...Château Pontet Barrail'in 17 hektarlık arazisi, ortalama yaşı 38 olan bağların tam anlamıyla gelişmesini sağlayan killi-kireçli ve kumlu çakıllı bir toprak üzerinde uzanmaktadır. ŞARAP YAPIMI Termo-regüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda geleneksel olarak yapılmakta, üçte bir oranında yenilenen meşe fıçılarda olgunlaştırılmaktadır. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ %60 Cabernet Sauvignon %30 Merlot %6 Petit Verdot %4 Cabernet Franc TADIM Granat rengi, kenarları ruby. Kızarmış notalarla, tatlı baharatlar, incir ve olgun siyah meyve aromalarıyla dolu bir burun.
Fransa, Saint-Martin-Du-Vivier
...Kırmızı şarap, siyah veya kırmızı üzümlerin fermantasyonundan elde edilen, dünyada en çok tercih edilen alkollü içeceklerden biridir. Renk derinliği, yaşı ve üzüm çeşidine bağlı olarak yakut kırmızısından granat rengine kadar değişir. Kırmızı şaraplar genellikle gövdelidir; kırmızı meyve, erik, vanilya veya deri gibi karmaşık aromalara ve ağızda yapı ve uzunluk sağlayan tanenlere sahiptir...
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Le Pinot Noir, Burgonya'nın büyük kırmızı şaraplarının sembolik üzüm çeşidi. İKLİM Dracy-le-Fort belediyesinde bulunan “Clos Jus” iklimi, Premier Cru olarak sınıflandırılmıştır ve 6 hektar 55 ares büyüklüğünde, duvarlarla çevrili bir parseldir. Bağlarımız, kırmızı killi-kireçli bir topraktan, çok kireçli ve taşlı alt katmanlardan, Givry 1er Cru “Clos Jus” şarabımızı karakterize eden yoğunluk ve...
Fransa, Bedoin
... ve çevreye duyduğu hassasiyetle, üzümü en büyük saygıyla işlemektedir. Bağlarımız, yüksek kaliteli üzümler üretmektedir. Yetiştirilen üzüm çeşitleri arasında beyazlar için Viognier, Clairette, Grenache; kırmızılar için ise Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot ve Caladoc bulunmaktadır. Terre de Ghaya, ayrıca bağ gezileri ve bağlarda piknik gibi benzersiz şarap turizmi deneyimleri de sunmaktadır. Dikkat: Alkol bağımlılığı sağlığa zararlıdır, ölçülü tüketilmelidir.
...Şişeleme Şubat 2023. Diam 3 damgalı mantar. Tadım: canlı kırmızı rengi mavi yansımalar ve parlaklık sunuyor. Burunda, gerçekten Balagne'nin kalbine taşıyan, komposto siyah meyveler, baharatlar ve maki özleri ile oluşan bir aroma üçlüsü var. Yuvarlak ve canlı bir ağız, ipeksi taninler ile aromatik hisleri destekliyor. Le Rouge Fraticello, Korsika'nın tipik üzüm aromalarına sahip, karakterli, yumuşak ve meyvemsi bir şarap. Figatellu ve domuz eti güveci gibi Korsika mutfağının spesiyaliteleri ile doğal bir uyum içinde.
Fransa, Tassin-La-Demi-Lune
...Kuru siyah üzüm ya da Farsça'da kishmish sia, Afganistan'da yetiştirilmektedir. Diğer kuru üzümlerden küçük kırmızı ve siyah formu ve kullanımıyla ayrılır. Doğal olarak tatlı bir lezzete sahiptir ve hiçbir katkı maddesi içermez. Bu kuru siyah üzümü yemeklerinize karamelize bir tat katmak için pişirebilirsiniz. Ayrıca bu kuru üzümleri salatalarınıza ekleyerek lezzetli bir dokunuş katabilirsiniz. Ya da doğrudan aperatif olarak tüketebilirsiniz.
Fransa, Pont-De-Cheruy
...Infusion CBD : Rooibos Kırmızı Meyveler Rest in tizz® by Stilla® Rahatlatıcı bir zihin için Kırmızı renklerin karışımıyla bu ultra-detoks ve acı olmayan rooibos, vitamin ve antioksidan deposu olan üzüm ve böğürtlen ile zenginleştirilmiştir! Rahatlatıcı bir zihin için. CBD, rahatlama ve gevşemeyi teşvik eder. Ayrıca doğal bir anti-inflamatuar ve ağrı kesici olarak da etki eder. %100 Fransız...
Fransa, Le Puy Ste Reparade
Fransa, Saint Emilion
... franc %15 Çevresel sertifikalar: HVE 3 2017'den beri ve ISO 14001 (Bordeaux şarapları KOBİ'si) 2015'ten beri Tarım teknikleri: ölçülü tarım, işlenmiş veya otlu topraklar, karışık guyot şeklinde bağ budama, her parsel için uygun manuel yeşil çalışmalar Hasat: mekanik, birden fazla seçim ile: olgunluk ve üzüm boyutu, parsel seçimi Şarap yapımı: geleneksel yöntemlerle, kontrollü ve yumuşak bir bekletme ile termoregüle beton tanklarda Olgunlaştırma: %40'ı yeni olmak üzere Fransız meşe fıçılarda 12 ay.
Fransa, Bordeaux
... aittir. Seçkin konumu, kaliteli toprağı ve hem üzüm bağlarına hem de şarap mahzenine gösterilen özen sayesinde, Château Haut-Vigneau kısa sürede büyükler arasında yer alacaktır. Tadım Koyu, parlak bir renk. İlk burunda siyah ve kırmızı meyveler (frambuaz, kuş üzümü) ile birlikte kavrulmuş ve tütsülenmiş notalar. Açık ve iştah açıcı bir aromatik buket. Yumuşak bir başlangıç, iyi bir tanen yapısı...
Fransa, Villegouge
...Beyaz üzüm suyu konsantresi 65° arındırılmış S/25 Kg Kırmızı üzüm suyu konsantresi 65° arındırılmış S/25 Kg Organik kuru üzüm C/1 Kg Sultana kuru üzüm C/12,5 Kg Üzüm şekeri 63° B/27 Kg Üzüm şekeri 63° C/1312 Kg C/2x5 Kg...
Fransa, La Chapelle Heulin
Fransa, Laissac
... cam bir kavanozda vakumlanmış şarküteri ürünleri. Koruyucu madde içermediği için, şarküteri ürünleri birkaç ay boyunca bir dolapta saklanabilir. Pop ve hazır! Sadece isteklerinize göre bir Popine açmanız yeterli! Açmadan önce ve sonra: Oda sıcaklığında saklayın. Popinelerdeki şarküteri koruyucu madde içermediğinden, açıldıktan sonra hızlı bir şekilde tüketilmesi önerilir. Marcillac Exception: %100 Mansois üzüm çeşidi. Menşei: Laissac, Aveyron...
Fransa, Condé-Sur-Marne
...La Champenoise, bölgemizi mükemmel bir şekilde temsil eden bir üzüm salkımı şeklinde bir hamurdur. Yumuşak buğday ve sert buğday ile birlikte mor üzüm salkımları için kırmızı pancar kullanılarak yapılmıştır. Net ağırlık: 500g...
Fransa, Saint-Bonnet De Rochefort
...İyi bir dolaşıma katkıda bulunmak için takviye gıda. 15 bitkisel kapsül boyut 0+ içeren 2 blisterden oluşan kutuda mevcuttur. Kırmızı üzüm yaprağı, çözücü içermeyen, destek eklenmeden ve seçici bir işlem olmadan garantili konsantre bitkisel infüzyonlar elde etmek için bir çıkarım yöntemi olan patentli ipowder® teknolojisinden elde edilmiştir.
Fransa, Cavignac
... takviyesi olarak alınmalıdır. Günlük önerilen dozu aşmayın. Genç çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Işıktan, sıcaktan ve nemden koruyarak saklayın. Herhangi bir besin takviyesi gibi, tüketmeden önce bir sağlık uzmanına danışın. Çocuklar, hamile veya emziren kadınlar için önerilmez. 4 kapsül için 1600 mg Kırmızı Üzüm.
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... sonra, üzümler 4 ila 5 hafta boyunca manuel olarak marcın ezilmesiyle taninlerin nazik bir şekilde çıkarıldığı bir tankta bekletilir. Olgunlaşma, şişelemeden önce yaklaşık iki yıl boyunca paslanmaz çelik tanklarda sürer. Tadım: Çok koyu bir yakut rengi ve kırmızı meyveler (kiraz, frenk üzümü) ile sedir arasında yoğun bir burun, bu Atlantik esintili karışımın tüm gücünü ve yapısını müjdeler. Güzel bir uzunlukla taze ve lezzetli şarap sevenler için idealdir. Mevcut Yıllar: 2013, 2014, 2015 ve 2016...
Fransa, Vincennes
...Yerel Kırmızı Kuru Üzüm Kırmızı Kuru Üzüm: RaisinsR...
Fransa, Auxerre
Fransa, Brissac Loire Aubance
...Uluslararası Gilbert & Gaillard Altın Madalya 2019 YIL: 2018 ÜZÜM ÇEŞİDİ: Cabernet franc. TOPRAK: Kil- kireçli. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma: Üzümler çok güzel olgunlukta toplanmış, %100 saplarından ayrılmıştır. 15 gün boyunca sıcaklık kontrolü ile fermente edilmiştir. 6 ay boyunca paslanmaz çelik tankta olgunlaştırılmıştır. APELLASYON: AOP Anjou Rouge. TADIM NOTLARI: Yoğun kırmızı, nar...
Fransa, Saint Cannat
... yumuşatmak ve karmaşıklık katmak için bir kısmı meşe fıçılarda, diğer kısmı ise meyvenin tazeliğini korumak için beton tanklarda gerçekleşir.\n","CÉPAGES":"Üzümler\nGrenache %60\nSyrah %30\nMourvèdre %10\n","DÉGUSTATION":"Güçlü ve karmaşık bir burun, çok olgun kırmızı meyve aromaları, meyan kökü notaları ve hafif bir kavrulma dokunuşu ile birleşiyor. Ağızda yoğun bir başlangıç ardından çok olgun meyvelerin baskın olduğu geniş bir yapı ile devam ediyor. Mourvèdre, belirgin ve kadifemsi taninlerle karakteristik bir yapı sunuyor. Final uzun, maki kokularıyla belirginleşiyor."}...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Organik Kırmızı Üzüm Yaprağı Çayı "Romon Nature". Kırmızı üzüm yaprakları, kan dolaşımı üzerindeki faydalı etkileri nedeniyle yüzyıllardır kullanılmaktadır ve hafif bacaklar elde etmeye yardımcı olur. Poşetinizi sıcak su dolu bir fincanda 3-4 dakika demlemeye bırakın. ORGANİK TARIM SERTİFİKASI AB. %100 organik, aksi takdirde hiçbir şey - bilgi için lütfen bölümümüze bakın: Çaylar, bitki çayları, Provence otları. "ARAQUELLE" Laboratuvarları tarafından Lançon de Provence'da üretilmiştir. Demleme için 20 poşet içeren kutu.
Fransa, Saint Germain En Laye
...Güney Avrupa ve Küçük Asya'ya özgü sarmaşık bitkisi olan üzüm yapraklarının kullanımıyla ilgili ilk kayıt, XVII. yüzyılda bacaklardaki rahatsızlığı hafifletmek amacıyla ortaya çıkmıştır. Kırmızı üzüm Vitis vinifera, şarap üretimi için değil, tanin ve antioksidan zenginliği nedeniyle seçilmiş özel bir üzüm çeşididir ve gün boyunca içmek için infüzyon olarak kullanılmaktadır. Fransız bitkisi, organik tarım ile üretilmiş, permakültürden elde edilmiş, elle toplanmış ve kurutulmuştur. Latince adı: Vitis vinifera Şekil: kurutulmuş yapraklar...
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Sicilya'ya hoş geldiniz, güçlü bir kimliğe sahip olan ve benzersiz toprakları ile birçok yerel üzüm çeşidi aracılığıyla kendini ifade eden bir şarap bölgesi. Etna'nın yamaçlarında, Giovanni Rosso ustalıkla Nerello Mascalese yetiştiriyor. Etna Rosso şarabı ince ve canlı aromalar sunuyor. İçinde menekşe, bergamot, makilik ve nemli taş ile beyaz biber notaları bulunuyor. Ağızda, lezzetli ve zarif. Ağızda kalan tat hem güçlü hem de lezzetli. Arancini, bir basque usulü tavuk veya ratatouille ile tadına bakılmalı.
Fransa, Ascain
... tatlı olarak sunmayalım?","Apéritif à base de moût de pomme, d'eau de vie sagarno et de 4 % de vin rouge basque AOC Irouleguy. Il titre 17% Alc.vol.":"Elma suyu, sagarno distilası ve %4 AOC Irouleguy Kırmızı Şarap ile yapılan bir aperatif. Alkol oranı %17.","Le point de vue du maître de chai:":"Şarap ustasının görüşü:","Bouteille de 75 cl, capsule à vis.":"75 cl'lik şişe, vidalı kapak.","Caractéristiques":"Özellikler"}...
Fransa, Banyuls Dels Aspres
...Topraklar: Limono-Kireçli Gilbert ve Gaillard tarafından altın madalya kazanmıştır. Şarap Yapımı: Üzümler saplarından ayrılmış, uzun bir süre paslanmaz çelik tanklarda bekletilmiş ve ardından Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılmıştır. Parlak, nar çiçeği rengi Yoğun ve zengin bir burun, kavrulmuş, vanilyalı ve meyve aromalarıyla birlikte olgun meyveler örneğin erik. Ağızda, tanenler ipeksi ve iyi eritilmiştir. Üzüm Karışımı: %100 Cabernet Sauvignon Topraklar: Limono-Kireçli...
Fransa, Saint-Vérand
...Üzüm çeşidinin canlılığı. Budama: verimi kontrol etmek için çok kısa goblet budaması. Hasat: elle. Şarap yapımı: Geleneksel Beaujolais yöntemi, yarı karbonik, tam salkımlarla. Ortalama 8 gün bekletme. 6 ila 8 ay boyunca tanklarda olgunlaştırma. Tadım notları: Sade bir şarap! Burunda, şakayık ve kirazın karakteristik aromaları belirgindir. Damakta sağlam ve etli. Taninler mevcut ama sert değil. Üzüm çeşidinin yuvarlaklığı burada büyük bir derinlikle kendini gösteriyor.
Fransa, Capdenac Gare
...ERGYVEINE, ağır bacak hissini azaltmaya ve iyi kan dolaşımına yardımcı olan at kestanesi, kırmızı asma ve tatlı yonca içerir. Selenyum, bakır ve manganez, hücreleri oksidatif strese karşı korumaya yardımcı olur. Polifenoller (üzüm OPC) formülasyonu tamamlar. ERYGVEINE, ağır bacaklardan, kılcal damar hassasiyetinden ve görünür küçük kan damarlarından muzdarip olunduğunda ve kan dolaşımını kolaylaştırmak için önerilebilir. At kestanesi: 1080 mg* Kırmızı asma: 1000 mg* Üzüm ekstresi: 620 mg Tatlı yonca: 440 mg* Manganez: 0,3 mg (15 % NRV**) Bakır: 0,15 mg (15 % NRV**) Selenyum: 17 μg (30 % NRV**)...
Fransa, Roubia
...siyah meyve notaları, ince anason notaları, yoğun tanenler, yuvarlak, yapılı gövde, iyi yoğunluk, uzun kalıcılık. Renk: Kırmızı Üzüm Çeşidi: Carignan, Cinsault, Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Malataverne
...Kırmızı meyve karışımı (üzüm, vişne, frenk üzümü, ahududu, çilek, kuşburnu, böğürtlen ve yaban mersini) Provence'da el yapımı olarak üretilmiştir. Su (44%), üzüm suyu (24%), vişne suyu (10%), şeker, çilek suyu, frenk üzümü suyu, ahududu suyu, böğürtlen suyu, yaban mersini suyu, kuşburnu suyu.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play