...) sertifikasına sahiptir ve bağdan şaraphaneye kadar tüm aşamalarda büyük bir özen gösterilmiştir. Burada, şarap yapımı ve olgunlaşmada aranan karakter, iştah açıcı ve hafif bir yapıdadır. ŞARAP YAPIMI Üzümlerin seçimi Geleneksel şarap yapımı Birkaç ay meşe fıçılarda olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Sauvignon TADIM Kırmızı vişne rengi, yoğun ve parlak. Kırmızı ve siyah meyveler üzerinde ince ve hoş bir burun. Meyvemsi, yumuşak ve yuvarlak bir ağız, hafif anasonlu ve erimiş tanenlerle destekleniyor.
...Üzüm Cinsi: Sciaccarellu ve Niellucciu 15 yaşında 25 hl/hec Hasat: elle 5.000 şişe Şarap yapımı: doğrudan presleme ardından hafif soğuk tortulama. Fermentasyon tankına maya eklenmesi. Fermentasyon 14-16°C. Selüloz plakası üzerinde hafif filtrasyon ve şişelemeden önce hafif sülfitleme. Şişeleme bahar 2023. Diam 3 mantar, Enclos des Anges damgalı. 4 ay ince tortular üzerinde olgunlaşma. Tadım...
...Küçük nesnelerin Cuvée'si bir aperatif şarabıdır. Bu şarap akıcı, meyvemsi ve arkadaşlarla paylaşmayı sever. Daha fazla lezzet için soğuk servis edilmesi önerilir! 75 cl -14°...
Fransa, Le Puy Ste Reparade
Domaine Tour Campanets'e hoş geldiniz! Luberon ile Akdeniz arasında, Aix-en-Provence'a 20 dakika mesafede, Puy-Sainte-Réparade belediyesinde yer alan bu güzel Domaine, 60 hektar orman ve 35 hektar bağ alanına yayılmaktadır ve 250 m yüksekliktedir. BAĞLARIMIZ, killi kireçli bir toprakta yetiştirilmekte ve büyük bir özenle, Organik Tarım uygulamalarıyla işlenmektedir; böylece büyük terroirimiz...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Cuvée R (Roger, Fourny ailesinin kurucu üyelerinden biri gibi) muhteşem bir opulans ve zenginliğe sahip bir şampanyadır ve 18 ay meşe fıçılarda olgunlaşmıştır. İkram edilesi ve cömert bir şekilde, tereyağı aromaları zarif bir şekilde vanilyalı bir dokunuş ve olgun beyaz meyvelerle harmanlanmaktadır. Fındık notaları ve pralin görünümü, bu lezzetli şişenin geniş yapısının karmaşıklığını...
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
... en güzel Bailly Lapierre şaraplarından yapılmıştır. Şarap yapımı ve olgunlaşma: yalnızca en iyi presleme suları seçilir ve ayrı ayrı fermente edilir. Yaklaşık 10 ay boyunca paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırılır, ardından 5 yıldan fazla süreyle tahtalarda olgunlaşır ve şişeden çıkarılır. Tadım Servis sıcaklığı 10° ile 12 °C arasında. Özel gün şarabı, aynı zamanda ince bir şekilde şık bir mutfağa da eşlik eder.
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... süreli pompalama işlemleri ile macerasyon gerçekleştirilir; bu sayede aromaların tazeliği korunur. Şarap, şişelenmeden önce yaklaşık iki yıl boyunca tank veya toprak testi içinde olgunlaştırılır. Tadım: Bu %100 Syrah şarabı, hafif baharatlarla (karabiber, karanfil) birlikte siyah meyvelerin (kızılcık tomurcuğu) patlamasıdır. Bu şarabın dengesi, yüksek rakımlı bu bağın sunduğu yumuşak ve lezzetli bir damak tadı sunar. Mevcut Yıllar: 2014, 2015, 2016...
Fransa, Bordeaux
...Tarihçe: Patrick Munch ve eşi Sylvie, 2008 yılında Paris bölgesini terk ederek Lussac ve Néac arasında bulunan Bertineau adlı yerdeki 4 hektarlık bu küçük bağın başına geçmek için Bordeaux bölgesine yerleşiyorlar. Hubert de Boüard'ın tavsiyeleriyle, hızla Lussac'ta güzel bir referans haline geldiler. Üzümler: %70 Merlot, %30 Cabernet Franc Şarap Yapımı: Manuel hasat sonrası, maksimum aromayı...
Fransa, Cénac
... sarılmış tanenler ile birlikte. Genel İzlenim: Bu şarap, iyi bir eşleşme sunmaktadır. Ürün: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Meşe fıçılarında olgunlaştırılmış Alan: 0.5 ha Üzüm Çeşidi: %100 Merlot Toprak: Kilolu-kireçli - Platosu Görünüm: Yoğun, derin, canlı ve taze bir renk.
Fransa, Saint Cannat
... cuvée, kil-kireç taşından oluşan bir alanda üretilmektedir ve 2018 yılı hasadı, olağanüstü bir sonbahar sayesinde üzümümüzü optimal olgunlukta toplama imkanı sunduğu için yüksek kalitede erken bir hasat olmuştur. Bu, son 30 yılın en büyük hasatlarından biridir. CÉPAGES Syrah %65 Grenache %35 VINIFICATION Tüm hasat manuel olarak yapılmakta ve üzümler mahzen varışında saplarından ayrılmaktadır. Her çeşit ayrı ayrı vinifiye edilmektedir; vinifikasyon, paslanmaz çelik tanklarda geleneksel bir yöntemle gerçekleştirilmektedir.
Fransa, Lys Haut Layon
...IGP chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Renk: Beyaz Üzüm Cinsi: %100 Chardonnay Şarap Yapımı: Yumuşak pneumatik presleme ve soğuk durultma. 16 ile 17 °C arasında kontrollü alkol fermentasyonu. Olgunlaşma: Tank. Şişeleme: Şarap üretim yerinde. Hacim: 75 cl Tadım: Güzel bir mineralliğe sahip, ferah ve hafif bir Chardonnay, çok ferahlatıcı bir şarap. Saklama: 1 ila 2 yıl. Yemek & Şarap Eşleşmesi: İdeal olarak aperatif olarak Saint Jacques kabukluları ile.
Fransa, Monteux
... drenaj tepsisi - Elektrik gücü: 16,5 kW - Boş ağırlık: 8500 kg Bağlantılar Meyve suyu: çıkış Ø 100, MACON dişi vida + bağlama pimli somun Pnömatik: dişi vida ile kapama vanası (1'' 1/4 BSP) - Paslanmaz çelikten - Taze hasat, cuvée pomace - Doluşma ile kontrol edilen kafesin döngü programı ÖLÇÜLER - Ayak seti - Yükseklik 1 m 50 - Uzunluk: 8000 mm - Genişlik: 2950 mm - Uzantılar olmadan yükseklik 2750 mm...
Fransa, Brue Auriac
...{"VINIFICATION":"Şarap Yapımı: Akıllı Bağcılık\nSoğuk ön-fermantasyon, 18°C'de Fermantasyon, 30%'luk karışımın meşe fıçılarda (228 L) tortu üzerinde fermantasyonu ve olgunlaşması (8 ay)\n70%'lik karışımın tankta tortu üzerinde olgunlaşması (5 ay)","CONSERVATION":"Saklama: Şimdi içilebilir veya 3-5 yıl içinde tüketilebilir","NOTES DE DEGUSTATION":"Tadım Notları:\nBurunda, şekerlenmiş limon ve...
Fransa, Colombe La Fosse
...Millésime 2014 şarabı, tazeliği ve hafifliği ile öne çıkıyor. Ağızda hoş bir varlığa sahip olan bu şarap, tüm kutlama anlarınızı canlandıracak! Aperatif olarak keyifle tüketilebilen bu cuvée, sıcak veya soğuk kabuklu deniz ürünleri, tavuklar, deniz ve nehirin değerli balıkları ile zarif bir şekilde eşlik eder.
Fransa, Reuilly
...Kırmızı Çeşit 100% Pinot Noir – Fıçıda Olgunlaştırılmış Şarap Bölgesi: Orta Loire Doğal Bölge: Le Berry Toprak Türü: Kil Taş Ortalama Verim: 45hl/ha Servis Sıcaklığı: 14°...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Minervois Blanc Karışım : Macabeu - Vermentino - Marsanne Saklama Potansiyeli : Yaklaşık 3 yıl Şarap Yapımı : Hasat çok erken sabah saatlerinde yapılır. Saplarından ayırma, presleme öncesi kabukla bekletme. Mustun sıcaklık kontrolü ile fermantasyonu. Düşük sıcaklıkta stabilizasyon.
Fransa, PARIS
...Bu hafif ve yoğun köpüklü olağanüstü rosé, şeffaf ve parlak bir roséye dönüşüyor. Burunda, şeftali ve siyah meyvelerle nazikçe harmanlanmış erik notalarıyla oldukça aromatik. Ağızda, dinamik ve büyük bir zarafetle yapılandırılmış. Kremamsı yapısı ve mandalina bitişi, degüstasyonun sonunda güzel bir kalıcılık sağlıyor. Kuzu eti veya suşi ya da kırmızı ton balığı ile ideal bir eşlikçi. %93 Pinot Noir ve %7 şampanya kırmızı şarap. 2013 Dünya Rosé Şampiyonası'nda gümüş madalya.
Fransa, Boulogne-Billancourt
... yapılan fermantasyonun ardından ince tortular üzerinde olgunlaşma, bu şaraba ipeksi bir doku ve güzel bir kremsilik kazandırırken, aynı zamanda ince bir karmaşıklık eklemektedir. Burun, kavun, taze kesilmiş ot ve lime notalarıyla açılırken, lychee ve guava gibi egzotik aromalarla dengelenmektedir. Ağızda, ayva ve passion fruit tatları baskın olup, vintage'ın taze ve doğal asiditesiyle desteklenmektedir; bu da parlayan ve mineral bir bitiş sunmaktadır. Bu şarap, greyfurt ve karides salatası, deniz ürünleri veya Tay mutfağı yemekleri ile mükemmel bir uyum sağlar.
Fransa, Saint-Vérand
...Üzümler elle toplanır. Bu Cuvée için yalnızca en iyi yıllarımızın ilk preslerini kullanıyoruz. Yalnızca en iyi yıllarımızın ilk preslerini kullanıyoruz. Şarap, ilk alkol fermentasyonu sırasında yalnızca tanklarda olgunlaştırılır. Yaklaşık 3 ay boyunca, ardından ikinci fermentasyon ile şişelenir. İnce kabarcıklar oluşturmak için ikinci fermentasyon. Şarap, optimum kalite için en az 1 yıl...
Fransa, Tourves
...Coteaux Varois'ler, Provence'ın en iyi üzüm çeşitleri (Rolle, Grenache, Syrah, Cinsault) ile üretilmektedir. Bu genç appellation, hızla en yüksek kalite seviyesine ulaşmıştır. Taze meyve ve baharatların zarif aromaları, onu aperatifle birlikte sizi büyüleyecek olağanüstü bir şarap haline getiriyor.
Fransa, Auxerre
... ve emmental ile iyi bir uyum sağlıyor. Şarap uzmanının tavsiyesi: 10-12°C'de servis edin. Alkol oranı: %12,5 Saklama süresi: 5 ila 7 yıl Bağ: Domaine Bersan Appellation: Chablis Yıl: 2018 Üzüm Cinsi: Chardonnay Tarım: Yüksek Çevresel Değer Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Arkadaşlar arasında çok hoş bir yarı kuru şarap, içmek için bir fırsata ihtiyaç duymuyor. İçgüdülerinizi konuşturun!!! Alan: AİLE COUSTARRET Ad: FRANSA ŞARABI Bölge: GÜNEY-BATI Renk: Beyaz Üzümler: %80 Gros Manseng / %20 Petit Manseng Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm Karakter: Yarı Kuru Hacim: 75cl Yıl: 2018 Ağırlık: 1 kg...
Fransa, Roubia
Kandler Şarapları'nın hikayesi, 30 yıl önce, Fransız-Alman ailemizin Roubia'daki kaybolmuş toprakları satın alma kararıyla başladı. Bu topraklar, kara ile deniz arasında, Carcassonne'un ortaçağ kenti ile Midi Kanalı arasında yer alıyor. Château Tourril, 2000 yıldır bu garrigue alanını gözetleyen eski bir Gallo-Roma sinyal kulesi olan "Pierre du Tourril" adını almıştır. İkinci nesil, 2014 yılında y...
Fransa, Brive La Gaillarde
...Beyaz Şarap Sirkesi "Cuvée Douce" Sadece meşe fıçılarda üretilmiş, 24 ay olgunlaşmış sirke. Sauvignon Beyaz Şarap Sirkesi IGP Côtes du Lot 25 cl...
Fransa, Paris
... kazanır. Şarap ustamız Hervé Damoiseau, bu ince ve gurme karışımın organoleptik özelliklerini sürekli olarak yeniden üretmek için titiz bir şekilde çalışmaktadır. TADIM NOTLARI Renk: amber Burun: BBQ, vanilya, tarçın ve portakal reçeli notaları Doku: kuru Ağız: kuru ve odunsu, baharat ve tütsülenmiş notalar Final: narenciye, tütsülenmiş ve acı portakal üzerine.
Fransa, Rouvres Les Vignes
Le Champagne Claude PERRARD, 1911'den beri babadan oğula aktarılan bir tutkunun sonucudur. Öncesinde, "sakin şarap" üreten birkaç nesil şarap üreticisi birbirini takip etmiştir. O zamandan beri, Frédéric ve Jean-Pierre PERRARD bu geleneği sürdürmeye devam etmektedir. Le Champagne Claude PERRARD, karakterli, güzel yuvarlaklıkta ve karmaşık aromalara sahip şaraplarla olağanüstü bir terroir'in tanı...
Fransa, Passa
Aspres'in kalbinde, İspanyol sınırına yakın, Akdeniz, Albères, Canigou ve Pirene Dağları'na ideal bir konumda bulunan küçük bir aile işletmesi. Tüm şaraplarımız organik tarım ile üretilmektedir ve Passa, Bages, St Jean Lasseille, Brouilla, Laroque des Albères, St Genis des Fontaines ve Ortaffa belediyelerinde yetiştirilmektedir. Passa, Villelongue Del Monts, Brouilla, St Genis des Fontaines, Bage...
Fransa, Paris
... detaylar ve faydalı bilgiler. Bu şampanya, özel olarak işlenmiş bir pinot meunier cuvée ile bir şampanya kırmızı şarabının birleşiminin saf meyvesidir. Ancak, olağanüstü meyve aromaları sayesinde sizi etkileyecek ve sizi soylu tatların egzotik bir paylaşımına açacak, bu da size ek bir seçenek olarak önerdiğimiz Prestijli Foléré Şampanya Likörü ile mümkündür. SKU:007BPCAR1601 Kapasite:75cl...
Fransa, Les Riceys
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ: %100 PINOT NOIR ŞARAP YAPIMI: Makarasyon ile elde edilen rosé. DOSAJ: 9 g/l TADIM: Zarif ve berrak rengi altında, bu şampanya narin ve karmaşık kırmızı meyve aromaları sunuyor. Frambuaz ve vişne notalarıyla zengin bir damak tadı, aperatif olarak kendini gösteriyor. Makarasyon ile elde edilen bu rosé'nin yumuşak tanenleri ve şarap tadı, onu yemek şampanyası haline getiriyor.
Fransa, Paris
... preslemesi nazik ve kademeli bir şekilde yapılır, böylece suların lekelenmesi önlenir. Birkaç aşamada gerçekleştirilir ve şıralar (sular) bölümlere ayrılır: Cuvée (ilk su, yani en iyi) ve taille (ikinci sular, geri dönüşümden sonra elde edilen) ayrı ayrı toplanır. Bu şampanya yalnızca Cuvée bazında üretilmektedir. VR = rezerv şarabı","ASSEMBLAGE":"25 % Pinot Noir\n25 % Chardonnay\n25 % Pinot Noir (VR...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play