Fransa, San Nicolao
...Myrte (Myrtus communis CT Cinéole), Korsika'nın en tipik çalılarından biridir. Doğal biyotopunda, elle toplanır. Genç dallar damıtılır. Myrte'nin düşük verimi, esansiyel yağını oldukça pahalı hale getirir; bu yağ, doğal ortamda toplanır. Organik tarım ürünü olan esansiyel yağ, ECOCERT FR-BIO-01 tarafından sertifikalandırılmıştır.
Türkiye, Canakkale
...Dardanos Fine Foods sızma zeytinyağı, Akdeniz bölgesinde yetiştirilen, elle toplanmış, soğuk sıkım, yüksek kaliteli erken hasat zeytinlerden özenle üretilmektedir. Salatalar ve soslar için, ekmek batırmak için, et marine etmek ve genel olarak pişirme için mükemmeldir. Sızma Zeytinyağlarımız; Tüm ürünlerimizde olduğu gibi, ısıtma işlemi olmadan +270C'ye kadar elde edilmektedir. Dardanos Fine Food...
Fransa, Le Sen
... yetiştirilir. Haziran'dan Aralık'a kadar çiçek açar. Açık çiçekler, çiçek pazarları için sabah erken saatlerde elle toplanır ve fazlası, parfüm üreticilerine satılacak çiçek konktresi yapmak için fabrikalara gönderilir. Üretim Hindistan'da üretilen yasemin konktresi, Fransa'daki tesislerimizde absolüta dönüştürülmektedir. Referans: JASMAB1 Ürün Ailesi: JASMIN Ekstrakt Türü: Absolü INCI Kodu: %100 JASMINUM GRANDIFLORUM ÇİÇEK EKSTRAKTI Üretim Ülkesi: FRANSA Hasat Ülkesi: İÇ MEKAN Bitki Bölümü: Çiçek Bireysel Kullanım Kategorisi: Malzeme Botanik Adı: Jasminum grandiflorum L. Bileşim: %100 Saf ve doğal.
Fransa, Bordeaux
... çıkarma, elle tomurcuğu alma ve yaprakları ayırma, ardından hasat zamanı, yıllara göre salkım kapanmadan önce yeşil hasat yapma gibi bağcılık tercihleri bulunmaktadır. Sadece organik gübreler kullanılmaktadır. Üzümler: Malbec (1/3), Merlot (1/3), Cabernet Sauvignon (1/3) Üretici: Bayon-sur-Gironde (33710) Destrade Ailesi Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2016...
...Mükemmel kalitede, yalnızca Türkiye'nin Ege bölgesindeki organik tarım yapılan ağaçlardan elle toplanan, kusursuz durumda olan narin zeytinlerden üretilmiş organik sızma zeytinyağı. Meyve ağaçta olgunlaşmış ve zeytinler hasat edildikleri gün, mekanik yöntemlerle, düşük sıcaklık koşullarında işlenmiştir. Artem Oliva organik sızma zeytinyağı, gübreleme ve hastalık kontrolü ile ilgili sıkı...
...Üzümler: Sciaccarellu ve Niellucciu (40/60) 15 yaşında 25 hl/hektar Hasat: elle (10.000 şişe) Şarap yapımı: sülfitsiz. Kısmen saplarından ayrılmış hasat, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tank Tankta bekletme ve mayalama. Fermentasyon 24 ila 28°C. Günlük delme ve havalandırma. Bu yıl için üzümlere göre 4 ila 5 hafta bekletme. Boşaltma ve presleme. Olgunlaşma: ince tortular üzerinde 6 ay...
...Hasat zamanı dalından tek tek elle toplanan Gemlik zeytinleri, su ve tuz ilavesi ile doğal fermantasyona sokularak tüketime hazır hale getirilmiş ve ambalajlanmıştır. Kalibre: 291-320 Ambalaj Türü: 1 Kg Pet Kova...
Fransa, Bordeaux
... bu cuvée, sahibi tarafından titizlikle işlenmektedir: yeşil hasat, doğaya saygı (herbisit kullanılmadan), dengeli tarım, elle hasat, optik ayıklama, fıçıda olgunlaştırma. Olgunlaştırma: 10 ay fıçılarda. Tadım: Morumsu parlak bir renge sahip, derin bir purpur; Güçlü bir burun, olgun siyah meyve notaları ile belirgin ama kontrol altında tutulmuş odunsu aromalar; Gelecekteki karmaşıklığın garantisi; Geniş ve zengin, olgun ve zarif bir yapı sunuyor, sert ve canlı tanenlere dayanan yoğun bir yapı.
...Ürün Bilgisi Nisan ve Mayıs aylarında kayısı ağaçları tam çiçek açma dönemindedir. Ancak bu yılın bu döneminde, geceler hala çok soğuk olabileceğinden, yaklaşan hasat için tehlikeli bir zamandır - bu da Temmuz ve Ağustos aylarına denk gelir. Kayısılar ağaçlardan elle toplanır ve sonrasında büyük tente altlarına serilir. Orada meyveler, çekirdekleri çıkarılana kadar üç gün daha kurutulur ve...
... dağlarda doğal olarak yetişmektedir. Üretici-toplayıcımız, bademleri elle toplar. Bu nedenle hasat oldukça sınırlıdır. En iyi ürünleri garanti etmek için hasat, yıl içinde yapılmaktadır. Eğer doğal bademlerin çıtırlığını yeniden kazanmak ve kavrulmuş bir tat geliştirmek istiyorsanız, onları fırında 5 dakika kızartmanızı öneririz. Paket: 1Kg KARTON: 10 x 1kg...
Almanya, Bad Bentheim
... Aztekler için kutsaldır. Ağaçtan elde edilen kakao çekirdekleri elle toplanır ve ham çekirdekler daha sonra doğal su ile temizlenir ve en iyi kalite için seçilir. Bu süreç, besin değerinin korunmasını sağlar...
İtalya, Imperia
...elle toplanan zeytinlerden soğuk olarak üretilir, toprakta dinlenmeye bırakılır ve sevkiyat öncesinde hemen filtre edilmeden paketlenir. "Mosto Oro", kaliteyi tehlikeye atmadan üretilen Taggiasco Sızma Zeytinyağı'nın tipik özelliklerini örneklemektedir. Özellikle, yağ değirmenimiz iki aşamalı bir yağ çıkarma işlemi gerçekleştirir, bu da bize polifenol açısından daha zengin ve dolayısıyla daha lezzetli ve daha aromatik yağlar elde etme imkanı sunar. kod:ALTIN .10...
Fransa, Saint Emilion
...Şarap Yapımı Kontrollü tarım, elle yaprak alma, yeşil hasat. Vinifikasyon, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşir. 15-20 gün boyunca tankta bekletme. 12 ay boyunca yeni fıçılarda (yüzde 100) olgunlaştırma. 2016: Méd d’Or G & G 2019 / WINE ENTHUSIAST 90/100 "Rivière ailesinin mülkü olan bu şarap, 16. yüzyılda şatonun sahibi olan kişinin adını taşımaktadır. Yüzde 90 merlot ile...
Fransa, Avignon
...Organik kırmızı biber, Latin adı Capsicum Annuum olan tatlı biberin bir çeşididir. Biber, Solanaceae ailesine aittir. FRDP, uzun yıllardır İspanya'da tarımsal tedarik zincirleri kurmaktadır. Hasat elle yapılmakta ve biberlerin uygun olgunlukta toplanabilmesi için birden fazla geçiş yapılmaktadır. Fabrikaya ulaştıktan sonra, taze biberler çekirdeklerinden arındırılır, yıkanır, doğranır, haşlanır ve ardından IQF olarak dondurulur. Organik tarımdan elde edilen kırmızı biber: %100 Toplam enerji: 30 Kcal 127 kJ Diyet lifleri: 2,9 g Protein: 1,2 g Tuz: 0,04 g...
...ORİJİN Ünlü Meffre ailesine ait olan Château Lalande, prestijli Route des Grands Vins boyunca Saint-Julien de Beychevelle'de yer almaktadır. Mülk şu anda 15.5 hektar alanı kapsamaktadır. Kırmızı Şarap, Saint-Julien Appellation – Château Lalande 2018 ŞARAP YAPIMI Sınırlı verim Optimal olgunlukta elle hasat 48 saat soğuk ön-fermantasyon bekletme Parsel bazında şarap yapımı 3...
Fransa, Auxerre
...Ağız Açık bir saldırının ardından, şarap ince ve ipeksi tanenler sunarak güzel bir genişlik sağlıyor. Finali büyük bir zarafetle sonlanıyor. Yemek eşleşmesi: bonfile, trüf mantarlı çırpılmış yumurta Şarap yapımı: elle hasat. Fermentasyon süresi 15 ila 30 gün. %100 yeni fıçılarda 18 ila 22 ay olgunlaştırma. Göz: çok yoğun siyah yansımaları olan bir Bordeaux rengi Burun: olgun meyve notaları Şarap...
Fransa, Thiais
...Bu ekipman, yer fıstıklarının mekanik olarak hasat edilmesini sağlar ve böylece kabukların ve kurumuş yaprakların elle ayrılmasının zahmetli işinden kaçınır. Özellikler Çıkış kapasitesi: 1000 kg ile 1500 kg / saat...
Türkiye, Istanbul
...Mill zeytinyağı, Ege Bölgesi'nden gelen yüzyıllık zeytin ağaçlarından elde edilen, benzersiz bir lezzete sahip %100 sızma zeytinyağıdır. Zeytinler, erken hasat döneminde elle toplanır ve işlenmek üzere hemen soğuk sıkım tesislerine taşınır. Mevcut ambalaj seçenekleri: Cam Şişe: 250 ml, 500 ml, 1 L Pet Şişe: 1 L, 2 L Teneke: 5 L Toplu...
İtalya, Nave
...Bu yağ, Frantoio, Moraiolo ve Leccino çeşitlerine sahip 20 hektarlık zeytinliklerde seçilen zeytinlerle üretilmektedir. Zeytinler organiktir, kasım ayında elle toplanarak hasat edilir ve hemen soğuk mekanik işlemle filtre edilerek işlenir. Yağ, şişeleme anına kadar paslanmaz çelik kaplarda saklanır. Mülkün bulunduğu bölge Chianti Rufina'dır ve burada yoğun ve aromatik bir yağ üretilmektedir. Bu...
Fransa, Chalonnes Sur Loire
...Delta Vistalys, kullanıcının ulaşmak istediği hedefe ve elle hasat edilen veya makine ile işlenen üzümün başlangıç kalitesine göre ayırımı derecelendirmesine olanak tanır; bu, nesnelerin renk ve şekil ayar parametreleri üzerinde oynayarak yapılır. Bucher Vaslin optik ayırma ile kullanıcı, yalnızca sağlıklı ve bütün üzümleri korumayı seçebilir; yabancı cisimleri, bitkileri ve olgunlaşmamış üzümleri ortadan kaldırarak, ezilmiş üzümlerin veya bir parça sapla yapışmış üzümlerin geçmesine izin verebilir. Üzüm çeşidine ve kullanım koşullarına göre debi: • Delta R2 Vistalys: saatte 10 ton'a kadar...
Almanya, Taunusstein
... edilmesini sağlamaktadır. Kahvemiz gerçekten özel ve benzersizdir. Saf kahvemiz, Kamerun'un dalgalı tepelerinde özenle elle toplanmıştır. Çiftçilerimiz, yüksek rakımlı kavurmalarımız için yalnızca en iyi kahve çekirdeklerinin hasat edilmesini sağlamaktadır. Kahvemiz gerçekten özel ve benzersizdir. Saf kahvemiz, Kamerun'un dalgalı tepelerinde özenle elle toplanmıştır. Çiftçilerimiz, yüksek rakımlı kavurmalarımız için yalnızca en iyi kahve çekirdeklerinin hasat edilmesini sağlamaktadır. Kahvemiz gerçekten özel ve benzersizdir.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Estrémadure'nin kuzeyinde bulunan Manzanilla cacereña'dır. Bu organik zeytinyağı, birçok kez "Estrémadure'nin En İyi Organik Yağı" (2014/2019 dahil), 2005 yılında İspanya'nın en iyi organik yağı ve birçok uluslararası ödül kazanmıştır. Zeytinler, optimum olgunluk döneminde, kimyasal gübre, sentetik ürünler, herbisit ve pestisit kullanılmadan, organik tarım yapılan zeytin ağaçlarından elle toplanmaktadır. Yoğun yeşil zeytin, yeşil elma, yeşil ot, muz, badem, yeşil odun, tatlı, yumuşak, az acı ve hafif...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Şampanya Karışım : Chardonnay Saklama Potansiyeli : Yaklaşık 4 yıl Şarap Yapımı : Elle hasat, nazik ve kademeli presleme, paslanmaz çelik tanklarda alkol fermentasyonu, şarapların karıştırılması ve ardından tiraj likörü eklenmesi. 15 ay olgunlaşma ve dozaj likörü eklenmeden önce tortulama.
Fransa, La Cadière-D'azur
...Biyolojik tarım. Elle hasat, kasalarda. Tam üzüm ayıklama, Termoregüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon. Termoregüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, hafif filtrasyon, geleneksel mantar tıpa, tortuda olgunlaştırma. TADIM GÖZ: Sarı, yoğun bir renk. BURUN: Aromatik, canlı, beyaz çiçek aromaları, cömert narenciye aromaları. AĞIZ: Uyumlu, cömert, yağlı, beyaz çiçek notaları, iyi yoğunluk, iyi kalıcılık. Üzümler: Clairette (yüzde 60) / Ugni blanc (yüzde 40) pH = 3.38 Alkol: yüzde 13 Hacim: 75 cl...
Almanya, München
...Spitzmorcheln, hasat edildikten hemen sonra özenle temizlenip kurutulmaktadır. Bu sayede mantarlar, benzersiz aromalarını ve petek yapısını korurlar. Ardından, kurutulmuş Spitzmorcheln elle sıralanıp paketlenir. Spitzmorchel, en tanınmış ve gurmeler tarafından en çok aranan orman mantarlarından biridir. Hafif baharatlı aroması ile etli dokusu arasındaki nazik denge, özellikle Fransız mutfağında...
Yunanistan, Chania/crete
... mükemmel bir ürün ortaya çıkarmaktadır. Zeytinlerimiz, Ekim ayından Aralık ayının başına kadar geleneksel olarak elle, erken bir dönemde toplanmakta ve hemen işlenmektedir (hasattan itibaren 12 saat içinde). Hasat ve üretim her zaman belirli bir süre içinde tamamlanmakta, böylece zeytinyağlarımız tazeliğini korumaktadır. Zeytinyağı, ışık ve oksijene karşı koruma sağlamak için özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli şişe ve kutularda saklanmaktadır. Bu, zeytinyağının uzun süre bozulmadan kalmasını sağlar ve yüksek kalitesini başarıyla korur.
Fransa, Paris
... çiftçiler genellikle çok az—hatta hiç—gübre veya pestisit kullanmaktadır. Çiftlik işlerinin çoğu, yakın aile üyeleri tarafından manuel olarak yapılmaktadır. Muhteşem iklimden yararlanmak için, istasyon çiftçilere daha kaliteli kiraz üretmeleri için eğitim vermektedir. Eğitim, kirazın hasat edilmesi ve taşınması prosedürlerine odaklanmaktadır. Çiftçiler, kirazı seçerek elle toplar ve yıkama istasyonuna teslim eder. Girişte, çalışanlar gelen kirazı elle ayırarak olgunlaşmamış, aşırı olgun veya hasarlı kirazları çıkarır. YÜKSEKLİK: 2100-2300 m...
İspanya, Canet De Mar
...Zinca d'Odre, şarabın kökenlerinin özünü bulma arzusunun bir sonucudur. Bu kırmızı şarabı, balıkla su geçirmez hale getirilmiş deri şarap torbalarında olgunlaştırdık (rezin ve zeytinyağı karışımı). Kontrol edilen sıcaklıkta paslanmaz çelikte fermente edilmiştir. Balıkla su geçirmez hale getirilmiş deri şarap torbalarında olgunlaştırma. Sürdürülebilir tarım 1.800 kg/ha. Elle hasat edilmiştir. Aydınlatılmamış ve filtre edilmemiştir.
Fransa, Saint-Vérand
...verimi kontrol etmeye olanak tanır. Hasat: elle. Şarap yapımı: Geleneksel Beaujolais yöntemi, yarı karbonik, tam salkım ile. Ortalama 8 gün süreyle bir bekletme ile. 6 ila 8 ay boyunca tankta olgunlaştırma. Tadım: Görünüşte abartılı olmayan bir şarap! Burun, peony ve kirazın karakteristik aromalarıyla belirgin. Ağızda, sağlam ve etli. Taninler mevcut ama sert değil. Üzüm çeşidinin yuvarlaklığı burada güzel bir derinlik ile kendini gösteriyor.
Tunus, Hammam Sousse
...Tunus Zeytinleri, Organik işlenmiş Zeytinler kullanılarak üretilmektedir. Bu zeytinler, neredeyse 12 ay boyunca cömert bir Akdeniz güneşinin tadını çıkaran çok yüksek kaliteli zeytinlerdir. Tüm zeytinlerimiz elle toplanmaktadır, bu da hem Zeytin Ağacı hem de zeytin için dostça bir yöntemdir. Dönüşüm sürecimizin çoğu, zeytinleri hasat etme ve hazırlama konusunda çok bin yıllık Tunus kültürünü...
Bu arama terimi için popüler ülkeler