleri gibi toprak hazı...
...Tüm kurutulmuş meyvelerimizde şeker, renklendirici veya koruyucu eklenmemiştir. Üreticiler meyveleri olgunluk döneminde toplar. Ardından, meyveleri dilimler ve bir kurutucuda kuruturlar. Bir kilogram kurutulmuş meyve elde etmek için ortalama 7 ila 12 kilogram taze meyve gerekmektedir. Çilek; mango; hindistancevizi; muz; ananas; kivi; armut; kakı; erik; şeftali; portakal ve kan portakalı ile...
Fransa, San Nicolao
...Inule (Inula graveolens), olgunluk aşamasında, yani Eylül ayı sonlarında çiçek açtığında toplanır. Bitki yıllıktır ve yer değiştirir, bu da toplama işlemini zorlaştırır: her yıl yeni yerler aramak gerekir. Verim düşüktür ve hava koşullarına ve konuma bağlı olarak büyük farklılıklar gösterir. ECOCERT FR-BIO-01 tarafından sertifikalandırılmış, organik tarımdan elde edilen uçucu yağ.
Fransa, Bordeaux
...Yorum Parseller, Saint Michel de Rieufret köyünde, Cabernet Sauvignon üzüm çeşidi için uygun derin çakıl yığınları üzerinde yer almaktadır. Bu bağ, meşe ve çam ağaçlarıyla çevrili olmasıyla karakterizedir. Olgunluk optimum seviyede titiz bir hasat yapılmaktadır. Alkol fermentasyonundan sonra, aromaların, rengin ve tanenlerin optimal bir şekilde çıkarılması için 22°C ile 24°C arasında termal...
Fransa, Saint Emilion
... franc %15 Çevresel sertifikalar: HVE 3 2017'den beri ve ISO 14001 (Bordeaux şarapları KOBİ'si) 2015'ten beri Tarım teknikleri: ölçülü tarım, işlenmiş veya otlu topraklar, karışık guyot şeklinde bağ budama, her parsel için uygun manuel yeşil çalışmalar Hasat: mekanik, birden fazla seçim ile: olgunluk ve üzüm boyutu, parsel seçimi Şarap yapımı: geleneksel yöntemlerle, kontrollü ve yumuşak bir bekletme ile termoregüle beton tanklarda Olgunlaştırma: %40'ı yeni olmak üzere Fransız meşe fıçılarda 12 ay.
Fransa, Neuilly Plaisance
...SCALE ile çalışarak, en iyi Cloud ve Agile uzmanlarından faydalanacaksınız. Projelerinizin başarısının anahtarlarını, mükemmeliyet ve paylaşım laboratuvarımıza dayanarak elde edeceksiniz. Bilgi sisteminin güvenliğinin, yenilikçi kavramlar ve kalıpların (Cloud Native, Siber Güvenlik, ...) benimsenmesiyle sağlanacağına inanıyoruz; çünkü bu, müşterilerimizin verilerinin ve uygulama varlıklarının korunmasına katkıda bulunur. Olgunluk seviyenize göre kişiselleştirilmiş bir destek sunuyoruz.
Fransa, Soreze
... presin kapasitesi 28 litredir. Bu, yaklaşık 30 kg ezilmiş veya sıkılmış meyveye karşılık gelir. Verim, meyve çeşidi, olgunluk gibi çeşitli kriterlere ve sıkma süresine bağlıdır. Elma veya üzüm suyu için, hızlı bir sıkma işlemi için verim yaklaşık %50 (15 l. her sıkımda) ve tam bir sıkma işlemi için %70'e kadar (20 l. her sıkımda) olmaktadır. REF:PRCTRC30 Ana malzeme:çelik Diğer malzeme:kayın Kapasite (l.):45 Renk:kırmızı Uzunluk:48 cm Genişlik:48 cm Çap:30 cm Yükseklik:104 cm Net Ağırlık:35,5 kg...
... metre yüksekliğinde bir sarmaşıktır. Bu ağacın meyvesi, farklı olgunluk derecelerinde salkımlar halinde toplanır. Beyaz biber, yeşil (siyah biber gibi) olarak toplanır ve ardından epikarpın (kabuk) ayrılmasını sağlayan temiz su banyosuna daldırılır, böylece sadece meyvenin çekirdeği korunur. Net ağırlık: 1000 gr İçindekiler: Kampot beyaz biber Botanik tür: Piper nigrum Hasat dönemi: Şubat - Nisan...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
...Ad: IGP Côtes Catalanes Üzüm Çeşidi: %70 Syrah, %15 Chardonnay, %15 Muscat d’Alexandrie. Toprak: Üzümler, Caudiès'in alüvyonlu ova ve şist tepelerinden elde edilmektedir. Üretim: Üç üzüm çeşidi aynı anda, ancak farklı olgunluk seviyelerinde toplanarak şarabın dengesini sağlamak için işlenir. Terroirlerin etkisiyle Syrah'larımız, Chardonnay ve Muscat'tan daha erken olgunlaşır. Bu nedenle, maksimum...
Fransa, Vitrolles
...Vanilya, polinasyonunu bir Melipona arısı tarafından gerçekleştiren orkide ailesine ait bir bitkidir ve bu sayede, kendine özgü ve cazip aromalara sahip tohumları içeren kapsüller oluşturur. Madagaskar, toprak kalitesi ve büyük adanın Kuzeydoğusundaki arazi büyüklüğü sayesinde dünyanın en büyük vanilya üreticisi haline gelmiştir. Vanilya kapsülü, diğer bir deyişle meyve, 10 ila 27 cm uzunluğunda ve 8 ila 15 mm çapındadır. Maksimum boyutuna 2 ayda ulaşılır, ancak olgunluk 8 ila 9 ayda elde edilir. Yağlı özü, birçok küçük siyah tanecik içerir ve vanilya aromalarını verir.
Fransa, Auxerre
Kırmızı, beyaz, rosé ve muhteşem köpüklü şaraplarımızı keşfedin! Amacımız, Fransız şarap üreticileri ile ulusal ve uluslararası alıcılar arasında işbirliğini kolaylaştırmaktır. 2018 yılında kurulan DIXVINS, dünya genelindeki restoran sahipleri, şarapçılar ve toptancılar için çevrimiçi Fransız yapımı şarap ve içki satışı sunan B2B mağazanızdır. Size düzenli olarak belirli ve tematik promosyonlar su...
... olgunlaşmaya ve ahşapta olgunlaştırmaya uygundurlar. Bu üzüm çeşidinin bitkisel aromaları, olgunluk tatmin edici olduğunda çok daha hoş ve karmaşık aromalara dönüşür. Öte yandan, yalnız başına şarap yapıldığında, Cabernet-Sauvignon N genellikle yağsız ve yuvarlaklıktan yoksundur. Kültürel ve Agronomik Yetenekler Cabernet-Sauvignon N, geç tomurcuklanan, güçlü (verimli koşullarda büyük çaplı sürgünler) bir üzüm çeşididir; çok uzun sürgünler (uzun aralıklar) çıkarır ve sarmaşıklarının odunsulaşması gerçekleşir.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Estrémadure'nin kuzeyinde bulunan Manzanilla cacereña'dır. Bu organik zeytinyağı, birçok kez "Estrémadure'nin En İyi Organik Yağı" (2014/2019 dahil), 2005 yılında İspanya'nın en iyi organik yağı ve birçok uluslararası ödül kazanmıştır. Zeytinler, optimum olgunluk döneminde, kimyasal gübre, sentetik ürünler, herbisit ve pestisit kullanılmadan, organik tarım yapılan zeytin ağaçlarından elle toplanmaktadır. Yoğun yeşil zeytin, yeşil elma, yeşil ot, muz, badem, yeşil odun, tatlı, yumuşak, az acı ve hafif...
Fransa, Gometz La Ville
...Kendi kolonilerimizde artık kullanılmayan kraliçeleri iki özel nedenle sunuyoruz: - 1 yıldan fazla olgunluk: Kraliçelerimiz, olgun hale gelmiş olsalar da, hala yumurtlama konusunda sunacak çok şeyleri var. Deneyimleri ve bir koloniyi başarılı bir şekilde sürdürme yetenekleri, arı kovanınızı güçlendirmek için mükemmel adaylar olmalarını sağlıyor. - Bilinen soyun olmaması: Kraliçelerimizin kökeni...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Clairet Assemblage : Cabernet Sauvignon Potentiel de garde : Yaklaşık 7 yıl Vinifications : Üzümler, aromatik olgunluk seviyesine ulaştığında hasat edilir. Üzümler ezilir ve saplarından ayrılır, ardından tanklara konur. Yıllara bağlı olarak 24 ila 48 saatlik bir bekletme süresinin ardından, meyve suyu üzüm kabuğundan renk alır. Tank "kanama" işlemi yapılır: meyve suyunun %10'u, düşük...
Fransa, Paris
...Etli bir doku, hafif bir çıtırlık ve yoğun meyvemsi bir tat ile siyah Kalamata zeytini, aperatif dünyasını fethetti ve sadece bir kadeh ouzo veya tsipouro ile değil! Peloponez'de, Kalamata bölgesine yakın bir yerde yetiştirilen bu zeytin, siyah/mor rengi, badem şeklindeki yapısı ve pürüzsüz kabuğu ile tanınır. Hasatlarımız tamamen elle ve olgunluk döneminde, meyve güzel renk tonlarını...
Fransa, Jarnac
... koşullarını korumak amacıyla özel bir özen gösteriyoruz. Sıcak meyve keki Ağır bir şekilde çağrıştırıcı olan bu aroma, konyakların en yüksek olgunluk seviyesinden gelmektedir. On yıllar süren bir olgunlaşma sayesinde, Şarap Ustamız bu kuru meyve aromasını sıcak meyve keki notalarına evrilmesi için beslemektedir. NASIL TADILIR Kuru: Initiale Extra'yı yaratmak on yıllar alır ve yudum yudum içilmeyi...
Fransa, Bordeaux
... franc %3, petit verdot %3 Şarap Yapımı: Ahşap tanklar ve termoregüle edilmiş konik paslanmaz çelik tanklarda parsel bazlı şarap yapımı. Olgunlaştırma: 12 ay boyunca fıçıda (bunların %33'ü yeni) Tadım: Dengeli bir meyve suyu (deri ve kiraz) ve zarafet kazanan bir yapı ile ilginç bir şarap. Denge, zengin bir merlot karışımı etrafında sağlanıyor, olgunluk mükemmel, ne fazla ne de az.
Fransa, Conflans Ste Honorine
...Çeşit: MD2, Şeker Ekmeği Köken: Ananaslar Güney Amerika kökenlidir, ancak artık Orta Amerika, Afrika, Asya ve Pasifik adaları da dahil olmak üzere dünyanın birçok tropikal bölgesinde yetiştirilmektedir. Ananaslarımız Fildişi Sahili, Benin ve Togo'dan gelmektedir. Açıklama: Ananas oval veya silindirik bir şekle sahip, yeşil, kahverengi veya sarı renkte pul pul bir kabuğa sahiptir. Ananasın eti altın sarısı, sulu ve oldukça aromatiktir. Ananaslar boyut, ağırlık ve olgunluk derecesine göre değişiklik göstermektedir.
Eşleşen ürünler
Ananas
Ananas
Diğer Ürünler
Hindistan Cevizi
Hindistan Cevizi
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Château Montus, kesinlikle Güney-Batı bölgesinin en büyük şaraplarından biridir. Neredeyse tamamen yerel Tannat üzümünden yapılan bu şarap, büyük bir olgunluk potansiyeline sahip olup, güçlü bir şekilde evriliyor ve muazzam bir aromatik karmaşıklık sunuyor. Siyah meyve notları (frambuaz, böğürtlen, kiraz, erik) lezzetli tatlı baharatlarla (vanilya, karabiber, tarçın, garrigue vb.) harmanlanıyor...
Fransa, Ste Croix Vallee Francaise
...200g'lık kutu - 30 kutu/koli - 100 koli/palet, 650kg Sukkari Rutab hurması, kesinlikle Arabistan'ın en çok tüketilen hurmasıdır. Sukkari (سكري), "Tatlı" anlamına gelirken, Rutab (رطب) hurmanın olgunluk durumunu ifade eder ve "Nemli" demektir. İşte bu eriyen kıvamı ve karamel rengi, onu Avrupa pazarının favorisi haline getiriyor. Bugün her türlü ticarette ve internet üzerinde satılmakta ve B2C...
Fransa, Rungis Cedex
...150 yıldır aile mülkü olan Domaine de Toury, Loire ve Allier arasında yer almaktadır. Aile bahçesinin genişletilmesiyle oluşturulan bu alan, lezzetleri için seçilmiş meyve ve sebze çeşitleri sunmaktadır. Kimyasal ürünler kullanılmadan, yoğun tarım yapılmadan yetiştirilen bu ürünler, olgunluk döneminde toplanmakta ve doğrudan sunulmaktadır; bu da ultra tazelik garantisi sağlamaktadır. Sebzelerimizin tadı, onların en önemli özelliğidir. Domaine de Toury, farklı bir bahçe.
Fransa, Saulzoir
Biz AVAED, deneyim kazanımının doğrulanması merkezi olarak, iş dünyasındaki deneyiminiz sayesinde tamamen veya kısmen mesleki bir unvan veya mesleki yeterlilik belgesi almanız için destek sunuyoruz. İster çalışan, ister bağımsız (tüccar, çiftçi, zanaatkar...) ya da bir dernek veya sendikada gönüllü olun, VAE sizin için ulaşılabilir. Deneyiminiz, sadece hedeflenen sertifika ile ilgili olmalıdır ve...
Fransa, Le Monastere
...Adından da anlaşılacağı gibi, Le Royal en iyilerin en iyisi olarak kabul edilir. Caramelo gibi, özel bir Cannabis Sativa L. çeşidinden elde edilmiştir, ancak olgunluk zirvesinden sonra daha geç hasat edilir. Bu, ona daha koyu bir görünüm ve ayrıca daha yumuşak ve yapışkan bir doku kazandırır. Optimal kesim sıcaklığı 25-30°C Kesim aracı Sıcak bıçak (Ateşte ısıtılmış bir bıçak kullanılması...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Bu şarap yoğun bir renge sahip, burunda bal ve egzotik meyve notaları baskın. Yumuşak ve kremamsı bir başlangıç ile birlikte, şekerlenmiş ve aşırı olgunluk notalarını buluyoruz. Alan: DOMAINE DE LA TOUR BLANCHE Appellation: AOC Alsace Bölge: ALSACE Renk: Beyaz Üzümler: %100 Gewurztraminer Yetiştirme yöntemi: Akıllı tarım Karakter: Likörlü Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg Yıl: 2016...
Fransa, Ham
...Organik sarımsaklı elma sirkemiz, özenle seçilmiş ve sıkılmış organik elmalardan elde edilen yüksek kaliteli elma suyuyla yapılmaktadır. Bu meyve suyu daha sonra doğal olarak fermente edilerek elma sirkesi haline getirilir. Ardından, bu sirke, olgunluk döneminde toplanan yabani sarımsak ile infüze edilir; böylece tüm lezzeti ve kendine özgü aroması yakalanır. Bu elma sirkesi altın renginde ve...
Fransa, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"Üzümler\nGrenache Noir %59\nCinsault %20\nSyrah %17\nCabernet Sauvignon %4\n\nVINIFICATION\nHasat, olgunluk en iyi seviyeye ulaştığında, geceleyin başlar; bu, üzümlerin tazeliğini korumak içindir. Üzümler şarap mahzenine ulaştığında, bu kırmızı üzümler hızlı ve soğuk bir şekilde preslenir, böylece çok hafif bir pembe renk elde edilir. Şıra, narin aromaların tazeliğini korumak için...
...meyve salatalarında, smoothie'lerde veya hatta egzotik kokteyllerde tadım için mükemmel bir meyvedir. Bénin'in Pain de Sucre ananası organik tarım ile yetiştirilmekte olup, olgunluk döneminde toplanmaktadır; bu da meyvenin kalitesini ve tazeliğini garanti eder. Ayrıca, etik ve sürdürülebilir kökeni, çevre dostu bir seçim olmasını sağlar. Meyveler, toplam ağırlığı 12-15 kg arasında değişen 8 meyveden oluşan kasalar halinde satılmaktadır. Sipariş vermek veya bilgi almak için bizimle iletişime geçin.
Eşleşen ürünler
Şeker ekmeği ananas
Şeker ekmeği ananas
Fransa, Paris
...XO Hardy Eski Rom, Atlantik kıyısında, Caravelle yarımadasının kalbinde ve çevresindeki şeker kamışlarından üretilmektedir. En az 6 yaşında olan bu eski rom, güzel bir olgunluk kazanmış olup, ilk etapta kuru meyve notları (erik, incir, hurma, badem) ve pişirilmiş meyve notları (tarte tatin) ile baskın bir aroma yoğunluğu sunmaktadır. Ardından yoğun vanilya baklası notları bu muhteşem nektarı karmaşık hale getirir. Ağızda, bu aromatik palet uzun bir süre açılır ve çok güzel bir yuvarlaklık sunar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play