Almanya, Heidelberg
...Umami tadı, çeşitli yemeklerde tuzlu ve zengin tadı artırmak için tasarlanmış bir baharattır ve derinlik ile tatmin edici bir umami vuruşu ekler. Çorbalar, soslar ve bitki bazlı yemekler için mükemmeldir. %100 doğal lezzet. Tüm yiyecek hazırlıklarının tadını güçlendirir: şarküteri etleri, soslar, hazır yemekler, ekmekler, peynirler, çorbalar ve et suyu, atıştırmalıklar vb. Lezzet artırıcı olmadan bir içerik listesi sunmanıza olanak tanır.
Polonya, Paczewo
...Vitamin ve Protein Takviyesi Olarak Kullanım. Tam bir protein kaynağıdır: Besin mayası, insanların gıdadan alması gereken dokuz temel amino asidin tamamını içerir. Birçok B vitamini ve mikroelement (iz mineraller) içerir. Dozaj: Besin mayası aşağıdaki şekillerde kullanılır: •Patlamış mısır veya makarna üzerine serpilerek •Çorbalara umami tadı katmak için karıştırılarak •Vegan soslarda "peynir...
...Ağaçta, küçük bir yeşil limon şeklinde toplanır. Ardından, tuzlu suda beyazlatılır ve çöl kumunda kurutulur; burada birkaç hafta kalır. Bu aşama, bu limonların arzu edilen umami tadını geliştirmesine olanak tanır. Kullanım: Siyah limonlar, aşağıdaki şekillerde kullanılabilen kuru meyvelerdir: - Rendelenmiş veya karıştırılmış: toz halinde, bir balık yemeğini veya bir sosu lezzetlendirebilir...
Polonya, Brzozów
... asitleri de içerir. Nohut düşük kalorili ve düşük glisemik indekse sahiptir; içindeki lif, trigliserid ve “kötü” kolesterol seviyelerini düşürmeye yardımcı olur. Nohut unu, özellikle veganlar ve alerjisi olanlar tarafından takdir edilmektedir. Nohut unu, baklagil bitkisinden elde edilir ve bu nedenle yüksek protein içeriği ile dikkat çeker; tadı ise umami tadına benzer. Bu unun glisemik indeksi, buğday ununun glisemik indeksinin neredeyse yarısı kadar olup yalnızca 35'tir.<span class="Apple-converted-space"> </span>&nbsp;<strong>İçindekiler:</strong> nohut unu&nbsp;<strong>...
Birleşik Krallık, Basildon
... sürecinde kaybolur. Tuzun ayrıca, haşlanmış yumurta sarısına benzer bir tat profili vardır. Bu tuzlu umami tadı, yumurta içermeyen tariflerde yumurta lezzeti eklemek için sıkça kullanılır. Kala Namak, genellikle atıştırmalıklarla birlikte bir çeşni olarak Hint mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır. Chutney'lerde, raita'larda, meyve salatalarında ve tuzlu atıştırmalıklarda kullanılır. Ayrveda...
... demlenmeye uygundur. Ürün Açıklaması: Ürün: Organik Hojicha Kavrulmuş Yeşil Çay Yaprakları Kalite: Premium Kalite - günlük kullanım için Uygulama: 100°C'de 30 saniye Duyusal Özellikler: Altın kahverengi renk, kavrulmuş yeşil çay tadı Ambalaj Seçenekleri: Art.Nr.: A12-10150 - 80g poşet MatchaMagic Etiketi-MOQ: 8 poşet Özel & Beyaz Etiket MOQ: 500 poşet Sertifikalar: JAS-Ekolojik, EG-ÖKO...
Fransa, Graulhet
... sarımsağın aromaları, kurutma süresine bağlı olarak değişir ve biraz da balsamik sirkeyi andırır. Optimal raf ömrü 1 yıldır, ancak Japonya'da bazıları bunu 10 yıl saklamaktadır. İyi bir şarap gibi, yaşlandıkça daha da güzelleşir; olgunlaşmayı durdurmak isterseniz, buzdolabında saklayın. Peki ya mutfakta? Ağızda hafif ekşi, muhteşem bir tat ortaya çıkar; bu tat, anasonu andıran bir tat ile birlikte Umami lezzetlerinden biridir. Tadı o kadar yumuşaktır ki, onu olduğu gibi, saf ve bütün olarak, istediğiniz herhangi bir saatte tadabilirsiniz.
Yunanistan, Corinth
...Kurutulmuş sümüklü böcekli, tütsülenmiş ve tatlı paprika ile risotto. Maceraperest damaklar için tuzlu, umami tadı! Daha zengin bir tat için üzerine krem peynir ekleyebilirsiniz. 15 dakikada hazır.
Almanya, Stegaurach
...Parmak yiyecek klasiği büyükler ve küçükler için. şekillendirilmiş, pane yapılmış, kızartılmış gevrek pane ve sulu bir ısırık hafif baharatlı umami tadı (et benzeri) Profesyonel ipucu: Parmak yiyecek olarak veya atıştırmalık olarak dip soslarla ya da salataların üzerinde veya dürümde topping olarak. İçindekiler Su, %20 pane (pirinç unu, nişasta, nohut unu, mısır unu, su), %7 tekstüre bezelye...
Fransa, Paris
... artırmakta ve hafif tatlı, karamelden meyan köküne kadar değişen tadı, kurutma süresine bağlı olarak, temel beş tat arasında yer alan umami olarak kabul edilmektedir. Siyah sarımsak, özellikle çok yönlüdür ve birçok tarifte, başlangıçtan tatlıya kadar kullanılmaktadır. Gurme şefler ve yıldızlı şefler tarafından oldukça tercih edilmektedir. Ean13:3701511709891 Referans: SiyahSarımsakBioAOPVoghieraKreması1...
Fransa, Paris
...Küçük bir tanım: İskorpit havyarı, diğer adıyla "boutargue", yüksek kaliteli bir Akdeniz lezzetidir. Bu, tuzlu ve kurutulmuş iskorpit yumurtasıdır. • Doku: Sert ve hafif lastiksi bir dokuya sahiptir. • Tat: İskorpit havyarının tadı tuzlu ve yoğun olup, belirgin deniz notaları taşır. Bazıları tadını umami olarak tanımlar ve havyara benzetir. • Mutfak kullanımı: İskorpit havyarı genellikle ince dilimler halinde kesilir ve tek başına veya tost, salata ya da diğer yemeklerle birlikte servis edilir.
Eşleşen ürünler
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Diğer Ürünler
Karides
Karides
Fransa, Varennes-Jarcy
...Koyu çikolata ve hafif siyah sarımsak ile tatlandırılmış bir sürme çikolata. Ağızda sonrasında hissedilen siyah sarımsağın kendine has tadı ve yuvarlaklığı ile birlikte, umami tadı çikolatanın lezzetini artırarak ön plana çıkarıyor. Kreplerin üzerinde veya bir dilim ekmekte mükemmel bir seçim. Siyah sarımsağımız, Drôme bölgesinden gelen bir BIO IGP Beyaz Sarımsak'tan üretilmektedir. Kullanılan...
Güney Kore, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
....","Product Features":"- Başka bir malzeme kullanmadan 1 saniyede et suyu yapabilirsiniz.\n- Yapay kimyasal katkı maddesi yok (tabii ki MSG yok).\n- Hem iyi tat için 10 bileşen ekleyerek hem de et suyu için 7 temel bileşen ile en fazla bileşen kullanan baharat.\n- Yapay kimyasal katkı maddesi kullanılmadığı için yedikten sonra tadı temizdir.\n- Geleneksel Kore tadını 27 bileşen ve bir şefin ustalığı ile birleştiren gizemli bir umami tadı.\n- Kaliteyi koruyan ve uzun süre saklanabilen stick poşet ambalajında baharat."}...
Hollanda, Venlo
...acı, ekşi ve umami için özel reseptörlere sahiptir. Bu tat tomurcukları dilimizin her yerinde bulunur. Scelta Umami Solutions, tatları derinleştirir ve tamamlar, diğer tuzlu tatları dengeler, vücut için bir tat sunar, yemek sırasında tükürük akışını artırır ve sodyum, şeker ve/veya baharatları azaltırken tadı dengelemek için kullanılabilir. Doğal glutamat ve mantarlardaki ribonükleotidlerin eşsiz...
Yunanistan, Piraeus
... sarımsağın sahip olduğu koku ve çoğu zaman rahatsız edici yoğun aromanın olmamasıdır; tadı ise gurmeler tarafından 'Umami' olarak değerlendirilmektedir. Siyah Sarımsak, besin takviyesi (Süper Gıda) olarak veya yüksek gastronomi yemeklerinde kullanılmaktadır. Bu fermantasyon süreci sayesinde Siyah Sarımsak, büyük miktarda antioksidan bileşen içermekte ve bu sayede vücudun zararlı serbest radikallere karşı direnç göstermesine yardımcı olmaktadır.
Danimarka, Logstor
...Carnad A/S, gıda endüstrisi için %100 doğal et proteinleri üreten tek şirkettir. Carnad'ın temiz etiketli bileşenleri, ürünlerinize benzersiz bir UMAMI tadı ve ağız hissi sağlar.
Malta, Naxxar
Fifth Flavour, bir catering ve gıda hizmetleri şirketidir. Fifth Flavour (ya da Umami) ismi, gıda dünyasında oldukça yeni bir kavramdır. Bu, tuzlu, tatlı, ekşi ve acı gibi alışılmış tat tanımlarının ötesinde yeni bir tat boyutunu ifade eder. Belirli malzemelerin bir araya gelerek oluşturduğu umami tat hissi, her birinin tek başına sunduğu tadı aşar. Fifth Flavour, catering endüstrisine yeni bir...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play