... *Olgunlaşma süresini 10-14 gün kısaltır. *Ürünlerdeki şeker, protein ve vitamin oranını artırır. *Bitkiye yararlı olmasının yanı sıra birçok mantar hastalıkları ve böcek hasarını engeller. *1 mililitresinde 120 milyardan fazla faydalı bakteri ve mikroorganizmalar bulunmaktadır.
İtalya, Capo D'orlando
...Ortak mandalinanın veya ‘Avana’nın bir mutasyonudur, Palermo yakınlarındaki bir bölgede keşfedilmiştir. Yuvarlak bir bitki, yaprakları küçük, dar ve mızrak şeklindedir, çiçekleri beyaz, küçük ve kokuludur. İnce, turuncu renkte bir kabuğa sahiptir. Meyvesi turuncu-kırmızı, sulu bir yapıya sahiptir. Olgunlaşma dönemi Şubat ile Nisan arasındadır. FAYDALARI Tüm narenciye meyveleri gibi C vitamini...
Pimak Group is the leader in the production of Equipment for cooking Grilled Chicken and various kitchen Equipments throughout Turkey, one of the largest manufacturers of kitchen equipment since 1992. Pimak Group is a leading company with 5 factories, 2000 different types of industrial kitchen products and 30 years of experience, exports products to more than 70 countries with more than 150 experi...
... kış soğuklarına ihtiyaç vardır. Bitki Mayıs ayında çiçek açmaya başlar ve hasat Ekim ortasından Kasım'a kadar yapılır. Karadeniz bölgesinde, aşırı yağış nedeniyle sıcaklık düşüktür. Bu nedenle, olgunlaşma da Aralık'a kadar uzar. Meyve etli, yeşil renkte ve çok çekirdekli olup, A, E, K vitaminleri ile kalsiyum, çinko, magnezyum mineralleri ve yüksek lif içermesi nedeniyle tercih edilmektedir. Sindirim sistemini destekler, kalp sağlığına iyi gelir ve göz hastalıklarına karşı koruma sağlar. Günlük C vitamini ihtiyacı 1-2 kivi ile karşılanabilir.
Eşleşen ürünler
Kivi
Kivi
İtalya, Pasturo
...Bu, ince, beyaz çiçekli bir kabuğa sahip bir manda peyniridir. Hamur yumuşak, pürüzsüz ve kremalıdır. Lezzeti hoş ve naziktir. Ortalama ağırlık: 0,3 Minimum olgunlaşma: 7-10 gün...
...Üzümler: Sciaccarellu ve Niellucciu (40/60) 15 yaşında 25 hl/hektar Hasat: elle (10.000 şişe) Şarap yapımı: sülfitsiz. Kısmen saplarından ayrılmış hasat, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tank Tankta bekletme ve mayalama. Fermentasyon 24 ila 28°C. Günlük delme ve havalandırma. Bu yıl için üzümlere göre 4 ila 5 hafta bekletme. Boşaltma ve presleme. Olgunlaşma: ince tortular üzerinde 6 ay...
İtalya, Sizzano
...Piyemonte mutfağının ikinci yemekleri Et (braze ve rosto) Orta veya uzun olgunlaşma süresine sahip peynirler Mavi peynirler RENK Kırmızı yakut, narin granat yansımalarıyla KOKU Nazik çiçeksi notalar, gül ve menekşe Orman meyveleri TAT Yumuşak gövdeye sahip taninlerin yuvarlaklığı Dengeli asidite Mükemmel kalıcılık SICAKLIK: 18-20 °C ALKOL: %13 - %14 vol...
... ülkelerde dikim için uygun hale getirir. Bitki: yarı açık büyüme ile orta canlılıkta. Meyve: orta boy, yuvarlak, açık kahverengi renkte, %45 soyma verimi. Çiçeklenme: geç. Tavsiye edilen polinatör: Tonda Gentile Romana. Meyve: kabuğun içindeki fındık beyazdır, yüzeyinde kolayca çıkarılabilen küçük lifler vardır, çok iyi bir tat ve aromaya sahiptir. Verimlilik: orta. Olgunlaşma: orta-erken, Ağustos ayının sonlarına doğru.
İtalya, Radicofani
...Bio Rosso, organik sütle yapılmış taze bir peynirdir. Üretim sürecinin tamamını kontrol eden sertifikasyon kuruluşunun verdiği tüm talimatlara uygun olarak işlenmektedir. İşlenen süt tamamen saf koyun sütüdür. 15/20 gün olgunlaşma süresine sahip olan bio rosso, organik domates püresi ile kabuklu olarak işlenir; yaklaşık 1.500 kg ağırlığında, kaseler şeklinde bir üründür.
Fransa, Paris
...çiçek ve sebze toptancıları Meyve, çiçek ve sebze ticareti Kısa ve uzun süreli depolama platformları Kısa veya uzun mesafe taşımacılık Küçük ve büyük soğuk odalarda işleme Etileni emerek, MCE99 olgunlaşma sürecini tamamen durdurabilir, böylece meyve, sebze ve çiçeklerin tazeliğini ve kalitesini korur. Kullanımı, ürünlerin aşırı olgunlaşmasından kaynaklanan kayıpları önlemeye yardımcı olurken, tüketicilere daha taze ve daha kaliteli ürünler sunmaktadır.
Almanya, Winnenden
...Olgunlaşma sistemi CLIMA.LiNE M KEW, ürünlerinizin sadece saf olgunlaşma süreçlerinden daha fazlasını sunuyor! Patentli RATIO duman jeneratörlerinden biri ile yapılan kombinasyon sayesinde, ürünlerinize nazik bir şekilde ve tamamen tekrarlanabilir bir şekilde en kaliteli duman aromalarını ekleyebilirsiniz. - En kaliteli duman aromalarının geliştirilmesi - Tekrarlanabilir kalite için sabit...
Almanya, Augsburg
... genişliğine otomatik olarak uyum sağlar; bu, farklı boyutlardaki ürünler ve poşetler için idealdir. Uygulamalar, peynir, et ve sosis ürünleri gibi gıda ambalajları, temiz oda veya ilaç ürünlerinin taşıma ambalajları ve elektrik bileşenleri veya tekstil gibi gıda dışı ürünler için ambalajlardır. Enerji verimli iki aktif impuls kaynaklama, ıslak ürünler, geri dönüştürülebilir film ve saf PE filmi (monomaterial), olgunlaşma filmleri, alüminyum poşetler, büzüşme filmleri vb. için de uygundur. maks. kaynak uzunluğu 500 mm / İstasyon: L 1353 / B 762 / H 1615 mm...
Fransa, Cognac
...Konyak, olağanüstü kalitesi ve rafine tadı ile dünya çapında tanınan prestijli bir içkidir. Fransa'nın Konyak bölgesinde üretilen bu içki, özenle seçilmiş beyaz üzümlerden, geleneksel bakır damıtma alambiklerinde iki kez damıtılarak hazırlanır. Meşe fıçılarda olgunlaşma süreci, Konyak'a karmaşık aromalar ve kendine özgü amber rengi kazandırarak her tadım deneyimini benzersiz kılar. CFC Comptoir...
Eşleşen ürünler
Cognac
Cognac
Diğer Ürünler
Yosu Likörü
Yosu Likörü
...KALSİYUM KLORÜR CALCIDE 34, kullanım otomasyonunu kolaylaştırmak için sıvı formda sunulan ve %34'ten fazla saf CaCl2 içeren gıda sınıfı bir üründür. Bu ürün, Avrupa Farmakopesi normlarına ve şerbetin mayşeleme ve kaynatma sırasında kimyasal oksidasyonu en aza indirmek ve biranın olgunlaşma direncini artırmak için mevcut gerekliliklere uygun olarak düşük demir (Fe), kurşun (Pb) ve bakır (Cu...
Türkiye, Silifke / Mersin
...Yapraklar büyük ve diğer portakallardan daha hafif. Dallar ve gövde narin bir yapıya sahip. Meyveler orta boyda, ovaldir, ancak sap tarafında düzleşme de olabilir. Kabuk hafif pürüzlüdür. Sap tarafına doğru kalınlaşan orta kalınlıkta bir kabuğa sahiptir. Ticari bir tohumsuz çeşittir. Et kısmı gevrek, sulu ve çok lezzetlidir. Ekoloji seçici bir çeşittir ve periyodisiteye eğilimlidir. Kalite özellikleri ekolojiye ve kullanılan anaçlara göre değişiklik gösterir. En iyi istediği ekoloji Mersin'dedir. Orta sezon çeşididir ve olgunlaşma dönemi Ocak ortasından Şubat başına kadardır.
Fransa, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1992, olağanüstü bir yıl, şişelenmeden önce meşe fıçılarda olgunlaştırılmıştır. Bu %40 alkol oranına sahip içki, unutulmaz bir tadım deneyimi sunar. Bir aperatif olarak, yavaşça tadına varılır ve zengin, karmaşık aromalarının keyfini çıkarmaya olanak tanır. Fıçıda olgunlaşma, bu Armagnac'a odunsu notalar ve derin bir tat profili kazandırır, bu da meraklıları memnun...
Türkiye, Konya
...Ara Proofer, 154 adet KUPA'ya sahiptir, Kupa boyutları 16x16 cm. Her sırada 7 kupa bulunmaktadır, toplamda 22 sıra ve yedek parça için 1 adet ekstra vardır. Kupalar silinebilir ve hijyeniktir. Olgunlaşma süresi 4,5 dakikadır. Kullanıcı cam bölümünü takip edebilir. Farklı parçalar için 430 Paslanmaz Çelik (1 mm, 1,5 mm veya 2 mm) kullanılmaktadır. Motor Gücü 0,55 Kw (17 m/r), 380 VAC-50 Hz (Üç Faz), Makine boyutları: 1600*1000*2160 mm, Ağırlık: 650 Kg.
Moldova, Chisinau
...Mileștii Mici'nin "Golden Collection" koleksiyonundan elit şaraplar, dünyanın en büyük şarap koleksiyonu (yaklaşık 1.5 milyon şişe) olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na kaydedilmiştir. Bu kategoride, Moldova Cumhuriyeti'nden şarap endüstrisinde nadir bulunan koleksiyon beyaz ve kırmızı şarapları sunulmaktadır. Bu şaraplar çift olgunlaşma sürecine sahiptir: en az 3 yıl meşe fıçılarda bekletildikten...
İtalya, Martina Franca
Pioggia Store, Puglia'nın tipik gıda ürünlerinin üretimi ve dağıtımında lider bir İtalyan şirketidir ve uluslararası pazarlara ve toptan satışa odaklanmaktadır. Yerel tarım ve hayvancılıktan gelen ham maddelerin titiz bir seçimi sayesinde, otantik ve yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Ürün yelpazemiz, nesiller boyu aktarılan geleneksel yöntemlerle üretilen mozzarella di bufala, kremalı burrata, ol...
Türkiye, Gemlik / Bursa
...Gemlik bölgesinin kendine has mevsiminde ve özel topraklarında yetişmesi, özel havuzlarda doğal olgunlaşma süresinde (6-8 ay) sofralık hale gelmesi; Gemlik zeytininin Coğrafi İşaret almasının en büyük sebebidir. Gold Siyah Zeytin ( 230-260 Kalibre )...
İtalya, piano di sorrento (na)
...La Clementina Caffin, tatlı ve sulu bir narenciye çeşididir ve eşsiz tadı ile tüketim kolaylığı ile takdir edilmektedir. Bu clementinler, parlak turuncu renkte, ince ve kolayca soyulabilen bir kabuğa ve yumuşak, sulu bir ete sahiptir. Olgunlaşma, Ekim'den Aralık'a kadar gerçekleşir ve bu da onları sonbahar aylarında erişilebilir kılar. Clementine Caffin, bağışıklık sistemini destekleyen ve...
...Diğer ambalajlar VRAC ve SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Rosaceae ailesinden olan bu narin meyve, iklimsel bir meyve değildir, yani toplandıktan sonra olgunlaşma imkanı yoktur; bu nedenle, Türkiye menşeli ve morello çeşidi olan Cerise Séchée VIJAYA, Temmuz ayında tam olgunlukta toplanmaktadır. Bu, onun eşsiz bir yumuşaklıkta tüm tat kalitesini ifade etmesini sağlar.
Fransa, Caudry
Gıda endüstrisine yönelik gıda kumaşları tasarlayan ve üreten bir firma olarak, peynirin süzülmesi ve olgunlaşması için teknik kumaşlar serisi oluşturuyoruz. Gıda filtre kumaşları. Peynir bezleri. Gıda ile temas eden teknik kumaşlar. Gıda kullanımına yönelik teknik kumaşlar. Ayrıca, fırıncılık için gıda tekstilleri, hamur tepsileri için ekipmanlar, zanaatkar fırıncılar için hamur bezleri, fırın be...
Hollanda, Breda
...Praxas etilen filtreleri ile ürünlerin taşınması veya depolanması sırasında daha yavaş olgunlaşmasını ve daha uzun süre dayanmasını sağlarsınız. Meyve ve sebzelerin depolanmasında, sıcaklık ve nem kontrolünün yanı sıra, havadan patojenleri ve etileni uzaklaştırmak da önemlidir. Filtreyi bir kutunun içine yerleştirin ve havadan etilen gazı ve bakterileri uzaklaştırır. Bu sayede olgunlaşma süreci...
İspanya, La Pobla De Benifassà
...Pastörize keçi sütü ve siyah trüf ile hazırlanmış el yapımı peynir. Silindirik bir şekle sahip. Peyniri yoğun ve kapalı, biraz elastik. Rengi fildişi, siyah trüf parçaları ile ve hafif trüf tadı ile. Olgunlaşma süresi 45 gün. Süt intoleransı bulunmaktadır. Akasyalı trüf balı ile harika bir uyum sağlıyor.
Martinik, Rivière-Pilote
...Bu harika 1. sınıf Konyak'ı, ünlü "François VOYER" evinde, "Les frères de la côte" tarafından dikkatlice seçilen Büyük Şampanya'dan keşfedin. En iyi Konyak distilelerini sunan bu ev, Atlantik'i eski bir yelkenli ile geçtikten sonra, "La Favorite" rom fıçısında dinamik bir olgunlaşma sürecinden faydalanıyor. 50cl - 51° Vol...
...Peynirin mutfakta, mahzende, ... sinekler, böcekler ... riski olmadan olgunlaşmasını sağlar, doğal olgunlaşma tutkunları için. Uzunluk: 20 cm Yükseklik: 24 cm...
Fransa, Caromb
...Üzümler: Grenache %95, Carignan %5 Bağların yaşı: 12 yıl Toprak: Kil- kireçli Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Yoğun pembe • İlk burun: Ahşap üzerinde yoğun • İkinci burun: Olgun kırmızı meyveler • Ağızda: Ferahlatıcı, mineralli ve yuvarlak • Uzun kalıcılık Yemek/şarap uyumu: • Baharatlı yerel yemekler, • Füme şarküteri ürünleri • Aromalı ızgaralar Saklama: 2 yıl Şarap yapımı: Doğrudan presleme. Aromaların korunması için şıralar hızlıca soğutulur. Doğal soğuk durulama. Fransız meşe fıçısında hızlı şarap yapımı ve olgunlaşma.
Fransa, Quincampoix
...Rhum Foursquare 2010 – 12 yıl – Brut de fût – 0,5 litre şişe Brut de fût | 63° | melas Single cask | bourbon fıçısı Damıtım yılı: 2010 Tropikal olgunlaşma 12 yıl | dinamik 2 ay Köken: Barbados (Batı Hint Adaları) Üretici: Foursquare damıtımevi Tadım notları: Döküldüğünde çok güçlü bir burun, vanilya ve baharat karışımı. Alkol entegrasyonu çok iyi, açıldıkça frangipane daha fazla lezzet katıyor...
İtalya, Mesoraca
... şekli elde edilir. Olgunlaşma, en az 45 gün boyunca nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda gerçekleşir. Meze olarak ve ana yemekler için (örneğin fırın makarna) malzeme olarak önerilir. Kategori: Calabria Şarküteri Ürünleri AĞIRLIK: 300/350 g İÇERİK: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextroz ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252 Ağırlık: 0.350 kg...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play